Het verminderde belang van het Nederlandse parlement

Screenshot_80.png

(Door: “Hannibal”)

Het probleem met het Nederlandse parlement is dat het ook zichzelf niet langer serieus neemt. Niets doet er meer toe, alles is EU.

Dat het Nederlandse parlement daardoor niet langer het centrum van onze democratie is, lijkt de buitenwereld nog nauwelijks op te vallen, maar de signalen zijn onmiskenbaar. De regering lijkt zich steeds minder druk te maken om haar meerderheid in beide Kamers (die zij twee weken terug dan ook volledig verloor), en in veel zaken wordt het parlement buitenspel gezet – zonder dat men zich daar erg druk om maakt. De meeste oppositiepartijen van wat het partijkartel heet, behoren zelf ook tot het partijkartel en zijn achter de schermen verzekerd van macht en invloed door de benoemingen vanuit hun kringen in de commissies die er voortaan het meest toe zullen doen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, democratie, dictatuur, Elite, establishment, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het verminderde belang van het Nederlandse parlement

 1. Dr. Heinz zegt:

  Ik roep het al jaren dat de politiek een toneelstuk opvoert, om de burger het idee te geven dat het in een democratie zou leven.
  De politiek krijgt bevelen van de EU proleten uit Brussel, en ze volgen dat slaafs op!
  Politiek?

  Weg er mee!!

  Geliked door 4 people

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  “Verminderd belang”
  Nou ik vind nog zacht uitgedrukt, het lijkt wel alsof allerhande besluiten helemaal buiten de Kamer omgaan, de Commissie Remkes brengt een advies uit en men doet alsof dat niet genegeerd kan worden en zet het gelijk maar om in uitvoering. Hoezo, het was toch maar een advies !?
  De rechter bepaalt verder dat men zich heeft te houden aan de stikstofuitstoot, buiten beschouwing blijft dat buurland Duitsland regels heeft die 400 keer meer uitstoot toestaan !
  Vierhonderd keer !!
  Maar de rechter vind dat wij weer het beste jongetje van de klas moeten zijn.
  De democratische besluitvorming wordt tegenwoordig kennelijk door de rechter irrelevant bevonden.
  Zoals ik al eerder zei; Rutte is de regie kwijt (als hij hem ooit al gehad heeft)

  Geliked door 1 persoon

 3. M. zegt:

  Dat ze zeer verminderd van belang zijn voor het volk dat word de meesten wel duidelijk.
  Geen enkel belang heeft het volk bij deze EU lakeien.
  Deze loopjochies voor de zelfverkozen criminelen hebben niets op met hun eigen volk en wie dat nou nog niet ziet heeft zijn of haar ogen dicht.
  Men doet niets aan de bescherming van het volk hier tegen maar men zou zich wel druk maken over uw gezondheid en dat u geen mazelen krijgt??
  En dat gelooft u?
  Men demoniseert de eigen mensen die zich niet ziek willen laten prikken met mazelen maar heeft geen moeite met de halve wereld uit het buitenland welke niet geprikt zijn tegen mazelen?
  Moeten al die vaccinatie voorstanders nu niet schreeuwen dat het moordenaars zijn omdat ze zich niet hebben laten prikken en dat ze een gevaar zijn voor hun geprikte kinderen die zogenaamd beschermd zouden zijn???
  Moeten die kinderen niet geweerd worden bij de opvang net zoals de onze??
  Of doet men dat alleen bij het eigen volk?
  Als de algemene boodschap is dat we wel weg kunnen, snapt u misschien ook waarom men alleen bezorgd is dat het eigen volk de mazelen krijgt maar die zorg dan weer niet heeft bij de rest van de wereld die geluk komt zoeken in ons land.
  Men wil zo graag het volk armlastig en hongerig maken om het klimaat te redden terwijl iedereen elke dag kan zien hoe boven ons hoofd op grote schaal het klimaat word ontregelt en het milieu word vernield.
  En niet door het volk.
  Geen klimaat of milieu zeikerd hoor je er over want de meeste zijn allemaal fake zeikerds betaald om niet bestaande problemen aan de man te brengen en te zwijgen over de echte problemen of de mensen daarvan af te leiden.
  Als ze echt met het klimaat begaan waren zou je ze er wel over horen maar wat ze zelf vernielen daar kunnen ze ons niet voor belasten en controleren dus is er geen probleem met het vernielen van het milieu en ontregelen van het klimaat en daarom doet iedereen die zogenaamd zo begaan is met klimaat en milieu er het zwijgen toe.
  Terwijl men het milieu aan het verneuken is en het klimaat ontregelt wat u dagelijks kan zien gebeuren boven uw hoofd en leert men de jeugd op school dat men het klimaat moet redden??
  Wat een waanzin !

