“Klimaatprotest”. . .

Screenshot_55

(Door: Eve)

Honderden “klimaatactivisten” hadden gisteren bomen kunnen planten of bossen kunnen ontdoen van achtergelaten zwerfafval. Ze hadden door de straten van Amsterdam kunnen struinen en plastic op kunnen ruimen. Ze hadden in de grachten kunnen vissen naar troep, pleinen kunnen vegen, speeltuinen kunnen opknappen en kinderen kunnen motiveren om mee te doen. Ze hadden rivierstranden kunnen schoon harken, de bermen van de A2 kunnen ontdoen van alle meuk, sigarettenpeuken kunnen vegen op horecapleinen.

Ze hadden op parkeerplaatsen bij wegrestaurants naar hartenlust kunnen prikken in afval en automobilisten kunnen aanspreken op hun wegwerpgedrag. Ze hadden een handtekeningenactie kunnen starten tegen het Mercosur verdrag (je weet wel, dat verdrag dat het mogelijk maakt om onvoorstelbaar mishandeld en misbruikt vlees goedkoop naar Europa te importeren met van die stinkende containerschepen die enorm vervuilen) …

MAAR NEE… Vastgeketend in je geitenwollensokkencapuchontrui met je henna-haar en je 40-dagen baard of korte, pittige kapsel ergens voor het Rijksmuseum de straat liggen te vervuilen, levert meer aandacht op.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Bert W.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, klimaatfascisme. Bookmark de permalink .

41 reacties op “Klimaatprotest”. . .

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Eve is zeker gek geworden.
  Je kunt toch niet verwachten van deze lievertjes dat ze eelt op hun handen gaan krijgen en misschien dat hun handen vuil worden.
  Zeg Eve dat kunn je niet maken zeg!!!!

  Like

 2. Tineke zegt:

  Die hele klimaatzooi,aangejaagd door George Soros !
  Hoe is het toch mogelijk dat 1 zo n draak ,zoveel macht heeft.
  Natuurlijk barst ie van de poen,maar wie geeft hem de macht om de hele wereld te ringeloren.
  En dat blijft maar leven,na vier levertransplantaties!

  Geliked door 1 persoon

 3. henk verhoef zegt:

  ja maar– u gaat iets positiefs dan wel een bijdragen van dat linkse luie tuig verwachten
  Kunt toch op klompen aanvoelen dat ze daar toch volkomen ongeschikt voor zijn
  PAPS en MAMS hebben die horken niet eens behoor;lijk opgevoed of ze door weer en wind naar school hebben leren lopen– daar zijn qauto,s toch voor– vooral voor de lekkere korte ritje naar school als de motor nog niet warm is want het tuig was te lui om op tijd op te staan dan wel paps/mams schopte ze niet uit die stink nesten
  VUIL van een ander opruimen–” hoe druft u: ruimen nog niet hun eigen shit op
  Zij gaan de wereld redden ook al kunnen ze nog niet eens hun eigen modieuze vervuilende broekje ophouden
  Weet u wat zo mooi is= hoeven wij niet meer mee te maken
  of dood dan wel alzheimer

  Like

 4. flo zegt:

  Neen, dit legertje van nuttelozen en “studenten” die nutteloze studies volgen of levenslange uitkering trekkers en ander soortig schuim,zullen dit niet gaan doen.
  Na afloop van dit stompzinnig gedrag over iets wat niet is, het klimaat syndroom, weer snel terug naar hun warme nuttelozen omgeving.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lis zegt:

  Geweldig stuk, spijker op de kop! Precies wat u schrijft: het draait alleen maar om aandacht, niet om daadwerkelijk iets bereiken (behalve rotzooi). De meesten zijn ook te dom om te begrijpen hoe het allemaal zit. Ik verbaas me er ook over hoeveel mensen dit delen op Facebook e.d. en er zo ontzettend positief over zijn. Hoe dom kun je zijn?

  Geliked door 1 persoon

 6. koosv8 zegt:

  Ze zijn nutteloze luie opvreters. En demonstreren dat is hun vak.

  Geliked door 1 persoon

 7. droevige mof zegt:

  Roger Hallam, oprichter van Extinction Rebellion:
  “Wanneer een samenleving zo immoreel handelt, wordt democratie irrelevant… Dan kan er alleen maar directe actie zijn om het te stoppen.”
  Bedoelt hij zichzelf of anderen?

  https://www.achgut.com/artikel/extinction_rebellion_die_unheimlichen_weltretter

  Geliked door 1 persoon

 8. Monalisa zegt:

  Van werken worden ze moe.

