Rutte-III mag opstappen!

Screenshot_11

(Door: “Elise Nijmegen”)

Jensen laat de dubbele hypocriete standaard zien van de minister-president als slaaf van de Nieuwe Wereld Orde, die geleid zal worden vanuit de VN en ondersteund wordt door de EU en anti-nationalistische politici.
https://youtu.be

De VN, die ook Agenda 21 wereldwijd implementeert. Een plan dat zal heersen over de wereldbevolking als we dat toestaan… Onderstaand artikel laat ons weten dat Agenda 21 een blauwdruk is voor een wereldwijde communistische dictatuur, die vele aspecten van de NWO verbindt: ontvolking, slimme meters, bewaking, trans-humanisme en microchipping.

Het is gewoon schokkend en velen dachten dat het een complottheorie was, maar helaas zien we aan het mondiale beleid, dat slaafs in Nederland wordt opgevolgd, dat het geen grapjes zijn en het realiteit is.

Mijns inziens zouden we als de wiedeweerga uit de EU en de VN moeten stappen. Ondemocratische instituten die willen gaan bepalen of u een auto mag bezitten en of u uw eigen voedsel mag verbouwen en ook uit welke materialen uw huis gebouwd zou moeten zijn. Die slimme steden creëren met 5G en die met camera’s iedereen 24 uur per dag in de gaten willen gaan houden. Ingeplante microchips zullen u toegang geven tot geld, voedsel, transport, toegang tot uw woning enz… Een interessant artikel dat de moeite van het lezen waard zal zijn.
http://thefreedomarticles.com

FCC-voorzitter Tom Weeler zegt dat er niet gewacht wordt met het wereldwijd uitrollen van 5G, ondanks dat er wereldwijd geen enkel rapport bestaat dat zegt dat 5G ongevaarlijk is. Wel zijn er stapels peer-gerevieuwde onderzoeken van wetenschappers en onderzoekers die zeggen dat het desastreuze gevolgen zal hebben voor mens, flora en fauna.
https://youtu.be

Campagnevoerders in Totnes, Devon, hebben lokale functionarissen overtuigd en overgehaald om een moratorium in te stellen voor het 5G netwerk en is net zoals in Apeldoorn is de uitrol van 5G stopgezet.
www.dailymail.co.uk

In Apeldoorn is dat gebeurd onder druk van de Nederlandse Bond Voor Overheidszaken, die een unieke aansprakelijkheidsactie hebben die de wethouders en gemeenteraadsleden persoonlijk aansprakelijk houdt, aangezien ze op de hoogte zijn van de gevaren van 5G, voor eventuele lichamelijke, psychische of emotionele schade voortkomend uit 5G.

Ook u kunt hieraan meedoen, het is even wat werk heb ik gemerkt met printen, ondertekenen van contracten, scannen en mailen, maar dan helpt u wel mee aan het voorkomen van de uitrol van het levensgevaarlijke 5G en het is, mocht u voor die optie kiezen, inclusief een dagvergoeding van max. € 2000,- per dag.
www.bondoverheidszaken.nl

Ook is er een zaak tegen de regering aangespannen aangaande de stikstofclaim. De Rijksoverheid en de Provincies staan op het punt stikstofmaatregelen te treffen, waarbij miljarden euro’s aan economische waarde van de agrarische sector worden afgenomen. Met name de maatregelen die provincies voornemens zijn te treffen, zullen vergaand zijn en alle veehouderijsectoren treffen. De overheid zal haar maatregelen nemen op grond van de uitkomsten van rekenmodel AERIUS van het RIVM, dat een onzekerheid rapporteert in de berekeningen van 50 – 100% (bron RIVM) en nooit gevalideerd is met metingen. Stikstofclaim wil de schade die het kabinet en Gedeputeerde Staten gaan veroorzaken met onzorgvuldig handelen op de overheid verhalen.
www.stikstofclaim.nl/

