Weg met ons! Lang leve de ondergang!

Screenshot_67

(Door: “bozeoudeman”)

Als ik een bedrijf zou hebben met pakweg tien arbeidsplekken, ik weet het, het is niet veel, maar alle beetjes helpen, denk ik dat ik het bedrijf nu maar zou sluiten en geen enkele arbeidsplek meer te geef heb. Want ik moet van de terreurbrigade die zich overheid noemt, om niet te discrimineren, allochtonen aannemen en gehandicapten en werklozen en travestieten en transseksuelen en marsmannetjes en gnomen en kabouters en zeemeerminnen en….. Maar zeker geen gewone Nederlanders meer! Die hebben al lang genoeg het genot van een baan gehad.

Maar mijn bedrijf is gewoon een klein bedrijf dat geen circusact of kermistent is, dus sluit ik de boel maar. Iets anders kan ik niet, omdat ik van alle kanten met boetes word bedreigd als ik niet uitvoer wat deze ‘zeer democratische’ regering, stoelend op nog niet eens de helft van de bevolking, eist. Wat is er toch met de wereld gebeurd sinds dat zwarte racistische islam-mannetje in de Verenigde Staten president is gemaakt omdat alles beter was na die gekke familie Bush.

Sinds die man lijkt alles wat normaal was in de ban gedaan, sinds die dag lijken alle gestichten leeggelopen, sinds die dag staat de wereld in brand, sinds die dag heet dictatuur democratie, sinds die dag moeten oorspronkelijke inwoners uit met name EU-Europa hun landen liefdevol overhandigen aan de islam en aan barbaren, moordenaars, verkrachters, dieven, aanranders, profiteurs, uitzuigers en meer crimineel tuig dat zij van hun ‘leiders’ moeten binnen halen.

Zij moeten het bovendien ook fijn vinden om tweederangsburgers te zijn, ze moeten het toejuichen om verkracht en/of vermoord te worden, ze moeten blij zijn om straks uit hun huizen te worden verjaagd, want zij moeten eens ruimte maken voor nieuwelingen die beter zijn dan zij. Zij hebben het lang genoeg goed gehad. Oit waren hier pakweg vijftien miljoen blanke Nederlanders. Dat moet echt eens anders, vinden gestoorde technocraten, bureaucraten en andersoortige robotten die zich bestuurders noemen.

Iets als ongeveer dat is de nieuwe bijbel van de verenigde politieke nazi-partijen van links tot rechts. Iedereen moet doen wat deze dwepers en terroristen eisen. Niemand heeft dit gevraagd, maar zij beslissen, zoals eens de Duitsers het in vrijwel heel Europa voor het zeggen hadden. Maar toen verzette een deel van de bevolking zich hiertegen. Toen stond men niet en masse welkom te zingen. Nu is de tijd anders, men waant zich vandaag allemaal zeer geleerd, maar getuigt helaas van weinig intelligentie.

Nu steken sommige miljardairs het vele geld dat zij wellicht met mensensmokkel en drugshandel verdienen terug in de maatschappij als ‘filantropen’ die zij zijn. Politici lijken allen opgekocht, afgezien van misschien een of twee rare gevallen die integer wensten te blijven. Heil Soros, de man die voor Hitler toch nog de overwinning wist binnen te slepen? Het lijkt er in ieder geval wel op. Slimmer dan toen hebben de nieuwe nazi’s geduld gehad en in het geniep gewerkt aan de machtsovername. Op cruciale en strategische plekken hebben zij hun bruggenhoofden gebouwd.

Via beïnvloeding van de jeugd, vanaf de kleuterklassen, vanaf zelfs de crèches wellicht, zijn kinderen bewerkt en gehersenspoeld. Vandaar dat er vandaag geen verzetsgroepen ontstaan, geen echte grote. Enkel wat eenlingen bij elkaar op een zolderkamer of zo. Maar in aantallen zijn zij verwaarloosbaar. Dictatuur heeft gewonnen, een vernieuwde DDR staat in de steigers en vrijwel iedereen bezingt haar.

Zelfs als ondernemer word je nu in je eigen bedrijf geterroriseerd door de DDR/islam hersenloze krankzinnigen en moet je van deze nazi’s straks wellicht het Nederlands personeel ontslaan en dit omruilen voor één Marokkaan, één Turk, één Afghaan, één Pakistaan, één Afrikaan, één Irakees, één vluchteling zonder papieren, één Eskimo, één illegale migrant en tenslotte één transseksuele homofiel met genderproblemen, als je niet beboet wilt worden en ook nog eens in het openbaar te schande gezet als smerige discriminerende ondernemer die je dan bent.

