Brussel, de politiek correcte elite, de massa-immigratie en de islamisering zijn rampzalig voor West-Europa

Screenshot_52

(Door: “Balkanske priče”)

Miljoenen Nederlanders hebben de afgelopen decennia gezien hoe hun land voor hun ogen gekaapt werd. En je hoefde geen genie te zijn om te weten dat dit slecht zou aflopen. De grootste moslimvolksverhuizing aller tijden is aan de gang. Nu wonen er op West-Europees grondgebied meer moslims dan ooit tevoren. En is Eurabia binnen afzienbare tijd een feit. De islamitische getto’s in en rondom de grote West-Europese steden worden groter en groter. Moskeeën, hoofddoekjes en minaretten domineren in steeds meer wijken het straatbeeld. De oorspronkelijke bevolking vlucht weg en de islam komt er voor in de plaats. Volgens de Koran moet de hele wereld onderworpen worden aan Allah. Dat is het kerndoel van de islam (’De heerschappij is alleen voor Allah.’- Koran:12:40)…

De islam beperkt zich niet tot het opleggen van de eigen regels aan de eigen groep, maar probeert constant de eigen regels op te leggen aan alle andere/niet-moslim groepen. En dit gebeurt sluipenderwijs, waarbij de ontvangende gemeenschap vaak een kleine toezegging doet als een vriendelijk gebaar en om geen gezeur te krijgen. Dit patroon is al heel lang bekend en wordt ook in de Koran en Hadith geprezen als een manier om islam te verspreiden als de gewapende strijd (nog) niet mogelijk is.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

28 reacties op Brussel, de politiek correcte elite, de massa-immigratie en de islamisering zijn rampzalig voor West-Europa

 1. Lucky zegt:

  Ondertussen,

  Imam Yassin Elforkani wil Allahu Akbar normaliseren: ‘het is iets moois dat bijdraagt aan wederzijds begrip’.

  Hoe normaliseert de gebedsoproep de islam?
  ,,Veel mensen denken bij de islam aan hoofden afhakken, lijfstraffen. Als je ergens Allahu Akbar hoort, raakt iedereen in paniek. Je ziet dat mensen angstig zijn voor de islam.’’

  Wel voorstelbaar toch?
  ,,Zeker. Laat helder zijn, ook sommige moslims schrikken als ze die woorden opeens horen roepen. Wij willen het Allahu Akbar normaliseren, laten zien dat het ook iets moois is….

  Geliked door 2 people

 2. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/duitsland-in-paniek-wil-eu-migratieakkoord-opzeggen-geen-herverdeling-als-het-aantal-migranten-groeit/

  Borderline Duitsland dreigt opzeggen migratieakkoord na slechts 15 dagen “geen herverdeling als aantallen groeien”

  In Duitsland slaan momenteel de stoppen door nu de migratie naar Griekenland en Italië lijkt te intensiveren. De Duitsers hebben zo’n twee weken geleden in Malta afgesproken dat zij een groot deel van de migranten opnemen, maar nu de aantallen toenemen draait de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Seehofer, bij. Volgens Seehofer zal het akkoord van Valletta en de herverdeling van migranten worden stopgezet als de aantallen verder toenemen, via Il Giornale.

  Geliked door 2 people

 3. Monalisa zegt:

  LUXEMBURG – Nederland doet niet mee aan het migratie-akkoord van Duitsland, Frankrijk, Italië en Malta.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Dat zeggen ze.. maar NL doet wel meer wat wij NIET (mogen) weten.

   Geliked door 4 people

   • Monalisa zegt:

    Daarom heet de leider van nederland ook Pinokkio.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Nederland wil zeker niet meedoen, maar die Rutte en vak K, die doen dus wel mee plus alle landverradende, die zich journalisten noemen, die ons net zo hard beliegen als de regering doet.

