VIDEO Jensen: “Shocking – Mark Rutte geeft toe: klimaatverandering draait alleen om geld”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO Jensen: “Shocking – Mark Rutte geeft toe: klimaatverandering draait alleen om geld”

 1. Hovawart zegt:

  Rutte is dé Klimaat-attaché voor de Pays-Bah, de EU-gezant die altijd mooi weer speelt…….er geld wegvloeit als water als ware hij Poseidon zelve…….Klimaatafspraken opleggen terwijl er tot nog toe geen enkele band tussen Poseidon en het stijgende zeewater is teruggevonden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Zag vanmiddag toen ik naar de sportschool fietste een stel pubers op de fiets, terwijl ze onder het fietsen aan het eten waren. De plastic zakjes smeten ze gewoon op de grond. Nog een paar jaartjes en ze gaan zich ook vastlijmen vanwege het klimaat.

  Er is een oplossing en dat is krimpen van de bevolking. En normaal eten en drinken. Dus niet meer dan je nodig hebt. Plus de auto laten staan als het niet nodig is. Allemaal voordelen. Slank lijf, lekker sterk en meer energie. De rest wat ze allemaal verzinnen? Weg er mee. Niets dan onzin.

  Like

  • henk verhoef zegt:

   geheel met u eens
   Ik probeer steeds meer te doen zoals mijn poes
   Beetje eten– net gnoeg zodat ik niet te vet en te lui wordt
   netjes mijn poep opruimen als ik wat gedaan heb
   Anderen uit mijn leefgebied/terretirioum houden maar vooral
   MIJN kindertje zodanig goed opvoeden dat zij en verstandig zijn en voor zichzelf kunmnen zorgen en de niet levensvatbaren– daar verspil ik geen energie aan want doorgeven GOEDE gene/dna is noodzaskelijk
   en dat doet de poezenfamilie reeds een 8 miljoen jaren en zsaie ze zijn nog steeds poes
   Moet je eens met dat stuk ellende mens komen — kinnen nog niet poepen of slaprn zonder pilletje dan wel een pilletje om te feesten dan wel voortteplanten en dat pas een paar honderd duizend jaar
   De idioot mens denkt zelfs het klimaat te kunnen veranderen maar bv voldoende GOEDE huizen bouwen of eenbruggetje te onderhouden nee te moeilijk en zijn we nog niet over uit vergaderd

   Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Rutte draait de wereld rond om zijn gezichtje te promoten voor een pluche troon in Brussel, Une réplique pour les petits acteurs et leurs larmes de crocodile.

  Geliked door 1 persoon

 4. django zegt:

  De machthebbers & Kapitalisten maken mensheid en natuur kapot.
  Het hele internet is in handen van Google/Youtube – zij bepalen wat we zien en moeten doen.
  De mensen hebben straks geen rechten en invloed meer.
  De kapitalisten schermen zich af met digitaal no-replay
  Rutte – Willem Alexander – Merkel – Erdogan * laten ze allemaal opdonderen *

  Geliked door 1 persoon

 5. Nemesis zegt:

  shocking?? nee niet echt, dat wisten we toch al. Maar zie je nu hoeveel minachting hij heeft voor het volk dat hem zijn hobbies van leugen en bedrog financiert , hij leeft er prima van in tegenstelling tot heel veel landgenoten, Het is de ultieme smerige kolere lijer en stuk rotte vis dat tegen de horizon aan stinkt. Ik zou nog wel wat meer kunnen toevoegen, maar dat stuk vuil is het niet eens waard,

  Like

 6. Harry zegt:

  Geef mij die begroetingen van de Maori’s maar .
  Dat is dusdanig imponerend dat een ieder zijn criminele activiteiten meteen wel uit z’n hoofd zet !
  Een heleboel zouden er dan meteen rechtsomkeert maken !

  Geliked door 1 persoon

 7. M. zegt:

  Dat wisten we allang al dat het om het geld gaat en geen klap met het milieu of klimaat te maken heeft.
  Als men zo begaan was met het milieu en klimaat zou men het niet zo graag willen vernielen en ontregelt zien worden zodat men daar de mens de schuld van kan geven.
  Men heeft geen enkele moeite met de massale bomenkap voor 5g om de rest ook verder te vernielen, maar doen net alsof ze met het milieu of klimaat begaan zijn.
  Men heeft geen enkele moeite met het vernielen van de natuurlijke gewassen door de CO2 (wat al erg laag is in tegenstelling tot de concentraties van de leugen waar het volk de hersens mee gespoeld word), terug te gaan dringen.
  Men heeft geen enkele moeite met het vernielen van al het leven op aarde door dagelijks de zon af te dekken met een dekbed van zeer ongezonde metalen.
  Omdat u bibbert van de kou vanwege de opwarming dekt men de zon af en omdat men uw geheugen en gevoel al zo aangetast heeft denkt de meerderheid met de winterjas en de kachel aan dat ze aan het opwarmen zijn omdat hun leugenbak dat zegt en laat hun geheugen ze ook al in de steek anders wisten ze wel dat het voorheen veel warmer was dan nu.
  En dat we echte zomers hadden en tropenroosters, anders dan dat men u via de leugenbak voorliegt.
  De logica is een beetje zoek met die zogenaamde opwarming, maar goed, logica is voor veel mensen ook niet nodig.
  Uit niets kwam alles heeft ook geen logica nodig en onze evolutieman die zelf toegaf dat de theorie niet klopt blijft men ook gewoon als waarheid verkondigen tegen beter weten in.
  Men ziet de boeren liever vertrekken die natuurlijke gewassen en echt vlees (wat allemaal op uw DNA afgestemd is) verbouwen en ingeruild zien voor de genetische gewassen die weinig zon en CO2 nodig hebben en welke niet op uw DNA zijn afgestemd zodat u ernstig verzwakt en het voedsel u ook niet meer kan genezen zoals het voedsel van de Schepper dat wel kan, wat niets met het redden van het klimaat of milieu te maken heeft.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Het antwoord op Global Warming is de volksverhuizing van Afrika, maar wat is het plan als er weer een kleine IJstijd aanbreekt? Eskimo’s gaan importeren, omdat die wél tegen de kou bestand zijn?

  Like

 9. mhzlivenl zegt:

  Er zou eens actie moeten worden genomen tegen de hoeveelheid buitenlandse vrachtwagens die tegenwoordig de Nederlandse autobanen bevolken. Ik denk dat men in Den Haag geen flauwe notie heeft van de veelal verouderde voertuigen die aan geen geen enkel stikstof criterium voldoen, hier rondrijden.
  Het zou een goede zaak zijn voor hen een autobaanvignet in te voeren en de Nederlandse bevolking/boerenmet niet overal voor te laten opdraaien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s