Waar is de vrijheid toch gebleven sinds de tijd dat die zwarte ‘linkse heiland’ president is geweest. Waar hebben vele miljoenen mensen hun leven in de periode 40-45 voor gegeven? Terroristische dwepers en dwazen die zich links noemen, denken dat dictatuur vrijheid is en vinden dat zij het recht hebben om ons allen te dwingen om allemaal dankbaar te zijn als straks door hun toedoen ons de nekken worden afgesneden. Zijn er nog partizanen? De tijd dringt.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Bureaucratie, Censuur, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Weg met ons! Lang leve de ondergang!

 1. wauso zegt:

  Ik stel voor:
  Geen excuustruus maar in het Torentje een excuushoer zodat Rutte de eunuch eens goed kan neuken !

  Like

 2. Marijke zegt:

  En intussen verkoopt de gemeente Nijmegen grond aan een islamitische stichting om er een Turkse moskee op te bouwen. We worden gewoon verkwanseld.

  Geliked door 3 people

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  British TV Shows Must Meet ‘Diversity Targets’ to Win BAFTA Awards

  Britse tv-shows moeten voldoen aan ‘Diversity Targets’ om BAFTA Awards te winnen

  British television shows must meet a range of racial and gender targets in order to win awards at the British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) ceremony, the Radio Times reported on Tuesday.
  Under the new changes, entries will be assessed against the British Film Institute’s Diversity Standards to ensure they meet a range of new eligibility rules.

  These standards involve measuring participation and the “representation of minorities” or “socially disadvantaged people,” with factors such as race, gender, disability, age, and sexual orientation taken into consideration.

  Britse televisieprogramma’s moeten een aantal raciale en genderdoelstellingen halen om prijzen te winnen tijdens de ceremonie van de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), meldde de Radio Times dinsdag.
  In het kader van de nieuwe wijzigingen worden inzendingen beoordeeld aan de hand van de diversiteitsnormen van het British Film Institute om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan een reeks nieuwe subsidiabiliteitsregels.

  Deze normen omvatten het meten van participatie en de “vertegenwoordiging van minderheden” of “sociaal achtergestelde mensen”, waarbij factoren als ras, geslacht, handicap, leeftijd en seksuele geaardheid in aanmerking worden genomen

  Like

 4. Lucky zegt:

  Maar toch…
  https://www.deondernemer.nl/actueel/bv-nederland-concurrerende-economie-europa~1648406

  Opsteker voor BV Nederland: we zijn de meest concurrerende economie van Europa

  Het Nederlandse bedrijfsleven mag tevreden zijn. Ons land is gestegen naar de vierde positie op de Global Competitiveness Index. Daarmee is Nederland de meest concurrerende economie in Europa. Toch zijn er nog wat beren op de weg zoals een nijpend tekort aan het juiste personeel, zo blijkt uit ‘The Global Competitiveness Report 2019’.

  Nederland is van de zesde naar de vierde plaats gestegen en daarmee Zwitserland (vijfde) en Duitsland (zevende positie) voorbij. Hierdoor is ons land nu de meest concurrerende economie in Europa. Wereldwijd zijn alleen Singapore, de Verenigde Staten en Hong Kong concurrerender.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Maar zoals Boze al zegt.
   Niet voor de kleintjes.
   Ik heb zelf twee bedrijven gehad die netjes afgesloten zijn en met 0,0 schulden gesolten zijn maar wel bijna naar de kloten geholpen waren door een paar zuipers en een junk dus Ik ben een ervaringsdeskundige.
   Bij de weg ergens moet meel liggen Bert.

   Like

 5. Daan Kranenburg zegt:

  Beste bozeoudeman, vergeet het maar er zijn geen autochtone partizanen die zich zullen verzetten. Het overgrote merendeel heeft zelfs geen flauw idee van wat er in de echte wereld gebeurd en hoe het daar werkt. Zijn er ook absoluut niet in geïnteresseerd, ze hebben hun brood en spelen en nemen als zombies de rest voor lief want het is nu eenmaal zo, toch?

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Daar kon je je nog wel eens lelijk in vergissen.
   Niet iedereen gaat bij voorbaat al moedeloos op de rug liggen om genaaid te worden.
   Dat de zogenaamd overgrote meerderheid geen flauw benul zou hebben volgens velen is omdat men dat refereert aan het zogenaamde stemgedrag, peilingen en ander bullshit.
   Omdat iedereen zo voor het vernachelen van het land was moest Pim weg?
   Of omdat er zoveel mensen tegen het vernachelen van het land waren en op Pim zouden stemmen?
   En nu stemmen die mensen allemaal maar weer op hun ondergang??
   Precies contra van wat ze daarvoor deden?
   Dat het ene deel van het volk het andere deel gaat verwijten voor de ondergang te stemmen geeft een mooie verdeeldheid onder het volk die ze goed uit komt.
   Dat ze elkaar staan te feliciteren nog voor de uitslag bekend is laat goed zien hoe belangrijk uw rode potloodje is en dat u de mensen veelal staat af te zeiken om niet omdat ze helemaal niet op de ondergang van ons land stemmen.
   En dat degene die zogenaamd de waarheid oplepelt gevangen zit in beveiliging moet u er van weerhouden om ook de waarheid op te lepelen.
   De waarheid stagneert het vernachelen van het land maar.
   En wie dat stagneert daar willen ze niet mee regeren ondanks dat uw potloodje dat wel wil.
   Uw potloodje kan wel meer willen, maar dan word potloodje gewoon buitengesloten door de rest waar u ook voor de vorm op zou kunnen stemmen.
   Gewoon recht in uw gezicht.