    Like

  • henk verhoef zegt:

   u heeft ook gevoel voor humor zeg

   een vvdster die de waarhied zou spreken zo van WIJ nemen ze niet over
   Er komen er per dag NU maar een 6-800- binnen == waar komen die dan vandaan
   allemaal getint/zwart en moslim en kansloos
   en allemaal beginnen ze met bedriegen door hun papeiren weg te gooien
   Iedere moslin afrikaan heeft in zijn land een id bewijs want anders slaat de politie hem gewoon in elkaar en wordt hij kaal geplukt
   Maar ineens is hij het kwijt– nee niet zijn al dan niet gestolen smartphone– dat id bewijs
   En de hoogopgeliede slimme nederlanders– hier is uw leefgeld/huis/meisje om te verkrafchten en daar kan je stelen en de politiek en de politie zijn JOU vriend en de bevolking juicht je toe
   kunt u het mooier maken

   Geliked door 5 people

   • Monalisa zegt:

    Mijn gevoel van humor is uitstekend, het stukje kwam uit de krant maar u heeft gelijk nederland is een zeer stiekem land helaas geld dit voor elk land wat in de EU zit

    Like

 4. Rensk. zegt:

  Het zijn stuk voor stuk labbekakkers. Het enige wat ze kunnen is het volk voor de gek houden. En dat lukt aardig bij best een behoorlijk deel van de bevolking. Maar hoe langer dit duurt en hoe meer ze gaan graaien en roven, hoe minder mensen ze gaan geloven Hoogopgeleide vrouwen. Laat me niet lachen. Het zij stuk voor stuk een stel uitgekookte domme dozen. Zag een keer een gesprek tussen een topvrouw uit het bedrijfsleven (kweet niet meer wie) en Ploumen. Goddomme als ik die vrouw was geweest wat ik opgestapt. Wat is dat een dom mens die Ploumen en maar hameren op haar domme stomme gelijk wat ze absoluut niet had En dan heb ik het niet over vrouwen in het bedrijfsleven, maar in de politiek. Zie niks in die trutten..Probleem is dat veel mensen denken: die mensen hebben een hoge opleiding dus zullen ze het allemaal wel goed weten. Nou nee. Wat ze daar geleerd hebben weet ik niet, maar ik zie niet veel intelligentie en wijsheid al helemaal niet.

  Geliked door 5 people

 5. Hovawart zegt:

  De Linksche Indoctrinatie van de jeugd is de werkelijke doodsteek van onze samenleving…….en de toekomst van de verworven rechten en plichten, inspraak via de referenda, en straks het kiezen/stemmen, niet meer mogelijk zal zijn,…alles slikken wat de ‘waan van de dag’-politiek hun voorschrijft en dicteert. Ach arme, domme jongelui, alles weggeven en afgestaan voor snelle internet en telecomverbindingen….geleefd worden door Brussel, belasting afdragen naar behoefte van Brussel en blijven werken tot je sterft.(met klimaatvriendelijke uitvaart).

  Geliked door 4 people

 6. Lucky zegt:

  You can check out anytime you like….but you can nver leave!

  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/08/eu-narrative-you-cant-leave-eu-merkel-deal-unlikely/

  Merkel Says Deal ‘Overwhelmingly Unlikely’, as Brexiteer Says EU ‘Setting up Narrative You Can’t Leave’
  Merkel zegt Deal ‘Overweldigend onwaarschijnlijk’, zoals Brexiteer EU zegt: ‘Verhaal opzetten dat je hen niet kunt verlaten’

  A Downing Street source has revealed that German Chancellor Angela Merkel told Prime Minister Boris Johnson that a new exit treaty is “overwhelmingly unlikely”.
  The source told media that negotiations over a new Brexit deal — which eliminates the Irish backstop — “are close to breaking down” following a 30-minute phone call between the two leaders on Tuesday morning.

  “The call with Merkel showed the EU has adopted a new position,” the source said, saying the conversation “means a deal is essentially impossible not just now but ever”.

  Een bron in Downing Street heeft onthuld dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel tegen premier Boris Johnson heeft gezegd dat een nieuw exitverdrag “overweldigend onwaarschijnlijk” is.
  De bron vertelde de media dat de onderhandelingen over een nieuwe Brexit-deal – die de Ierse achterstop elimineert – “bijna afbreken” na een telefoontje van 30 minuten tussen de twee leiders op dinsdagochtend.

  “De oproep met Merkel toonde aan dat de EU een nieuw standpunt heeft ingenomen,” zei de bron en zei dat het gesprek “betekent dat een deal in wezen onmogelijk is, niet alleen nu maar altijd”.

