Uitgerekend Seehofer vreest een nog heftiger vluchtelingengolf dan in 2015

Screenshot_25

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

2015 mag zich niet herhalen? Ongeveer twee weken geleden waarschuwde Sebastian Kurz, de inmiddels herkozen kanselier van Oostenrijk, voor een vluchtelingengolf met de woorden “er broeit iets”. Nu vreest ook de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer, CSU), een nog heftiger vluchtelingengolf dan in het jaar 2015 en eist meer solidariteit van de EU-lidstaten. Blijkbaar ligt er bij Seehofer meer informatie op tafel dan hij aan het publiek wil prijsgeven?

politikstube

Uitgerekend Seehofer waarschuwt voor een heftiger vluchtelingengolf, die de koers opnieuw uitstippelde en een fataal signaal veroorzaakt met de toezegging van 25% opname van illegale bootmigranten, nog een prikkel die door smokkelaars en migranten als uitnodiging naar Luilekkerland wordt begrepen.

Sinds 2015 is er niets gebeurd, er werden geen oplossingen gevonden en geen maatregelen genomen. Nu begint zich bij heldere hemel een nieuwe massale bestorming door volksverhuizingen af te tekenen. In plaats van naar een Europese oplossing te zoeken, zou men de enige functionerende Australische procedure moeten toepassen, zodat illegalen geen succes hebben om naar Europa te komen, dus van tevoren onderscheppen en naar het uitgangspunt terugbrengen.

In december 2016 verzekerde bondskanselier Angela Merkel dat de situatie van 2015 met een bestorming door vluchtelingen aan de Duitse grenzen niet nog een keer moet voorkomen. “Een situatie zoals in de zomer van 2015 kan, moet en mag zich niet herhalen”, zei Merkel in haar toespraak op het partijcongres van de CDU in Essen. “Dat was en is ons en mijn onbetwiste politieke doel.” – Maar wat interesseert mij m´n gezwets van gisteren?

Web.de” bericht:

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer ziet in de herfst van 2019 een vluchtelingengolf van tot nu toe ongekende omvang op Duitsland afkomen. Deze zou wellicht “nog groter dan in 2015” uitvallen.

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) heeft met het oog op het stijgende aantal vluchtelingen op de Griekse eilanden voor een nog grotere vluchtelingenstroom dan in 2015 gewaarschuwd en meer solidariteit van de EU-lidstaten geëist.

“We moeten onze Europese partners meer helpen bij de controles aan de EU-buitengrenzen. We hebben hen te lang in de steek gelaten”, zei Seehofer tegenover de “Bild am Sonntag”. “Als we dit niet doen, dan zullen we een vluchtelingengolf zoals in 2015 meemaken – wellicht zelfs nog een grotere dan vier jaar geleden.”

Hij zou er samen met de nieuwe voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen (CDU), “alles aan bijdragen dat dit zich niet herhaalt”. Daar zou gij “de volledige ondersteuning van de Duitse bondskanselier” voor hebben, zei Seehofer.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, machtswellust, Merkel, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Uitgerekend Seehofer vreest een nog heftiger vluchtelingengolf dan in 2015

 1. Jan zegt:

  Seehofer: “Wij kunnen er niets tegen ondernemen, de vluchtelingengolf is een natuurfenomeen”

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  Thilo Sarrazin gaat mooi aan de haal, over het explosieve onderwerp van de nieuwe vluchtelingengolf. Zoals altijd beleefd, rustig en keihard.
  https://www.luzernerzeitung.ch/international/zuwanderung-autor-thilo-sarrazin-zur-afd-merkel-hat-nichts-verstanden-ld.80319?mktcid=smsh

