Wegwerpbeker weggepoetst op foto Groene Partij Canada

Screenshot_48

Links de originele foto, rechts de gephotoshopte afbeelding.

De Groene Partij in Canada is een maand voor de parlementsverkiezingen verwikkeld in een relletje vanwege een bewerkte foto van partijleider Elizabeth May. Op de foto op de partijwebsite stond een lachende May met een herbruikbare, plastic beker in haar hand met het partijlogo erop. De beker is voorzien van een metalen rietje. De originele foto laat iets anders zien. Daar draagt May een papieren wegwerpbeker en er zit ook geen rietje bij. De partij heeft toegegeven dat de foto is gemanipuleerd.

NOS

Geen toestemming

De partijleider wist er niets van. “Mijn medewerkers wilden dat ik iets vasthield met het partijlogo erop”, zegt May in een televisie-interview. “Ik heb geen idee waarom iemand dit zou doen. Het is bizar. Niemand heeft mij om toestemming gevraagd.” Ze ontkent ook dat het met opzet is gedaan om de partij milieubewuster te laten overkomen.

“Ik wil op televisie niemand stom noemen, maar er was niets te verbergen”, zegt ze. Volgens haar was de beker van de originele foto volledig recyclebaar. “Als ik een plastic beker met plastic rietje vast had, dan zou de bewerking hypocriet zijn geweest.”

May kan er vervolgens wel om lachen. “Als ze toch die foto wilden bewerken, waarom hebben ze dan niet iets met mijn gezicht gedaan om me een beetje jonger uit te laten zien?”

De Canadezen gaan op 21 oktober naar de stembus.

Bron:
https://nos.nl
(h/t “Republikein”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Canada, Groenen, Hypocrisie, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Wegwerpbeker weggepoetst op foto Groene Partij Canada

 1. guusvelraeds zegt:

  Wellicht heeft ze ook een kringloop onderbroek aan.

  Geliked door 3 people

 2. heksenhiel zegt:

  Wisten we allemaal en dat als de winkels en de voedselketens van plastic tasjes, rietjes en bekers enz. overgaan op papier dat ook zeer milieu-onvriendelijk is daar er nog veel meer bomen gekapt moeten worden waar ze in de regio`s van de oerwouden wel raad mee weten en er schijt aan hebben wat er daarna staat te gebeuren, omdat WEER ALLEEN GELD een rol speelt .Maar dat daargelaten en gaan vervolgens er toe over het papier allemaal te bedrukken, dat dat nog VEEL MEER belastender voor het milieu is dan gewoon kaal plastic. Nu wil ik niet zeggen dat we plastic moeten blijven gebruiken, daar plastic wat zich ook bevind in de binnenzijde van allerlei verpakkingen wat wij dus binnen krijgen in behoorlijke hoeveelheden en ook uit plastic flessen, waar naar ik denk geen andere oplossing voor is, behalve het weer gaan gebruiken van glas. Maar hoe je het went of keert alles is slecht voor het milieu en onze gezondheid !! Dus laten we maar eens gaan denken aan wel een goede oplossing en wel heel snel daar dit prioriteit is voor deze kwaal en ik denk dat er heus wel mensen zijn die dit kunnen oplossen zonder het milieu nog verder te belasten. Groeten.

  Like

 3. heksenhiel zegt:

  Even tussendoor. Hoe is het toch mogelijk dat het heel vaak gebeurd dat als ik een reactie probeer te plaatsen en dat aanklik deze ineens verdwenen is !! HEEELLLPPP !! wat is er aan de hand. Groeten.

  Like

 4. milieuschade door immigratie wordt nooit genoemd

  Like

  • heksenhiel zegt:

   Beste AM. Daar heb je volkomen gelijk in. Buiten dat het allemaal viespeuken zijn want gooien alles op straat want zijn niet anders gewend, omdat ze daar geen vuilophaaldiensten hebben en je ziet het ook vaak op tv. in wat voor toestand ze leven. JA GEWOON TUSSEN BERGEN AFVAL. Ook dat ze hierheen komen belast zwaar het milieu en NOOIT anders. Groeten

   Like

 5. Jan zegt:

  Canada, wat er van over is onder de mislukte ski-leraar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s