Regering-Trump beperkt de immigratie verder: in het vervolg jaarlijks nog maar 18.000 vluchtelingen in de VS

Screenshot_31

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de Europese Commissie de migratie naar Europa juist nog meer wil legaliseren, zet de Amerikaanse regering onder president Trump in op nog minder immigratie. De opname van “vluchtelingen” dient nu drastisch beperkt te worden. Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken verklaarde dat de jaarlijkse bovengrens van een programma voor nieuwe vestigingen van op dit moment 30.000 naar 18.000 vluchtelingen verminderd zou moeten worden. Dat komt overeen met een beperking van 40%.

Duits - Zuerst

Het ministerie van Buitenlandse Zaken verklaarde dat de VS zich nog steeds verplicht zouden voelen om vluchtelingen te ondersteunen. Het zou echter de belangrijkste taak zijn om Amerikaanse burgers te beschermen en hen te dienen. Op dit moment zou het Amerikaanse immigratiesysteem overbelast zijn.

De Amerikaanse regering wil zich in het vervolg op de opname van twee groepen vluchtelingen concentreren: mensen die vanwege hun geloof vervolgd worden (dus bijvoorbeeld christenen, die wereldwijd de meest vervolgde religieuze groep zijn) – en Irakezen, die het Amerikaanse leger in het land geholpen hebben en daardoor in gevaar zijn gekomen, zoals blijkt uit de verklaring van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Uit Honduras, Guatemala en El Salvador daarentegen dienen maximaal 1500 “vluchtelingen” opgenomen te worden.

Bij het in 1980 opgelegde programma worden vluchtelingen uit VN-kampen in de hele wereld uitgekozen en nieuw gevestigd in de VS. De bovengrens van 18.000 vluchtelingen voor het begrotingsjaar 2020 zou de laagste in de historie van het programma zijn. De nu geldende bovengrens van 30.000 is al heel laag. Toen de voorganger van de Amerikaanse president Donald Trump, Barack Obama, het Witte Huis verliet, bedroeg dit aantal bijna 85.000. Hulporganisaties reageerden geschokt op de aangekondigde verlaging van de bovengrens.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Demografie, Donald Trump, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, VS, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op Regering-Trump beperkt de immigratie verder: in het vervolg jaarlijks nog maar 18.000 vluchtelingen in de VS

 1. Monalisa zegt:

  Is nog te veel.

  Like

 2. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/tweede-fake-klokkenluider-tegen-trump-om-te-voorkomen-dat-joe-biden-5-jaar-gevangenis-in-moet-wegens-corruptie/

  ‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’

  Hoewel uit het volledige transcript van Trumps gesprek met zijn Oekraïense collega Zelensky ondubbelzinnig duidelijk werd dat er nergens druk werd uitgeoefend, en de zoon van Joe Biden enkel ter sprake kwam in verband met een jarenlang Oekraïens corruptieonderzoek, hebben de ‘Deep State’ en Democraten plotseling een tweede ‘klokkenluider’ uit de hoge hoed getoverd. Volgens analisten wordt dat enkel gedaan om de aandacht af te leiden van het feit dat niet Trump, maar juist de Democratische presidentskandidaat Joe Biden zich aan corruptie schuldig maakte doordat zijn zoon bestuurslid werd van een groot Oekraïense energiebedrijf, en Biden als vicepresident dreigde om het land miljardenleningen te onthouden. Daar kan ‘creepy’ Biden tot 5 jaar gevangenisstraf en een boete van $ 100.000,- voor krijgen – tenzij hij president wordt.

