De destabilisering van Duitsland – die is er nu eenmaal!

Screenshot_18

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Er ligt een week van geweld en terreur achter ons. In Parijs vermoordt een radicaalislamitische terrorist vier politieagenten met een groot keukenmes. In Limburg in de Duitse deelstaat Hessen pleegt een bij de politie bekende, afgewezen Syrische asielzoeker een terreuraanslag met een geroofde vrachtwagen. In Berlijn klimt de Syriër Mohamad M. het veiligheidshek van een synagoge; hij is gewapend met een gevechtsmes met een kling van 20 centimeter lang. De Syriër schreeuwt tijdens zijn aanval “Allahu Akbar!” en “Fuck Israël!”. In Halle, in de Duitse deelstaat Sachsen-Anhalt, valt een gewapende neonazi eerst de synagoge en daarna een snackbar aan en vermoordt twee mensen.

journalistenwatch

Geweld en extremisme moeten in welke vorm dan ook worden afgewezen. Deze daden zijn echter niet in een luchtledige ruimte ontstaan, maar ze zijn een product van de maatschappelijke spanningen in Duitsland en West-Europa. Deze botsen onophoudelijk als tektonische platen op elkaar en kunnen elk moment tot ontploffing komen. In plaats van aardbevingen veroorzaken ze echter brute gewelddadigheden en terreur. De instrumentalisering van de daad en zodoende ook van de slachtoffers begint onmiddellijk na het gebeuren. Rechtsen hopen zoals in Halle dat het een islamitische terrorist is, linksen hopen dat het een Duitse nazi is. Voor oprechte rouw en deelneming is geen tijd meer over. De daad dient direct voor het eigen kamp geïnstrumentaliseerd te worden. Welke daden men in het jongste verleden ook bekijkt, ze werden op de voet gevolgd door het op elkaar botsen van de ideologieën.

Veiligheidsdeskundigen hebben al vroegtijdig voor deze verruwing en de daaruit voortkomende geweldspiraal gewaarschuwd. O.a. ook de overleden Udo Ulfkotte en de schrijver van dit artikel in onze gezamenlijke “Spiegel”-bestseller “Grenzenlos kriminell” uit de zomer van 2016.

De destabilisering van Duitsland komt echter niet als een verrassing, maar is een bijna onvermijdelijk gevolg van het falen van de staat sinds het openen van de grenzen in 2015. Het geweld van de extremisten wordt ook gevoed door een politiek, die gericht is tegen de wil van de meerderheid van het volk. In een Civey-peiling uit het jaar 2018 was bijna drie vierde deel van de Duitsers het eens met de volgende uitspraak: “De islam hoort niet bij Duitsland”. En volgens een representatieve bevolkingspeiling door de Bertelsmann-Stiftung uit augustus 2019 is bijna 52% van mening dat er teveel immigratie is. Verkiezingen worden daarentegen niet meer als belangrijk democratisch proces waargenomen, maar bevorderen paradoxaal genoeg de al sterk verbreide politieke lusteloosheid. Wie op de CDU/CSU stemt, krijgt inmiddels een groen-linkse politiek, juist ook in de polariserende migratiekwestie. En bij de verkiezingen in de deelstaat Thüringen zou een stem op de CDU zelfs de opvolger van de SED, Die Linke. Aan de macht kunnen helpen, waartoe onlangs werd opgeroepen door de voormalige Duitse president Joachim Gauck.

Maatschappelijke spanningen nemen toe

De waarschuwingen met betrekking tot de toenemende spanningen werden geïgnoreerd, ongemakkelijke boeken door de mainstream media doodgezwegen en door de boekhandel geboycot. Het verlies van de binnenlandse veiligheid ontvouwt zich in steeds kortere afstanden voor onze ogen. De grootste schuld aan deze maatschappelijke verwaarlozing draagt de Duitse regering met haar migratiepolitiek. In plaats van de veiligheid aan de grenzen en in de Duitse straten te herstellen, hebben de verantwoordelijken een controleverlies van de staat van opzienbarende dimensies toegelaten, zoals deze sinds de oprichting van de Bondsrepubliek Duitsland in het jaar 1949 nog niet te beklagen was.

Symptomatisch voor het falen van de Berlijnse elite dient een citaat van de bondskanselier in herinnering geroepen te worden: “Het maakt mij niets uit of is schuldig ben aan de toestroom van vluchtelingen, ze zijn er nu eenmaal.” Met deze woorden reageerde Angela Merkel zoals bekend op interne partijkritiek op haar grensopening en stijgende vluchtelingenstroom. Sinds 2015 hebben vluchtelingen uit overwegend islamitische landen van herkomst meer dan een miljoen delicten in Duitsland gepleegd. En de procureur-generaal bij het hoogste federale gerechtshof  heeft in deze periode het nieuwe record van 2467 radicaalislamitische terreurprocessen bekendgemaakt. De cijfers zijn onbetwistbaar, omdat de schrijver de cijfers en de statistieken van de Binnenlandse Veiligheidsdienst en de procureur-generaal heeft gekregen. Deze cijfers werden voor het eerst gepubliceerd in mijn actuele boek “Veiligheidsrisico islam”.

