Johan Remkes gevraagd voor burgemeesterspost Den Haag

Screenshot_56.png

DEN HAAG – VVD’er Johan Remkes (foto) is kandidaat om waarnemend burgemeester in Den Haag te worden. Dat bevestigen meerdere bronnen binnen het stadhuis tegen het ANP na een bericht van Omroep West. Remkes is voor de functie gevraagd en later woensdag hebben de Haagse fractievoorzitters een kennismaking met hem. Daarna moet duidelijk worden of de commissaris van de Koning in Zuid-Holland inderdaad Remkes benoemt tot waarnemer.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Johan Remkes gevraagd voor burgemeesterspost Den Haag

 1. Lucky zegt:

  Ondertussen een aanslag op synagoge in Duitsland

  Zeker twee mensen met machinegeweer gedood
  Schutters aanslag synagoge in gestolen auto naar München

  HALLE – UPDATE 15.33 UUR Voor een synagoge in de Duitse plaats Halle is op de Joodse heilige dag Jom Kippoer een aanslag gepleegd met machinegeweren. Daarbij zijn volgens de eerste berichten zeker twee personen om het leven gekomen en meerdere gewonden gevallen. De politie kon één verdachte aanhouden. De overige vermoedelijke daders zouden in een gestolen auto op de snelweg richting München rijden.

  De politie meldt dat er meerdere, waarschijnlijk twee, daders actief waren, die per auto op de vlucht zijn geslagen in de richting van Leipzig. In een stad verderop zou inmiddels ook zijn geschoten, zo bevestigt de politie. Duitse media melden dat de voortvluchtigen legerkleding dragen.

  Bij de aanslag in Halle zouden ook handgranaten zijn gegooid naar de joodse begraafplaats.

  Een ooggetuige meldt bovendien aan Duitse media dat er kort daarop een granaat een kebab-winkel binnen werd gegooid.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Nou dat word afgang no 2

  Like

 3. Lucky zegt:

  Aanslag synagoge

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  De baantjescarrousel draait weer warm.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Heerlijk nieuws. VVD prominent Johan Remkes wordt waarnemend burgemeester van Den Haag. De vaste ooievaar standplaats, waar hij ooit als minister van Binnenlandse Zaken furore maakte in het eerste, tweede en derde kabinet van Jan Peter Lullo. Naast premier tevens eigenaar c.q. exploitant van het ooit naar een ferme wasbeurt riekende appartement 223 van het Domburgse Badhotel, maar dit terzijde (1). Johan krijgt de Haagse ketting om die tot voor kort tussen de prammen van partijgenoot Pauline Krikke hing. Ook al iemand met een bezwadderd verleden (2), maar het lijkt er al een tijdje op, dat zoiets een conditio sine qua non is om bij de VVD hogerop te komen. Zegt u misschien “Hoezo? Heeft Johan dan ook iets op zijn kerfstok?”. Nou, onbevlekt is zijn verleden niet. Johan keek regelmatig heel diep in het glaasje en liep nogal eens achter zijn externe vleesboom aan. Bij dat laatste was hij soms wat slordig en koos voor een potje krikken dames uit, die bij de AIVD tot lichte paniek leidde. En dat verschijnsel deed zich opnieuw voor op 10 november 2004. De minister van Binnenlandse Zaken was namelijk nergens te vinden toen de onder hem ressorterende AIVD en een speciale smurfen eenheid overgingen tot de totaal onnodige raid op het tot de voorraad safe houses van de AIVD horende pand in de Antheunisstraat. Daar waren twee vervaarlijke luitjes van de zogenaamde Hofstadgroep ondergebracht. Een groep, die door de speurneuzenclub van ome Johan geheel in kaart was gebracht. Op eentje na. Mo Bouyeri. Die zouden de smurfen hebben gemist. En zo kon het gebeuren, dat diezelfde Mo een week voor de slag op de Antheunisstraat de gelegenheid te baat nam om Theo van Gogh te kelen. En de verantwoordelijke minister? Die bleef gewoon zitten. Al dit fraais kunt u eerder in deze serie terugvinden. Als gewone burger van een gewoon land zou je zeggen, dat dit toch voldoende moet zijn om Johan als DHL pakket terug te sturen naar Groningen. Maar u weet het: in een narcostaat is alles mogelijk. Na zijn ministeriële carrière werd Johan dus bloosloos weer lid van de Landdag en in 2010 benoemd tot Commissaris van Alex in Noord-Holland. Op 1 januari van dit jaar leverde hij die warme stoel in en lummelde wat rond tot ie werd gevraagd om de hamer te hanteren in het adviescollege voor de plotseling opgebloeide stikstofproblematiek. En nu dan ook nog om een jaartje in te vallen als burgemeester van Den Haag. Zoals gezegd, heerlijk nieuws. Proost Johan. Ouwe rakker. Zet hem op. Stay tuned!

  http://robscholtemuseum.nl/kleintje-muurkrant-jp-remkes-014-merijn-rengers-john-schoorl-een-suite-met-een-luchtje/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s