Vandaag: “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek!”

Screenshot_21

(Door: Georg S. – Vertaling: E.J. Bron)

Zwarte kleding dragen als teken van rouw en van woede

Vandaag zijn we allemaal niet bont! Om op de eerste zondag in oktober zwarte kleding te dragen, is niet alleen een signaal van de herdenking van de Duitse slachtoffers van het “bontisme”, maar ook een signaal van kritiek op deze leugenachtige ideologie in het algemeen.

PI News (2)

Al jarenlang geeft de eerste zondag in oktober als “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek” op internet een signaal af tegen het dagelijks geweld van de Oriëntaalse en Afrikaanse kolonisten tegen ons Duitsers. Laten we vandaag eindelijk ook in de echte wereld een signaal afgeven tegen dit geweld: Laten we vandaag zwarte kleding dragen!

De hele “bontistische” ideologie is een leugen: het handelsmerk van de “Bonte Republiek” is niet het vrolijke met elkaar tussen Duitsers en Oriëntaalse kolonisten, maar het is een in de Duitse geschiedenis eenmalig voorbeeld van alledaags geweld en straatgeweld. Nog nooit eerder, afgezien van de 30-jarige oorlog en de invasie van de Russen in 1945, heeft er in Duitsland een vergelijkbare opeenhoping van verminkingen, verkrachtingen en beestachtige moorden op Duitsers plaatsgevonden. De vlag van het “bontisme” is niet de regenboog, maar het lijkendoek!

Massale vestiging en omvolkingspolitiek creëren in Duitsland geen paradijs op aarde, maar een hel van geweld en barbarij. Wij hebben er genoeg van! Wij zijn het zat om iedere paar dagen weer een horrorverhaal te lezen welke volgende Oriëntaalse immigrant om welke archaïsche, barbaarse redenen dan ook weer een Duitse vrouw, een Duitse man of een Duits kind heeft vermoord.

Wij zijn het zat om in ons eigen land niet meer veilig te zijn in de openbare ruimte, niet meer door onze eigen parkeergarages of ´s avonds laat door onze eigen straten te kunnen lopen, zoals dit voor het begin van de omvolkingspolitiek een vanzelfsprekendheid was in Duitsland.

Wij zijn het zat dat onze eigen kinderen door buitenlandse kinderen, aan wier ouders wij zogenaamd “bescherming” toestaan, op onze eigen scholen gepest, geslagen en getrapt worden, alleen maar omdat zij Duitse kinderen zijn of niet in Allah geloven. Wij hebben genoeg van dit geweld door deze van elders binnengekomen, aan ons opgedrongen figuren.

Deze leugenachtige staat moet eindelijk aan de schandpaal. Laten we onze woede over deze toestanden eindelijk in het openbaar tonen. Weg van het internet: laten we vandaag allemaal zwarte kleding dragen als signaal van onze rouw en onze woede!

Bron:
www.pi-news.net
Door: George S.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Vandaag: “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek!”

 1. fleckie zegt:

  DAAROP. mogen de diverse kerken op aangesproken worden, die. ‘beijveren’ zich toch om. NOG.
  MEER, moordzuchtigen, via ‘binnenvaart’ van schepen te tolereren, !!!

  Geliked door 2 people

 2. Willem zegt:

  Nog een paar jaar en dan breekt de pleuris uit.

  Like

 3. Rutte , Timmermans en Macron steunen dit wanbeleid

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s