“Crimigranten” teisteren Europa

Screenshot_99

“U staat op het punt om cultureel verrijkt te worden.”

(Door: “Elise Nijmegen”)

In Yorkshire, Engeland, neemt de islamitische/Afrikaanse/Aziatische criminaliteit toe. Volgens nieuw onderzoek van de NSPCC is in het afgelopen jaar het “groomen” van meisjes gestegen met 59%. De gegevens die werden verkregen van 43 politiediensten in Engeland en Wales onder wetgeving inzake vrijheid van informatie, onthulden ook dat, waar de leeftijd werd bepaald, één op de vijf slachtoffertjes slechts 11 jaar of jonger was.
https://shariawatch.org.uk

In Duitsland is het afgelopen jaar de “clan-misdaad” gestegen. Van de 6.483 verdachten op het gebied van georganiseerde misdaad waren er 4.460 van niet-Duitse afkomst.
https://dieunbestechlichen.com

Een Franse burgemeester van het plaatsje Puget-Theniers zegt geheel terecht dat de stijging van de criminaliteit een gevolg is van de bevolkingsverandering. In een poging een einde te maken aan de terroriserende Arabische jongeren in zijn gemeente, iets dat we in heel Europa zien, introduceerde de burgemeester een besluit dat niet-begeleide minderjarigen onder de 17 niet meer na 22.00 uur op straat mogen zijn.
https://voiceofeurope.com

In Finland is een Fins parlementslid beboet voor islamorealisme. Sebastian Tynkkynen, is vervolgd voor het wijzen op de directe link tussen islamitische geschriften en de jihad (het staat ook echt gewoon in de koran, de jihad). Sebastian zegt niets strafbaars te hebben gedaan en gaat in hoger beroep. Het zou om etnische agitatie gaan…
http://islamexposedblog.blogspot.com

Allemaal landen die door het EU-beleid te volgen de bevolking hebben blootgesteld aan de brute en soms dodelijke islamitische “verrijking”. De islam, die al 1400 jaar onveranderd is, en die niet past in westerse landen.

De EU vindt dat het allemaal nog niet snel genoeg gaat met de omvolking en wil alle grenzen losgooien. EU-commissaris Dimitris Avramopoulos roept zes lidstaten op om de controles aan de binnengrenzen te beëindigen, waaronder Duitsland. Precies het tegenovergestelde van wat de bevolkingen van de EU-lidstaten willen…

Misschien wil de EU dat, omdat de “vluchtelingenstroom” (omvolking, door de EU en VN gefinancierd) die nu aan de gang is nog erger is dan die in 2015 zo laat onderstaand artikel weten.

Mijns inziens hebben zulke mensen zoals deze EU-globalist geen enkele cel meer met gezond verstand. Waarom zou je meer willen van datgene wat chaos en criminaliteit met zich meebrengt!? Waarom zou je iets wat goed is, zoals Europa was, op willen geven voor een dictatuur, een NWO geleid vanuit de VN. Het is krankzinnig.
https://ejbron.wordpress.com

De FCC in Amerika is ervoor om het publiek te beschermen, maar nu met de 5G uitrol doet ze precies het tegenovergestelde en het bureau wordt door veel entiteiten aangeklaagd voor het promoten van 5G en het afdwingen van de installatie ervan.

Telecom heeft toegegeven dat ze GEEN wetenschappelijk bewijs hebben dat 5G veilig is en veel experts zeggen dat 5G niet veilig is, zoals u in onderstaand artikel kunt lezen. Mensen en hun huisdieren worden ziek daar waar het al is geïnstalleerd. En ook het politieke kartel in Nederland wil het uitrollen zonder enig bewijs van veiligheid. Krankzinnig.
www.activistpost.com

Ook in Zwitserland wordt geprotesteerd tegen 5G, een land waar 90% van de bevolking nu wordt blootgesteld aan de nieuwe 5G-netwerken. Online verzoekschriften hebben ertoe bijgedragen dat verschillende Zwitserse kantons in Genève, Vaud, Fribourg en Neuchatel de constructie van antennes uit voorzorg hebben uitgesteld. Gelijk nadat de antennes waren geïnstalleerd, meldden verschillende bewoners symptomen zoals oorsuizen, intense hoofdpijn, ondraaglijke oorpijn, slapeloosheid, pijn op de borst, vermoeidheid en het zich niet goed voelen in hun eigen huis.

Dr. Betrand Buch, die ook heeft opgeroepen tot een 5G moratorium, merkt terecht op: “In dit geval gaan onze autoriteiten tegen het gezonde verstand in. Iets dat we mijns inziens ook zien aangaande de islam en de klimaathysterie…
https://healthimpactnews.com

Dit is Nederland en Nederland zou bestuurd moeten worden door Nederlanders met vaderlandsliefde, politici die beseffen dat de basis van ons bestaan, ons land, onze cultuur, normen, waarden, tradities en vrijheden bewaard en gekoesterd moeten worden voor toekomstige generaties Nederlanders…

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Crimigranten” teisteren Europa

 1. Bob Fleumer zegt:

  Rutte de kapitein van ons schip van staat werkt voor een andere rederij, vandaar de chaos in ons land, g’d ging die man maar werk met zijn kliek.

  Like

 2. henk verhoef zegt:

  wjhat,s is new
  Weten we toch allemaal al jaren dan wel konden we weten als we niet onder de steen zitten
  Zelfs links of ER weet dat
  MAAR de enigste manier om als politiek/volk te kunnen voortbestaan is te leven bij de sprookjes
  De hemel /maagden na een KL:OTE leven
  Allemaal gelijke kansen – zeg datmaar tegen een gestorde( 50 pct vanb de bevolking!)
  Vrijheid– beloven aan iemand die zelfs nog nooit gedacht/gewerkt heeft
  Veiligheid beloven en dan denken dat er alleen maar free lunches zijn
  Het mooiste is natuurlijk en geeft gelijk intelect van de mensheiod aan– leugentje voor best wil-
  geen enkele hond die je dat afneemt– beest mens wel

  Het makkelijkst is– gewoon mee doen
  Deden alle moffen/nederlandes vanaf 1933 ook en zie- doet men nog steeds
  En niet alleen nederlanders maar gewoon de mensheid( OP EEN PAAR NA DAN)
  HOE GROTERE BOEF JE BENT– BV VERROTTAND -GAAT WEL MET MILJOENTJE PER JAAR NAAR HUIS)
  Trouwens de geschiedenis herhaalt zich gewoon want de mens en leren
  Een 3-400 jaar geleden gingen de jongens van Piet Hein en zo.. u kent de verhalen nog wel -en kochten toen de slaven van de lokale bazen( zeg maar de opa vann SS) en roofden en stalen er dapper op los en in de naam van jesus maakten we er ook een boel een koppie kleiner

  dus net echt veel veranderd

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Oud spreekwoord : “Zachte heelmeester maken stinkende wonden.”
  Of wel de slapjanussen die nu aan het roer staan, daar gaan we het niet mee redden !

  Like

 4. Hovawart zegt:

  De etnische verrijking is slechts een ingrediënt, een multiculturele katalysator om verdeeldheid te kunnen zaaien, de (negatieve) effecten van het 5G-netwerk zal de gezondheid en nachtrust van de gebruikers niet bevorderen, wat op zich ook een ingrediënt is om de situatie in Europa volledig te kunnen laten ontploffen….een beetje EU-wanbeleid erbij en Presto!…..een dodelijke cocktail om Rome in vlammen op te laten gaan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s