Duitse autoriteiten: Vrachtwagen die inreed op auto’s in Limburg is aanslag

Screenshot_40

Dader is Syriër die sinds 2015 in Duitsland zit

De Duitse veiligheidsdiensten gaan er voorlopig vanuit dat achter de botsing die een man met een gestolen vrachtauto in de stad Limburg veroorzaakte, terroristische motieven zitten. De diensten en politie onderzoeken het incident van maandagavond als een terroristische aanslag, meldden onder meer de krant Bild en omroep ZDF.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duitse autoriteiten: Vrachtwagen die inreed op auto’s in Limburg is aanslag

 1. Ondertussen in Den Bosch, zomaar iemand;
  ‘Was van de week in Den Bosch op de koopavond voor een paar boodschappen. Het was akelig stil op straat, overwegend rondhangende “angstige getraumatiseerde vluchtelingen” die al bellend en Arabische klanken uitslaand erg aanwezig waren. In de winkels aan de kassa hoofddoekjes die dwars door je heen lijken te kijken.
  Was snel weer thuis, voelde unheimisch!!’ Nederland Anno 2019!!

  Liked by 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Hier op de buis word nog steeds gezegd: het Lijkt een terroristische aanslag. Het Lijkt. Even daarvoor: Waarschijnlijk even later Lijkt. Waanzin Het wil de strot maar niet uitkomen bij die gasten.

  Liked by 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  ‘Blauwe Moskee Amsterdam wil gebedsoproep versterken met speakers ‘om islam te normaliseren’……maar het carillon van de Westertoren word het zwijgen opgelegd.
  Heeft de Hollandse Goegemeente nog steeds het idee dat dit land nog te redden valt?….als men de vrachtwagens overal moeten gaan weren omdat er verwarde moslims terroristische aanslagen mee plegen…..de Linksche Klimaat Looneys in de binnenstad op de openbare wegen gaan zitten te protesteren, dit land is terminaal geïnfecteerd door het Groen-Linksche virus.

  Liked by 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.parool.nl/amsterdam/blauwe-moskee-wil-gebedsoproep-met-luidsprekers-versterken~be6f022d/

  Blauwe Moskee wil gebedsoproep met luidsprekers versterken

  De Blauwe Moskee in Nieuw-West wil als eerste islamitisch gebedshuis in Amsterdam gelovigen via een geluidsinstallatie oproepen tot gebed. De stad moet maar wennen aan de islam, zegt de imam.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Ach, het was zo’n zielige vluchteling die een speciale verblijfsstatus kreeg, niet als vluchteling maar als iemand die gevaar loopt bij terugkeer.
  Heeft daar waarschijnlijk ook al beestachtig (sorry beesten) gedrag vertoond, daar hij zelfs gevaar zou lopen in het bevrijde Syrië…

  Like

 6. henk verhoef zegt:

  wisten u en ik och allang
  Mooi bericht van cbs– allochtonen begaan meer misdaden dan de veel grotere deel van de bevolking autochtonen Tel daar dan ook nog even bij op– allochtonen zijn de grootste groep oetkering/Kb en ANDERE TOESLAG GEBRUIKERS dan weeet je gelijk hoe blij we zijn dat ze er zijn
  want ja we stemmen wel op de welkom partijthjes

  Hoe lang denkt u dat het zo kan doorgaan- voordat de pot echt leeg is en jan lul de stemmer blijft werken voor die vaak/altijd moslims
  Getuigd wel van intelect dat je dat blijft doen

  Wat is die trump toch verstandig

  Europa met je grote bek en niet betalen voor je eigen veiligheid
  Zoek de klere zooi met turkye en syrie en koerden zelf maar uit- ik zie oorlog door mij daar niet als een voordeel voor mijn kiezers
  uiteindelijk was je als nederland ook zo bijde hand om oorlog materiaal te geven en die iIOS moordenaar bij terugkomst huis en oetkering te geven
  wel doet hij wat hij beloofd– ik maak turkye financeel kapot
  Heeft wel een nadeel voor de moffen en de nederlanders
  komen er nog meer turken om asiel te vragen
  Wel weer aardig om te zien
  een sp koerdisch vrouwelijk kamerlidje wil dat nederland de koerden tegen de turken gaat helpen
  ; dat mens wil nu dat hollandse jongens dood gaan voor beschermimng van haar oude land
  Laat ze zelf gaan en haar salaris afstaan ( vergeten – doet ze al aan de linkse commu sp partij) dus moet u maar betalen
  en geert — niet op stemnen hoor

  Like

 7. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1498721589/achttien-jaar-cel-voor-hamermoord-winterswijk

  Achttien jaar cel voor hamermoord Winterswijk

  ZUTPHEN – De rechtbank in Zutphen heeft een 38-jarige man uit het Duitse Bochum veroordeeld tot achttien jaar cel voor het met een hamer doodslaan van een 58-jarige man, op 29 oktober 2017 in Winterswijk. De opgelegde straf is gelijk aan de eis van het Openbaar Ministerie.

  De moord is volgens de rechtbank een geval van ’bloedwraak’, de climax van een vete tussen twee families uit Kosovo: de broer van het slachtoffer heeft circa dertig jaar geleden in Kosovo de vader van de nu veroordeelde man om het leven gebracht. „Onacceptabel”, zo kwalificeerde de rechtbank het motief, dat vraagt om een extra zware straf.

  Like

 8. droevige mof zegt:

  Interessant verslag van de lokale pers.
  Volgens die informatie werd de echte vrachtwagenchauffeur door de Syrische man uit de cabine gegooid. Toen reed de kaper de truck de staande auto’s in.
  “Der Mann, der den Unfall verursacht hat, ist jedoch nicht der ursprüngliche Fahrer dieses Lkw. „Mich hat ein Mann aus meinem Lkw gezerrt“, sagt der rechtmäßige Fahrer im Gespräch mit der Frankfurter Neuen Presse.”
  De Duitse autoriteiten wisten dit gisteren al. Waarom wij niet?

  https://www.fnp.de/lokales/limburg-weilburg/limburg-terroranschlag-rammt-autos-mir-alles-weh-erlebten-zeugen-vorfall-zr-13078538.amp.html

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  Eerste wat ik dacht, jihad, aanslag…

  Toen ik hoorde bekende van de politie en Syriër wist ik het zeker.

  Like

 10. Steven zegt:

  na onderzoek.. man blijkt verward te zijn en wordt direct in vrijheid gesteld. De overheid zal de schade vergoeden.

  Liked by 1 persoon

 11. Dijkstra zegt:

  De Syriër was al bekend bij de politie wegens lichamelijk geweld, bezit van drugs en winkeldiefstal. Volgens dit bericht wordt er in alle richtingen onderzocht, is het motief nog duister, maar worden terroristische motieven niet uitgesloten.
  https://www.faz.net/aktuell/rhein-main/region-und-hessen/lkw-unfall-in-limburg-weniger-verletzte-als-erwartet-16422361.html

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Een vrachtwagen is ingereden op andere auto’s. Het wordt tijd dat we vrachtauto’s gaan verbieden.

  Liked by 1 persoon

 13. Smerige linkse pers in hoogste versnelling.

  Liked by 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Als we allemaal ons krantenabonnement opzeggen is het probleem linkse pers snel opgelost !!
  En daar het abonnement op de tv-gids.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s