  De tweede ‘klokkenluider’ heeft dezelfde advocaten als de eerste. Het is niet bekend of deze tweede persoon eveneens een CIA medewerker en geregistreerde Democraat is. Hoofdadvocaat Andrew Bakaj werkte voor topdemocraten Hillary Clinton en Chuck Schumer, en doneerde aan de campagne van Joe Biden.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Hier is het duidelijk ook overbelast. Maar kabinet Rutte heeft daar schijt aan. Schijt aan de burger. Doet alsof het geen probleem is. Alles is gaaf en oké al vliegen de bommen en messen om je oren dan zegt ie het nog. Ik wist niet dat onterecht positivisme ook een ziekte is. Kan zo in het DSM boek

  Like

 4. sweetheart zegt:

  zo hoort het

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Dat is rationele politiek. Eerst moeten zij die ongecontroleerd binnen zijn gekomen of uitgezet of een zinvolle plek hebben gekregen in het land. Als dat allemaal afgerond is kan pas gekeken worden in hoever immigratie een bijdrage levert aan het ontvangende land. Het opnemen van vluchtelingen is een apart verhaal dat los staat van immigratie. Vluchtelingen moeten in principe altijd weer teruggeplaatst kunnen worden naar land van herkomst als daar de situatie gestabiliseerd is. De vluchtelingen status mag niet misbruikt worden als immigratie status. Maar nog belangrijker ontmantel simultaan de hele binnenlandse asiel industrie en ontmantel al die bedrijven die profiteren van de arbeid van illegalen.

  Like

 6. Cleo zegt:

  President Trump heeft zijn prioriteiten gelukkig wèl op orde: EIGEN VOLK EERST 👍👏🏻🇺🇸!
  Wat hebben wij hier momenteel toch een stel volksverraders zitten in de regering 🤬🤮!

  Like

 7. Pietersen zegt:

  18000 Is nog veel. Zoveel politieke vluchtelingen zijn er niet in de wereld, en waarom moeten ze uitgerekend naar de VS, of überhaupt Holland ? Vraag je dat eens af, al rust er een taboe op in onze vaderlandse media.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Hulporganisaties zien de bui al hangen=minder soepsidie.
  Allemaal naar huis.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Hoeveel lekkere vruchten gaan er in een mandje?
  Geen een, je zult ze zelf erin moeten leggen.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/politics/2019/10/06/exclusive-stephen-miller-exposes-the-deep-state-a-collection-of-permanent-bureaucrats-enmeshed-inside-the-federal-government/

  Exclusive— Stephen Miller Exposes the Deep State: ‘A Collection of Permanent Bureaucrats Enmeshed Inside the Federal Government’

  Exclusief— Stephen Miller legt de diepe staat bloot: ‘Een verzameling permanente bureaucraten verstrikt in de federale regering’

  Stephen Miller, senior adviseur van president Donald Trump, sloot zich dit weekend op SiriusXM 125 aan het Patriot Channel aan bij Breitbart News om de diepe staat te ontmaskeren: krachten die volgens hem de inspanningen van democraten zijn om de president af te zetten.
  “De poging tot beschuldiging kan het best worden opgevat als een wetgevende staatsgreep tegen een democratisch gekozen president, en de radicale linksen in het Congres werken arm in arm met de diepe staatssaboteurs en hun bondgenoten in de media om te proberen deze illegale staatsgreep, ‘zei Miller.

  “Hoewel ze zeker zijn, zullen ze falen,” vervolgde hij. “De diepe staat is een verzameling van permanente bureaucraten verstrikt in de federale overheid die niet kunnen worden ontslagen of verwijderd – althans historisch gezien niet hebben kunnen zijn – vanwege misleide ambtenarenwetten. Ze geloven dat ze beter weten dan jij, en je luisteraars, en de kiezers hoe het land moet worden geleid. Op dit moment heeft de diepe staat een mes gericht op het hart van de Amerikaanse democratie, en dat zie je spelen op je tv-schermen en krantenpagina’s en online, met deze zogenaamde klokkenluiders, die natuurlijk , in feite, boze, door haat gevulde, door woede aangedreven bureaucraten, vastbesloten om de president van de Verenigde Staten neer te halen en de Whistleblower Protection Act illegaal en oneigenlijk te gebruiken om hun ontwerpen te effectueren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s