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Dat Merkel niets begrepen heeft, weiger ik ten ene male te geloven. Merkel wist precies wat ze deed en waarom ze het deed en nog steeds doet.
   Dat de AfD nog steeds met standvastigheid als extreem rechtsextreem wordt aangemerkt is natuurlijk een gotspe. Er zullen zich daar beslist wel wat meer of minder extreme figuren proberen te manifesteren, maar die worden door de partij zelf al snel herkend en verwijderd.
   Duitsland kent inderdaad een groepje rechtextremen. Het is maar een klein groepje zielige figuren die geen deuk in een pakje boter kunnen slaan. Af en toe lopen ze met een vlag en op legerboots met een paar man een demo. Je zou zelfs medelijden met ze krijgen omdat het eerder lachwekkend is.
   Dan zou men zich nu in alle eerlijkheid en met gezond verstand moeten afvragen wat nu precies de definitie van rechtsextreem is,
   Een aanstoot kan ik al geven, of een voorbeeld. De vraag was, of de land- en volksverrader voor een tribunaal moesten komen en na schuldig bevonden achter de tralies opgesloten worden of dat ze de doodsstraf moesten krijgen.
   Ik persoonlijk meen de doodsstraf, is dat nu rechts of rechtsextreem ?

   Als aanmerking hiertoe, in de wet staat nog steeds, dat hierop de doodsstraf staat (zeker vergeten weg te halen bij de herdruk van de wetboeken) en ook de EU heeft de doodstraf weer ingevoerd, maar dat terzijde.

   Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  4 oktober 2019
  Seehofer voor vluchtelingendeal in Turkije
  Turkije zegt dat de financiële toezeggingen niet worden nagekomen en dreigt weer meer vluchtelingen door te laten reizen.
  https://duitslandinstituut.nl/artikel/33670/seehofer-voor-vluchtelingendeal-in-turkije

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  De agenda van terrorist Carola Rakete
  https://d.tube/v/vladtepesblog/QmQE2RW4ieimeFAMcxmmqQS7sFLyGQRuu6ZhqynosLHguu

  Je vraagt je af waarom dit wijf niet geliquideerd wordt

  Geliked door 2 people

 5. Rensk. zegt:

  Ieder keer als ik dat hoofd van Seedorfer zie dan moet ik denken aan die oude buurman van het andere huis. Hij was huismeester van die huurflat Dat was een gereformeerde knuppel, die mij toen ik er net een paar dagen woonde gebood de was op zondag niet buiten te hangen.
  Die vent had een moedersleutel van het gebouw, waarmee ie de huizen in kon. Toen ik een keer op vakantie was had ie werklui binnen gelaten om een spionnetje in de deur te laten maken. Ik wist nergens van en vroeg of ze dat ding er in kunnen maken zonder de deur open te maken. Niet dus. Ik had die knuppel achteraf gezien aan kunnen geven voor huisvredebreuk. Later is die moedersleutel afgeschaft, omdat meneer bij oude mensen gewoon met de sleutel binnen stapte en die ouwe mensen niks durfden te zeggen. Ik heb hem wel een bek gegeven niet mooi meer. En een boekje opengedaan bij de woningbouw van toen. En bij het verhuizen naar mijn huidige woonhuis heeft ie mn fiets nog even gemold, die in de gemeenschappelijke schuur stond. Omdat ik stennis had gemaakt vanwege die moedersleutel. Ik heb wel pech, want de buurman, die ik nou heb is net zo´n lul als de vorige. Deze kliert nu de VVE. Zo een is Seedorfer ook. De gelijkenis is treffend. Zelfde soort kop. Zou zo een tweeling kunnen zijn. Zal ook wel een gereformeerde stiekemerd zijn. Zogenaamd schrikken dat er weer een hose aan migranten aan komt, maar het intussen wel stimuleren.

  Geliked door 5 people

  • Oeps zegt:

   Rensk. (6 oktober 2019 om 14:59)

   Dames en Heren.

