Merkel & Co zijn schuldig aan de desolate toestand van de rechtsstaat

Screenshot_118.png

(Door: “kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl linkse ophitsers en misselijk makende tronies in de CDU en de SPD schaamteloos heel graag de AfD voor de krankzinnige antisemitische, islam- en vrouwen-vijandige ego-shooter van Halle verantwoordelijk willen maken, is het exacte omgekeerde het geval. Merkel is de hoofdschuldige van de ineenstorting van de rechtsstaat. En natuurlijk is ook de jarenlang tegen de autochtonen, tegen de eigen bevolking gerichte politiek van de steeds verder naar links opschuivende Merkel er schuldig aan dat rechts-extreme idioten naar de wapens grijpen.

PI News (2)

Of men nu alle bankroete landen van de EUSSR met een biljoen euro redt, terwijl thuis de infrastructuur vervalt, of dat men direct de hele Duitse staatskas aan Macron in Parijs wil overhandigen, Duitse belangen stonden en staan bij Merkel-regeringen nooit op de voorgrond.

Een steeds linker besmet politiek systeem, dat zo tot in de jaren-80 in Bonn absoluut en totaal ondenkbaar geweest zou zijn, culmineerde uiteindelijk in Merkels miserabele en laffe falen van de staat in 2015, toen de grenzen illegaal opgegeven werden en in plaats daarvan de invasie van twee miljoen “vluchtelingen” zonder papieren en zonder controle werden door gewenkt – overigens overwegend moslims, dus Jodenhaters en Israël-vijanden.

Dat is, zoals bekend, tot op de dag van vandaag niet anders, als we aan het criminele linkse smokkelsysteem in de Middellandse Zee denken, waar een onbekwame windvaan zoals Merkels huidige CSU-minister van Binnenlandse Zaken hulpeloos tegenover staat, terwijl honderdduizenden legale uitzettingen niet plaatsvinden. Zodoende heeft het systeem-Merkel de rechtsstaat de facto afgeschaft.

En op dit moment dreigt de Turkse president ons met nog eens 3,6 miljoen, voornamelijk Mohammedaanse, vluchtelingen als de totaal radeloze Merkel hem niet nogmaals € 6 miljard smartengeld stuurt.

De dweilen in Merkels kabinet zijn zelf echter niet  in staat om bijvoorbeeld Gambia te dreigen met de intrekking van ontwikkelingshulp als zij een in drugs handelende asielbedrieger niet terugneemt. Zelfs dat krijgen deze mislukkelingen niet eens voor elkaar.

In plaats daarvan liet de bondskanselier haar onderdanen ooit met een schaamteloze arrogantie weten: “Het interesseert me niets of ik schuldig ben aan de toestroom van vluchtelingen, ze zijn er nu eenmaal.” En een nog schaamtelozer president legde aan de autochtonen uit dat wie hier geen “vluchtelingen” zou willen, die zou “dit land op elk moment kunnen verlaten”. Daarna werd hij vermoord.

Wie anders dan Merkel en de heersende politiek kliek zijn de hoofdschuldigen van de ineenstorting van de rechtsstaat, van de islamitische massa-immigratie, van de omvolking, van de culturele en politieke splijting en verruwing van de samenleving, van de onveiligheid en de vele gewelddaden in de afgelopen jaren? Hier een chronologie van de “op zichzelf staande gevallen”.

Over het algemeen is het voor alle autoriteiten onmogelijk om 82 miljoen inwoners dag en nacht te controleren, om te kijken of er misschien ergens een verwarde internetjunkie ergens een misdaad plant. De meeste amoklopers van de afgelopen jaren hier en in de VS hebben nachten lang in hun kelder als ego-shooter in de gaming-scene gezeten, ook die van Halle. En zijn grote voorbeeld, de aanslagpleger op de moskee in Christchurch, kwam dagenlang uitvoerig in woord en beeld in onze links besmette systeem-pers van de ARD tot aan de “Spiegel”! Stephan Balliet heeft dus bij jullie zijn idool gevonden, niet bij de AfD!

Nee, de heersende politieke maffia en haar gelijkgeschakelde systeem-pers willen nu ondemocratisch en illegaal de enige echte oppositiepartij, de AfD, onderdrukken en kapotmaken. De AfD dient gewoon elke vorm van politiek correct links met links slijmen achterwege te laten en elke coalitie of regeringsdeelname te vergeten.

Het volk is overigens niet zo gek zoals menigeen denkt. In de nieuwste “Zondagstrend” na Halle heeft de SPD 1% verloren en heeft de AfD haar ingehaald. Hoppa!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, antisemitisme, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, discriminatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Merkel & Co zijn schuldig aan de desolate toestand van de rechtsstaat

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Kiezers laten zich niet meer piepelen.

  Geliked door 1 persoon

 2. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Een stemmenteller gaf dit jaar toe dat hij vorig jaar bij Duitse verkiezingen had gefraudeerd: hij had 50 Afd stemmen voor Die Grünen geteld. Hij gaf dat dit jaar toe en zei, “ja wat ik doe, is waarschijnlijk nog vaker voor de Afd gedaan”… Je moet maar durven! Goede controle bij het tellen wordt steeds belangrijker.

  Like

 3. Jean zegt:

  Hoe komt het dat die griezel nog niet op het schavot staat resp. hangt?

  Like

 4. kampersrene zegt:

  een foto van Merkel….getrokken toen Allah voor haar verscheen met de woorden “ge bent goed bezig

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s