Allochtone jongeren richten ravage aan in Mediamarkt Antwerpen

Screenshot_79

(Door: Tom Lallemand)

De Mediamarkt op de Keyserlei in Antwerpen is gisteren tot een puinhoop herleid door een grote groep allochtone jongeren. Enkele honderden mensen hadden er verzameld voor een signeersessie van de Nederlandse rapper Josylvio, maar relschoppers besloten tijdens het wachten de winkel te vernielen. Dat meldt Het Laatste Nieuws

Woensdagnamiddag zou in de Mediamarkt op de Keyserlei in Antwerpen een signeersessie plaatsvinden van de bekende en populaire Nederlandse rapper Josylvio. Uiteindelijk daagden er een paar honderd fans op, maar nog voor Josylvio aankwam, liep het mis. Amokmakers begonnen met dingen door de winkel te gooien en dingen af te breken.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, België, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Allochtone jongeren richten ravage aan in Mediamarkt Antwerpen

 1. l v.d.sluijs zegt:

  Men denkt toch niet dat Marokkaantjes zich ooit ergens normaal zullen gedragen ? Eigen schuld dikke bult. Men mag blij zijn dat niet de hele winkel is leeggeroofd.

  Like

 2. bezorgde burger zegt:

  Die rapper zal wel zo’n allochtonen-succes-verhaal zijn.

  De NOS had er waarschijnlijk bij verteld dat de fans van Andre Rieu zich ook wel eens misdragen.

  Mediamarkt Antwerpen wilde zich natuurlijk van zijn beste politiek correcte kant laten zien: goed gedaan Mediamarkt!
  Waar je mee omgaat wordt je mee besmet.

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Het zijn net kuikentjes, ze pikken al voordat ze kunnen lopen.

  Like

 4. Peter zegt:

  Het mooiste is dat Brussel met die klunzen die daar zitten over alles en iedereen in Europa het gezag willen hebben ,en het overal gierend uit de klauwen loopt ,steekpartijen ,berovingen drugsdealers ,loverboys, ze kunnen namelijk helemaal niks ,een paar honderd?? hoeveel heeft men daar van opgepakt ??om ze een paspoort af te nemen van de 2 die ze hebben ,en voor afschrikken het land uit te mieteren ,het grootste probleem voor de regeringen is een dom verhaal verzinnen om de bevolking weer voor de gek te houden ,benieuwd wat het dit maal weer gaat worden .

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik wou dat ze die EU-tempels eens onder handen namen! Daar zit Het Geteisem waar we al die ellende aan te danken hebben! Zelf laten ze zich 24/7 beveiligen met gepantserde auto’s, huizen ed. Jan L. is vogelvrij! GETEISEM!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Is de school uit, zijn het kindjes op de basis die net zoals hier op woensdagmiddag vrij zijn of spijbelen ze, hebben ze anders een verlofdag opgenomen om halfgod Josylvio te ontmoeten? Who the fuck is die leipo, soms een broertje van Jojo uit de Leipe serie GTST?
  Zomaar een paar vragen die in me opkomen.
  De wereld is op hol geslagen, vandaag geel achter en bruin van voren en vooruit met de geit.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Ella Vogelaar is eigenzinnig van ons heengegaan, ik wenste haar dat per se niet toe, haar erfenis bestaat o. a. uit zo’n 40 prachtwijken, inmiddels al wat langer geleden.
  Hoeveel van die wijken zijn wij ondertussen niet rijker geworden?
  Ze had communistische aanleg.

  Like

 8. fleckie zegt:

  NU. maar afwachten totdat ZE. het. GLASPALIJS in. BRUSSEL. kunnen. ‘BEREIKEN’, het beste. Is, voordat de hele ‘KLIEK’ ‘even’. naar Strassbourg. verhuist!!

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Antwerpen is trouwens al een stad die zwaar aan het verpauperen is en de verdieping-tunnel in het Centraal Station is een waar doolhof waar je gigantisch gefrustreerd raakt omdat je haast niet meer weet welke trein je daar moet pakken! En wacht maar eens tot de spullen van dat allochtoonse tuig eens wordt vernield, zullen ze daar ook eens om kunnen lachen?

  Like

 10. Video van Lucky: ik mag ergens hopen dat dit ook in Nederland volgende week plaatsvindt, dan kunnen we massaal Rutte terug fluiten en zeggen u zegt toch heel duidelijk en ik herhaal: “We hebben geen Marokkanen probleem”. Gezien de praktijk …..kan de klojo direct aftreden, motie indienen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s