De Eurocraat Verhofstadt noemt Johnson en de Brexiteers “verraders”

Screenshot_78.png

(Door: Victoria Friedman – Vertaling: “Wachteres”)

Het progressief-liberale Europarlementslid Guy Verhofstadt (foto) heeft premier Boris Johnson en zijn Conservatieve Brexiteer-partijgenoten ervan beschuldigd de “echte verraders” te zijn. De Brexit-onderhandelaar van het Europees Parlement maakte de opmerkingen nadat Conservatieve eurosceptici en de DUP het tegenbod van de EU tegen het Brexit-voorstel van premier Johnson verwierpen.

Breitbart

Verhofstadt zei woensdag: “Ik denk dat het voorstel dat Boris Johnson precies een week geleden heeft gedaan, helemaal niet serieus bedoeld was”. De voormalige premier van België beweerde vervolgens dat Johnson anderen “de Zwarte Piet toespeelde”. “De enige die niet de schuld krijgt, is kennelijk Johnson zelf” zei Verhofstadt tijdens een zitting van het Europees Parlement in Brussel. “Al degenen die zijn spel niet meespelen, zijn verraders, of collaborateurs, of zij capituleren”.

“Welnu, mijn beste collega’s, mijns inziens is de echte verrader hij of zij die het zou wagen om rampspoed over zijn land, zijn economie, zijn burgers te brengen, door Groot-Brittannië uit de Europese Unie te duwen. Dat is naar mijn mening een verrader”.

De Brexit-partijleider en Europarlementariër Nigel Farage reageerde in reactie op de uitbarsting: “Deze man is meer dan ooit de kluts kwijt”. Terwijl zijn collega Martin Daubney op de liberale Europarlementariër reageerde en zei: “Mijnheer Verhofstadt, u gelooft niet in democratie, tenzij het u uitkomt en alleen wanneer u wint. Als u verliest, dan bevalt u het niet. U verloor, beste vriend. Tot ziens”.

Verhofstadt is een overtuigd EU-federalist, die bekend staat om zijn bombastische en soms opruiende taal. In februari suggereerde de Brexit-coördinator van het Europees Parlement dat ‘Leavers’ onder de guillotine zouden kunnen belanden, net als de leiders van de Franse revolutie.

“Ik vind dat Michael Gove Brissot is, Boris Johnson is Danton en Jacob Rees-Mogg kan worden vergeleken met Robespierre. Maar we moeten niet vergeten dat de inspanningen van deze mannen niet werden gewaardeerd door de gewone man die ze beweerden te vertegenwoordigen, omdat ze allemaal op de guillotine belandden”, had hij gezegd.

De vooraanstaande liberale politicus heeft onlangs de Europese Unie opgeroepen een groot en machtig rijk (imperium) te worden. Hij sprak tijdens een liberaal-democratische bijeenkomst in het Verenigd Koninkrijk, vóór de verkiezingen van het Europees Parlement in mei, en zei: “De wereld van morgen is een wereld van imperiums, waarin wij Europeanen en u Britten alleen uw belangen, uw manier van leven kunnen verdedigen door dat samen te doen, in een Europees kader en in een Europese Unie”.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Victoria Friedman

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, EU-critici, Eurofielen, Europa, Europees Parlement, EUSSR, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, liberalen, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op De Eurocraat Verhofstadt noemt Johnson en de Brexiteers “verraders”

 1. Heniusz zegt:

  Duidelijk. Niet alle gekken zitten achter hekken. Kan onze Guy eindelijk eens duidelijk maken wat hij zelf voor de €uropese burger heeft betekend? Kon wel eens bizar weinig blijken te zijn, daarbij vind ik zijn bemoeienis met migratie & federalisatie nu net van geen enkele betekenis.

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Guy Verhofstadt is in werkelijkheid gewoon de grootste verrader want hij zegt is hijzelf! Heeft die EU-klootzak nog steeds niet begrepen dat allerlei Europese leiders en dictators zoals Winston Churchill, Adolf Hitler, Jozef Stalin e.a. eveneens een Verenigd Europa wilden maar dan onder de knoeten van het kolonialisme, het nationaal-socialisme en het communisme?
   Geen van drieën is hen dat ooit gelukt en zelfs Maximilien Robespierre zou NOOIT een Verenigd Europa hebben gewild daar hij een gigantische afkeer had van geld, ouderen, luxe en rijkdom want hij werd niets voor niets ‘de Onkreukbare: genoemd die met geld NIET was om te kopen!