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5149941/kritisch-cda-doodsbenauwd-door-stikstof/

  “Kritisch” CDA doodsbenauwd door stikstof

  Het begint al met die uitspraak: sinds wanneer hebben rechters verstand van stikstof? Hoe hebben enkele tienduizenden boeren meer schuld aan de kennelijk te hoge uitstoot dan bijna tien miljoen voertuigen in dit land, en hoezo wegen een half miljoen vliegbewegingen op Schiphol maar voor 0,1 procent mee in het totaal volgens het RIVM, terwijl de boeren de helft op zich nemen? Waarom liggen grote bouwprojecten in heel het land plat en willen sommigen de F1 en zelfs de Tourstart (stoten die dope peddlers zoveel troep uit?) op de helling zetten, maar kunnen azc’s in Brabant wel voor 40 miljoen grootschalig verbouwd worden? En over Brabant gesproken, hoeveel stikstof stijgt er eigenlijk op uit blauwe xtc-vaten in Brabantse bermen en bossen? Waarom zijn onze regels 400 keer strenger dan die van de Duitsers, en trekt het Roergebied zich daar iets van aan bij oostenwind, denk je?

  Geliked door 1 persoon

 10. vangie1206j zegt:

  Haha nee dat zullen ze nooit doen want dat lijkt op werken en daar hebben ze een gruwelijke hekel aan.

  Geliked door 1 persoon

 11. Rensk. zegt:

  Goed idee. Als ze papierprikkers aangeboden zouden krijgen met de vraag of ze mee willen helpen ben ik zeer benieuwd hoe ze zouden reageren. Ik vermoed sterk dat hiermee iets heel goed blootgelegd gaat worden.

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  Een aantal reacties elders gelezen

  Die megastallen stellen niks voor vergeleken met de stallen net over de grens. In Duitsland doen ze niet zo moeilijk.
  Enkele tientallen meters over de grens van Overijssel staan, midden in een natuurgebied (!) wat zowel in Nederland als Duit sslanf ligt, enorme stallen die ook nog uitgebreid worden. En de boer aan Nederlandse kant moet oprotten.
  Dat soort onzinnige regeltjes worden in den Haagt bedacht.
  Ik woon zelf midden in een natuurgebied. Merk niks van stikstof. De heide bloeide als nooit tevoren.

  De vlieglobby heeft het zelfs voor elkaar gekregen dat het Ministerie alléén de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) meet binnen een gebied van circa 20 km x 20 km rondom de vliegvelden en dan slechts tot een hoogte van 1000 meter! Geen wonder dat je dan slechts op 0,1% NOx-aandeel komt! De boeren krijgen vervolgens meer dan 60% van het aandeel NOx in hun mik geschoven. Conclusie: de boeren kunnen hun krachten beter bundelen en NOx-experts en lobbyconsultants inschakelen om tegenwicht te kunnen bieden aan de sterke vlieglobby.

  Dat heet bij het RIVM we werken met (stikstof)modellen, die geheim zijn, waardoor narekenen onmogelijk is. http://www.climategate.nl/2019/09/mesdagfond...
  Hierdoor wordt vliegen zo’n factor 130 tot 800 te schoon voorgesteld en ligt bedreiging van de arme grond natuur altijd aan de boeren.

  In dit licht eist Mesdag Zuivelfonds inzage in het stikstofmodel van het RIVM, nu de stikstofwetgeving onderuit is gegaan. Omdat het RIVM die transparantie niet wil geven, is Mesdag Zuivelfonds een procedure gestart tegen het rijksinstituut om inzage af te dwingen. “De schade voor de landbouw, de bouwsector en andere projecten is enorm en dat mede doordat het stikstofmodel fouten lijkt te bevatten”, verklaart Jan Cees Vogelaar, voorzitter van het fonds. Wetenschappers die het model willen controleren, wordt inzage geweigerd. Het RIVM stelt ‘het niet nodig te vinden’ en ‘de toegevoegde waarde er niet van te zien’ dat externe wetenschappers onder de motorkap van het model kijken.

