VIDEO “The Bossmaker”: Hoe overheid, media en onderwijs u klaarstomen voor dictatuur

 

Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse kinderen via school bewust worden geïndoctrineerd. De burger wordt regelmatig eenzijdig en onjuist geïnformeerd via de publieke omroep en andere massamedia. De Europese Unie is de laatste manifestatie van de Toren van Babel, een lichaam zonder ziel, een lijk in ontbinding. Europa is een heidense staat geworden; door liberalisme en secularisme. Nu het christendom is opgegeven zal er een nieuw geloof komen: en dat wordt de islam. Europa wordt: Eurabia.

In deze uitzending van “The Bossmaker” spreekt Ronald Heister over indoctrinatie op scholen, in de media en door onze overheid met historicus en auteur Robert Lemm, geloofsdeskundige Sonja Dahlmans en campagneleider Cultuur onder Vuur Hugo Bos.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ronald Heister

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO “The Bossmaker”: Hoe overheid, media en onderwijs u klaarstomen voor dictatuur

 1. Aegolius cs zegt:

  Het zal een langzaan proces zijn maar uiteindelijk zal het na wat generaties “overwaaien”:
  The Tytler Cycle Revisited
  http://commonsensegovernment.com/the-tytler-cycle-revisited/
  mits we die tijd overleven:

  Like

 2. Harrie Vaes zegt:

  WAAROM LATEN WIJ HET GEBEUREN?…..WAAROM ZIJN WIJ NIET IN STAAT OM DE REGERINGEN OMVER TE WERPEN?
  WAAROM LATEN WIJ ONS ALS SCHAPEN NAAR DE SLACHTBANK LEIDEN?
  ANTWOORD……….GEMAKZUCHT….WIJ ZIJN TE LAKS OM IETS TE ONDERNEMEN.

  Geliked door 2 people

 3. Dick Orwell zegt:

  Die mevrouw had nog wel wat zinnigs te melden voordat de christen wappies met hun flauwekul begonnen.
  Maria als bron. jammer

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Jammer dat Sonja Dahlmans niet goed uit haar woorden komt. Ze kan niet voldoende uitdrukken dat voor de opkomst van de islam Noord Afrika en het Midden Oosten overwegend christelijk was. In haar betoog komt niet expliciet tot uitdrukking dat de islam een agressieve religieus politieke invasie kracht is die omwille van haar voortbestaan verplicht is gebied te veroveren. De kruistochten zijn een gevolg van de islamitische agressie en niet omgekeerd zoals men ons in de westerse media een oor probeert aan te naaien. De islam gedomineerde gebieden zijn primair gericht op oorlogseconomie (uitbuiting economie) en niet op een maak en dienstverlening economie. Zonder de olie was nu waarschijnlijk de islam gedegradeerd tot een randgebeuren in de wereldpolitiek. Ook kan Sonja Dahlmans niet goed verwoorden dat de sharia de islam in uitvoering is. Door haar betoog krijgen mensen de indruk dat de sharia slechts een aanhangsel. Dat is niet waar de sharia met al haar geboden en verboden is de essentie waar het in het in de islamitische geloofsbeleving om gaat. Door halal producten toe te staan in Nederlandse winkels betalen de Nederlandse burgers die onwetend deze producten kopen automatisch mee aan de islamisering van Nederland. Nauwelijks wordt onder de aandacht gebracht dat een organisatie als de moslim broederschap grotendeels gefinancierd wordt door de halal voedsel industrie. Dus niet alleen islamisering van Europa maar ook een comeback van het kalifaat in islam gebieden. Aan die poging tot comeback van het kalifaat in islam gebieden heeft de EU, de NATO en de VS door Obama en Clinton hard meegewerkt om regio stabiliserende dictators als Sadam Hoessein, Assad, Moebarak en Mohamar Ghadaffi weg te bombarderen. Dat laatste had nooit mogen gebeuren. Islamitische samenlevingen zijn democratisch onbestuurbaar omdat het primair archaïsche geweldsamenlevingen waar conflicten met geweld worden opgelost en niet met dialoog. Om zo’n samenleving nog in enige mate te besturen is een dictatoriaal bestuur van essentieel belang. Een dictator die de belangen van minderheidsgroepen tot een minimum bewaakt. Dat deden de dictators die verdreven werden en dat doet Al Sissi in Egypte in navolging van Moebarak nu opnieuw. Onder de moslim broeder Morsi die met Europees geld gesteund werd hadden we nu openlijk pogroms gehad op de christelijke minderheid (zij kregen de schuld van het disfunctioneren van de islamitische staat) en de EU keek goedkeurend toe.

  Like

 5. M. zegt:

  Daarom kan de Nederlander beter zijn kind zelf lesgeven en van de indoctrinatie centra die de school tegenwoordig is af halen.
  Voordat ze voor het leven verpest zijn.
  Dat scheelt ze ook getreiterd worden op school door de verrijking.
  U snapt dat het treiteren van uw kind door de ‘vrede’ gewoon mag van de onderwijzer want anders moet deze optreden en dat doen ze nergens.
  Dus uw kinderen kunnen naar hartenlust getreiterd worden.
  Kijk maar eens goed wat voor linkse waanzin er tegenwoordig voor de klas staat.
  Nogmaals de school is helemaal geen veilige plek meer voor onze kinderen maar een plek waar ze geperverteerd en geindoctrineerd worden.

  Geliked door 2 people

 6. M. zegt:

  In plaats van de haat verplicht wat liefde bij te brengen ziet onze overheid de liefde liever via school verplicht wat haat bijgebracht worden.
  Kerk en staat gescheiden zogenaamd maar men verplicht wel de kindjes mee te gaan op bezoek.
  Niet alle kindjes, alleen de onze.
  En nee hier horen we Simons niet over want blanken mogen best gediscrimineerd worden zelfs als ze klein en onschuldig zijn.
  Wat ook weer goed laat zien waar de werkelijke racisten zich ophouden en wat voor smerig volk het is.

  Geliked door 1 persoon

 7. duinsnip zegt:

  Dat het linkse indoctrinatieproces aan de kaak wordt gesteld is een positief geluid. Maar dat de oplossing de terugkeer naar de RK kerk en de “maagd Maria” zou zijn, is wat de apostel Petrus noemt, het terugkeren van de hond naar zijn uitbraaksel. Niet de RK of Maria maar Christus is het antwoord. Hij heeft deze tijden voorspeld, Dan.7 en Luk.17: 20-37 en de oplossing, Joh.17:3.

  Geliked door 1 persoon

 8. Eric zegt:

  Met wat christelijk geneuzel komen we er echt niet !

  Like

 9. men vergeet dat immigratie de belastingbetaler jaarlijks 7 miljard euro kost, exclusief de ernstige schade aan natuur en milieu

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s