Marvin, slachtoffer van aanslag, na Halle: “Deze walgelijke, weerzinwekkende deelneming van jullie gelooft niemand!”

Screenshot_87

(Vertaling: E.J. Bron)

In juli berichtten alle media en de Amadeu Antonio Stichting dat er een Jood bij het station in Potsdam bespuugd en uitgescholden werd. Toen bekend werd dat het slachtoffer, Marvin, lid van de AfD is, verdween de melding onmiddellijk. Nu ventileert Marvin op Facebook zijn woede over de huichelachtige omgang met Jodenhaat:

journalistenwatch

Beste bekenden, beste vrienden, met veel pijn kijk ik terug op de onlangs plaatsgevonden gebeurtenissen. Twee van onze broeders en zusters werden op lafhartige wijze vermoord. Absoluut zonder reden (of het nu joodse slachtoffers waren of niet – het was een aanval op potentiële Joden! Elk slachtoffer, om het even van welke religie, is er eentje teveel!).

Een ding moet ik echter absoluut kwijt: aan de media…

Wanneer wij dagelijks door “islamisten” in het nauw gebracht worden, die slachtingen plegen en groot onheil over ons Joden brengen, kijken jullie weg! Alsof er niets gebeurd zou zijn.

En nu? Elke politicus komt uit zijn hol gekropen, elke linksgroen besmette “journaliste” schrijft er over dat een psychopaat 2 mensen op zijn geweten heeft! Nauwelijks een woord over de aanslag met de vrachtwagen!

Ook onze bondskanselier maakt het zichzelf gemakkelijk! Waar was ze bij de aanslag op de Breitscheidplatz in Berlijn? Doe geen moeite, mevrouw Merkel!

Deze walgelijke, weerzinwekkende deelneming van jullie gelooft niemand!

Er gaat geen dag voorbij waarop wij niet slachtoffer van gewelddaden worden. Iedere keer interesseert niemand van jullie zogenaamde “journalisten” dat!

En nu, heel plotseling, worden we misbruikt door de eenheidsmedia ter politieke instrumentalisering.

Ja, het was een radicaal. Ja, zulke mensen zijn verschrikkelijk! Maar nog steeds gaat het grootste gevaar voor ons niet uit van rechts-extremen, hoewel ik een diepe afkeer van hen heb! Bovendien was het geen rechtse daad, maar een rechts-extreme! Ook de bewaking van synagogen heeft een hele andere achtergrond!

Ik ben verbijsterd! Ik walg van jullie! Dit is allemaal zo ongelooflijk treurig… Jullie weten niet hoeveel pijn en verdriet wij op dit moment in het hart dragen. Wat is er in hemelsnaam met dit land gebeurd?

Shalom Aleijem. S´hma Yisrael Elohai.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Marvin, slachtoffer van aanslag, na Halle: “Deze walgelijke, weerzinwekkende deelneming van jullie gelooft niemand!”

 1. M. zegt:

  De regeringen weten dondersgoed dat ze de haat zelf binnen halen.
  Of dacht u dat de regeringsleiders toevallig een beeld van de grootste misleider van allemaal stonden uit te wisselen in het torentje?

  Geliked door 3 people

 2. Monalisa zegt:

  Sorry heer Bron joden haat is nog nooit weggeweest.

  Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  Alle sporen van onze pers leiden naar de AfD.

  http://verenoflood.nu/duitsland-het-is-een-schande-inderdaad/

  Like

 4. fleckie zegt:

  Dat klopt, bij het geringste bericht, anti- barst de ‘ondergrondse ‘ Jodenhaat los!!. men probere het maar uit……..<~<~<~<~<~<~<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s