Meningsdictatuur en censuur op “Nu.nl”

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, dictatuur, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Meningsdictatuur en censuur op “Nu.nl”

 1. Steven zegt:

  Dat gaat toch tegenwoordig toch met alles zo. Als je niet LINKS bent wordt je met de nek aangekeken of ben je niet welkom.
  De wereld is ZIEK….ernstig ZIEK!!

  Geliked door 7 people

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Vrijheid van meningsuiting, wat was dat ook al weer ??? Iets uit de goeie ouwe tijd ??? Iets uit de tijd waarin sprookjes niet als wetenschap door de strot werden geduwd ???

  Geliked door 3 people

 3. Nemesis zegt:

  NU NL zou zich beter maar zelf kunnen verwijderen, Ziekelijk, hysterisch gedoe met hun verwijder manie.

  Geliked door 2 people

  • flo zegt:

   Kranten en media op tv zijn feitelijk alleen maar links shit media, daarom kijk ik beide allang niet meer. Een “ander geluid” vindt je alleen op internet zoals hier bij ejbron en vele anderen, gelukkig nog wel…..

   Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Als je dit leest neem je toch niet eens de moeite om een verstandig stuk te schrijven? Als van tevoren al vast staat dat jouw (afwijkende) mening niet getolereerd wordt, dan ga je je goeie tijd toch niet verspillen aan deze eenzijdige en zinloze discussie?

  Geliked door 3 people

 5. M. zegt:

  Mensen die betaald worden om de leugens in stand te houden zijn allemaal bang voor een open en eerlijke discussie met voor en tegen geluid.
  In de leugen zit geen logica en de leugen heeft een fundering van drijfzand vandaar die angst voor een open en eerlijke discussie.
  Geen open debat over klimaat of milieu, geen open debat over vaccinatie omdat het allemaal een fundering van drijfzand heeft en men bang is voor de waarheid die staat als een huis.
  Als men ook maar een flintertje echt bewijs had voor al die flauwekul was men niet zo bang geweest voor een tegengeluid of open discussie welke men dan met feiten en bewijzen omver kon trekken in plaats vuil spel te spelen.
  Het vuile spel laat hun gebrek aan feiten en bewijs goed zien.

  Geliked door 3 people

 6. Charles Martel zegt:

  Elke mens heeft invloed op het klimaat, al is het maar dat hij lucht verplaatst. De conclusie, reeds getrokken door de Club van Rome in de 70-er jaren, is dat er een eind moet gesteld worden aan de explosieve ongebreidelde groei van de wereldbevolking. Dat is de enige efficiente manier de beinvloeding door de mens op het klimaat onder controle te houden: Dus stop immigratie en verplicht de import landen hun eigen boontjes te doppen.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Ja maar, was het niet de POOLSE. paus, . die in de ‘gekleurde’ landen ging BAZELEN. dat geboortebeperking. VERBODEN. was……………VOORUITLOPEND?? op wat men van plan was, ( een idee/ plan) , : NIEUWE. WERELDORDE organiseren,,( i.v.m. ‘GEZAGSVERLIES’!!!’ .te ‘herwinnen. door decimeren. ,van de ‘ zog. AFVALLIGEN, …….heeft behoorlijke tijd nodig, hoe of. men. dat. ‘in. het. vat. moet. gieten’,……. zonder zelf teveel. schade. op. te. lopen!!! .DE……’NIEUWE WERELD. ORDE, werd immers door. de R.K. Orde der. JEZUIETEN. ONTWORPEN!!!!. ~<~<~<~<~<~<

   Like

 7. Marijke zegt:

  Ach het is zo’n dictatoriale site dat NU.nl. Altijd al geweest. Als ik jaren geleden pro Israël reacties plaatste werden die verwijderd. Andersom werd ik wel bedreigd door een lid van de religie van de wrede, maar dat mocht. Toen ik mijn account wilde opzeggen kon dat niet. Toen heb ik zelf maar gezorgd dat ik in de ban ging (door steeds dezelfde zin te herhalen dat ik een ban wilde; niets grofs). Tegenwoordig zag ik dat ze de mogelijkheid om te reageren uit zetten bij gevoelige onderwerpen. Wat een flutpagina. Gewoon zielig.

  Like

 8. dolphin zegt:

  och wat is nieuw , ik werd 5 jaar geleden al verwijderd wanneer ik in een discussie ging met extreem-links gedachtegoed , kortom….. , nu.nl is wat mij betreft gewoon een nieuwe wereldorde propagandasite

  Like

 9. P.A. Triot zegt:

  Bedankt voor dit artikel. Ik heb de linkse propagangakrant met Nietszeggende Uitingen NU(.nl) op mijn zwarte lijst gezet. Nooit meer een paginabezoek .. dalende advertentieinkomsten … zo kom je van zo’n digitaal vodje af.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Reacties die de Duitse bezetter in een slecht daglicht plaatsen worden verwijderd…..dat is al een tijdje geleden…..gaan we terug naar die richting

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s