Denemarken gaat grens met Zweden strenger controleren, is Zweedse criminaliteit helemaal zat

Screenshot_81

Het multiculturele utopische gidsland Zweden

De Deense regering gaat vanaf volgende maand tijdelijke controleposten opzetten langs de grens met Zweden. De Deense minister van Justitie Nick Haekkerup heeft dat donderdag bekendgemaakt.

Denemarken werd begin augustus opgeschrikt door een bomaanslag op een gebouw van de belastingdienst in Kopenhagen. Twee Zweden worden verdacht van betrokkenheid bij de aanslag. Door de explosie liep het pand forse schade op en raakte iemand lichtgewond. Ook zitten in Denemarken vijf Zweden vast die mogelijk betrokken waren bij twee moorden in juni in een buitenwijk van Kopenhagen.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Denemarken, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

7 reacties op Denemarken gaat grens met Zweden strenger controleren, is Zweedse criminaliteit helemaal zat

 1. Henk zegt:

  Links om of Rechts om de VN en EU willen gewoon de verzorging staat om ver trekken en de hele EU vol moslims proppen. Eigen volk kan de tering krijgen.

  Geliked door 3 people

 2. Pingback: Denemarken gaat grens met Zweden strenger controleren, is Zweedse criminaliteit helemaal zat! | eunmask

 3. Haha, die Denen zijn net zo DOM en VERROT dan de Moffen, Kaaskoppen, Belgen etc. Geen medelijden mee!

  Like

 4. En de SULLIGE KAASKOPPEN ruimen de zooi wel weer op! Ik zou die Klootzakken in Den Haag bellen om hun eigen zooi op te ruimen. Dit is al de tweede GROTE PLOF met veel schade deze week. Menigeen die bij een ATM woont gaat met angst en beven naar bed! Met dank aan HET GETEISEM op Het Binnenhof! Misdadigers!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/centrum-ouderkerk-afgesloten-na-plofkraak/ar-AAICCyJ?ocid=spartandhp

  Like

 5. Pingback: Net op tijd voor de volgende “vluchtelingengolf”: Europese Commissie eist einde van binnengrenscontroles | E.J. Bron

 6. Pingback: Net op tijd voor komende “vluchtelingengolf”: Europese Commissie eist einde van binnengrenscontrole | JDreport.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s