De provincie Friesland heeft na een protest van vele boeren besloten om de nieuwe stikstofregels te schrappen en opnieuw om de tafel te gaan zitten, ditmaal met de boeren erbij. Dat is een stap in de goede richting en ik hoop dat vele provincies het goede voorbeeld van de provincie Friesland zullen volgen en ophouden met die stikstofhysterie, een hysterische kijk op het boeren die vanuit de VN (Agenda 21) wordt gepromoot.
www.boerenbusiness.nl

Dit is ons Nederland, ons vaderland waarin onze boeren boeren en zorgen voor ons eten. Wie met zijn gezonde verstand is het ermee eens dat het politieke beleid hier bepaald wordt door de Verenigde Naties en niet door onze eigen politici? Dit politieke kartel, dat niet in dienst is van de Nederlandse bevolking, maar in dienst is van de elitaire globalisten van de VN en de EU, mag opstappen.

Dit is ons land en we hebben het recht op politici die wel de belangen van Nederland en de Nederlanders op de eerste plaats zetten. Die Nederland opbouwen en niet afbreken, zoals nu te zien is in vele sectoren van ons land. Laten we met zijn allen opstaan voor de toekomst van onze kinderen, die in vrijheid willen opgroeien in een mooi en veilig Nederland vol mooie Nederlandse tradities als Sinterklaas en Zwarte Piet.

#steundeboeren #BoerZoektBurger #Agractie #FDF 16 oktober Den Haag

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op Rutte-III mag opstappen!

 1. koddebeier zegt:

  RutOP !!

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Je land versjacheren aan de Nieuwe Wereld Orde is toch ook Landverraad ??

  Geliked door 6 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Rutte is de slechtste premier ooit, liegen en bedriegen zijn zijn handelsmerk, ik heb door de tijd, zo’n hekel aan die man gekregen door het funeste wanbeleid dat hij heeft gevoerd vooral door wat hij heeft nagelaten te doen en dat is zich in te zetten voor het Nederlandse volk en zijn belangen. De man is een blok aan het been van Nederland.

  Geliked door 9 people

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De “Nieuwe Wereldorde” , één van de meest aangehangen complottheorieën van de laatste decennia, hardnekkig ook en hij omvat meerdere varianten, de meest gebruikelijke is Soros die, oh toeval, ook nog eens Joods is, komt dat even goed uit want een stap verder is “Het Grote Joodse Complot”.
  Zet tien mensen bij elkaar en vraag naar hun politieke mening en binnen ja en nee heb je een heibel van hier tot overmorgen, maar nee er is volgens de aanhangers een gigantische wereldwijde beweging die het roerend met elkaar eens zijn.
  Daarna gaan de meningen uiteen lopen, de een zegt dat “de Joden” erachter zitten, anderen denken dat één man zijn totale vermogen ervoor inzet, weer anderen denken dat het de Vrijmetselaars zijn of, ook populair, de Bilderberg nota bene opgezet door prins Bernhard (toch niet écht een licht).
  Er zijn mensen die denken dat de hele wereldbevolking moet gaan dienen als horigen of slaven van een elite, of dat men uit is op het decimeren van de wereldbevolking.
  Hoe?
  Dat laat men meestal onbeantwoord. Gifgas, geweerkogels, atoombommen, neutronenbommen, FEMA kampen alles passeert de revue. Men laat de fantasie de vrije hand en niets is te gek.
  De reden ?
  Men is doodsbang voor dingen die ons te boven gaan, miljarden hebben hun antwoord gevonden in een van de vele religies. Er is echter een reden dat men dit ook wel “geloven” noemt, het is namelijk niet te bewijzen.
  Waarom men een bepaalde religie gelooft ?
  Nou meestal omdat hun ouders dit ook al geloofden.
  Dat die er weleens faliekant naast kunnen zitten komt geen moment in ze op.
  Eigenaardig want op elk ander vlak worden ouders stevig bekritiseerd.

  Like

  • Tineke zegt:

   Niet met je eens Tijl.
   Je moet je er echt in willen verdiepen,het kaf van het koren scheiden,de juiste boeken lezen.En dan met de puzzelstukjes gaan puzzelen!

