Nexit is noodzaak!!

Screenshot_137

(Door: “Elise Nijmegen”)

In Nijmegen heeft de gemeente grond verkocht aan de Islamitische Stichting voor de bouw van een Erdoğan-moskee. Te gek voor woorden gewoon dat er nog steeds moskeeën gebouwd worden in ons land, terwijl er al veel te veel zijn. Onderstaand artikel laat ons weten dat de Nijmeegse actiegroep “Nijmegen Rechtsaf” heeft uitgezocht dat deze bewuste islamitische stichting voortkomt uit het Diyanet moskeenetwerk en zodoende dus onder de lange arm van Turkije. Een beetje vreemd dat het bestemmingsplan aangepast wordt/gaat worden nadat de grond is verkocht.

Nederland kent al 150 van deze Diyanet-moskeeën in Nederland, wat betekent dat de imams betaald worden door Ankara en direct onder toezicht staan van het Turkse ministerie van Godsdienstzaken. Mijns inziens zouden deze moskeeën, die duidelijk de islamitische gedachtegang van Turkije zullen laten horen in de moskeeën, en u weet hoe Erdoğan praat, gesloten moeten worden. Ik vind ze nogal extreem.
https://reactnieuws.net

5G zal alles met elkaar verbinden: uw smartmeter, uw koffiezetapparaat op wifi en de onderhuidse chips bij mensen zoals in Zweden. Die kunnen met hun onderhuidse chip betalen voor de trein of boodschappen. Mindcontrol is van sciencefiction naar wetenschap gegaan dankzij een op afstand bestuurbaar hersen-implantaat dat het pad van muizen kan besturen, zoals beelden die door neuro-wetenschappers zijn vrijgegeven laten zien.
www.worldunity.me

Engeland betaald 1 miljoen pond per jaar aan kinderbijslag voor kinderen die in Roemenië wonen. Volgens de EU-regels kan een Europeaan die in Engeland werkt wekelijks 20,70 claimen voor het eerste kind en 13,70 voor alle anderen. Uit officiële cijfers blijkt dat 615 Roemenen kinderbijslag claimden voor 1.000 kinderen. In totaal zijn er 12.945 gezinnen die aanspraak maken op kinderbijslag voor in totaal 19.120 kinderen die in andere EU-lidstaten wonen.
www.thesun.co.uk

De globalisten die naar Agenda 21 van de VN toewerken, hebben na “de opwarming van de aarde”, “de zeespiegelstijging”, de klimaathysterie, het warmtepompenfiasco en andere wazige zaken die de burger financieel uitkleden weer iets nieuws gevonden. Volgens onderstaand artikel is dat PFAS, dat in vele dingen verwerkt schijnt te zijn. En wat opnieuw een bedreiging is voor bouwprojecten en onderhoud van infrastructuur. Het is een verzamelnaam voor giftige stoffen die niet afbreekbaar zijn. Wat mij betreft zouden ze dat Monsanto-glyfosaat eens aan moeten pakken, dat is veel schadelijker voor de mens en de natuur.
https://nos.nl

Er zijn al vele honderden redenen om uit de EU te stappen, aangezien het een dictatoriaal instituut is dat de Europese bevolking wil dicteren hoe ze moet leven, wat ze moet geloven en wat “nieuwe” normen en waarden zijn. De EU wil nu, nadat de ECB de rente heeft verlaagd, rekeninghouders van alle EU-lidstaten verbieden om hun spaargeld van de bank te halen! Ja, ik verzin het niet… Dat zou dan moeten, omdat anders de bank zou omvallen. Er wordt gewerkt aan een voorstel om de tegoeden van alle Europeanen/rekeninghouders te bevriezen.
https://indignatie.nl

Laten we zorgen dat we zo snel mogelijk uit de EU stappen. Wij hebben de EU niet nodig. Zij heeft ons als economische geldstroom nodig om haar globalistische groene waanzin en de immigranteninvasie mee te bekostigen.

De boeren hebben het voortouw genomen; ze staan op en vechten voor hun rechten en hun voortbestaan en we zouden hen massaal moeten steunen, want zonder de boeren is er geen eten! En dit kabinet, zonder een greintje gezond verstand, is er niet voor het volk en het vaderland.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Nexit is noodzaak!!

