Aan ‘Honorary Companion’ Rutte

Screenshot_1

(Door: Jan Dijkgraaf)

Desnoods betalen jullie het ticket van de Turken in de diaspora, mits enkele reis…

Meneer Rutte,

Wakker worden! Ik snap dat u eigenlijk liefst de hele dag de medaille zou poetsen die u woensdag kreeg wegens uw benoeming tot ‘Honorary Companion in the Order of Australia’.

Het is nogal wat om geprezen te worden voor ‘voortreffelijk en voorbeeldig leiderschap’ na de aanslag op de MH17. U en ik weten wel dat er nog een smetje in de vorm van een hele grote onderste steen op ontdekking ligt te wachten, maar zolang het CDA in de coalitie zit, blijft het schepje van Pieter Omtzigt onberoerd in een garage in Enschede staan. Dat heeft u zo geregeld met Sybrand Buma en de NRC.

Maar goed, ter zake.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rutte. Bookmark de permalink .

5 reacties op Aan ‘Honorary Companion’ Rutte

 1. ruud beijer zegt:

  In de tijd van mh17 vlogen veel landen al om oekraine heen.
  Nederland niet!Dat hoefde niet van onze regering en de KLM .
  Vooral de schuld aan de Russen geven!

  Geliked door 3 people

 2. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  EU wat een slappe hap, echt opdoeken die globalistische tent die staat voor The New World Order (Mark Rutte heeft recentelijk toegegeven dat de NWO aan de gang is en verder moet gaan: BEN TEGEN!) die de Vrije Westerse Wereld vernietigt en rap omturnt naar AfriRabië 7e Eeuwse stijl, daar gaat ons leven in vrede, vrijheid en veiligheid! Dat ging vroeger anders toe. In de DDR tijd ging het zo: “Wir schiessen” op echte vluchtelingen die hun eigen DDR wilden ontvluchten en de machthebbers daar, kwamen er heel lang mee weg.
  Er zijn meer landen op de wereld om vluchtelingen op te nemen: 56 andere landen met dezelfde ideologie (en daar zitten echt rijke landen bij)! Dat is meer dan genoeg! Europa heeft zijn deel meer dan gedaan en gehad. Marrakesh Pact betekent in de praktijk dat we ons in Europa mogen laten afsteken, afmaken en dat onze dochters en vrouwen verkracht worden, terreurdaden moeten ondergaan en dat we toegaan naar de sharia (in The UK zijn al veel teveel sharia rechtbanken! Dat gaat echt NIET goed!!!) enz. zonder dat we beschermd zijn: VOLKOMEN ONACCEPTABEL!!!

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Net als de Nobelprijs, die stelt geen zak meer voor. Iemand die even vrede sluit met een verdrag en hoppa de vredesprijs. Of dat verdrag over een paar jaar ook nog stand houdt, zien ze later wel weer. Obama kreeg de Nobelprijs en had nog werkelijk niks betekend. De Elite is als de keizer zonder kleren. Ik vind de foto van Rutte trouwens wel tekenend. Die kromme rug van hem komt van het vele buigen en likken van de baasjes van de EU. Het beste jongetje van de klas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s