   Het is GEEN complot.
   Dat woord wordt aldoor gebruikt,om ons weg te zetten als tokkies!

   Geliked door 4 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Natuurlijk is het ieders goed recht om het niet met me eens te zijn en dat gaat ook voor u op Tineke maar ik heb nergens in mijn reactie mensen weggezet als tokkies.

    Like

   • Tinekeongren zegt:

    Nee, Nee ik bedoelde jou helemaal niet Tijl !
    Ik bedoelde dat TV,media en politici (OLLONGREN) al dit soort dingen afdoen als fakenieuws en complottheorieën.
    Sorry,als ik hierin niet duidelijk was.

    Geliked door 3 people

   • Tinekeongren zegt:

    Nee,Nee Ik bedoelde jou niet Tijl!
    Ik bedoelde de media,en politici *Ollongren die censuur wilde tegen nepnieuws en compottheorieën!
    Sorry,dat ik niet duidelijk was hierin.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Tinekeongren 12 oktober 2019 om 17:53

    Tineke Ongren?

    Geliked door 3 people

   • Tinekeongren zegt:

    Dat gebeurt alleen als ik nijdig ben ! 🙂

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    de meisjes zijn terug, ben er zeker van dat jullie beiden paar dagen ‘op de lappen geweest zijn’ en daar komen oefeningen in ne tutu niet in voor 🙂

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Tineke schrijft met dubbele tong ::-) den Fransman zegt dan ‘il faut le faire’ 🙂

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 12 oktober 2019 om 19:12

    de meisjes zijn terug, ben er zeker van dat jullie beiden paar dagen ‘op de lappen geweest zijn’ en daar komen oefeningen in ne tutu niet in voor

    Nou, dat moet ge niet zeggen: als wij een pint aan de bar lappen een oefening aan de barre doen, dragen wij passende kleding. 😛

    Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Ik vermoed zomaar dat ons Truck een keer wil komen kijken….

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Tinekeongren zegt:
    12 oktober 2019 om 20:14

    Dat gebeurt alleen als ik nijdig ben ! 🙂

    Of …. 🙂

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 12 oktober 2019 om 21:07

    Dat gebeurt alleen als ik nijdig ben ! 🙂

    Of …. 🙂

    Of… wat?
    Ik ben nogal nieuwsgierig. 😛

    Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Ze doen er zelfs niet eens meer geheimzinnig over.
   Is algemeen bekend geen complottheorie maar keiharde waarheid.
   Hoe ze je pakken?
   Geld afschaffen en dag vrijheid, in de pas lopen en voor de duvel bukken anders geen vreten.
   Een aan en uit knop op de mens.
   Gemakzucht zal de mens vangen, heel simpel.
   Omdat de mens te lui was om wat muntjes om te wisselen bij de grens was de euro wel makkelijk hoefde ze niet meer te wisselen dat ene keertje per jaar op vakantie.
   Kijk wat het ons voor ellende gebracht heeft die gemakzucht van de meerderheid.
   Kijk maar naar die smart zombies die allemaal graag met plastic geld betalen om hun eigen slavernij te bespoedigen.
   Als ze je een tijdje droog zetten door de stroom uit te zetten en je vergaat van de honger moet je kijken hoe gauw je weer in de pas loopt om aan je vreten te komen.
   Geld kunnen ze niet uit zetten al hebben ze de waarde al uit de munt gejat door het zilver te stelen door de mensen het zilvergeld te laten inleveren om er oud ijzer muntjes voor terug te geven.
   Kijk maar bij de kassa hoeveel er al met plastic geld betalen, men staat te springen om de vrijheid in te leveren want het is zo gemakkelijk.
   En gemak dient de mens …fout …..de mens dient straks het gemak als ze gevangen zitten in het systeem waardoor ze zich zelf graag lieten vangen uit gemakzucht.
   En de rest van de mensen die wel nadenken slepen ze ook mee in de ellende met hun gemakzucht.

   l

   Geliked door 3 people

  • Oeps zegt:

   @ Tijl Uylenspiegel (12 oktober 2019 om 14:47)

   Dames en Heren.