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Persoonlijk ben ik niet voor machtige imperiums en al helemaal niet met gekken als Verhofstadt en zijn mattties aan het bewind.

  Geliked door 4 people

 3. Peter zegt:

  Hoop dat Engeland eruit stapt in Oktober, al was het alleen maar om die domme Belg en loopjongen van Soros te zieken

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  We hebben vroeger met afgrijzen naar de tv zitten kijken waar de Doema, het lagerhuis van het Russische parlement werd voorgezeten door de voorzitter van de communistische partij…..Samen met de Russische Federatieraad, dat als hogerhuis fungeert, en in Brussel de Raad van de Europese Unie genoemd word, is slechts het communisme verandert in socialisme, maar betekent hetzelfde.
  Het heeft er steeds meer de schijn van dat de Europese Raad een exacte kopie is, geen enkel verschil, met Chroesjtsjov Verhofstadt aan het Brusselse roer, een koude oorlog en een zieltogende economie….en een Unie dat als los zand aaneen hangt.

  Geliked door 3 people

 5. Daan Kranenburg zegt:

  Verhofstadt is een narcistische psychopaat, leider van de liberalen (o.a. de VVD en D66) in het EU parlement, frisse beweging daar in Brussel toch?

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Liberaal ? Het lijkt wel alsof er helemaal geen liberalen meer te vinden zijn in Europa.
   Wat moet je met een partij als D66 die zichzelf sociaal-liberalen noemen ?
   Las toevallig van de week dat Rutte in zijn beginperiode ervoor pleitte dat de VVD en D66 moesten fuseren, Bolkestein kwam er speciaal even voor terug om hem de oren te wassen ! Het zegt veel zo niet alles over de staat van het liberalisme.
   (Niet te verwarren met wat men in Amerika “the liberals” noemt)

   Geliked door 1 persoon

 6. koosv8 zegt:

  Stuiptrekkingen? Ik denk van wel. Dat de EU maar snel uit zijn lijden verlost mag worden. En de overlevenden die het zo goed voor hadden, met alle volken, ook de SERVIËRS. KUNNEN ALLEMAAL OP DE GUILLOTINE!!

  Like

 7. Jean zegt:

  Als er ėėn lafaard en verrader rondloopt dan is het toch wel die uit Gent die eerst Vlaanderen heeft beschadigd en nu bezig is om heel Europa te beschadigen en te verpesten via importbarbaren lees islamieten.

  Geliked door 2 people

 8. Ludo zegt:

  Men zou die Guy Verhofstadt eens volledig moeten doorlichten, de laatste twintig jaar moeten uitspitten met wie en waar hij contacten heeft gehad en nog heeft. Zijn financiële kant ook eens doorlichten. Ik denk dat als je zijn geheimen openbaar zou kunnen maken dan ben je zelf binnen voor het leven

  Like

 9. bobzelf zegt:

  WE WERE LIVING IN YOUR FUTURE
  but it did not work !!!!!!!!!!!!!!!

  ik zou zeggen volksgerecht !! en VUUUUUUR
  Helaas krijg ik steeds meer de indruk dat ik en ook U hier
  omringd zijn door 16.000.000 lobotomy patienten .

  WERKELIJK ONGELOFELIJK

  BOBZELF

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Boris Johnson was labelled a “traitor” by Guy Verhofstadt THREE times t
  Boris Johnson werd drie keer als een verrader bestempeld
  Farage: ‘You patronising stuck up snob!’/jij zellfingenomen, verwaande snob

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Farage ERUPTS: ‘Stuck up snob’ Lib Dem MEP savaged for ‘patronising’ 17.4m Leave voters

  Het gedeelte van de video waarin Farage de LibDem ‘dame’ aanpakt.

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Via deze link kan men allerlei leerzame uitspraken beluisteren..

  Like

 13. Wachteres zegt:

  John Bercow [speaker of the House of Commons] Collaborates With The EU To Stop Brexit

  Like

 14. Marc zegt:

  Ik vind het zou ongelooflijk tijd om nu eens en vooral schoon schip te maken, linksom of rechtsom, als ze maar verdwijnen van het politieke toneel:

  Juncker
  Merkel
  Verhofstadt
  Timmermans
  Macron
  Rutte
  Asscher
  De Maziere
  Michel

  Like

 15. Weet je wel wat een verrader is Verhofstadt? Je stond zelf in de frontlinie samen met de Oekraïners. Verhofstadt weet dat je zelf een grote verrader bent.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s