U vermoedt het al, ook dit boek werd door de mainstream doodgezwegen en door de boekhandel geboycot. In plaats van de bevolking van feiten te voorzien, wordt de burger met een regeringsconforme goed-humeur-journalistiek gerustgesteld. Over het alarmerende zowel als schandalige aantal van meer dan een miljoen delicten door vluchtelingen werd tot nu toe door geen enkele grote media-uitgeverij bericht. Wanneer mediacritici zich met het oog op deze opvatting van journalistiek ondertussen herinnerd voelen aan socialistische dictaturen zoals de Sovjet-Unie en de DDR, dan is dat alleen de schuld van de manier van werken van de mainstream media. Destijds was men het er over eens dat er in het “vooruitstrevende” socialisme geen criminaliteit kan/mag zijn.

Per slot van rekening schonk de socialistische ideologie de burgers het waar geworden Utopia. In het grenzeloze Duitsland van het jaar 2019 zitten nu multiculti-ideologen aan de hefbomen van de opiniemacht. Ook nu wordt nog steeds het sprookje van een zogenaamd dalende criminaliteit verbreid. Daartoe worden gewelddadige neveneffecten van de islamisering, zoals deze dagen in Berlijn door de gepoogde radicaalislamitische terreuraanslag op een synagoge, zonder dralen bestempeld tot huisvredebreuk, terwijl een terreuraanslag door een Syrische vluchteling in Limburg door de “Tagesschau” van de ARD serieus in een “vrachtwagenincident” werd omgedoopt.

De Duitse regering maakt de maatschappelijke kloven dieper

De deelneming van de Duitse regering volgt niet meer in het algemeen, maar hangt blijkbaar af van de “juiste” dader. De slachtoffers en de nabestaanden van de grootste islamitische terreuraanslag in Duitsland op de kerstmarkt op de Breitscheidplatz in Berlijn weigerde Angela Merkel haar persoonlijke deelneming en ze verscheen op geen enkele protestwake. Nog op dezelfde dag van de rechts-extremistische terreuraanslag van Halle nam Merkel daarentegen deel aan een protestwake bij de nieuwe synagoge in Berlin-Mitte. Door dit gedrag van de bondskanselier wordt de kloof tussen burgers en de politiek steeds dieper.

De ontstane woede en het explosieve potentieel in het land hebben zorgwekkende dimensies aangenomen. De vraag is niet of, maar wanneer deze opgekropte spanningen tot ontlading zullen komen. De destabilisering van Duitsland – die is er nu eenmaal, en de burger zit er midden in.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, antisemitisme, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, politie, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op De destabilisering van Duitsland – die is er nu eenmaal!

 1. Rensk. zegt:

  Ik zou de hersens van Merkel wel eens onderzocht willen hebben. Van Lenin is bekend dat de man totale aderverkalking had en van Stalin hebben ze de hersens onderzocht en was zn hele kop verkalkt. Met andere woorden Sovjet Unie werd gedicteerd door een totale geesteszieke man Ik vind ze alle drie gek. Merkel gedraagt zich vaak ook heel raar. Dan blaast ze de wangen op. Kleuters zie je dat wel eens doen. Heb het nooit eerder bij een volwassen mens gezien.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Duitsland zit nu in een economische spiraal naar beneden. Als dit doorzet dan is een confrontatie tussen de veroorzakers hiervan en de slachtoffers hiervan niet meer te voorkomen en is het wachten op het moment van de grote opstand. Het Europese leger wordt opgetuigd om zulke gebeurtenissen in de kiem te smoren.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Koerden demonstreren in Den Haag, wie heeft ze binnen gelaten, ik niet.
  Terug naar huis!