   Een kleine correctie is hier op zijn plaats. Niet alle Joden zijn echte Joden.

   George Soros is weliswaar lid van het Jodendom, maar hij is beslist GEEN echte Jood. Hij is geen echte Jood in de zin van het echte Jodendom, het Semietisch Jodendom. De Semieten zijn de echte Joden. Sem was de zoon van de bijbelse Noach en een voorvader van Abraham.

   Even ter zijde, volgens de bijbel stamt ook het Arabische volk van Sem af. Zie hiervoor de strijd tussen de halfbroers Izaak en Ismaël, beide zonen van Abraham. Izaak bij zijn vrouw Sara en Ismaël bij Hagar, de Egyptische slavin van Sara. Ismaël zou de stamvader van het Arabische volk zijn geweest.

   George Soros behoort eigenlijk tot het Chazaarse volk. De Chazaren was een nomadenvolk dat leefde in het gebied ten noorden van de Zwarte Zee. Er zijn aanwijzingen, dat de Chazaren mogelijk afkomstig zijn uit het oude Mesopotamië, het Tweestromenland tussen Eufraat en Tigris, het huidige Irak en Iran. En een bloedverwantschap met de oude goden, de Annunaki, die hun DNA met het menselijk ras zouden hebben vermengd is niet uit te sluiten. Daar komt dus ook de verering van de Babylonische (af)god Moloch om de hoek kijken. Het Chazaren-volk was in de omgang beslist geen aangenaam volk. Ze deden alles dat God verboden had. In de 9e eeuw kregen de Russen schoon genoeg van de Chazaren en dwongen hen een religie aan te nemen. Dit in de veronderstelling, dat ze dan wel wat zouden bedaren. Ze kregen de keuze uit het Christendom, het Jodendom en de Islam. Na lang wikken en wegen kozen de Chazaren voor het Jodendom. Ze bekeerden zich en gingen zich uiterlijk als Joden gedragen. Maar in de praktijk bleven ze hun oude overtuigingen en praktijken trouw. In feite hebben ze niet veel met het Jodendom op. Voor hen is het Jodendom slechts een dekmantel, waarachter ze zich verschuilen. Chazaren plegen het Jodendom net zo hard te verloochenen, als ze het aanhangen, net zoals het ze uitkomt. Een Chazaarse elite heeft zich in de loop der geschiedenis over Europa en later ook de Nieuwe Wereld, Amerika, verspreid. Ze hebben sluw en slinks fortuin gemaakt en behoren inmiddels tot de rijksten der aarde. Ze hebben zich ook opgewerkt in de Maçonnieke organisaties. Chazaren schijnen er erg op gebrand te zijn, om de oude bloedlijnen in stand te houden. Bekende Chazaren zijn o.a. Rotschild, Rockenfeller, Goldsmid, Goldman, Sach, Oppenheimer, Montefiore, Warburg, Samuel, Stern, Cohen en Soros. Ook van Bill Gates en Mark Zuckerberg wordt beweerd, dat zij Chazaren zijn. Dat wordt trouwens ook beweerd van Donald Trump en zijn schoonzoon Jared Kushner. Zelfs van de Isralische premier Netanyahu wordt beweerd, dat hij een Chazaar is. De Chazaren hebben de Russen hun gedwongen bekering nooit vergeven. Ze koesteren nog steeds een rancune tegen de Russen. En dat is in de hedendaagse politiek nog heel goed te merken. Chazaren zijn nog steeds grote rotzakken. Hun slogan luidt niet voor niets: “Doet wat (zoals) ge wilt”. Begint er zo langzamerhand iets te dagen ???

   Als u meer wilt weten, ga dan een halfuurtje googelen en u zult van de ene verbazing in de andere vallen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Oeps 13 oktober 2019 om 00:18

    Dat wordt trouwens ook beweerd van Donald Trump en zijn schoonzoon Jared Kushner. Zelfs van de Isralische premier Netanyahu wordt beweerd, dat hij een Chazaar is.