  Geliked door 1 persoon

 13. Daan Kranenburg zegt:

  Weet dat dit geen reactie is op dat klimaatprotest artikel. Hoop toch dat E.J. Bron hier een item van wil maken. Denk zo langzamerhand dat ik in een andere dimensie leef. “SYDNEY (ANP) – Minister-president Mark Rutte heeft een belangrijke Australische onderscheiding gekregen. Die verdient hij vanwege met name zijn “voortreffelijke en voorbeeldige leiderschap” na het neerhalen van vlucht MH17, zegt zijn Australische collega Scott Morrison.” Dus noem mij maar gestoord, groet jullie allemaal vriendelijk!

  Geliked door 2 people

 14. Wachteres zegt:

  “Ze hadden door de straten van Amsterdam kunnen struinen en plastic op kunnen ruimen”.

  .Wat is dat nu? Er is toch geen plastic meer te bekennen i0n Amsterdam? Daar heeft Femke persoonlijk voor gezorgd!?

  Links New York lag aan haar voeten.

  Geliked door 1 persoon

 15. Hovawart zegt:

  Boem! Pats! Raak! een geweldig artikel, waarheid als een koe……de ongewassen Linksche “Liever Lui Dan Moe” Greta Fanclub met hun hagelnieuwe smartphones delen liever slechts hun mening dan de handjes uit de mouwen te steken.(werken voor je uitkeringen is dwangarbeid, belasting-betalers werken wel voor drie).
  As the waters were rising around them, they had to make a difficult choice, grab for their smart phones or start swimming, they chose and used their smart phones to call for help.

  Geliked door 2 people

 16. Lucky zegt:

  https://www.interessantetijden.nl/2019/09/12/stikstof-hartstikke-goed-voor-de-natuur/

  Stikstof hartstikke goed voor ‘de’ natuur…

  Vandaag in de Online Cursus Bullshitdetectie: Wie claimt dat ‘de‘ natuur last van stikstofdepositie heeft, die liegt. Bij de non-discussie over stikstof die ‘de’ natuur zou schaden, bedoelt men een specifieke natuur die door Wageningse kersenplukkers werd geselecteerd als Han van Dobben.

  Die ‘natuur’, voormalige agrarische roofbouwterreintjes die ‘kwetsbare natuur’ heten zijn eigenlijk de minst natuurlijke natuur van Nederland.

  Bovendien leunt de theorie rond stikstofvervuiling op een wetenschappelijk drijfzand en een kaartenhuis van modellen.

  Dat kaartenhuis mag van onze leugenachtige & corrupte overheid (LNV-Ministerie & haar Stichting Wageningen Research), ASR Vermogensbeheer en de Rabobank niet instorten, want dan is dat ministerie een belangrijk pressiemiddel voor het platteland kwijt en voor grondpolitiek.

  Geliked door 2 people

 17. Henk.V zegt:

  De protesterende jeugd bekommert zich niet in het minst om de vervuiling die zijzelf veroorzaken,Eve. Zij streven een veel hoger doel na: de westerse samenlevingen zo ontregelen, daqt de overheden door de knieën gaan en toegeven aan de drastische plannen die deze ultra groenlinkse dreutels klakkeloos hebben overgenomen van de stichter van de Extinction Rebellion beweging , Roger Hallam. (https://www.youtube.com/watch?v=8c2f_JmzoWU)

  Naar zijn gedrag te oordelen zou die wel eens geestverruimende middelen kunnen gebruiken. Wanneer je de Brits-Engelse ondertiteling activeert kun je redelijk volgen wat deze man beoogt.
  Hij is ervan overtuigd, gesteund door allerlei veelal linkse wetenschappers,dat de uitstoot van CO2 tot dramatisch klimaatsverandering zal leiden, waardoor er massale sterfte onder de mensen zal optreden.Geen van de plannen die de nationale overheden nemen om tot een schonere, gezondere lucht te komen, werkt snel genoeg.
  De nalatigheid van de overheden zal leiden naar een apocalyps van oververhitting en verwoesting van de aarde en haar bewoners.
  Hallam betoogt dat er een strategie moet komen die de overheden tot handelen dwingt, Totale ontregeling van de maatschappij is de beste methode .De tijd is gekomen dat de beuk er vanaf dit moment in gaat en niet weer zal stoppen.Allereerst komen er ”vreedzame , alles ontwrichtende betogingen ,daarna ,wanneer die pogingen onvoldoende chaos scheppen, zal er een beroep gedaan worden op de zelfopofferingsbereidheid van zijn volgelingen, wat dus betekent dat er uiteindelijk veel geweld moet worden gebruikt, om ”de planeet te redden”, zodat wij in een staat van algehele neergang in de economie uiteindelijk in de middeleeuwen zijn beland en kunnen genieten van een schone aarde.

