Slaap zacht, negeer onze toekomst!

Screenshot_46

(Door: “bozeoudeman”)

Ideologische moordenaars zijn vrijwel niet te bekeren, tenminste niet in totaliteit. Zeker niet als zij ook nog eens religieus zijn. Wellicht lukt het om er enkelen tot bezinning te brengen, maar ik vrees dat dit er niet veel meer zullen zijn dan enkelen, vele tienduizenden zullen tikkende tijdbommen blijven totdat… Men heeft een levensgroot probleem tot buiten alle beheersbare proporties laten uitgroeien en zit nu in een situatie dat men gewoonweg weigert om de olifant in de kamer te zien. “Welke olifant”, hoor ik Rutte al lachend vragen.

Greta heeft een punt wanneer zij, vrij vertaald, stelt dat men altijd alles heeft genegeerd om financiële redenen. Dit klopt. Firma’s als onze ‘eigen’ Koninklijke Shell gingen en gaan met oogkleppen op door met wat zij deden als nieuwe VOC’s. Verblind door hebzucht hebben met name multinationale bedrijven en banken, maar evenzogoed hun aandeelhouders die grotendeels net zo verblind waren en zijn, de ogen gesloten en houden de ogen dicht ten aanzien van met wie en wat zij zaken doen en deden. 

Zoals de geallieerden van voor WO2 gewoon zaken deden met firma’s in nazi-Duitsland en Amerikaanse bankiers geld verstrekten aan het Hitler-regime, bankiers waaronder grootvader Bush. Al is of was een regime onmenselijk, al leek het land van de zakelijk partner bestuurd door wat wij als democratische christenen bijna duivels zouden noemen, we wisten altijd weer, als de berg geld groot en hoog genoeg was, wel ergens voor ons geweten een excuus te vinden dat we door konden gaan ons te verrijken, ook al was dat mede ten koste van onderdrukking en moord.

Wel lieten we onze vinger vaak voor ons spreken en wisten dan te hebben gedaan wat we konden. Wat anders kon men ook? Voor de grootheid betere economie voor enkelen en het idee soms enkel voor de rest moet en moest eenieder buigen. Dit heeft geleid tot de geboorte van de Sorossen en Zuckerbergs, en de velen die dat graag willen, worden zoals de Obama’s en de Clintons. Met andere woorden, vanwege hebzucht hebben we allemaal toegestaan dat iets is ontstaan wat we nu niet meer in de hand hebben. Dus gaan we maar verder zoals gewend.

Nimmer heeft men in het verleden getracht een monster dat aan het groeien was te controleren. Men heeft zelfs geen enkele poging ondernomen het monster te beheersen, laat staan te neutraliseren, want het monster had de sleutel van gezonde economie in handen, olie. Zonder olie ligt de totale wereldeconomie binnen een maand op zijn gat. Men kan het wellicht nog wat uitstellen via reserves die men heeft, maar het resultaat zal uiteindelijk hetzelfde zijn. De wereldeconomie is gebouwd op die olie, men heeft zelfs nimmer een serieuze poging ondernomen om die afhankelijkheid te verminderen.

De ‘poging’ die men nu onderneemt via met name windmolens is enkel gericht op het weer in slaap sussen van die consumenten die enigszins kritisch zijn/waren gaan denken, geef hen de elektrische auto en zij denken dat het probleem is opgelost. Waar al die elektra vandaan moet komen, daar denken zij niet over na. Of er wel grondstoffen genoeg zijn voor het maken van al die accu’s, daar denken zij niet over na. Wat de gevolgen zijn voor natuur en milieu van al die zonnepanelen en windmolens, daar denken zij niet over na. Hun geweten is gesust, zij vervuilen niet!

Zo blijven we vastzitten in een vicieuze cirkel en zullen we nog lange tijd afhankelijk zijn van die olie, waardoor we gechanteerd blijven door met name de islamitische olielanden die in sneltreinvaart onze westerse landen overspoelen met miljoenen burgersoldaten. Maar ook daar denken de meesten van ons niet over na. Dus doen we net alsof er geen probleem is en dat we al die tienduizenden religieuze gekken wel kunnen “deradicaliseren”. Veel plezier in de toekomst in het islamitische Europa allemaal!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, Elite, establishment, Europa, gezond realisme, Graaien, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, Naïviteit, nieuw fascisme, oliebelangen, onwetendheid, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Slaap zacht, negeer onze toekomst!