  Geliked door 3 people

  • henk verhoef zegt:

   en een koerdisch 2e kamer lidje vind dat neder;land wat moet doen
   bv geld sturen en zo
   net of we al niet genoeg oetkeringen aan koerden in nederland doen

   2e kamer lid en koerd- voor wie is ze dan
   Aan de andere kant cdaster ankie bijleveld vindt de amerikanen niet betrouwbaar
   Hoort u wie dat zegt– wie betaalt al JAREN– en stuk of 70) niet voor zijn eigen veiligheid maar laat de rekening over aan de amerikanen
   En nam nederland hetv verzoek van de amerikanen serieus in overweging om bv OOOOOOK eens wat soldaten te leveren– maar ja– ze wilden geen pifpafpoef roepers maar echte schieters om voor het nederlandse UITSCHOT van IS te zorgen
   WAAROM zou de us nu voor de “goede” nerdelandse IS ers en isster en hun worpelingen zorgen– omdat je dat zelf nog niet eens kan– want de hele nederlandse politiek en de justitie kunnen het volgens de nationale heldin bn-ster en dwdd topper beatrix de graaf niet aan
   STerker nog een boerka verbodje of een beetje ER demonstratie is reeds te veel
   en dan durft dat stuk onbekwaam/onbenul van Bijleveld haar mond open te trekken met de zelfde retoriek als haar geloofs baas die witjurk in Rome
   TRump heeft allang in de gaten– europa is reeds reddeoos verloren

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   De media loopt zielig te doen over de Koerden en hun zogenaamde hulp bij IS weg te jagen en de verplichting van het westen de Koerden te helpen. Daarbij vergeten ze dat hetzelfde westen onder leiding van Bush, Obama, Clinton en de EU het gehele Midden Oosten in de fik gezet hebben inclusief Noord Afrika. Dat laatste had nooit mogen gebeuren. De overstroming van Europa met ¨vluchtelingen¨ zijn de westerse leiders zelf schuld en tot overmaat van ramp weigeren ze nu ook nog om wille van hun ideologie de grenzen te sluiten. Democratie als export product hoe leugenachtig en mentaal verworden kun je zijn. Als afleiding manoeuvre gaan ze nu een verzonnen ramp te lijf (klimaat) en laten de echte rampen die te voorkomen zouden zijn zonder schaamrood gebeuren. Wij hebben niets te zoeken in het Midden Oosten. Laat ze in het Midden Oosten zelf hun problemen oplossen. Alleen als Israël in het nauw komt moeten we daar ons gezicht laten zien en verder helemaal daar weg blijven. De olie wordt toch wel verkocht want het woestijnvolk heeft niets anders in de aanbieding. Dat Trump daar weggaat is een logisch gevolg van zijn America first politiek en een belofte aan het Amerikaanse volk. Het Koerden probleem was al tijdens de tijd van de Armeense genocide. Het westen heeft geen verplichtingen dit op te lossen. Als er al een specifiek land is dat schuldig is aan het Koerden probleem dan is dat Duitsland want zij stonden in de eerste wereldoorlog aan de kant van de Turken wetende dat ze bezig waren en met toen in die tijd grootste volkeren moord.

   Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Merkel is een in verleden gestaalde communiste van de SED. Zij heeft de ondergang van duitsland al heel lang op haar wensenlijstje staan. Het ziet er naar uit dat het haar begint te lukken.

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  Hij is alweer vrijgelaten
  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/12/berlin-releases-migrant-knifeman-who-stormed-synagogue/

  Berlin Police Release ‘Allah Akbar’ Migrant Knifeman Who Stormed Synagogue

  Berlin Police Release ‘Allah Akbar’ Migrant Knifeman die de synagoge bestormde

  Berliners have expressed disbelief after a Syrian migrant who stormed a synagogue with a knife yelling “Allah hu Akbar!” was freed from jail only a day later.
  The incident occurred at a synagogue in the middle of Berlin on a Friday. Syrian migrant Mohammed M., 23, climbed over a security fence armed with an eight-inch-long knife and stormed the building while yelling “Fuck Israel!” and “Allah hu Akbar!” before security guards pepper-sprayed him, Bild reports.

  Police subsequently arrested the 23-year-old, but he was released the next day. According to a police spokesman, the local prosecutor did not consider the man was sincerely trying to hurt anyone, just trying to threaten them.

  Berlijners hebben ongeloof geuit nadat een Syrische migrant die een synagoge bestormde met een mes dat schreeuwde “Allah hu Akbar!” Slechts een dag later uit de gevangenis werd bevrijd.
  Het incident vond op vrijdag plaats in een synagoge in het midden van Berlijn. Syrische migrant Mohammed M., 23, klom over een veiligheidshek gewapend met een acht-inch lang mes en bestormde het gebouw terwijl hij “Fuck Israel!” En “Allah hu Akbar!” Riep voordat de bewakers hem bespoten, Bild meldt .

  De politie arresteerde vervolgens de 23-jarige, maar hij werd de volgende dag vrijgelaten. Volgens een woordvoerder van de politie vond de plaatselijke officier van justitie niet dat de man oprecht iemand probeerde te kwetsen, alleen maar probeerde hem te bedreigen.