  Terug naar een versimpeld bestaan doet mij automatisch denken aan het gruwelijke bewind van de uiterst groene Rode Khmers onder leiding van de communist Pol Pot in Cambodja, die de bevolking een tijdlang in een ijzeren greep hield en de hoger opgeleiden in het land in terreurkampen onderbracht, waar ze moesten leren hoe men het land moest bewerken. Meer dan één miljoen Cambodjanen vonden daarbij de dood. Ik raad de mensen aan de op feiten gebaseerde film ”The Killing Fields” eens te zien.
  In het Westen waren er bewonderaars van de idealen van Pol Pot.
  Wanneer ik mij niet vergis was de GroenLinkse politicus Paul Rozenmuller één van die bewonderaars…..

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Jouw reactie klinkt beangstigend Henk,straks moeten we kiezen,de dood of de gladiolen.

   Geliked door 1 persoon

   • Henk.V zegt:

    HIER KOMT ZEKER VEEL GEWELD UIT VOORT,Tineke,Nee, omdat deze zogenaamde vreedzame protestbeweging ( waarvan ELK gehersenspoeld lid ( INCLUSIEF Greta T uit Zweden) letterlijk de opvattingen uitbraken die Hallam heeft bedacht) is in opdracht van deze beweging van Hallam er op uit de stabiliteit van de westerse samenleving onder onze voeten weg te slaan. Elke regering zegt Hallam moet door de knieën en datgene doen wat Hallam heeft bedacht.
    Dit is uiteraard voor ons eigen bestwil.
    WIJ ZITTEN IN EEN EXTREMISTISCHE REVOLUTIEPOGING VAN DE GROENEN en een revolutie zal altijd een dictatuur voort brengen.
    Zoals gewoonlijk steunt stokebrand Soros deze beweging met geld en goede raad..

    Met revolutionairen die onze samenlevingen letterlijk kapot willen maken opdat wij tezamen aan een nieuwe aarde kunnen bouwen ga je niet in debat.Je geeft ze NIET alle ruimte, maar grijpt de protesterende, gehersenspoelde meute bij de kladden en gaat ze heropvoeden in werkkampen, waar ze moeten leren wat WERKEN in de praktijk betekent.

    Geliked door 3 people

 18. Lucky zegt:

  https://www.nu.nl/276628/video/franse-boeren-blokkeren-snelwegen-bij-protest.html?jwsource=cl

  Franse boeren blokkeren snelwegen bij protest
  De boeren demonstreren tegen het zogenoemde ‘agribashing’

  Like

 19. Nemesis zegt:

  Hadden ze kunnen doen, was wel het juiste geweest. Maar beste mensen, dát is werken en werken is voor andere, werken staat niet in hun woordenboek of op hun mobieltje.

  Deze reactie van “Eve” zou op de voorpagina van iedere krant moeten staan, levensgroot, hete pagina !!!

