Gebedsoproep door Amsterdamse moskee

Screenshot_57

(Door: Renzo Verwer)

“Wie naast een kerk gaat wonen, hoort de klokken. Wie bij het spoor gaat wonen, hoort de trein. Wie bij de snelweg gaat wonen, hoort de auto’s en wie bij een winkelcentrum gaat wonen, hoort het laden en lossen! Bezint voor je ergens aan begint!”, zo las ik in een artikel over de klok van de Bonuventura-kerk te Woerden. Een omwonende had geklaagd en nu zwijgt die klok ’s nachts.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politici, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Gebedsoproep door Amsterdamse moskee

 1. Jean zegt:

  Voor ONZE westerse samenleving is er maar één redding en dat is: “totaal verbod van islam én islamieten op ons grondgebied”. Jammer dat steeds “onschuldige” slachtoffers vallen en nooit “schuldigen”.
  Stem PVV, VB, AfD, LEGA, FPÖ, enz. en sluit dat kotsmisselijk importbedrijf EU genaamd.

  Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Met de huidige ultra moderne telefoneertechnieken zijn alle lawaaiige oproepen volstrekt overbodig geworden. Iedere allochtoon heeft wel zo’n apparaat op zak en voor de imam is het thans super simpel om al die moskeegangers te appen.

  Geliked door 2 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  weg met de islam en alles wat daartoe behoort. Ik zie geen enkel excuus waarom moslims naar nederland moeten komen. Wat ik wel weet is dat ze komen als veroveraars en bezetters. De haagse politici zien de islam-olifant in de kamer niet. Dat ze dat zal berouwen staat voor mij als een paal boven water. Ik denk dat de ogen van de politici pas geopend gaan worden net voordat hun ogen door het islamitische zwaard zulloen worden gesloten.

  Geliked door 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  Die imam was even verward toen hij met zijn lawaai opriep tot gebed….hij begon ….in de naam van de vader …de zoon….en de heilige geest… amen

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  scherpschutter1943.Tot de islamisering van europa is al in 1975 besloten.De resolutie van straatsburg,islamisering voor olie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s