Schande!

Door:
K. v. W. 
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Schande!

 1. ruud beijer zegt:

  Trap die teringturken het land uit. Wat een knullige justitie
  Behalve bij de Friezen die die zwarte teringlijders tegenhielden op de snelweg. Die worden nog steeds vervolgd.

  Geliked door 3 people

 2. Eppo zegt:

  Totaal Faal van een politiek correct Veiligheids systeem die niet weet hoe ze de Murkenmeuk en dito problematiek kan en durft aan te pakken.
  Waar blijft die StaatSgreep zodat die palestijnse sjaal types van het Openbaar Bestuur die dit Land naar de kalote hebben geholpen worden verwijderd en vervangen ?

  Geliked door 5 people

 3. Steven zegt:

  Dit is nou de diversiteit waar men nou zo voor vecht.
  Het is koeltoer…leg je er maar gewoon bij neer want iedereen mocht zijn eigen koeltoer bewaren…efin..hier het resultaat. Ennuhh… dit is nog maar het begin van al die koeltoer-verrijkers die met duizenden per maand naar Nederland verhuizen en waar het gewone volk geen woord over te horen krijgt. Die merkt het alleen als we weer eens een dagje naar het centrum gaan, daar moet constateren dat je tegenwoordig in de minderheid bent tijdens zo’n wandeling.
  Maar..Nederland wordt steeds “veiliger” … dus we kunnen met een gerust hart gaan slapen.

  Geliked door 5 people

 4. fleckie zegt:

  MEN. schijnt. nog altijd niet te beseffen, dat. Muzelmannen. absoluut. IN. een. andere. ‘gedachtenwereld’ leven , die. ALLES. bepaalt, ( en. waarover men zich wel druk kan maken, maar eigenlijk zich. moet. verdiepen!! in de. moslem- gedachtenwereld en. van.
  daaruit. zich. kan. verdedigen . . Wat Cyprus betreft, is er niet in de omgeving,; in de. Middellandse Zee. aardolie. ontdekt??!…………..ERDOGAN. is vanzelfsprekend! heus wel op de hoogte van het. Plan. NIEUWE. WERELDORDE. [ de partij DENK, zal hem heus wel op de hoogte houden!! en maakt daar gebruik van door middel van. CHANTAGE. om, als er niet over de brug gekomen wordt( financieel) , hij alvast begint, met miljoenen islam- ‘(gekleurde-)aanhangers. …….( en de sufferds die heroïne- gebruiken, OOK. DOOR. TURKEN. GEÏMPORTEERD ). zijn. WILLOZE SLAVEN , in klauwen van de. drugs- dealers,… door. hun . verslaving!!! ( DE. ISLAM is immers gebaseerd op het parasiteren op
  NIET-ISLAM-BELIJDENDE VOLKEREN!!!) ……. hoeveel geld zou er trouwens in ‘OMGAAN…in. de. verkoop van. hashhiesh, marihuana, ‘KAT ( een ligusterachtige plant) allen geïmporteerd door. MOSLEMS, !!…….<~<~<~<~<~<~<
  ,

  Geliked door 2 people

 5. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Echt stuitend hoe doorlopend met 2 maten wordt gemeten TEGEN ons de hardwerkende Europese burgers. Tuig van de richel wordt de hand boven het hoofd gehouden: ONBESTAANBAAR, maar het gebeurt doorlopend. VERGOGNA (mooi Italiaans woord)!!! Oftewel Schande!!!

  Like

 6. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Deze reactie lukte niet onder de cartoon van Erdogan en EU poedel, daarom off topic hier:
  EU wat een slappe hap, echt opdoeken die globalistische tent die staat voor The New World Order (Mark Rutte heeft recentelijk toegegeven dat de NWO aan de gang is en verder moet gaan: BEN TEGEN!) die de Vrije Westerse Wereld vernietigt en rap omturnt naar AfriRabië 7e Eeuwse stijl, daar gaat ons leven in vrede, vrijheid en veiligheid! Dat ging vroeger anders toe. In de DDR tijd ging het zo: “Wir schiessen” op echte vluchtelingen die hun eigen DDR wilden ontvluchten en de machthebbers daar, kwamen er heel lang mee weg.
  Er zijn meer landen op de wereld om vluchtelingen op te nemen: 56 andere landen met dezelfde ideologie (en daar zitten echt rijke landen bij)! Dat is meer dan genoeg! Europa heeft zijn deel meer dan gedaan en gehad. Marrakesh Pact betekent in de praktijk dat we ons in Europa mogen laten afsteken, afmaken en dat onze dochters en vrouwen verkracht worden, terreurdaden moeten ondergaan en dat we toegaan naar de sharia (in The UK zijn al veel teveel sharia rechtbanken! Dat gaat echt NIET goed!!!) enz. zonder dat we beschermd zijn: VOLKOMEN ONACCEPTABEL!!!

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Het overige genetisch afval van de feestgroep medeplichtigheid ten laste leggen. Vervolgens hun bezittingen confisqueren en met de rest van hun familie het land uitschoppen. En als we toch bezig zijn schoppen we alles wat na 1965 ons land is binnen gekomen ook eruit. Is beter voor onze gemoedsrust.

  Like

 8. 95% van de Kaaskoppen maakt zich hier niet druk om! Op fora reageren een paar 100 Verontrusten, That’s It!! Zolang er niemand opstaat en DAT TUIG op Het Binnenhof publiekelijk voor MISDADIGERS uitmaakt, verandert er NIX! Zou Segers of een andere Fari het lef hebben om ‘Bron’ te lezen? Sekreet!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Cathja zegt:

  Door te zwijgen zijn de familieleden medeplichtig geworden. Er is maar één straf voor deze minne ‘landgenoten’, en dat is uitzetting. De dader moet een zeer zware en lange gevangenisstraf krijgen!
  Het wordt tijd dat wij Nederlanders het imago van ‘slappe knietjes’ eens kwijt raken. Optreden tegen misdadigers, en uitzetten wat hier niet langer gewenst is.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s