Nigeriaanse maffia verovert nu ook Zweden

Screenshot_88

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De Bundesnachrichtendienst (BND) heeft al in het begin van het jaar voor de in Duitsland agerende brute Nigeriaanse maffia gewaarschuwd. Nu is Zweden in staat van alarm. Daar blaast de Nigeriaanse bende “Black Axe” krachtig een partijtje mee in de drugshandel en de prostitutie. Ze waardeert daarbij – net als haar “collega´s” in Duitsland – de samenwerking met illegale immigranten.

journalistenwatch

De politie van Stockholm waarschuwt voor de toenemende invloed van de Nigeriaanse criminele bende “Black Axe”, die met drugshandel en prostitutie onder deelneming van illegale migranten in verband gebracht wordt. Bij “Black Axe” zou het gaan om een internationaal agerende groep. Die zich al in meerdere Zuid-Europese landen heeft uitgebreid.

In het begin van deze week arresteerde de politie volgens “Sveriges Radio” 15 drugssmokkelaars in Göteborg, die betrokken waren bij een internationale cocaïne- en heroïne-smokkel, en nam drugs ter waarde van meer dan € 10 miljoen in beslag.

Lennart Karlsson, interventiemanager in het district Klara in Stockholm, verklaarde dat de politie de afgelopen jaren een grotere aanwezigheid van de Nigeriaanse maffia zou hebben vastgesteld, die zich de afgelopen vijf jaar pas echt goed gevestigd zou hebben.

Daarbij zou de plaatselijke moskee een speciale rol spelen. Die zou de ontmoetingsplaats voor migranten zijn, die op zoek zijn naar werk. Daar zouden ze dan door leden van “Black Axe” ingehuurd worden voor hun criminele activiteiten op het gebied van drugs en prostitutie, aldus Karlsson volgens “Breitbart”.

Wat betreft Karlsson is de Nigeriaanse maffia “een van de meest effectieve misdaadsyndicaten ter wereld”, die hij “helaas een tamelijk grote toekomst” in het land voorspelt.

Om te krijgen wat ze wil, maakt de Nigeriaanse maffia graag gebruik van het zogenaamde JuJu, een equivalent van Voodoo. Ze dwingt migranten ertoe om voor haar als drugshandelaar of prostitué te werken. Deze techniek wordt ook graag in andere Europese landen zoals Spanje en Italië ingezet, waar de Nigeriaanse maffia eveneens vaste voet heeft gekregen.

In Italië vreest men de islamitische radicalisering van de Nigeriaanse maffia. De invloed van terroristische groepen zoals Boko Haram zou zijn toegenomen onder de bendeleden, aldus de Italiaanse politie in het begin van het jaar.

Ook in Duitsland maakt de Nigeriaanse maffia inmiddels een vast bestanddeel uit van de criminele zakenwereld en is een “uitdaging” voor de veiligheidsautoriteiten”: in 2018 dienden meer dan 10.000 Nigerianen een asielaanvraag in Duitsland in, 30% meer dan het jaar daarvoor. Dit jaar houdt men opnieuw rekening met een record.

In Europa aangekomen, zouden de “broederschappen” op agressieve wijze nieuw aangekomen Nigerianen werven en hen inzetten voor hun criminele praktijken bij de mensen- en drugshandel en de gedwongen prostitutie, vertelt een rechercheur.

“In het jaar 2017 werden in heel Duitsland processen gevoerd tegen 16 Nigeriaans gedomineerde bendes georganiseerde criminaliteit”, zegt een woordvoerster van de Binnenlandse Veiligheidsdienst in september tegenover de “Bild-Zeitung”. In 2016 zouden dat er nog 7 zijn geweest. Dat zou een toename van wel 130% zijn.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nigeriaanse maffia verovert nu ook Zweden

  1. koddebeier zegt:

    Wie de derde wereld binnenhaalt…………………………

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s