    Een aardig betoog, Oeps.En ik ga weer een eindje met je mee.
    Maar wat Trump en Netanyahu betreft: wie deugt er dan nog wél?

    Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Zoek dan gelijk naar De Protocollen van de Wijzen van Zion. Daar staan nog veel meer leugens in.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Oeps zegt:

    Dames en Heren.

    Over de “Protocollen van de Wijzen van Zion” is heel veel gedoe. Er wordt te pas en te onpas naar verwezen. Het waarheidsgehalte van deze “protocollen” wordt door velen in twijfel getrokken. Het is een fictief verslag van een vergadering van joodse leiders, die in 1897 zou hebben plaatsgehad in Bazel. Dat neemt echter niet weg, dat er mogelijk wel een (vermeende) Zionistische ideologie/agenda achter schuil gaat. Voorzichtigheid is dus zekerlijk geboden. Het Zionisme is een politieke beweging en/of ideologie die een Joods thuisland of Joodse staat ondersteunt in het gebied waar in Bijbelse tijden de Israëlitische koninkrijken Israël en Juda zouden hebben gelegen. De term Zionisme duikt voor het eerst op rond 1890. Zion verwijst naar een heuvel nabij Jeruzalem. Onder “Zionisme” wordt eigenlijk het bestaansrecht van de Joodse staat Israël verstaan.
    De termen “Joden” “Jodendom” “Zionisisten” “Semieten” “Chazaren” “Israëlieten” worden helaas vaak door elkaar gehutseld, maar zijn beslist niet synoniem. Nuancering is zekerlijk gewenst. Het is zoiets als het onderscheid tussen Hollanders en Nederlanders, of tussen Belgen en Vlamingen.

    https://www.cidi.nl/dossier/wat-is-zionisme-wat-is-zionisme-niet/

    Like

 5. Tineke zegt:

  ik las door te snel lezen mortuarium in plaats van ”moratorium”
  die eerste zullen we wellicht hard nodig gaan hebben.
  En het RIVM is net zo transparant als een glasinloodraam.
  Dat zien we aan de vaccinatie(schade)
  Het zijn allemaal boeven !

  Geliked door 5 people

  • Nemesis zegt:

   Weet ik uit jarenlange ervaring met deze vereniging. Had er vanuit mijn werk heel veel mee te maken en moest tot overmaat van ramp bij dat stelletje (………) zeg ik beter niet, boeven is nog heel vriendelijk, van de hoogste baas nog 2 studies in opdracht geven. Waar we dus niet wijs uit werden omdat niets maar dan ook niets kon kloppen en dus onbruikbaar waren.
   Waarom dat moest van de CEO, geen idee, misschien om ze op een ander vlak rustig te houden. Wie zal het zeggen. Heeft wel behoorlijk wat geld gekost.

   Geliked door 2 people

 6. Lars 030 zegt:

  Weer een rake ware column, Elise. Je zou een podium bij bv. Jensen verdienen!

  Schud de onwetenden & wegkijkers wakker. Het wordt elitair globalisme OF volks nationalisme, de machtsstrijd is niet meer zozeer links vs rechts, maar juist top-down geworden:

  NWO in opbouw => VN => EU => NL overheid => gemeentes => wij, het volk, het zgn. plebs.

  Stap 1 anderhalve week geleden bij #boerenprotest was grandioos, nu dóór daarmee (en met ander verzet). #Patriotten

  #ItsTime #Pakjelandterug #Nuofnooit #Boerenacties #kominverzet #BoerZoektBurger

  Geliked door 3 people

 7. Hovawart zegt:

  De Nederlandse ‘Samenwerking’ is slechts het financieren van VN en de NWO van de NGO’s die Europa willen transcitiëren tot één groot Bio-Dome-House waarin de uitverkorenen kunnen leven in hun multiculturele ECO-Bubble, vrij van klimaat en kwalijke meningen……..Het Utopia van de Linksche Looney Brigade…

  Geliked door 5 people

 8. Hovawart zegt:

  Rutte’s rariteitenkabinet heeft een rijke geschiedenis van onverwachte bondgenootschappen en ongemakkelijke waarheden. Het ‘Links lullen, rechts vullen’ tot een kunstwerk verheven en is daarom het thema van deze regering.

