VIDEO Jensen: “Alle gekken ontsnapt uit het gesticht”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO Jensen: “Alle gekken ontsnapt uit het gesticht”

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Een pracht van een reactie op geen stijl.
  Mooier vind je ze niet.

  Als we nou eens beginnen met Amsterdam en Den Haag te slopen, iedereen van daar plus de klimaat wappies brengen we naar Groenland. Moet voor hun geen probleem zijn, mooi groen en niet te koud, want global warming. Wij die hier blijven, hebben een stuk minder vervuiling en redden het echt wel zonder die uitvreters met hun achterlijke plannen. Iedereen blij.

  Gandalph | 10-10-19 | 20:40

  Geliked door 3 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Herkennen wij een en ander.

  Like

 3. M. zegt:

  De geest van de duvel openbaart zich bij vele mensen momenteel en men kan dat wel afdoen als onzin ik kan u verzekeren dat u daar van terug gaat komen als u er straks mee omringd bent omdat men dacht de Schepper niet nodig te hebben maar daar wel dan om schreeuwt.
  De duvel kan zover gaan als de Schepper hem toe laat dus iedereen die denkt de Schepper niet nodig te hebben geeft de geest van de duvel een open deur en een vrijbrief in de eigen geest.
  De Schepper gaf ons wat regels waardoor de mensheid en de aarde gezond zou blijven omdat er geen ruimte zou zijn voor de geest van de duvel om te groeien en de mensheid daar gelukkiger van zouden worden dan nu het geval is.
  Het belachelijkste is dat vooral mensen die niet in een Schepper geloven altijd wel de Schepper de schuld van alles geven van alle ellende die ze zelf veroorzaken door van de geboden af te wijken.
  Omdat de Schepper gezegd zou hebben geen ander goden naast de Schepper te hebben, vind de grootste misleider van allemaal, waar de Schepper voor gewaarschuwd heeft, het belangrijk dat op school alleen uw kindertjes voor de grootste misleider van allemaal leren buigen.
  De andere kindertjes die al voor de grootste misleider van allemaal zijn gebogen heeft hij al te pakken dus die hoeven niets meer opgedrongen te krijgen.
  En dat allemaal omdat de Schepper niet zou bestaan?
  De grootste misleider van allemaal wil maar 1 ding en dat is dat men de Schepper afzweert, waarom is dat zo belangrijk als de Schepper niet zou bestaan dat men het moet afzweren?
  Iets wat niet bestaat daar hoeven de mensen ook niet vanaf gebracht te worden en afzweren van iets wat niet bestaat is ook niet echt logisch.
  Men heeft vroeger een mega hoge toren proberen te bouwen tot aan de hemel, op goed geluk om eens te kijken of er een God was om oorlog tegen te voeren??
  De restanten staan er nog, en als u wilt weten hoe de restanten van de toren er nagebouwd uit ziet moet u even kijken naar de half afgebroken toren waar de satanische EU klanten in Brussel zitten.
  Men voert zelfs vandaag de dag nog oorlog tegen de Schepper.
  Omdat men graag oorlog voert tegen een niet bestaande Schepper in de hoop aan het oordeel te ontkomen van dezelfde Schepper die niet zou bestaan?
  Denkt u ook niet?
  Daarom ziet men uw land ook graag volgepompt met de aanhangers van de grootste misleider van allemaal om u onder dwang straks ook te kunnen verplichten om te buigen voor de misleider.
  Omdat de Schepper die zogenaamd niet zou bestaan gezegd zou hebben dat vooral niet te doen wil men u dat met alle geweld opdringen.
  Het liefst zo jong mogelijk want kindertjes kunnen nog niet een afgewogen oordeel maken als ze misleidt worden dus gaat het misleiden wat makkelijker.
  En dat allemaal omdat de Schepper niet zou bestaan en niets gezegd zou hebben?
  Klinkt niet echt logisch.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s