  Like

 6. henk verhoef zegt:

  denk niet dat je over DUITSland alleen kan spreken
  U denkt toch niet dat het in ZWeden/nedeland /belgie frankrijk feitelijk de hele EU beter is
  nu weer in zuid italie is 40 pct van de bevolking ARM en zijn er in HEEL de eu dagelijk aanslagen en kliene moordpartijtjes door de islamisten
  De pers ( LINKS) zwijgt dat dood of men verklaart de dader verward
  — maar een blanke man die ook SLECHTS 2 doden veroorzaakt — man oh man de hele eu gaat aan rechts geweld ten ondrer kopen de nos/npo en de hele linkse pers en natuurlijk ook de op alle fronten falende politiek
  EN wat doet het volk– kijk even naar de peilingen-
  de afd verloor 2 zeteltjes in de peiling
  maar links en klimaat die winnen meer
  ( in de peilingen dan)

  Geliked door 1 persoon

 7. henk verhoef zegt:

  kijk nogal eens duitse tv en vooral docu.s ( kan geen nederlandse zenders pakken want zitten achter een decoder en voor troep betaal ik niet– mocht dat uberhaubt kunnen-= wel bvn)
  Nu weer op de n-tv zenders– veel over opkomst tot ondergang derde- rijk onder grote voorgander van ons alle mutti ” Wie schaffen dasz ” Gek he adolf riep gewoon het zelfde
  Ook veel inbreng van bv de landen ten oosten van duitsland– Polen oekraine en noem ze maar op
  ER zijn aardig wat joden de gasoven ingeduwd door de vaders en opa van de huidige generatie– maar of dat erger was dan wat die meer dan 25 miljoen russen aangedaan werd– ach daar hebben we het bhier niet over– die liet je toch gewoon doodhongeren en vriezen in de toen nog lekker koude winter

  De haat van de russen TEGEN het westen( iedereen keek toenook toen of hielp mee- zoals zovele nedelranders) kan ik VOLKOMEN begrijpen
  MAAR omgekeerd wat had de rus die rotmof( en nedrlanders) nu misdaan anders dan dat die rotmof/nederlander opgehist was door voorganger van bibber mutti
  Wat is er nu in der laatste 75 jaar van mijn leven veranderd– geen bal– volk nog steeds dom en stom en laten zich door de eerste de beste eikelstjes pyama maroccaan of een robotjetje weer bedonderen=

  Geliked door 2 people

 8. Realist zegt:

  In Nederland hoeft ook maar iets te gebeuren en het gaat volledig mis.
  Zie hieronder hoe een kansenparel omgaat met een verkeersruzie:
  https://www.telegraaf.nl/video/2026555465/verkeersruzie-eindigt-in-bizar-schoenengevecht

  Like

 9. droevige mof zegt:

  Duitsland, oktober 2019
  12-jarige wordt beroofd door 5 mannen, 12-jarig meisje meldt dat ze misbruikt is, etc. – geen ophef, nergens.
  https://dushanwegner.com/katzenbabies/

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Bij Bol..com te bekomen, wijzer word je er niet van, wel armer. vicieuze cirkels.
  Maar is geen kritiek op de boodschapper.

  Like

 11. Jan zegt:

  De gehele auto-industrie met ales er omheen wordt verwoest, de infrastructuur is en ravage (kapotte wegen, viaducten, waterwegen), zwervers en een gigantische criminaliteit. Komtnooit meer goed. Land wordt een tweede Libanon

  Geliked door 1 persoon

 12. Republikein zegt:

  Geliked door 1 persoon

 13. Monalisa zegt:

  We blijven pamperen of er niks gebeurt is 😤😤😤

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Een zeer goed artikel van Stefan Schubert. Hij beschrijft de situatie in Duitsland op realistische wijze. Het is nu overduidelijk dat Duitsland is onderweg naar een grootschalige burgeroorlog. De beste beschrijving die men kan vinden is: Libanon op de avond voor 13 april 1975. Dat is precies wat er met Duitsland zal gebeuren; meerdere milities die tegen elkaar zouden vechten. Antifa-achtige milities tegen groepen Neonazi’s of andere vormen van extreem rechts, groepen Duitse patriotten tegen islamitische groeperingen samen met de nieuwe aanwinst uit Afrika. Turken tegen Kurden, Turken tegen Arabieren, Bendes Arabieren zouden onder elkaar vechten over territoriums in de grote steden, criminele bendes uit Oost Europa tegen islamitische criminele bendes, en ga zo maar door. Het centrale gezag van de regering zal totaal uiteen vallen. De enige gezagdrager die de boel zou enigszins kan redden is het leger.

  Geliked door 1 persoon

 15. ronjaspers zegt:

  Thomasson.Kleine correctie,(neo) nazi,s zijn socialisten,dus extreem links.

  Like

 16. Pingback: Merkel & Co zijn schuldig aan de desolate toestand van de rechtsstaat | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s