   Ik kan me de frustraties heel goed voorstellen, wanneer een huismeester zomaar je woning binnenkomt. Dat zou hij bij mij beslist niet hoeven te proberen. Gereformeerd of niet, maar de vloeken, die ik zou uitspreken, zouden hem zijn leven lang heugen. En binnen een uur zou ik het slot in de deur hebben vervangen. Een huisbaas en een huismeester dienen te weten, dat er grenzen zijn aan hun vermeende rechten. Een huurder heeft recht op privacy. Huisbaas en huismeester mogen een verhuurde woning niet zomaar betreden.

   Geliked door 3 people

 6. Cathja zegt:

  Wederom geen woord over uitzetting van alle illegalen. Dit gezwam van Seehofer kunnen we daarom beter maar negeren.
  Zolang Duitsland geen werk maakt van repatriëring van iedereen die hier niets te zoeken heeft, past geen huilie huilie omdat er weer een nieuwe golf gelukszoekers aan dreigt te komen. Ik neem Seehofer pas serieus als er actief wordt uitgezet.

  Geliked door 4 people

 7. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  In plaats van een duidelijke waarschuwing richting migranten af te geven, dat Europa vol is en geen nieuwe migranten meer kan opnemen, geeft Seehofer een voorwaarschuwing af, dat er een nieuwe stroom vluchtelingen staat aan te komen. De ziellugge kansparels zullen dit oppaken als een uitnodiging van Luilekkerland, om de sprong in het diepe te wagen. We kunnen eerdaags dus een nieuwe niet te stoppen stroom van migranten verwachten, die hun geluk in Europa komen opeisen. Maak de borst maar vast nat. Aan de vooravond van de koude winter zal er meer op ons afkomen, dan wij kunnen verstouwen. De gevolgen laten zich raden. Er zal ongetwijfeld heel bewust op onze gevoelens worden ingespeeld, om die zielluge zielepieten toch vooral, vanwege de koude winter, onderdak te verstrekken. En daarna raken we ze nooit meer kwijt. Met lieden als Seehofer aan de macht hebben we geen vijanden meer nodig.

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  Nog meer soldaten van allah,en straks ook de barbaarse afrikanen.En nog heeft niemand niets in de gaten.Ze worden opzettelijk binnengehaald om de oorspronkelijke europeanen te terroriseren en af te slachten.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik zou Seehofer eigenlijk een gewone vraag willen stellen, maar zo ver kom Ik niet natuurlijk.
  In ieder geval zou de vraag zijn.
  Mijnheer Seehofer; hebt u ook begrepen dat er verkiezingen in aantocht zijn.
  Dat is het enige juiste antwoord op de kwats die deze landverrader uit kraamt.

  Geliked door 2 people

 10. Ik schreef hier al eind 2017 over dat de tweede invasie onderweg was vanuit Afrika. Maar er was even wat afleiding door de grenshekken en sterkere grenswachten bij Hongarije en ook bij buurlanden die hekken gingen plaatsen. En nu is het in volle gang, de tweede invasies landen op verschillende plekken zoals Spaanse eilanden en Griekenland, daarnaast de aan Europese wetten aangepaste vissersschepen om Afrikaantjes op te vissen net buiten de territoriale wateren.
  De derde en vierde exodus is ook al aan het vormen. De vijfde invasie zal pas over vijftien jaar zijn, maar dan staat Europa al in de fik.

  Geliked door 2 people

 11. Wim zegt:

  Seehofer, inderdaad wordt hij niet voor niets Drehhofer genoemd. Zie bijv. https://tinyurl.com/yxe9b8p2 Vroeger sloeg hij nog wel eens stoere taal uit, al kwam daar in de praktijk niets van terecht, zoals aardig weergegeven in deze karikatuur uit 2017: https://jungefreiheit.de/?attachment_id=190179&postid=215607
  waarin Mutti hem even tot de orde roept.

  Nu is Seehofer tot het groen-linkse kamp bekeerd. Die schijnbaar rechtse praat blijkt dus allemaal hete lucht geweest te zijn. Overigens blijkt hetzelfde het geval te zijn voor zijn partijgenoot Söder (de man die overal kruisen in openbare gebouwen wilde plaatsen).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s