Aan Edwin Wagensveld

Screenshot_72

(Door: Jan Dijkgraaf)

Dat je liedjes zingt als ‘Police, we love you, we do this for your children’ – wat in jouw geval ook je heilige overtuiging is…

Beste Edwin,

Wat zou er gebeuren als jij namens Pegida Nederland in Amsterdam melding zou maken van een demonstratie waarbij je het verkeer lam legt? Burgemeester Halsema zou ‘m verbieden natuurlijk. Daar is ze consequent in.

Maar dat je dan toch gaat. En dat je met een mannetje of honderd voor de ochtendspits begint op de Stadhouderskade gaat zitten. Dat je liedjes zingt als ‘Police, we love you, we do this for your children’ – wat volgens mij in jouw geval ook je heilige overtuiging is. Dat jullie je aan elkaar vastketenen met tie-ribs. Dat een paar van jullie je met secondenlijm vastkitten aan het wegdek.

Wat denk je? Zouden de in groten getale opgekomen politiemensen en ME’ers zorgen dat jullie geen strobreed in de weg wordt gelegd? Zouden ze vol in beeld van de AT5-stream gezellig met jullie gaan staan babbelen?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Weg met ons!", Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, discriminatie, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, politie, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Aan Edwin Wagensveld

 1. Frank zegt:

  Geweldige tekst. En 100% waar.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  En niet alleen dit. Ook Mos van Den Haag word anders behandeld dan Pechtold. Iedereen is gelijk, maar de ene meer dan de andere. Alles is kut tegenwoordig. Trutte die Erdogan veroordeeld, maar zelf zo debiel is om een terroristische groep te steunen. Dan de Chamberlaine vluchtelingendeal met Erdogan door die achterlijke verslaafden van de EU. Een ding weet ik zeker en dat is dat die 3.5 miljoen vluchtelingen sowieso deze kant op zullen komen. Wat de EU ook zal doen. Al kruipen en buigen ze voor Erdogan hij gaat de grenzen hoe dan ook open zetten. Zo draaien psychopaten. 6miljard voor wapens om de Koerden af te laten maken. EU staat er bij en kijkt er na met een dure borrel en lekker vreten op het bord om er over te keuvelen.

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Een idee om terug te dreigen naar Erdogan. Alle turken hier in Nederland gaan we verdrijven en de Koerden mogen er voor in de plaats komen.Dat zou mij oplossing zijn. Keihard terug slaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Wakkere Joost zegt:

   No Way !!!
   Ik begrijp je sarcasme maar nee bedankt. Vergeet niet, koert of turk het is
   beide islam ook al vechten ze mekaar de pan uit.Ze zijn beide hier om de zelfde
   rede profiteren uitbuiting etc.Maak je maar beter zorgen of ze niet hier hun geschil
   gaan uit knokken.En wat gaat de turk hier doen of uitvreten.

   Like

 4. Republikein zegt:

  Natuurlijk doet de plizie dat, wat dacht je wat.
  F..k de plizie.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s