  Geliked door 1 persoon

 20. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ook nu zie je weer zo’n tweedeling in de maatschappij, eerder hebben we dat gezien bij het verschillend denken over de import van Noord-Afrikaanse immigranten, de islam, vluchtelingen en nu de eco-fascisten.
  Je bent of voor of tegen, een middenweg is kennelijk ondenkbaar.
  Telkens zie je weer dat een betrekkelijk kleine groep zoveel kabaal maakt dat het lijkt alsof ze en hele grote groep vertegenwoordigen, met name bij linkse groeperingen zie je dat elk tegenargument op de meest verwerpelijke manier wordt gecriminaliseerd.
  Je vind dat er teveel allochtonen in dit land rondlopen ?
  Oh dan ben je extreem-rechts.
  Je vind dat er bedenkelijke kanten zitten aan de islam ?
  Oh dan ben je islamofobisch.
  Je bent tegen het ongehinderd binnenlaten van ‘vluchtelingen’ ?
  Dan ben je inhumaan (op zijn minst).
  Je hebt vraagtekens bij de zogenaamde opwarming van de aarde ?
  Dan ben je voor het kapitalisme…. (?!?)
  En zo wordt elke discussie op voorhand onmogelijk gemaakt.
  Maar je bent niet per definitie een racist als je de nadelen van ongebreidelde immigratie aan de kaak stelt.
  Je hebt geen islamofobie als je de duistere kanten van de islam blootlegt.
  Het niet willen binnenlaten van vluchtelingen betekent niet dat je ze in de steek wilt laten, wat is er mis met opvangen in de regio en daar de helpende hand bij willen bieden ?
  Het tegenhouden van bootvluchtelingen betekent niet dat je ze wilt laten verzuipen maar dat je ze terug wilt sturen.
  In feite toont Links daarmee haar totalitaire oorsprong, het is hun “oplossing” of geen oplossing, zwart/wit dus.
  Je wilt een eeuwenlang feest in ere houden met zwarte Piet, dan ben je racist.
  Je wilt niet dat eventuele problemen eenzijdig bij de boeren worden gelegd, dan ben je klimaatontkenner.
  Als het boerenprotest één ding heeft aangetoond dan is het wel dat de klimaatalarmisten een kleine minderheid zijn die het door hard schreeuwen willen laten lijken alsof zij de meerderheid vertegenwoordigen.
  Veel mensen hebben de afgelopen decennia met lede ogen aangezien dat de boeren steeds weer beperkende maatregelen werden opgedrongen, veelal lieten ze dat aan zich voorbijgaan omdat het ze niet persoonlijk raakte maar nu de boeren eindelijk ook eens luidkeels van zich laten horen blijkt dat ze daar niet achter stonden of zelfs van het begin af aan op tegen waren.
  Ben wel benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen want geen enkele regering kan het nu goed doen, elke maatregel die de boeren treft kan op groot verzet rekenen en omgekeerd.
  Het enige vervelende is dat de Linkse schreeuwers meer tijd hebben, hun uitkering loopt gewoon door, een boer zal toch wat moeten regelen om zijn dieren te verzorgen, je kunt niet je oogst op het land laten staan omdat je wilt demonstreren.
  De burger zal ze met demonstreren moeten helpen.

  Geliked door 2 people

 21. Lucky zegt:

  http://www.meteociel.fr/modeles/camse_cartes.php?ech=1&mode=4&map=0

  http://modeles.meteociel.fr/modeles/coper-air/runs/2019100900/gens-4-1-0.png?09-08

  dioxyde d’azote NO2
  Ces cartes présentent la médiane des prévisions d’ensemble des différents modèles de prévisions des aérosols qui influencent la pollution de l’air. La mise à jour des cartes se fait tous les jours vers 7h00. La résolution est de 0.01×0.1° (10 km environ) en Europe.
  ATTENTION : Cette prévision est brute et ne remplace pas la prévision officielle de Prev-Air qui est modifiée par les observations actuelles !

  stikstofdioxide NO2
  Deze kaarten geven de mediaan weer van de ensemble-voorspellingen van de verschillende aerosolvoorspellingsmodellen die luchtvervuiling beïnvloeden. De kaarten-update wordt elke dag rond 7:00 gedaan. De resolutie is 0,01×0,1 ° (ongeveer 10 km) in Europa.
  LET OP: Deze voorspelling is ruw en vervangt niet de officiële voorspelling van Prev-Air die is gewijzigd door de huidige waarnemingen!

  Geliked door 1 persoon

 22. Tistochwat zegt:

  Wat een prachtige constatering van de feiten!

  Geliked door 1 persoon

 23. guusvelraeds zegt:

  Mijn vraag is vooral hoeveel van deze klimaat warhoofden hebben een betaalde baan een afgeronde studie of doen aan vrijwilligerswerk dat de maatschappelijke minder gelukkigen vooruit helpt. Mijn donker vermoeden is dat hun aantal gelijk is aan de actuele rentestand.

  Geliked door 2 people

 24. Cathja zegt:

  Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Dit soort lieden zijn geen klimaatactivisten, maar ordinaire raddraaiers. Stennis schoppen en dwarsliggen.
  Ga eens wat doen voor de kost!

  Geliked door 3 people

 25. Bob Fleumer zegt:

  En reken maar dat de meerderheid van een uitkering “leeft” wie heeft er anders tijd voor om je aan de straat te lijmen !

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Ze werden met fluwelen handschoen voorzichtig losgeweekt met aceton. Tjonge tjonge tjonge. In een normaal land zouden de handen los gestoken zijn met een platte graafschop.

   Geliked door 1 persoon

 26. koddebeier zegt:

  Lapzwansen en niksnutten !!

