Alexander Pechtold aangesteld als nieuwe directeur CBR

Screenshot_94

RIJSWIJK – Alexander Pechtold moet een einde maken aan de puinhoop bij het CBR. De voormalige leider van D66 is per 1 november benoemd als algemeen directeur van het exameninstituut dat onder vuur ligt vanwege ellenlange wachttijden waardoor met name duizenden ouderen hun rijbewijs niet op tijd kunnen verlengen.

Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) hoopt met het aanstellen van de 53-jarige politicus dat de boel weer snel op orde wordt gebracht. Samen met operationeel directeur Jan Jurgen Huizing, die in januari van dit jaar aantrad, gaat Pechtold een collegiaal bestuur vormen.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, corruptie, D66, fraude, Hypocrisie, Krankzinnigheid, moralisme, Naïviteit, onwetendheid, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

23 reacties op Alexander Pechtold aangesteld als nieuwe directeur CBR

 1. Henl zegt:

  Allesneuker Pechtold gaat het wel even oplossen ?

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Pechtold is de aangewezen persoon als het om (Paarse) Puinhopen gaat, zelfs privé is de Dom66-politicus geen puinhoop te hoog……..

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  De Dom66 partij is bij voorbaat een Doodcultus-clubje met een sterke voorkeur voor dood&ellende, orgaanroof en puinhopen…ik zie een duidelijk verband, Dood en Verderf zaaien en oogsten. Veel onheil aanrichten. Te weinig gunnen om van te leven en net genoeg om niet te sterven. Een te kleine aalmoes terug schenken. Het vlees doden. De zinnelijke behoeften onderdrukken en verbieden. Het volk duizend doden laten sterven en enorme angsten laten uitstaan, om vervolgens te pogen iedereen blij te maken met een paar dode mussen…….die Alexander of Robbie genoemd worden.

  Like

 4. Harry zegt:

  Als je als normaal burger de boel bedondert , kom je in de gevangenis .
  Ben je daarna ook meteen uitgerangeerd op de arbeidsmarkt .
  Hoe kan het zijn dat deze leugenaar en laaienlichter na een paar maanden in de luwte gewoon weer een nieuw baantje toegeschoven krijgt ?
  Misschien moet er maar een wet komen dat politici na hun politieke “carriére ” geen andere publieke baantjes mogen aannemen .
  En zéker niet , als ze de boel geflest hebben !

  Geliked door 3 people

  • Lucky zegt:

   Waarschijnlijk om hem stil en koest te houden? Wie weet wat voor sappige en schandalige zaken eventueel naar buiten kunnen komen als het mannetje zijn zin niet krijgt?

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Schaf heel die keuring voor 75 plussers af probleem opgelost. Het zijn allemaal schijnveiligheden. Vandaag ben je goed gekeurd en een week later zet een dementie proces in. De keuring is een moment opname. Op moment opnames ontwikkel je geen beleid. Schaf af die flauwekul. Kost alleen maar geld. Er zijn huisartsen die advies geven in de trant van schrijf niet op dat je die en die medicijnen gebruikt want dan krijg je trammelant. De boel wordt toch geflest

  Geliked door 1 persoon

  • henk verhoef zegt:

   in europa 28 regelingen– in frankrijk is mijn rijbewijs geldig to net voor de kist
   en nooit verlengen
   Heb 3 jaar geleden een vervangend aangevraagd want viel het oude van ellende( 26 jaar oud) uit elkaar nu zo,n bankkaart ding — kosten 15 euro en papierwerk– oude opsturen en copietje bewaren om iets te hebbben als de politie je zou aanhouden

   Geliked door 1 persoon

 6. Rini Stegeman zegt:

  is dat niet teveel hooi op de D666 vork ? hij “regelt” toch ook de verbouwing van de Tweede kamer ? en dan nog Direkteur bij het CBR ??? hoe kun je die twee dingen samen doen ? En wij weten allemaal dat de D666 kliek iedereen graag deaud wil ? Donortje hier en daar……….

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  De Haagse Kermis met Rutte’s baantjescarrousel draait weer op volle toeren, vreemd dat de voorkeur op een oud-collega is gevallen, waarom geen allochtonen aannemen en gehandicapten en werklozen en travestieten en transseksuelen en marsmannetjes en gnomen en kabouters en zeemeerminnen en….. Maar zeker geen Nederlandse Dom66-politicus meer! Die heeft al lang genoeg het genot van een baan en acht jaren wachtgeld gehad.

  Geliked door 2 people

 8. Gerrit zegt:

  In April begonnen en volgende week is mijn rijbewijs verlopen. Terwijl ik allang goedgekeurd ben. De vorige keer bij het verlengen moest ik contant afrekenen bij een arts. Iets van € 230.00 zonder bonnetje. Er kwamen die avond tussen de 30 en 40 mensen op consult. Kassa!!! Het is gewoon een grote geldfuik.
  De Belgen mogen met hun rijbewijs hun hele leven lang rondrijden zonder keuring.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Gerrit overleg met je verzekering. Er zijn verzekeringen die toestemming geven te rijden zonder rijbewijs in afwachting tot uitgifte. Wat die Belgen betreft, die zijn zo stom nog niet.

   Like

 9. Harry Willemse zegt:

  Net als je denkt dat de puinhoop niet erger kan verschijnt kereltje aan het firmament.

  Geliked door 1 persoon

 10. Dr. Heinz zegt:

  En ik maar denken dat peggold zat weg te kwijnen in een donkere koude kerker, diep onder grond!!
  En opeens is hij er wéér, te voorschijn gehaald omdat die DDR66 in het kaninetje RUTTE3 zit.
  En om dat aan de gang te houden, moest en zou die EU proleet aan een baantje worden geholpen.
  Anders zou men de stekker er uit halen, zodat RUTTE3 zou ploffen??

  Ze zijn hier knettergek!!!

  Geliked door 2 people

 11. Tistochwat zegt:

  Ons kent ons en de ene hand wast de andere.
  Fijn hè, Alexandertje?

  Enne, heb je al een andere zuignap gevonden?

  Geliked door 1 persoon

 12. Trucker zegt:

  n niet zo goed thuis in de sexbelevenissen van dat Nieuwenhuizen vrouwmens maar zou ze willen dat die Pechtgold haar aan zijn staart(JE) rijgt in zijn “gekregen” dakflatje…

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Goddank, hij werd al even genoemd als burgemeester van Den Haag en daar moet ik niet teveel aan denken want dan krijg ik het zuur.

  Geliked door 1 persoon

 14. Monalisa zegt:

  toch wel twee banen?

  Like

 15. ruud beijer zegt:

  Pechdrol heeft weer een mooie functie. Mogelijk gemaakt door de wegkijkers in Nederland. Ook de huichelaars in Nederland zijn blij met Pechdrol.

  Geliked door 2 people

 16. koddebeier zegt:

  Het Old Boys mooie baantjes netwerk slaat weer toe !!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s