 1. Jade zegt:

  Nexit, daar teken ik direct voor…

  Geliked door 3 people

 2. Monalisa zegt:

  Ik roep het al jaren in elke krant waar ik kan reageren, maar domme Simon begrijpt er niks van.

  Like

 3. Peter Selie zegt:

  Zolang het volk blijft stemmen zoals het tot nu toe gestemd heeft, zal er geen sprake zijn van en NEXIT.

  Nederland als een van de grootste nettobetalers zullen de fascistische potentaten in Brussel alles doen om dat te verhinderen.. Je ziet hoe dat het met Engeland gaat. Bovendien wil Macron een begroting wat er op neerkomt, dat o.a. Nederland en Duitsland de Franse en Spaanse tekorten gaat betalen en toch komt er geen Nederlander in verzet.

  Peter Selie

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Allicht is NEDERLAND een van de grootste ‘nettobetalers’, ::: nu o.a. bekend geworden is, HOEVEEL. MILJARDEN. de . AGRARISCHE. SECTOR. OPBRENGT!, !!! .men was. wel zo geraffineerd om de. AANDACHT. (helemaal ). NOOIT. positief te vestigen, i.v.m. INZICHT. waarvoor. O.a. . ENORME. BEDRAGEN. ‘BENUT’ werden! ( SALARISSEN Pluchezitters , BRUSSEL, ..ook. . in. NEDERLAND. zelf, …….DONATIES, met gulle hand, uitgedeeld via / door madam KAAG, van. D’66, naar MOSLEMLANDEN, ,terwijl de hier binnengedrongen MUZELMANNEN. 👣🗣😬toch al een. HEEL. behoorlijk. BEDRAG. OPSLURPEN!! met hun HIER ( en elders) AANWEZIGHEID, :::::::::: MILJARDEN ……. :: opgebracht. door. een. HARDWERKENDE . AGRARISCHE. SECTOR, ::::::: HOEVEEL de. AANVERWANTE. BEDRIJFSTAKKEN 🌷🥃. aan MILJARDEN. BIJDRAGEN, , zal. men. wel. NOOIT. te. weten. ,krijgen?? …….<~<~<~<~<~<~<

   Geliked door 1 persoon

   • flrckie zegt:

    Nogmaals de aandacht vestigend. op de ZEER ‘. RIJKEN. In AFRICA. voorkomende HEERSERS , , die toch al niet? is het maar een gedeelte ten goede willen laten komen, ten gunste. voor ontwikkeling. ten bate van de enorme bevolkingsexplosies- beperkingen ( in ‘GOEDE. BANEN. TE. LEIDEN’). …….op e.j.Bron 3.9.’16, onder ‘de 8 rijkste heersers van Africa en hun bankrekeningen.’
    Per slot van rekening zijn. onze +. andere landen via. AGR. . . .SECTOREN – OP-BRENGSTEN . NIET. VERPLICHT om voor. de. Afrikaanse. landen. te. moeten. opdraaien, voor. hun. OVERVLOED. 🤷🏿‍♂️👣 aan. meestal. ONPRODUKTIEF. volk, dat door binnendringing in onze landen, op. GELIJKE. VOET. verder. denkt. te. kunnen. ‘DOORFOKKEN’, 🗣🧕🏼tevens. te. PARASITEREN,,)…….<~<~<~<~<~<~<~

    Like

 4. Hovawart zegt:

  Zou een oprecht en eerbaar mens wél akkoord gegaan zijn met al die schimmige EU-akkoorden en Brusselse afspraken die ons sinds de intrede van de Europese Unie langs onze huigjes zijn geduwd, waar we op uiterst sluwe wijze in zijn gefrommeld, en de talloze regeltjes en wetten waar niemand op heeft zitten wachten?…….Zelfs geconfronteerd worden met EU-brede corruptie waar zware misdaad bij verbleekt en geldwitwaspraktijken/leningen als staatssteun verkopen als pressiemiddel om de publieke opinie te beïnvloeden, maar meer nog al die loze beloftes die als één grote leugen het draagvlak voor de Linksche Nachtmerrie gestalte hebben kunnen geven……..en er mee zijn weg gekomen.