  Geliked door 2 people

 27. Lucky zegt:

  Dit gaat helemaal niet om het klimaat, we hebben géén controle over het klimaat.
  Het gaat hier om de controle over de economie, de politiek, de mensen en eigenlijk de hele wereld.
  De VN wil een ‘global green new deal’ en een herziening van de wereldfinancien om de zgn ‘climate change’ aan te pakken en om ‘Agenda 2030’ van de VN te realiseren.
  Men wil elk jaar triljoenen van het Westen gaan herverdelen naar armere landen, deze geldoverdracht is eigenlijk diefstal en dit principe staat gelijk aan communisme.

  Geliked door 3 people

 28. M. zegt:

  Ik weet het niet, maar krijg wel eens de indruk dat ze dat volk bij het ggz ronselen of zo.
  De meesten zien er uit alsof ze redelijk gedrogeerd zijn.
  Een smackjunk die voor het eerst een gitaar staat te mishandelen moet zorgen voor de muzikale ondersteuning?
  Waarschijnlijk om de normale mensen met verstand weg te jagen en alleen abnormaal volk te trekken.
  Ze weten van toeten noch blazen en praten complete poep en weten niet eens waarvoor ze er eigenlijk staan.
  Ze zijn bij elke vraag uitgeluld omdat ze nou eenmaal onzin staan te verkondigen en zelf blijkbaar uit gebrek aan kennis niet eens beseffen wat voor onzin.
  Als ze te horen krijgen dat het onzin is wat ze staan te schreeuwen, door wat simpele basis feiten op te noemen, worden ze al snel boos.
  Op de simpelste vraag hebben ze al niet eens een antwoord.
  Het valt mij al jaren op dat ze bij al die linkse waanzin protesten meestal niet eens weten te vertellen waarom ze er eigenlijk staan en als ze wat vertellen is het complete onzin.
  Gelukkig is het een zielig ploegje mensen want je zou toch niet willen dat nog meer mensen zich totaal belachelijk gaan staan te maken voor heel Nederland.

  Gelukkig weet een héle grote groep boeren en Nederlanders met verstand wel waar ze voor protesteren en hebben ze op elke vraag gewoon antwoord.
  En gelukkig dat de meerderheid van de Nederlanders het niet erg vinden om geblokkeerd te worden op de snelwegen omdat ze graag wat over hebben voor hun medemens die ook voor hun protesteert.
  De meeste verstandige Nederlanders zijn goeie mensen waar je heel ver mee kan gaan maar als ze te ver gaan en men moet opstaan, berg je dan maar.
  Ze gaan al jaren veel te ver tegen de Nederlanders en willen in hun arrogantie nog veel verder gaan.
  De vernielers van ons land zullen zien wat ze met hun leugens gebaard hebben opdat hun geweten mag gaan spreken door de waarheid die zich even zichtbaar maakt aan ons land waar de leugen nu nog regeert.

  Geliked door 3 people

 29. Henk der Niederlánder zegt:

  SCHIETPARTIJ BIJ SYNAGOGE IN HALLE, ‘2 DODEN’, VERDACHTE IN CAMO-KLEDING AANGEHOUDEN

  https://www.geenstijl.nl/5149950/breek-schietpartij-in-synagoge-in-halle-2-doden/

  Like

 30. Taljaard zegt:

  ….Catechismus te VERHALEN.

  Like

 31. Jan zegt:

  Ordinaire terroristen en massamoordenaars

  #ExtinctionRebellion-Gründer Roger Hallam: »We’re going to force the governments to act. And if they don’t, we will bring them down and create a democracy fit for purpose. And yes, some may die in the process.«

  https://tinyurl.com/y3uce244

  Auto’s worden kapot geslagen
  http://d.tube/#!/v/vladtepesblog/QmW92yCLgxeNvuCGoRiyfyiX1aQmpog1XMQEDLFmcPRC5a

  Gestoorde saloncommunist, de industrie moet verdwijnen
  http://d.tube/#!/v/vladtepesblog/QmaLgq9NwnWq7YEQPwFvnwCKw3k8hRqN8nW4WBc5BDXz5i

  Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Gelezen dat die Trutdeau óók nog een misbruikzaak boven het hoofd hangt, als leraar schijnt hij zich aan minderjarigen vergrepen te hebben, en men probeert met alle macht dit onder de pet te houden?

   Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s