TBS-kliniek stopt incidenten in doofpot, stuurt gevaarlijke gekken vrij straat op, reden: subsidie.

Screenshot_47

De tbs-kliniek Hoeve Boschoord (foto) sjoemelt systematisch met de registratie van interne incidenten en het melden ervan aan de Dienst Justitiële Inrichtingen. Dit om te voorkomen dat er sancties volgen voor de instelling. Die verontrustende uitspraken doen medewerkers van de kliniek. Zij maken zich grote zorgen over de veiligheid tijdens hun werk en de veiligheid van de maatschappij: „Gevaarlijke patiënten komen soms bijna onbehandeld op straat.”

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op TBS-kliniek stopt incidenten in doofpot, stuurt gevaarlijke gekken vrij straat op, reden: subsidie.

 1. guusvelraeds zegt:

  De rede dat sociopathische criminelen en seksueel gestoorden de straat op gestuurd worden is omdat al die therapeuten opgeleid zijn met een maakbaarheid en syndroom. Dit zijn de puinhopen van de jaren zestig vorige eeuw. Met het op straat sturen willen ze suggereren dat ze de meest weerzinwekkende sexgestoorden en gewetenloze criminelen kunnen revalideren op basis van het adagium dat alle mensen goed geboren zijn en in hun hart allemaal het beste willen. Ze geloven in het waan idee van de tabula rasa. De samenleving is een groot proefterrein geworden van de sociale ingenieurs die besmet zijn het 1968 virus. Terwijl dezelfde ideologisch geestelijk gemankeerden reclame maken met diepproef vrije producten heeft men gewetenloos van de hele menselijke samenleving een groot proef laboratorium gemaakt.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Er wordt stelselmatig gesproken over “incidenten”…!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Als verkrachtingen, aanrandingen, bedreigingen, voortdurende agressie en ontsnappingen stelselmatig voorkomen, waarom dan steevast gesproken over “incidenten” …?
    (Ook in bijgaand artikel wordt twee maal bevestigd dat het om “incidenten” gaat.)

    Niet erg objectief dus.

    Like

 2. Hovawart zegt:

  Doofpotten en doofpotaffaires, daar staat onze politiek van Rutte bekend om, men heeft namelijk geen ruimte meer onder het tapijt om daar de bestuurlijke f#ck-ups onder te vegen, in de politieke vergetelheid te brengen, er hangen nog zoveel skeletten in kasten in de achterkamertjes dat er dus wel meer verbouwd moet gaan worden op het Binnenhof, de extra Zestien Miljoen verbouwingskosten zijn nodig om de vuile was niet meer buiten te hoeven hangen, en de restanten van de Paarse Puinhopen op de zolder te kunnen verbergen, de kelders liggen nog steeds vol met roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog.

  Like

 3. jetse47 zegt:

  Ik geloof stellig dat Rutte en het Haagse + EU zooitje op een paar na, ook vrij gelaten zijn uit zo’n kliniek!!

  Like

 4. Harry Willemse zegt:

  Nu, ik had nooit gedacht dat het iets met geld had uit te staan. Eerder met kundige psychiaters die per ongeluk een verkeerde beslissing hadden genomen.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Op het moment dat iets gesubsidieerd wordt @Harry kun je ervan uit gaan dat de zaak geflest wordt.
   Kijk naar die schepen op de Middelandse Zee allemaal aan de subsiditiet en allemaal zo corrupt als de neten.
   Kijk maar naar de rest van de NGO’s allemaal zakkenvullers die aan het bewind staan.
   Dat is ook de reden dat uitgerangeerde politicie daar altijd te vinden zijn.

   Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Gek, het bericht op zich verbaast me eigenlijk niet, wel dat er van de medewerkers niet eerder iemand aan de bel getrokken heeft, iedereen heeft vrienden, bekenden, familie die dus allemaal onnodig gevaar lopen doordat jouw werkgever alle regels aan zijn laars lapt.
  Grote vraag is nu dit bekend is geworden wat men eraan gaat doen en of het voor de verantwoordelijken nog consequenties gaat hebben, en dan bedoel ik niet maatregelen tegen het bedrijf maar tegen de personen.
  Maar ach het zal wel weer bij een foei-gesprek leiden en daarmee is de kous af.
  Op naar het volgende ‘incident’.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  De moord op oud-minister Els Borst (Else Borst-Eilers) door een TBSer, heeft toch geen enkele bescherming kunnen bieden, zelfs geen enkele soulaas kunnen bieden aan de veiligheid,…..de gevaarlijkste gekken zitten niet achter de tralies blijkt nog steeds.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s