   Geliked door 1 persoon

 6. Kuu zegt:

  Minister Blok is boos en D66 maakt zich zorgen… vanwege de Turken. Is dat even schrikken….

  Geliked door 1 persoon

 7. Joannes den Hollander zegt:

  De verplichting om mensen in dienst te nemen die ik onder geen enkele voorwaarde wilde hebben was voor mij dan ook de enige reden om mijn bedrijf niet te laten groeien. Uitzendbureaus waren ervan op de hoogte dat de mensen die ik nodig had het plaatselijk dialect dienden te spreken. Deze selectie werkte uitstekend.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Ik zit me toch af te vragen wat voor bedrijfstak er te bedrijven valt met die vereiste biodiversiteit aan multiculturele exoten, (anders dan theater/circus/kermis/rariteitenkabinet)……..

  Like

 9. Johan zegt:

  Als ondernemer mag je dus niet meer zelf je eigen Nederlandse personeel kiezen ?
  Neen, je moet dus totaal onaangepaste autochtonen of deels omgebouwde transgenders en meer van dat fraais in dienst nemen. Omdat de Staat dat zo leuk en politiek-correct vindt.
  Het is schandalig.

  Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  Het immuunsysteem van Nederland keert zich tegen de eigen cellen/mensen van Nederland een z.g. auto-immuunziekte die ons land zodanig verzwakt dat we niet willen vechten voor ons voortbestaan. Ach mensen wat zou ik graag die gore stal aan het binnenhof uitmesten en van nieuw stro voorzien en een nieuwe bemanning die dan ook meteen de EU de wacht aan zou zeggen. Deze maatregelen betreffen niet de PVV en FvD die vormen de nieuwe bemanning.

  Geliked door 1 persoon

 11. henk verhoef zegt:

  de gevolgen vn dat beleid zie je toch over al
  \Begin imet het kabinet– de quota truzen en wat gaat daar dan goed
  De ministeries– is er een die er zonder corruptie dan wel zonder grove fouten en onkundigheid werkt – sorry werk is alweer zoiets

  De uwv/rijkswaterstaat de zorg( failliete ziekenhuizen de rechtbanken en de beschermers vande recht staat tuig
  onderwijs– giller
  het bedrijfs leven functioneert naiwelijk– u kunt dat zien in een supermarkt– alles schreeuwen duur en hoe vaak zit het fout– of een bouwbedrijf wat veel te duur is en werk nooit klaar komt

  het brood uit een supermarkt is niet te vreten
  wachttijden in de zorg en over fouten hebben we het helemal maar niet
  Narco maffia– is feitelijk, het enigste wat goed werkt
  De xtc etc pillen omzet in een 18 miljard per jaar– de totale zorg kosten een 90–
  laat dat eens op je inwerken

  veder ben ik VERBAAST dat iedereen de agentjes de schuld geeft over misstanden terwijl het toch echt diegene die veel aan de misdaad verdienen– de beschermers van de rechtsaat– de juristen( om/rechtgers en advocaten- de schuldige zijn
  Zij hale het tuig direct weer uit gevang voor ze er inzitten en de agent kan stomp voor zijn kop krijgen
  Is het de schuld van de agentjes dat blokkeer friezen straf krijgen de anti zwarte pieten tuig een oetkeringen de ER gasten nog geen bekeuring maar wel een mobiel toilet
  Nu ook niet verkondigen dat onze ouders voor de vrijheid vochten in 40-45= is uit eigen ervaring niet waar– de nederlander was toen net zo indolent als hij nu is
  En de wederopbouw- schei toch uit – nog steeds woning nood en de huizen die toen gebouwd zijn zijn alweer afgebroken want was je reinste troep oh omdat de nederlander zo schoon is werden de huizen tot 1960 zonder echte badgelegenheid gebouwd

  DE 2e kamer vind dat de regering strenger tegen china moet zijn
  Dat geloof je toch niet – opgeblazen homo kikkers

  Like

 12. F1802 zegt:

  Ze zoeken het zich maar uit. Ik neem aan die ik zelf wil.

