De VN en de EU zijn ondemocratische instituten waarvan we het lidmaatschap zouden moeten opzeggen!

Screenshot_50

(Door: “Elise Nijmegen”)

Die hele klimaathysterie, gebaseerd op niet bestaande feiten, is een wereldwijd gebeuren en wordt gesponsord door financieel terrorist Soros die zijn miljarden inzet om de democratie in de wereld te vernietigen en het globalisme te promoten, de NWO. Volgens een nieuw rapport, zo meldde Joseph Vazquez voor het Media Resarch Centre, heeft George Soros bijna 25 miljoen “geïnvesteerd” in deze “Global Climate Strike”.

Tenminste 22 van de (extreem)linkse activistische groepen die vermeld staan als partners in de Global Partner Strike ontvingen $ 24.4454.592,- miljoen aan financiering. Onder die organisaties waren; Fund For Global Human Rights, Global Greengrants Fund, 350.org, Amnesty International, Avaaz, Color of Change en People ’s action.

Ondertussen hebben meer dan 500 wetenschappers en professionals een beroep gedaan op de Verenigde Naties om een eerlijk en open debat over de klimaathysterie. Het klimaat, zo zeggen ze, zou minder politiek moeten zijn en meer wetenschappelijk. Er is geen noodsituatie aangaande het klimaat en al helemaal geen reden tot paniek.
http://archive.fo

Soros, die in Hongarije niet meer welkom is met zijn organisaties die de democratie ondermijnen, er is daar zelfs een anti-Soros-wet, één die mijns inziens ook hier in Nederland ingevoerd zou moeten worden.

Personen en organisaties die hulp aanbieden aan mensen die in het land een asiel- of verblijfsvergunning willen aanvragen, riskeren een celstraf tot één jaar.
www.ninefornews.nl

Onderstaand artikel, geschreven door Lt. Gen. Jonathon Riley, een voormalig commandant van de Britse vredesmachten in Bosnië, Sierra Leone en Irak, laat ons weten dat er een defensiedreiging is door verborgen EU-deals. Een “must read” voor alle mensen die in dienst zijn voor het vaderland en om de Nederlanders te beschermen en die dan (binnenkort) voor de EU gaan werken.

Ministers uit Engeland hebben Engeland aangemeld bij de pijlers van de Europese Defensie-unie, na én ondanks het referendumresultaat van 2016 om de EU te verlaten.

De verdediging van elk land en de middelen om die verdediging te voeren zijn essentiële attributen van soevereiniteit en die soevereiniteit kan niet worden gedelegeerd, gedegradeerd of worden verdeeld- als dat zo is, is het verloren.

Tijdens de Brexit-onderhandelingen heeft May geprobeerd om Engeland op te sluiten in verschillende EU-structuren die zijn opgezet om controle te krijgen over de Europese defensie door de Europese Commissie. Deze omvatten het Europese Defensiefonds, het Europese Defensieagentschap en het mechanisme voor permanente samenwerking (Pesco). De toetreding tot al deze structuren zou onze defensie en defensie-industrie verbinden aan EU-regels en EU-beleid voor defensie, en inderdaad buitenlands beleid, en zou dit doen door middel van een wettelijk, bindend verdrag.

Dat betekent dus dat volgens het EU-recht- de heersende jurisdictie – we structureel, politiek, diplomatiek en financieel verbonden zullen zijn met én ondergeschikt aan de defensie-architectuur van een niet-verantwoordelijk orgaan, de Europese Commissie.

Laat dat even op u inwerken. Hoe zit het met Nederland? Heeft Nederland dit getekend?
https://briefingsforbrexit.com

In Australië wordt nu openlijk gesproken over de agenda van de Verenigde Naties, Agenda 21, ook wel agenda 2030 genoemd. Luister en huiver.
https://youtu.be

Hieronder heb ik het eerste gedeelte van bovenstaande video vertaald
https://ejbron.wordpress.com

U weet dat er door de VN-agenda overal censuur wordt toepast en de stemmen van de terecht bezorgde burgers worden genegeerd of zelfs, zoals in Parijs, met harde hand worden aangepakt. Want iedereen moet meedoen met de Nieuwe Wereld Orde ideologie.

Politici zoals Orbán, Salvini, Le Pen, Dewinter en Wilders, die de waarheid vertellen en opkomen voor de nationale bevolkingen van hun land, worden genegeerd, gedemoniseerd en krijgen zelfs rechtszaken aan hun broek.

Zo gebeurt het ook met Donald Trump, die precies doet wat hij belooft heeft en waar hij ook voor gekozen is. Om Amerika weer “great” te maken en het Amerikaanse politieke kartel aan te pakken. Nu wordt hij nogal tegengewerkt door diegenen de macht zijn verloren en terug willen, en die misschien zelfs een illegale staatgreep willen plegen, en Trump heeft nu de Amerikaanse mariniersreserve geactiveerd voor een “Noodsituatie in de Verenigde Staten” die “met weinig waarschuwing zal komen”.
www.worldunity.me

Laten we samen Nederland weer opbouwen, dit ondemocratische politieke kartel, met zijn Soros gerelateerde groenlinkse activisten op straat zetten, naar huis sturen met een dagvaarding en de democratie weer herstellen. Het is nogal een verschil of je de straat opgaat om te protesteren voor het behoud van je broodwinning, je familie, je voortbestaan, het voortbestaan van het boer zijn of omdat je er geld voor krijgt van een aan Soros gerelateerde organisatie.

Steun de boeren in hun protest, samen kunnen we Nederland ook weer “great” maken, de grenzen dichtgooien en uit de EU en de VN stappen! 16 oktober!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, dictatuur, Elite, establishment, EUSSR, Globalisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, New World Order, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op De VN en de EU zijn ondemocratische instituten waarvan we het lidmaatschap zouden moeten opzeggen!