  Geliked door 1 persoon

 4. henk verhoef zegt:

  maar ze WAARSCHUWEN wel de chinees Li of trump of erdogan– dat die naar hun moeten luisteren want anders !!!
  De natuur is toch een prachtig iets he- en lost alles op
  en zo zie je– de blanke nederlander wordt steeds minder belangrijk en net als de hoektanden /apendics weg ermee als nieyt meer nodig( kindjes makern luktook nog maar ZEEER matig en wat er dan komt ! vroeger gooide men dat als badwater weg– nu is dat super inrteligent)
  Een 60-70 pct van de wetten en regels komen direct uit brussel – zit geen robotpop jette of eikelstjes pyama yassertje meer tussen
  Maar jette ,met vriend en zonder een kip- pardon kind , vind dat hij hetb te druk heeft en dat er meer onderstutting moet komen om zijn werk GOED te kunnen doen
  bv de boeren om zeep helpen en nederland weggeven aan de verrijkers- die hem als dank dan wel van het dak donderen– kan feitelijk niet wachten dat ze daar aan gaan beginnen)

  wel een goed idee — statie geld op blikjes om zwerfvuil tegen te gaan

  \Dan kunnen de nederlandse aowers die van hun pensioen bestolen zijn – die blikjes opruimen — die weggegooid zijn door de hoge oetkering ontvangende statushpouders uit veilige landen weggooien
  en zo er een centje bij te verdienen om de zorgkosten bv te kunnen betalen die die velige landen status houders gratis krijgen dan wel de transgenders vann het ene in de andere ellende te transformeren
  knettergek dus — ja ik bedoel de kiezer
  nu nog even een paboer voor de klas – die zelf wel kan lezen en statistieken begrijpen
  WEET u hoe moeilijk statistieken lezen is en er dan iets mee doen
  Bv meer migranten en hun nakomelingen plegen misdaden dan inheemse
  Hebben ze er bij vertelt hoeveel generaties terug gekeken is– waar zit bv de 4e generatie ( nog volkomen maroc zijnde ) bij

  Like

 5. bozeoudeman zegt:

  Komt allen naar gekke Henkie zijn Nederland, voor gratis geld, eengezinswoning, gratis luxe inboedel, twee auto’s, geen vervolging bij crimineel gedrag en geen baan. Daar komt half Afrika al aan, gestimuleerd door de verenigde nazi’s in New York en hun hebzuchtige, dus gedienstige lakeien uit Berlijn, Parijs en Brussel. En vooral de jeugd blijft braaf staren op het mini schermpje zonder te snappen al verloren te zijn. Zonder te snappen te werken voor al die import die daar niet voor komt, stapt de meute georkestreerd in de richting van de door hen zelf geschapen afgrond.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De regering zijn de zetbaasjes van Brussel !!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  De tweede kamer is tegenwoordig marionettentheater met de regering in de hoofdrol !
  Je ziet het op de tv, als de oppositie aan het woord is zijn alle bankjes praktisch leeg, ze zijn nog te onbeschoft om naar elkaar te luisteren……en dat durft zich volksvertegenwoordigers te noemen !

  Like

 8. Laura van der Storm zegt:

  Even off topic..Vroeger kwamen de moslims met zwaarden, tegenwoordig is het een stuk eenvoudiger ..De koninklijke familie van Abu Dhabi neemt het pretpark Hellendoorn over, plus nog 13 andere pretparken in europa!!Het komt steeds sneller en dichterbij.. Gewoon alle vrouwen verplichten hoofddoeken te dragen, anders geen toegang!! En wat doen die wegkijkers? Braaf een hoofddoek op en gaan. Ik maak me niet meer druk om Den Haag of Brussel. Gewoon einde verhaal. Zo een boeren demonstratie zou me wel wat lijken, maar dan voor het redden van je eigen land met haar eigen cultuur. Helaas heeft niemand in de gaten hoe ernstig de moslim bedreigingen zijn. Mijn zus zegt nog steeds dat de islam liefde is…..tjaaaa

  Geliked door 1 persoon

 9. Islam is erger dan dat klote klimaat, de herfst is begonnen. De zon mag schijnen. Snap dat nou eens.

  Like

 10. Anna zegt:

  Dan hoeven ze ook het Binnenhof niet meer voor vele miljoenen te verbouwen…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s