  Geliked door 2 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Ik lees zojuist dat Ella Vogelaar 69 jaar oud is overleden. 69 jaar geen leeftijd om dood te gaan. Ik leef mee met de nabestaanden. Hoe je het keert of went zij heeft in elk geval de Nederlandse taal verrijkt. Dat kunnen we niet van alle politici en oud politici zeggen. Iedereen weet inmiddels wat een vogelaartje is en velen zullen de term al eens gebruikt hebben.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/236747165/oud-minister-ella-vogelaar-69-overleden?utm_source=(direct)&utm_medium=webpush

  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/02/04/ook-de-ombudsman-doet-een-vogelaartje-1584839-a727753

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Op TPO lees ik net dat ze zelf een einde aan haar leven heeft gemaakt. Dat maakt het allemaal natuurlijk heel erg triest. Ella Vogelaar schijnt te hebben geleden aan langdurige depressies. Ik wens de familie heel veel kracht dit leed te verwerken.

   Geliked door 2 people

   • vangie1206j zegt:

    Sorry ik kan voor haar geen medelijden voor opbrengen.
    Ik heb haar nooit gemogen.
    En dan zelfmoord plegen ze was altijd al een brekebeen zwak zeer zwak

    Like

 8. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Er is GEEN alternatief meer. De Zevende Eeuw is onverenigbaar met onze manier van leven en moet worden verboden in alle Westerse landen: het is GEEN religie (is 14% waarbij veel werd afgekeken van o.a. het Jodendom), maar slechts een zeer gevaarlijke politieke ideologie. Zij hebben 57 landen dat MOET genoeg zijn. Koran 2:193 : het gaat door tot er 100% consensus is oftewel volgens Saudi Arabië, Qatar en Turkije moet de hele wereld volger worden van hun politieke ideologie. Je wordt volger, dhimmi of vermoord andere keuzes zijn er niet. Met voortdurend globalisme is dat onze toekomst. Dat is bijna 1400 jaar geschiedenis: overal waar deze leer komt, moet het domineren. Integreren is hen NIET toegestaan. De geschiedenis laat zien dat alleen als je er tegen vecht er een kans is dat je niet tot de 57 landen gaat behoren: dat belooft weinig goeds voor de toekomst. Een logisch begin is alle volgers met een strafblad uit te zetten naar land van herkomst en hun Nederlandse paspoort af te nemen, waarbij het hen NOOIT meer is toegestaan terug te keren in een Westers land. In Angola is de leer verboden en in China en Japan weten ze er ook wel raad mee. Dit moet gebeuren voor het te laat is. Met de eerste 6,5 minuten is genoeg gezien https://www.youtube.com/results?search_query=undercover+mosque+uk Heb ook de versies gezien van Denemarken (uitgezonden door VARA! Zembla 2016), Duitsland en een docu over jihadi’s in Noorwegen (vorig jaar uitgezonden door de VPRO, de gebrainwashte Noor in de docu heeft inmiddels zijn graf gevonden in het Kalifaat): de teneur was allemaal hetzelfde: zoals geschreven integreren is NIET toegestaan en geweld wordt niet geschuwd.

  Geliked door 2 people

 9. Hovawart zegt:

  De Islamisering heeft zijn kritieke en kritische waarden bereikt in West-Europa, de open grenzen hebben de grenswaarde van het percentage gevaarlijk verhoogt, er is nu enkel nog een kleine ontstekingsbron nodig om een ideologische kettingreactie te veroorzaken, om de gehele wereld te doen ontvlammen in een rampzalige geloofsoorlog…het principe van oorzaak en gevolg, waarbij het gevolg vaak steeds groter wordt en de uiteindelijke uitkomst desastreus zal zijn…..de door de Globalisten gedroomde oplossing voor de huidige overbevolking van de planeet, overal brandhaardjes in de arme buurten en wijken, vele dode laaggeletterden en ruïnes….op naar de Linksche Utopie voor de elite.

  Geliked door 3 people

 10. Macron stond in strakke houding bij de kisten met doodgestoken agenten. Een hypocriete houding dat alles zegt. Wat zouden de agenten gedacht hebben op dat moment dat hij daar stond?
  Misschien dit wel….
  “Meneer de president u heeft het paard van Troje in huis gehaald en daarom liggen onze collega’s in deze kisten”

  Geliked door 3 people

 11. henk verhoef zegt:

  de eerste zin van het verhaal zegt het allemaal- miljoenen europeanen zagen de islam binnen gehaald worden met open armen en knippen en benen
  Hoeveel stemden er toen en nu op de pvv en zo in dat europa= juist ja
  men vond het wel prima
  dus nu niet huilen he

  Geliked door 3 people

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  “En is Eurabia binnen afzienbare tijd een feit.”