  Geliked door 4 people

 9. ijsboer zegt:

  Nog niet zo lang geleden was er ook al een soort “5g” netwerk. Toen heette het gewoon “neutronen-bom “

  Geliked door 5 people

 10. henk verhoef zegt:

  Rutte opdonderen-=- goed idee– oude schoenen bij het vuil
  Maar dan krijg ik iedere keer nachtmerries. Moet dan aan nieuwe zien te komen en die zijn, zoals dat gaat ,te krap en doen dan verrekt veel pijn maar bovendien ,zijn die verrotte dingen ook nog schreeuwend duur en van nog slechtere kwaliteit dan die oude
  Mijn “vrienden'( de stemmers) geven dan ook nog allemaal eigenbelang advies dus kom dean ook nog van de regen in de drop
  Laat ik die oude krengen dan maar houden — ze zijn welleswaar beetje verrrot, maar ik ben er wel aangewend
  Wie zou er dan minister president worden
  Moeten een of andere trien nemen een excuus truus
  die van nieuwenhoven staat toch hoog en die amsterstanse mutti halasema oeyoey gooit ook hoge ogen en is het ook niets tijd om aan diversiteit te dopen– en denk ik dan aan die kroeskopkapster
  niet zo gek om aan die amsterstanse te denken — daaar zit nu ook het halve kabinet reeds mee vol
  Wilders– dan valt ook heel links europa en de linkse nos en npo en de linkwse oetkerings elite over hem heen
  en zal hem net als men nu bij trump doet — tegenwerken
  Gelukkig hebben we de jeugd en het klimaat– appen op de fiets en in de auto en het dan toch over -we willen een toekomst hebben– in een rolstoel zeker als je aangereden ben dan wel aangereden hebt

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/oud-staatssecretaris-henk-bleker-zegt-sorry-voor-stikstofcrisis-we-hebben-onszelf-overschat/

  Oud-staatssecretaris Henk Bleker zegt ‘sorry’ voor stikstofcrisis “we hebben onszelf overschat”

  Oud-staatssecretaris van Landbouw en Visserij, Henk Bleker (CDA), geeft in een interview in de Telegraaf ruiterlijk toe dat de politiek ‘fout’ zit in de stikstofcrisis. Volgens Bleker “heeft de politiek zichzelf overschat met de Natura2000-gebieden”. De oud-staatssecretaris is daarmee één van de weinigen die de hypocrisie voorbij gaat en gewoon eerlijk is: hij geeft toe dat er fouten zijn gemaakt. Heel anders klinkt het bij sommige politieke partijen die hun handen wassen in onschuld.

  Zo is nu overduidelijk geworden dat vrijwel alle partijen in de Tweede Kamer vol zitten met incompetente volksvertegenwoordigers, die niet in staat zijn de gevolgen van het wetgevende proces te overzien. Dit verklaart ook direct waarom het land zo’n chaos is: de mensen die daar in Den Haag aan de knoppen zitten zijn simpelweg niet in staat. Maar zoiets toegeven is natuurlijk wel erg pijnlijk

  Geliked door 2 people

 12. Tineke zegt:

  Test……
  Tineke
  Tinekeongren had te maken met die trut van Ollongren,die in mijn hoofd zit?zat

  Geliked door 2 people

 13. ruud beijer zegt:

  Als ik zo om mij heen kijk dan denk ik dat het volgende kabinet rutte al weer onderweg is.
  Het gaat nog steeds te goed. Nog te weinig mensen in Nederland ondervinden de nadelen van de islam en de asielparasieten.
  Er komen er jaarlijks meer dan 100.000 naar Nederland. Allemaal opfreters de rest van hun leven betaald door de wegkijkers en huichelaars in Nederland die open grenzen willen.Die niet op de PVV of het FvD stemmen. Ik gun u veel heel veel narigheid. Uw kinderen zullen hun ouders en opa’s en oma’s vervloeken voor het Nederland wat ze achterlaten de vuile huichelaars.