  Like

 13. ruud beijer zegt:

  Helaas beste meneer,in Nederland hebben we een anti Trump regering. Veel Nederlanders doen mee in de hetze tegen de Amerikaanse president. Het komt NOOIT meer goed met ons land.

  Like

 14. ruud beijer zegt:

  Ook de vakbonden blijven ons verraden.

  Like

 15. Taljaard zegt:

  Prof. dr. W. Op `t Hof heeft in 2009 voorzien dat mijn kerkgenootschap eens door de overheid gedwongen zal worden om homohuwelijken in te zegenen en vrouwelijke ambtsdragers toe te laten. Beiden dus onbijbels. We hadden Balkenende c.s. toen nog en er was weinig wat daar direct op wees. Maar denk nu dat hij wel eens gelijk zou kunnen krijgen.

  Like

 16. Jean zegt:

  Beste Bozeoudeman, u drukt het nog vriendelijk uit betreffende de toekomst. Om mijn eigen woorden te gebruiken “Het is naar de kloten” als wij autochtonen niet heel snel het roer omsmijten, ik neem van alles wat gelinkt is met islam heel grote afstand w.w.z. voor eender welk werk komt er nooit een islamiet binnen in mijn woning en handelszaken met islamieten onder het personeel worden dadelijk verlaten en kom ik nooit meer naartoe.
  Ik ben allergisch voor islamityfus.
  Mijn steun en stem gaat altijd naar PVV, VB, AfD, FPÖ, LEGA enz. en hoop dat die partijen heel snel die EU misdaadinstelling slopen en Europa redden van de ondergang door direct de grenzen te sluiten en islam in zijn geheel verbieden en verbannen en starten met dagelijks duizenden aanwezigen die besmet zijn met islamityfus terugsturen naar landen van herkomst zo niet ziet het er zeer zwart (letterlijk en figuurlijk) uit voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.
  Dat wil niet zeggen dat ik het eens ben met die schijnheilige pipo in Rome, fabeltjes zijn fabeltjes en moet men behandelen als fabeltjes w.w.z. laat fabeltjes nooit je leven bepalen, voor mij zijn enkel de seculiere wetten aan de orde.

  Like

 17. vangie1206j zegt:

  De overheid kan zoveel willen maar In mijn bedrijf is er maar 1 de baas en dat ben ik.
  Ik droeg al genoeg af aan belastingen en heffingen en zij zullen nooit bepalen hoe ik mijn bedrijf organiseer laat dat duidelijk zijn.
  Rutte en zijn bende hebben dat gajes binnen gehaald dus zij lossen dat dan ook zelf maar op maar zeker niet over mijn rug lees portemonnee.

  Like

 18. Albert zegt:

  Beste Bozeoudeman, ik ben zeer blij om uw bijdrages weer te kunnen lezen.
  U verwoordt wat wij al vermoedden en denken.

  Vaak komen berichten op je af en dan voel je dat er ergens iets niet klopt, of dat er een verborgen belang achter ligt. Dan denk je nog steeds met een gedachte van iedereen bedoelt het toch goed dus ik wil het niet negatief zien, want zo is het vast niet bedoeld, maar de wereld is veranderd.

  Mijn reactie gaat verder dan alleen dit artikel.
  De overheden en media brengen de misleidingen en indoctrinaties heel gedoceerd en geleidelijk, in telkens heel kleine stapjes richting hun ultieme einddoel, zodat de massa er in mee gaat zonder wakker te schrikken.Je wordt heel gemakkelijk meegetrokken in deze misleiding/propaganda omdat het zo geleidelijk de grenzen verlegt. Het manipuleert (verlandert) onze referentiekaders van goed en kwaad. Dan is het zo kostbaar dat iemand waakzaam is, het juist en krachtig samenvat en onder woorden brengt, gewoon de koe bij de horens vat, zegt zoals het is en de alarmbel trekt.

  Ik blij erg blij om uw bijdrages weer te lezen, want het sterkt de lezers om scherp en waakzaam te zijn. De strijd tegen eigen volk wordt zeer doordacht uitgevoerd, maar het volk zelf is hier niet op bedacht, tenzij iemand ze alert houdt.

  Uw bijdrage is geen zinloze herhaling van hetzelfde, het is net zo als onze voeding dat dagelijks herhaald moet worden om in leven te blijven.

  Like

 19. Pieter zegt:

  Ik was deze week op een vakbeurs in Stuttgart, industrièle automatisering.. ’s nachts droomde ik van mijn fabriek vol robots..
  Vanmorgen kwam ik op de fabriek, het eerste dat ik zag waren de ziekmeldingen..
  Toch die folders maar lezen..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s