De Nederlandse stem bij het WK in 1978 en de doodse stilte van nu

Screenshot_27

(Door: Erdal Balci)

Hoe kan het dat er mensen op de bres sprongen voor de misstanden in Argentinië bij het WK van 1978, maar het nu muisstil blijft over de mensenrechtenschending en slavernijpraktijken in Qatar?

Wacht ik tevergeefs op de eerste Nederlandse voetballer die vraagtekens zet bij de deelname van Oranje aan het WK in Qatar in 2022? Een cabaretier (foto) is ook goed, of een mensenrechtenactivist, een bekende Nederlander. Is er niemand die weigert te accepteren dat jonge mensen bij bosjes sterven voor dat WK? De tranen vloeien als Greta Thunberg verhaalt over de doden van de toekomst. Wordt er nog een traantje weggepinkt voor de doden van nu?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
HP De Tijd

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", belangenverstrengeling, Dhimmitude, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamofascisme, Islamofilie, lafheid, Linkse Kerk, Nederland, Qatar, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op De Nederlandse stem bij het WK in 1978 en de doodse stilte van nu

 1. Republikein zegt:

  Tja, dont cry 4 me Argentina, Met Videla en de moeders, en het schot tegen de paal in de laatste minuut, van Rensenbrink.
  Verloren finale, nooit gewonnen door slijk der Aarde tegen gehouden.

  Geliked door 1 persoon

  • Kuu zegt:

   Cruijff was er niet bij omdat zijn gezin eerder in Barcelona zeer zwaar was bedreigd geweer op hoofd van Danny) …. en zijn gezin niet wilde verlaten voor enkele maanden.

   Geliked door 2 people

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Tja, dat is een goeie !!!
  Waar zijn al die correcte linkse activisten nu ???
  Die zijn zekers nog in extase aan het kwijlen bij het hysterische kwaad van Greta.

  Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Het activisme is in het geheel niet dood maar de focus is verlegd.
  Grote geldschieters zitten nou achter het activisme aangestuurd met grote sommen geld en subsidies.
  Het interesseert de hedendaagse activist niet meer of er slachtoffers zijn of niet.
  Ze gaan alleen maar mee op de hedendaagse rage’s en proberen ook een beetje in de picture te komen en vragen zich ook niet af of hetgeen waar ze mee bezig zijn terecht is of niet.
  Neem nou de mensen in de hulpverlening.
  Je ziet ze op regelmatige tijden langskomen dat ze spijt als haar op hun kop hebben dat ze ooit begonnen zijn als vrijwilliger maar daar wil de tegenwoordige activist niet naar luisteren want dan gaat hun gutmenschen denkwereldje kapot.
  Vanuit de MSN hoef je ook niet echt te verwachten dat het groots aan de noodklok word gehangen want Moslim of zo iets.
  Een Erdal Balci zal dan ook niet gehoord worden omdat deze vragen die hij steld niet past in het belevingswereldje van kleuters die niet verder komen als hun mobieltje en faceboek.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Dat men toen zo tegen Argentinië ageerde, met Freek voorop, was omdat Argentinië een Westers land is.
   Argentijnen beschouwen zich als Europeanen, in ieder geval Westers.
   En moslims zijn sowieso SIELIG, want iedereen zegt nare dingen over hen………
   En dat mag niet volgens Freek en gelijkmisvormden….

   Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Idd de slaven van nu daar in Qatar. Trouwens niet alleen in Qatar, maar in het hele Midden-Oosten maken ze misbruik van slaven, behalve in Israel. Vieze lui die arabieren. Hebben een broertje dood aan werken. Laten dat liever aan anderen over. Ik heb al zo vaak in mijn leven gezien, dat als mensen lui zijn, dan zijn het tegelijk ook hele vervelende mensen in de omgang.