  Geliked door 1 persoon

 14. Rien Zwiers zegt:

  Alles bij elkaar gelogen. Dus ik heb een probleem. Ik verafschuw leugenaars. Deze knakker moet opstappen. Onbetrouwbaar!!!

  Like

 15. Jouke zegt:

  Ik snap het nog steeds niet. Stel, dat rutte en consorten het voor elkaar krijgen dat het merendeel van de autochtonen verdwijnt/vervangen is door allochtonen. Hoe gaan ze belastingen innen bij deze analfabeten/laag opgeleiden?? Gaan die mensen ineens werken? Een opleiding volgen?
  De meesten die hier komen zijn islamvolgelingen die de sharia willen invoeren. Gaan zij zich onderwerpen aan de democratie. Natuurlijk niet. Dus rutte en consorten kunnen een NWO invoeren, maar als er geen belastingen worden betaald, hoe onderhouden ze dat lumineuze idee dan. En als er genoeg islamieten zijn, wordt de islam ingevoerd. Dan is het: “dag rutte en consorten, hier regeren wij”.
  Wat ben je er dan mwe opgeschoten.

  Like

  • Ik denk niet dat Rutte c.s. daar wakker van zal liggen. Integendeel; ik denk dat het juist de bedoeling zal zijn, daar dit uitstekend in hun plannen zal passen.
   Er kunnen dan inderdaad geen belastinggelden, contributies, leges etc. meer worden geïnd. Deze cultuurparels zullen natuurlijk wél worden gepamperd met allerlei tegemoetkomingen, goedkoop wonen en nagenoeg niets betalen aan energiekosten. Dat doen wij -werkende sukkels- natuurlijk wel en we zullen steeds verder uitgeknepen worden.
   Binnen de kortste keren zal de economie compleet vastlopen en het land (lees: Europa) totaal verpauperen, met als gevolg sociale onrust en mogelijke een burgeroorlog. Kortom: TOTALE CHAOS !!!
   Van Coudenhove-Kalergie,de eigenlijke grondlegger of “funding father” -zo u wilt- van de huidige toestand, zou van plezier klaarkomen in z’n graf, als hij zou weten hoe ver wij al zijn wereld binnengeschoven zijn.
   Over uw bewering van “dag Rutte en consorten, hier regeren wij”, hoeft u zich niet druk te maken. De islam staat voor absolute onkunde en debiliteit en verdient nieteens een “hoofdletter” in deze zin.
   En mochten zij -zoals u stelt- zélf gaan “regeren”, dan zal de afbraak nóg sneller gaan (en zal dus geheel in de lijn van Rutte liggen).
   Behalve het zich vergrijpen aan kinderen en dieren, zullen de enige aktiviteiteiten uit het een aantal malen per dag met hun reet naar Mekka gekeerd liggen bestaan.
   Ooit zal ook de meest armetierige moslim compleet zijn leeggeroofd door zijn mede-hondenmelkdrinkers
   Ook een “nieuwe NWO” -ongeacht hoe die er uit zou moeten zien- heeft mensen nodig voor het werk etc. Nét als de -onvruchtbare- werksters in een bijenkorf.
   Alleen: de werkbijen hadden nooit een keuze. WIJ HEBBEN DIE ECHTER WEL !
   Er is nog wel degelijk wel wat af te wenden: kom overeind en sluit je vizier.
   NEC PLUS ULTRA – de wapenspreuk van oud onderdeel: Tot hier en NIET VERDER !

   EEN GOEDE HERSHOND ZIET DE WOLF AL VAN VERRE AANKOMEN.