  Wat ik me steeds afvraag is waarom er in de Tweede Kamer niemand (Geert Wilders incluis) vragen stelt aan Vak K hoe het staat met de Resolutie van Straatsburg. Op de man af gevraagd, zal Rutte c.s. antwoord moeten geven. Maar er wordt wel het nodige gezegd over islamisering, maar over deze EU resolutie nooit een woord. En daarin zit toch de wortel van het kwaad dat ons nu ten deel valt.

  “Moskeeën, HOOFDDOEKJES en minaretten domineren in steeds meer wijken het straatbeeld.”

  Een papieren zakdoekje meet plusminus 21×21 cm. Een dingetje van niks en we spreken dus terecht van zakdoekJE.
  Een normale theedoek meet ruim 60×60 cm., is dus ongeveer negen keer zo groot als een zakdoekje. We spreken dus niet van theedoekJE, maar van theedoek.
  Een beetje hoofddoek is ongeveer twee tot drie keer zo groot als een theedoek. Er is dus geen enkele reden om te spreken van hoofddoekJE, in plaats van hoofddoek.
  Door het verkleinwoord te gebruiken zou de indruk gewekt kunnen worden dat het hier om een klein, bijkomend en van ondergeschikt belang zijnd probleem gaat. Dat is het niet. Blijkens de uitspraak: Elke hoofddoek is een vlag geplant op vijandelijk terrein.
  De kopvodden waarmee we in het dagelijks verkeer meer en meer worden geconfronteerd zijn bewijzen van de voortgaande infiltratie, uitgevoerd door een ons vijandig invasieleger. Zoiets een hoofddoekJE te noemen is een gotspe, een ontkenning van de ernst van de zaak. We spreken ook niet van een infiltrantJE, een tsunamiTJE of een invasieTJE.

  Denk daar eens over na, Balkanske, misschien aanleiding om het dan voortaan anders te doen. Overigens lof voor al je artikelen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 13. Lucky zegt:

  Nederland, een land zonder grenzen…

  https://tpook.nl/2019/10/09/marechaussees-stomen-nigerezen-klaar-voor-grenstoezicht/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ‘Marechaussees stomen Nigerezen klaar voor grenstoezicht’

  “Documentfraude, migratiestromen en wet- en regelgeving. Daarover gingen de lessen over die instructeurs van de Koninklijke Marechaussee gaven aan 260 Nigerese politieagenten. Gisteren kregen ze hun certificaat. De marechaussees gaven de afgelopen 2 weken les in grenstoezicht op de politieschool in de hoofdstad Niamey.”

  Like

 14. koddebeier zegt:

  De schuld van islamisering ligt bij de bevolking zelf althans bij de hersenloze onbenullen die keer op keer op de oude kartelpartijen bleven stemmen . Zij zijn hoofdschuldigen en daarna de politieke landverradersclub die ons ook uitleverde aan de fascistische EU !!

  Like

  • Inge zegt:

   @koddebeier

   Het zaad van satan heerst over de volken. Politici zijn vrijmetselaars die meewerken aan de Nieuwe Wereld Orde, dus stemmen heeft geen enkele zin. Wil het veranderen zal er een grote schoonmaak gehouden moeten worden…

   Geliked door 1 persoon

 15. Lucky zegt:

  Aanslag synagoge
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/terroristen-schieten-in-duitsland-met-machinegeweren-op-synagoge-twee-doden/

  Terroristen schieten in Duitsland met machinegeweren op synagoge, twee doden

  In Duitsland is zojuist een aanslag door meerdere terroristen met machinegeweren gepleegd op een synagoge. Het nieuws is nog vers en er zijn twee doden te betreuren. De aanslag vond plaats in het (voormalig Oost) Duitse Halle, maar ook in het nabijgelegen Leipzig zou worden geschoten, zo meldt de Bundespolizei. De voortvluchtigen zijn met een auto ontsnapt en dragen volgens de Telegraaf ‘legerkleding’.

  Like

 16. Edwin Lauxen zegt:

  Ratko Mladic :”a boomerang always comes back” 13.08.1995

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s