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Dat plezier zal niet van lange duur zijn. Tot het moment dat de hals wordt afgesneden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Teveel muizen in een klein kooitje resulteert in een vergelijkbaar effect………teveel mensen op een klein oppervlak daar heeft de natuur een antwoord op…….de sterkste zullen overleven, de rest word opgevreten/uitgemoord.

  Geliked door 2 people

 3. Jules Vismale zegt:

  In dit artikel ontbreekt nog het feit dat Rusland na WO I Duitsland, ofschoon ze vier jaar oorlog met elkaar voerden, later van miljoenen tonnen grondstoffen en geld voorzagen, via een geheim verdrag in 1917, en hebben de Duitse generaals Paul von Hindenburg en Erich Ludendorff zelfs Vladimir Lenin en Leon Trotski ( allebei extreem-linksen!) aan de macht geholpen zodat Rusland uit de oorlog zou stappen.
  De Duitsers mochten zelfs diep in het geheim al hun tanks, vliegtuigen etc. testen op geheime legerbasissen in Rusland en toen Jozef Stalin aan de macht kwam en hij in 1939 een pact met Adolf Hitler sloot voorzag hij deze ook van miljoenen tonnen voedsel, staal en olie! Zonder die steun had Hitler West-Europa NOOIT kunnen veroveren en zelfs later niet eens Rusland kunnen binnengevallen!
  Maar dat krijg je dan ook als je een verderfelijk persoon te aardig behandeld in de hoop dat deze hierdoor dankbaar en tevreden zou worden! Hetzelfde gaat eveneens op van de radicale moslim- extremisten die Nederland en Europa totaal GEEN dankbaarheid voelen voor alle financiële steun, opzetten van moskeeën, het uitdragen van de islam en zich aan deze onderwerpen!
  Zij betalen ons gewoon terug met ondankbaarheid, geweld of zelfs met de dood en wat mij betreft sturen ze zowel die linkse collaborateurs en de moslimextremisten zo diep de onderwereld in opdat ze daar zodanig wegrotten dat er op de plekken waar zij liggen NIETS zal groeien!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik slaap elke nacht zacht, en de volgende dag start ik weer met alles kritisch te bekijken om er eventueel kritische opmerking bij te plaatsen, oude wijze man.

  Like

 5. BM Fidel zegt:

  Boze oude man, ik heb goed nieuws voor u. Weg met centrales die op kolen, gas of godbetere houtsnippers werken. Rusland heeft een revolutionaire kerncentrale ontwikkeld die californium gebruikt. Te ingewikkeld om uit te leggen, maar het voordeel ervan is dat het afval grotendeels herbruikbaar is. Er bestond slechts een paar milligram californium in de wereld, maar dank zij de superieure Russische metallurgie is er nu voldoende van om in ieder geval genoeg energie voor heel Europa op te wekken, zonder lastige technieken als gesmolten zout te gebruiken. Binnen drie jaar staat er zo’n ding in Turkije. Goegel maar even.
  Verder valt het me steeds weer op dat zodra het om elektrische auto’s gaat mensen alleen aan accu’s denken terwijl waterstof de toekomst is. Waterstof kan gemaakt worden overal waar water en elekticiteit is, ook thuis. Dan moet je het natuurlijk wel even vloeibaar maken, da’s alles. Accu’s zijn goed voor golfkarretjes en scootmobielen, niet voor het “echte” werk.

  Als u het over oorlogsprofiteurs hebt mag u Colijn en Philips niet vergeten. Colijn was de grootste particuliere belegger van Nederland die al zijn kapitaal in de nazi-economie gestoken had. Philips leverde radioapparatuur aan zowel de nazi’s als de gealliëerden vanuit het hoofdkwartier op Curacao. Volgens mij is dat landverraad, maar als beloning kreeg Philips na de oorlog 90 miljoen gulden vergoeding voor geleden schade.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jack Terrible zegt:

  Collega’s van mij hebben de afgelopen weken een paar keer tegen mij gezegd dat ik op een dag gepakt ga worden door moslims… een erg geruststellende gedachte!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s