   Like

  • fleckie zegt:

   gewoon door via de Nieuwe Wereldorde de bevolking te decimeren, een voorbeeld hadden we al wat of Yasser. Klaver stond te bazelen: , : als men gewoonweg de boeren. dwingt op te houden met levensmiddelen te verbouwen, ontstaat er vanzelf. HONGERSNOOD, ( waardoor de ‘minst- kapitaalkrachten. ALLEREERST. !!! de dupe worden,, en zo wordt dan eventueel ‘verzet’ gebroken. Jammer genoeg heeft men zich nooit verdiept in. ALGEMENE. GESCHIEDENIS, de gevolgen. van MET opzet uitgelokte oorlogen., met de bedoeling :gebiedsuitbreiding, bezitten , van delfstoffen, slavernij van overwonnen volkeren, EEN. zeer. goed. VOORBEELD. speelde zich af : NAZI ‘s oorlog tegen. RUSLAND.’, ( OOK. NAPOLEON. BONAPARTE OFFERDE. DUIZENDEN MENSEN OP TEGEN. RUSLAND!!!…………….“ NA. liquidatie. van de. JOODS- BOLSJEWISTISCHE. INTELLIGENTSIA. en RUSSISCHE. REGERING, dachten ze ( NAZI ‘S. te beschikken over talrijke DELFSTOFFEN. en. SLAVEN, ). kort. en. bondig. uitgelegd(. DE andere landen waar de nazi’s overheersten, moesten levensmiddelen , en zeer veel. inleveren van ‘gebruiksartikelen’, ( tot radio’s toe!!)
   resultaat hongersnoden in de ‘ bezette ‘ landen, EN. enorme. TEKORTEN. op. ALLE. GEBIED! (DUS automatische. decimeren van de bevolkingen)…….<…<…<…<……<…

   Geliked door 1 persoon

 16. Marmelstein zegt:

  Ik denk niet dat Rutte c.s. daar wakker van zal liggen. Integendeel; ik denk dat het juist de bedoeling zal zijn, daar dit uitstekend in hun plannen zal passen.
  Er kunnen dan inderdaad geen belastinggelden, contributies, leges etc. meer worden geïnd. Deze cultuurparels zullen natuurlijk wél worden gepamperd met allerlei tegemoetkomingen, goedkoop wonen en nagenoeg niets betalen aan energiekosten. Dat doen wij -werkende sukkels- natuurlijk wel en we zullen steeds verder uitgeknepen worden.
  Binnen de kortste keren zal de economie compleet vastlopen en het land (lees: Europa) totaal verpauperen, met als gevolg sociale onrust en mogelijke een burgeroorlog. Kortom: TOTALE CHAOS !!!
  Van Coudenhove-Kalergie,de eigenlijke grondlegger of “funding father” -zo u wilt- van de huidige toestand, zou van plezier klaarkomen in z’n graf, als hij zou weten hoe ver wij al zijn wereld binnengeschoven zijn.
  Over uw bewering van “dag Rutte en consorten, hier regeren wij”, hoeft u zich niet druk te maken. De islam staat voor absolute onkunde en debiliteit en verdient nieteens een “hoofdletter” in deze zin.
  En mochten zij -zoals u stelt- zélf gaan “regeren”, dan zal de afbraak nóg sneller gaan (en zal dus geheel in de lijn van Rutte liggen).
  Behalve het zich vergrijpen aan kinderen en dieren, zullen de enige aktiviteiteiten uit het een aantal malen per dag met hun reet naar Mekka gekeerd liggen bestaan.
  Ooit zal ook de meest armetierige moslim compleet zijn leeggeroofd door zijn mede-hondenmelkdrinkers
  Ook een “nieuwe NWO” -ongeacht hoe die er uit zou moeten zien- heeft mensen nodig voor het werk etc. Nét als de -onvruchtbare- werksters in een bijenkorf.
  Alleen: de werkbijen hadden nooit een keuze. WIJ HEBBEN DIE ECHTER WEL !
  Er is nog wel degelijk wel wat af te wenden: kom overeind en sluit je vizier.
  NEC PLUS ULTRA – de wapenspreuk van oud onderdeel: Tot hier en NIET VERDER !
  Immers: EEN GOEDE HERDERSHOND ZIET DE WOLF AL VAN VERRE AANKOMEN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s