  Geliked door 3 people

 5. danny zegt:

  Het merendeel der Nederlanders zijn verraders , zie WO2.
  Daarom is er hier ook geen tegenactie tegen de linkse, liberale en conservatieve elite.
  Vroeg of laat , zal men wel moeten, dan zijn er maar 2 keuzes, willen overleven door strijdt en of roemloos ten onder gaan zonder tegenactie.

  Ik vrees het laatste

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   danny.Klopt helaas wat jij zegt,veel nederlanders in W.O.2 waren verraders.Vandaag de dag worden via de vele kliklijnen gekeken of de nederlanders bereidwillig zijn om mensen te verraden.Geloof maar dat die kliklijnen roodgloeiend worden gebeld.Verraders zijn ratten van het smerigste rioolwater.Verraden is een doodzonde,ik zou nooit iemand verraden ik ga nog liever dood.

   Geliked door 1 persoon

 6. Pietersen zegt:

  Ik heb ook met verbazing zitten kijken naar de wk atletiek in Doha. Mijn verbazing gold niet zozeer de slavernij en de belabberde werk- en leefomstandigheden van duizenden stadionbouwers, maar meer het feit dat Qatar ontzettend veel moskeeën en ‘religieuze centrums’ in Europa helpt met financiële giften.
  Als het aan Qatar ligt is Europa morgen al geïslamiseerd met als grootste speler de Islamitische Broederschap die in ons landje nog steeds niet op de terreurlijst staat.
  https://gulfnews.com/world/gulf/qatar/how-qatar-funds-muslim-brotherhood-expansion-in-europe-1.63386835

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Er is geen protest omdat dit een islamitisch land betreft. Protest is ook een protest tegen de islam. In Qatar is geen scheiding tussen kerk (moskee) en staat. Het protest van links moet passen binnen hun frame van rechts bashing. Als je protest oproept tegen Qatar dat geef je impliciet Wilders gelijk en dat mag niet. Links is als de slang die zich in zijn eigen staart gebeten heeft. Links verloochend liever haar eigen beginselen dan dat het rechts in de kaart zou spelen.

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Precies, guus.

   Like

  • Bastiaan2000 zegt:

   Dat komt omdat dat nieuwlinks is, dat heeft niets met oud-links te maken. Nieuw-links heeft hen verraden in 68′. Nieuw-links is achterbaks, schend mensenrechten, steunt het ANC en andere terreurgroepen. Laat bewust ontwikkelingsgeld terecht komen bij dictators en laat het volk in de steek. Hier laat dat links hun eigen mensen in de steek, beschuldigd ze van alles en nog wat. Creëert haat en angst, sloopt alles ten bate van hun eigen deugmens zijn.
   Kortom, ik ben geen fan van het huidige links.

   Like

 8. Trucker zegt:

  In Vlaanderen zijn er sporters die niet wilden vertrekken naar Israël, vorig jaar tenissers, vreemd dat dat SOORT geen probleem ziet in wedstrijden in islamietenlanden.
  TUIG van de richel heet ik hun, sport volg ik niet omdat balletje trappen lopen of wat dan ook mij geen sikkepit interesseert, als er iets is met gewichten durf ik wel eens zien op het www maar daarbuiten nee het is een gigantische commerce geworden beste voorbeelden voetbal en wielrennen big business en zwart geld.
  TUIG dat naar islamietenlanden trekt “om hun titel te verdedigen” of welke zeik ze gebruiken als excuus zijn tuig, punt, hoe anders moet ik het pennen.
  Eenieder wie naar een islamietenland trekt (werk/sport/toerist) financiert zijn eigen ondergang (lig ik niet wakker van) maar helpt tegelijkertijd wel de islamieten in hun oorlog tegen de Vrije Westerse Wereld.
  STUPIDE kippen en ganzen bij de vleet, wil ze geen vreten geven als het zomer is en de idioten vertrekken op reis naar alah land.
  Ze zouden daar mogen blijven en verrekken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s