Enorme stijging gewapende winkel-overvallen in ‘veilig Nederland’ waar ‘de criminaliteit daalt’

Screenshot_74.png

‘Het gaat weer volledig de verkeerde kant op’

Het aantal gewapende winkel-overvallen neemt weer toe, meldt De Telegraaf. De eerste acht maanden van dit jaar werden al 186 gewapende misdrijven geregistreerd, een toename van 8% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Post online

Detailhandel Nederland verzamelde de cijfers voor de krant. “Het gaat weer volledig de verkeerde kant op, dit is het hoogste aantal overvallen sinds vier jaar tijd”, constateert adjunct-directeur Bert van Steeg van de belangenvereniging van winkeliers.

De Nationale Politie bevestigt de toename. “Het is absoluut nog een high impact crime die onze volle aandacht heeft”, aldus landelijk overvalcoördinator Jos van der Stap. “Tegelijkertijd constateer ik ook dat andere zaken meer prioriteit krijgen. Dan kan het gebeuren dat de aandacht even verplaatst naar terrorisme.”

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Pacifisme, political correctness, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Enorme stijging gewapende winkel-overvallen in ‘veilig Nederland’ waar ‘de criminaliteit daalt’

 1. scherpschutter1943 zegt:

  met zo’n soft en totaal rechtssysteem als in nl, verbaast die toename me nietg. Nu zijn het nog winkenkels maar het geburt ook al; dat geweldadige inbrekers/overvallers op klaardlichte dag je woning binnen dringen en je martelen en beroven. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Voor zulke daders past maar 1 recht en dat is het standrecht. Van mij mag het.

  Geliked door 3 people

 2. Harry zegt:

  Het is toch geen wonder dat de halve mensheid hier geschift is !
  Al die tegenstrijdige berichten , zelfs de heer Köhler zou er van in de war raken !

  Geliked door 2 people

 3. Henk zegt:

  verbaasd me niets als ik naar opsporing verzocht kijk dan zie ik alleen maar Noord Afrikanen en daar loopt heel NL vol mee

  Geliked door 3 people

 4. Lucky zegt:

  Antwerpen,
  https://tpook.nl/2019/10/10/jongeren-slopen-mediamarkt-in-antwerpen-tijdens-signeersessie-met-rapper/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  ”’Jongeren”’ slopen Mediamarkt in Antwerpen tijdens signeersessie met ‘rapper’.

  “Een paar honderd jongeren hebben vanmiddag de Mediamarkt op de Antwerpse Keyserlei op stelten gezet. Rekken werden vernield, de zaak tot een puinhoop herleid. De jongeren hadden zich verzameld voor een signeersessie van de Nederlandse rapper Josylvio, maar door de ontstane chaos kon die niet doorgaan.”

  Geliked door 2 people

 5. Nog eens duidelijk herhalen: Nee er is geen Marokkanen probleem en ik vul hierbij zelf aan, nee er is geen migranten probleem en nee er zijn geen maffia bendes.
  Want Nederland is een veilig land en dat moet zo blijven.
  Uhh….?

  Geliked door 3 people

 6. Oeps zegt:

  Dames en Here.

  Hoezo neemt het aantal gewapende winkelovervallen in ONS “veilige” Nederland toe ??? Het is een hele boel lawaai over niks. Het zijn gewoon wat kwajongensstreken van stoere knapen, die een beetje met echte nepwapens lopen te zwaaien. U weet wel, van die onklaar gemaakte gasdruk revolvers, die je niet zomaar mag hebben. Vraag het maar aan de Haarlemse politie/justitie, die hebben daar onlangs nog onderzoek naar gedaan en geen strafbare feiten gevonden. U kunt het ook vragen aan Femmeke Halsema, u weet wel de burgemeester van Amsterdam, die mooie lieve stad met al die inclusiviteit. Dat gender weet er alles van, nadat ze haar lieve minderjarige zoon Bruno Oey op het politiebureau mocht ophalen, omdat hij gearresteerd was, nadat hij met zo’n nepwapen samen met zijn vrienden uit de inclusiviteit op een woonboot, waar ze niets te zoeken hadden, aan het zwaaien waren geweest. En dat was dus niet strafbaar. De Haarlemse politie/justitie zegt het immers zelf. U wilt toch niet beweren, dat we in ONS Nederland een klassejustitie zouden hebben, die met meerdere maten meet. Nee toch, in dat soort complottheorieën geloven simpele mensen echt niet.

  Geliked door 2 people

 7. Wim Vreeswijk zegt:

  De criminaliteit daalt helemaal niet omdat maar liefst 50% van de aangiften mèt bekende dader wordt geseponeerd waardoor tevens de jaarlijkse politieverslagen geflatteerd worden.

  Geliked door 3 people

 8. Met “dank” aan Kutte, zijn Voorgangers en hun Kontenlikkers!!!!!!!! De AllerGrootste Criminelen uit onze geschiedenis!! In zo’n land moeten wij nu wonen! Ik bid Satan elke dag opdat ze hun verdiende loon krijgen! En Willem, wat hebben we daar eigenlijk aan, NIKS! Een koning van NIKS! Een koning dient voor zijn land op te komen, niet alleen economisch, maar ook voor andere belangrijke zaken; onze vrijheid én VEILIGHEID!! En niet alleen in een kersttoespraakje!! Dit land is terminaal!

  Geliked door 3 people

  • Oeps zegt:

   @ rottenpikwick (10 oktober 2019 om 20:45)

   Dames en Heren.

   Het helemaal geen zin, om satan te bidden. Dan ga je bij de duivel te biecht. Satan luistert niet naar jou. Ze zijn namelijk lid van de duivelse sekte van het “Alziend Oog”. Ze hebben hun ziel en zaligheid aan de duivel verkocht. Ze zijn met de duivel scheep gegaan en moeten dus met de duivel over. Ze voeren de wil van satan uit. De duivel is helemaal in zijn nopjes met hen. Dus ….. even nadenken.

   Like

 9. Steven zegt:

  Men wil GRAAG ‘diversiteit’ in Nederland…. nou.. hier heb je diversiteit zoals de meesten hebben gewenst!
  Opsporing Verzocht benadrukt die diversiteit maar al te goed. En daar zijn we in LINKS Nederland maar al te BLIJ mee….TOCH?

  Geliked door 2 people

 10. ruud beijer zegt:

  Wat naar nou voor de winkeliers. Alleen allemaal Eigen schuld. Niet stemmen op de PVV of het FvD?
  Het zal nog veel erger worden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s