 1. Monalisa zegt:

  Ruud Mikkers
  @RMikkers
  Applaus voor
  @TimmermansEU
  als hij Italiaanse Europarlementariër terecht wijst die klimaatactiviste Gretha Thunberg aanvalt. “Hoe zwak moeten je argumenten zijn als je 16-jarig meisje aanvalt. Dit is de tijd voor actie.”

  Like

  • Kuu zegt:

   … die Italiaan zwicht niet voor emotionele en morele chantage!!!!!! Begrijpt u?

   Like

   • Monalisa zegt:

    Ook de italiaan zal zwichten, ik plaatste dit van een PvdA kwal het viel me mee dat hij niet er bij huilde.

    Like

   • Kuu zegt:

    @Monalisa
    Wat een opluchting, ik dacht even dat u de weg kwijt was….
    Hartelijke groet.

    Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Timmermans en al die andere klimaat infantielen zijn net als… en daarom kunnen ze het best wel goedvinden met elkaar…. Hamas enzo.., Kinderen en Zwakken ( met Greta voorop..) vooraan en/of andere gevaarlijke plaatsen waar de klappen (kunnen) vallen… zo dat men kan …, en jammeren …, en huilen…, en wijzen …, en beschuldigen als er Kindjes cq School jeugd beschadigd of erger wordt….,
   A.Ruygrok, Monster.

   Like

  • Monalisa zegt:

   LUXEMBURG – Nederland doet niet mee aan het migratie-akkoord van Duitsland, Frankrijk, Italië en Malta. Rutte gaat straks toch door de knieën

   Geliked door 2 people

 2. Kuu zegt:

  Off topic.
  Bron: Elseviers Weekblad (reactie op het internet)

  Geweldige reactie:

  Annette Schols
  De geschiedenis herhaalt zich alweer. Plusminus 100 jaar geleden hebben de Turken huisgehouden onder de toenmalige Armeense bevolking. Zij ontkennen het tot op de dag van vandaag, maar wie gelooft die gasten nou? Ik ben van mening dat de politici binnen de EU tonnen boter op hun koppen hebben. Toen de Amerikanen keer op keer Europa vroeg om zich te houden aan de financiële bijdragen, gaf Europa niet thuis. Toen er steun gevraagd werd om terroristen die gevangen zaten in Noord Syrië terug te halen naar de betreffende Europese landen, gaf Europa niet thuis. Toen er gevraagd werd om steun bij de Straat van Hormuz, gaf Europa niet thuis. En nu is de Donald het allemaal zat. Hij heeft natuurlijk indertijd zijn kiezers ook beloofd om zich niet meer in wespennesten te steken. Hij houdt zich dus aan zijn woord. Wat ik werkelijk vreselijk vind, is dat de Koerden en de Jezidi’s hiervan de dupe zullen worden. Ik zou zeggen: Europa, ga eindelijk eens iets doen in plaats van alleen maar een grote bek opzetten. Ik weet alleen niet of ze nog genoeg materieel en manschappen hebben voor zo’n klus. En o ja…. met onmiddellijke ingang tegen Erdogan zeggen dat hij een lidmaatschap van de EU wel op zijn buik kan schrijven.

  Geliked door 3 people

 3. Wachteres zegt:

  https://www.breitbart.com/politics/2019/10/08/angela-merkel-gifts-britain-a-no-deal-brexit-victory/

  Delingpole: Hurrah for Chancellor Merkel – Saviour of Brexit!

  Delingpole: Hoera voor kanselier Merkel – de redder van Brexit!

  German Chancellor Angela Merkel has just gifted the United Kingdom a No Deal Brexit. (Thank you, Mutti!)

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft het Verenigd Koninkrijk zojuist een ‘No Deal Brexit’ gegeven. (Bedankt, Mutti!)

  Heaven knows whether this is what Merkel intended to do when she let it be known that a Brexit deal is ‘overwhelmingly unlikely’.

  De hemel weet of dit is wat Merkel van plan was te doen toen ze liet weten dat een ‘Brexit-deal’ ‘overweldigend onwaarschijnlijk’ is.

  But this, surely, will be the net effect of her intransigence.

  Maar dit zal zeker een rechtstreeks effect hebben op haar onverzettelijkheid.

  If Merkel has removed a ‘deal’ from the table, then it follows logically that the only remaining option is ‘No Deal.’

  Als Merkel een ‘deal’ van de tafel heeft verwijderd, volgt hieruit logischerwijs dat de enige resterende optie ‘No Deal’ is.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Lidmaatschappen per direct opzeggen en boycotten…………Nexit!

  Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  De enige vraag waarom de Brexit nog niet afgerond is, is ‘Wie gaat de Engelse Bijdrage aan de EU ophoesten’ wie van de lidstaten pakt de rekening op……..?
  (ik heb sterk het vermoeden dat de Pays-Bah het kind van de rekening zal worden).

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Opzeggen??? Daar zou elk normaal denkend mens niet lang over nadenken.
  VN= Een pro islamitisch clubje, haters van de blanke westerling steunen allerlei dubieuze clubjes en gebruiken de betalingen die ontvangen tegen de westerse beschaving.
  EU= Een fascistische dictatuur van landverraders, een geld verslindend en over de balk smijten organisatie met idiote salarissen en pensioenen tevens helpen onze economie naar de verdommenis en onderdrukken de bevolking. en kopen landelijke politici om met beloftes en mooie baantjes ! Kortom een corrupte bende criminelen die in de gevangenis thuis horen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s