Burgemeestersbenoemingen in Nederland zijn politiek corrupt; zie Halsema, Krikke en Fröhlich

Screenshot_4

(Door: Jan Roos)

In zijn column van deze week duikt Jan Roos in de wereld van de totaal corrupte Nederlandse burgemeestersbenoemingen. Die zijn niet gebaseerd op kunde of zelfs op lokale politieke voorkeur. Nee, alles wordt in Den Haag bedisseld met het metrum welke partij nu aan de beurt is om een bestuurder een baantje te geven. Ook journalisten haken tegenwoordig aan bij dit banencircus, constateert Jan, zoals de benoeming van BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich nu aantoont.

Niet zo heel lang geleden waren het keurige heren, vaak van stand, met in ieder geval de uitstraling dat ze boven de partijen stonden. Onbeschreven bladen van goede komaf met overwicht en gezond verstand. Zo waren de burgemeesters ooit. Vandaar dat in die tijd er weinig stemmen opgingen voor een gekozen burgemeesterschap. Met de introductie van de bizarre identiteitspolitiek en de steeds verregaande politiek corrupte benoemingen is een burgemeestersverkiezing geen luxe bestuurlijke vernieuwing, maar noodzakelijk om het geloof in de democratie nog enigszins te beschermen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, corruptie, democratie, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Burgemeestersbenoemingen in Nederland zijn politiek corrupt; zie Halsema, Krikke en Fröhlich

 1. het partijkartel is overal

  Geliked door 2 people

 2. danny zegt:

  Het wordt hoogtijd dat de gekozen burgemeester in de grondwet verankerd word.

  De burgers hebben recht op te kiezen , wie zij willen als hun toekomstige burgemeester.

  Niet de banencarrousel in Den Haag.

  Dus steun daarom de PVV en FVD !

  Geliked door 2 people

 3. henk verhoef zegt:

  is ook niet belangtijk wat je kan maar heel belangrijk wie je kent
  Dacht u nu echt dat penthouse peggie even het probleem bij CBR gaat oplossen
  maar hij had nog wat” bonnetkjes” leggen en heeft die ingewisseld
  dacht u dat dat alleen bij het “bestuur” was
  Wat dacht u van de rechterlijke macht– wie benoemt die eilels en waarom
  en wie neemt de OM mensen aan
  Wat u ziet is natuurlijk weer topje van de ijsberg== de politierke benoeming op de ministeries– zeg maar de 5 e kol,onnes de directeur genetaal en zijn rechterhandjes
  brammetje oink– dat zielige figuurtej bij GL– die was zelfs TOPambtenaar en ja wel ook voorzitter millieu bescherming nedeland( met soepsidie uiteraard

  Maar gelukkig alles gesanctioneerd door de kiezer
  wat wilt u nog meer
  die trump en erdogan zijn corrupt– maar wij gelukkig niet
  en de nos en npo dat zijn gewoon heel eerlijke onbevooroordeelde journalisten

  Geliked door 1 persoon

 4. Realist zegt:

  Sjors Fröhlich wordt nu beloont voor het omvormen van BNR tot een links politieke spreekbuis van de regering.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  En dan roepen mensen dat er meer vrouwen in de top moeten. Het woord moeten geeft al aan dat er iets goed fout zit. Dwang hoort niet bij een democratie. Je kunt goede voorwaarden scheppen en daar moet het bij blijven. Ik ga volgende keer toch vragen welke vrouwen ze als voorbeeld zien wat betreft vrouwen aan de top. Ben heeeeeeeeeeel benieuwd. Vrouwen in het bedrijfsleven daar zeg ik niks van. Heb het over vrouwen in de politiek. Heb nog niet veel soeps gezien. Laatst zei iemand dat ze Halsema wel een goede burgemeester vond. Als je dan door vraagt blijkt dat ze werkelijk niets maar dan ook niets over deze vrouw weten. Ook niet haar moties toen ze nog in Den Haag zat. Als je dat dan zegt valt het stil. Ik sta soms steil achterover hoe mensen een mening hebben die op werkelijk niets gebaseerd is. Iedere keer schrik ik er weer van.

  Like

 6. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  halalsema annex falsema is volkomen ongeschikt voor haar functie: had al lang weg moeten zijn. Waar zij een paar jaar terug terug echt last van had, daar had en heeft heel de (Westerse) wereld met de dag meer en meer last van. https://www.youtube.com/watch?v=CRfzapmXOPk Zij is politica, zij heeft de macht dingen te veranderen, maar faalt TOTAAL. Hier slaat zij na een halfslachtige poging OP DE VLUCHT! Sterker nog op 0.32 zegt ze eigenlijk dat ze het niet erg vindt als haar kinderen volger worden van de 7e Eeuw! Dat zegt alles: deze vrouw is heel dom en gaat het nooit leren! Overigens ben ik van mening dat betreffende politieke ideologie (want dat is het) VERBODEN moet worden en door de rechtspraak moet worden veroordeeld: verbod van deze 7e Eeuwse politieke ideologie. Te beginnen in ALLE Westerse landen!

  Like

 7. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  de “burgemeester” van A’dam is volkomen ongeschikt voor haar functie: had al lang weg moeten zijn. Waar zij een paar jaar terug terug echt last van had, daar had en heeft heel de (Westerse) wereld met de dag meer en meer last van. https://www.youtube.com/watch?v=CRfzapmXOPk Zij is politica, zij heeft de macht dingen te veranderen, maar faalt TOTAAL. Hier slaat zij na een halfslachtige poging OP DE VLUCHT! Sterker nog op 0.32 zegt ze eigenlijk dat ze het niet erg vindt als haar kinderen volger worden van de 7e Eeuw! Dat zegt alles: deze vrouw is heel dom en gaat het nooit leren! Overigens ben ik van mening dat betreffende politieke ideologie (want dat is het) VERBODEN moet worden en door de rechtspraak moet worden veroordeeld: verbod van deze 7e Eeuwse politieke ideologie. Te beginnen in ALLE Westerse landen!

  Like

 8. M. zegt:

  Als men het eigen volk in verenigde corruptie een oor aan het aannaaien is kan men geen door het volk gekozen burgemeesters gebruiken.
  Door het volk gekozen burgemeesters zouden luisteren naar het volk en het is niet de bedoeling dat er een burgemeester komt die naar het volk luistert wat genaaid dient te worden.
  Die zou zomaar de wet echt kunnen gaan handhaven, tegen de klimaatzwendel kunnen zijn, of tegen het nutteloze ziek prikken van de kinderen van het eigen volk met de grens open.
  Als je het recht, de media en de politiek in je zak hebt wil je geen gekozen burgemeester maar een poppetje die men in de zak heeft die meehelpt het land te slopen tot een onleefbare situatie.
  En geen eerlijke pottenkijkers.

  Like

 9. Jan zegt:

  Wat een ellendig nieuws weer deze zaterdag, ik kruip maar eerst weer eens in bed

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Opvallend; burgemeesters uit de PvdA, ontelbaar inclusief enkele grote steden.
  Burgemeesters uit de Tweede partij van Nederland O,O

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s