  Geliked door 2 people

 5. Daan Kranenburg zegt:

  Citeer u: Laten we zorgen dat we zo snel mogelijk uit de EU stappen. Wij hebben de EU niet nodig. Zij heeft ons als economische geldstroom nodig om haar globalistische groene waanzin en de immigranteninvasie mee te bekostigen. Mw. Elise Nijmegen wijze woorden, heeft u er al over nagedacht hoe we dat moeten gaan doen, vertel ons. Mag ik ook aannemen dat u op de PVV heeft gestemd? Verneem graag uw wijze oplossingen want de inhoud van uw artikel en uitspraken zijn tot in detail bij mij allang bekend.

  Like

 6. Steven zegt:

  Misschien is het beter als mensen voortaan rechtstreeks bij de boeren gaan kopen ipv van de hoofdprijs te moeten betalen bij de supermarkt. De boer krijgt dan meer voor zijn goederen als dat ze van de kruideniers krijgen, die ze uitpersen..en wij zouden per saldo dan minder betalen voor eten.

  En ik hoop dat straks voor nog veel meer dingen mensen de deur uit komen en het niet meer pikken… misschien verandert er dan nog iets…anders is het EINDE VERHAAL met Nederland..die naar mijns inziens al voor het grootste gedeelte allochtonistan is.

  Geliked door 3 people

  • Monalisa zegt:

   Dat kan, maar dan moet de boer niet de hoofdprijs vragen voor zijn prokukten.

   Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    @Monalisa.
    Daar heb je een punt.
    Ze durven meer te vragen dan de toch al dure groenteboer op de hoek.

    Like

   • Monalisa zegt:

    dat klopt helemaal

    Like

   • Monalisa zegt:

    Wij hebben aardappelen boeren we hebben kippen boeren + dat we gewone boeren hebben hier is de prijs minder dan bij u in Nederland ook zijn hier velden met aardbeien tegen normaal prijzen + dat velen een grote tuin hebben met een moestuin die hebben wij ook. Dus samen oogsten en wekken voor de winter, en vele gaan de vriezer in.

    Like

 7. henk verhoef zegt:

  als nederland uit de EU stapt
  WAT verandert er dan echt
  GAAT ruttetrutje dan wel de waarheid spreken en de andere politikertjes ook eerlijk zijn
  en nog veel belangrijker– blijft het volk dan nog steeds massaal op hem/hen stemmen
  GAAT bv halalsema dan naar huis gestuurd worden als onbekwaam en krijgt haar zoon gewoon straf
  GAAN we dan wel constructief werken en niet meer zeiken en de rechter dan echt straf uitdelen en de nacro maffia achter slot en grendel
  De onderwijzers weer gewoon kinderen leren rekenen en niet Maduro moet blijven en hou die domme macro maar die wil/kan toch niet leren
  Geven we de ” wij zijn hier de baas” illegalen dan een schop onder kont ipv een uitkering/leefgeld/gratis zorg en een bed en een ansje
  Gaat de npo/nos dan wel de waarheid tonen
  Ben bang van niet —
  ergo je kan wel uit de eu stappen maar veranderd dan de mentaliteit van het volk–

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Tot de islamisering van europa is al besloten in 1975 de resolutie van straatsburg: islamisering voor olie.In 2005 heeft 63% van de nederlanders tegen de E.U. gestemd,bakellende heeft in 2007 via het verdrag van lissabon nederland alsnog in de E.U. genaaid.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   BALKENENDE, was. voorheen van de Christelijk Historische. Unie.??, nu lid van HET CDA…….Christelijk. Democratisch. Appel. ……..BIJ. WELKE. partij hoorde. COLIJN, 😩ook weer. vlak voor de 2e W.O.?<~<~<~<~<~<~<

   Like

 9. ruud beijer zegt:

  Wat ben ik bang voor de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen. Islam en asielparasieten zal hun wereld zijn. Wat haat ik de Nederlandse opa,s en oma,s die de toekomst van hun kleinkinderen verraden. Wat haat ik de Pappa,s en mamma,s die de toekomst van hun kinderen verraden. Ik haat u uit het diepst van mijn hart. Ik kan alleen maar hopen dat u eenzaam sterft.

  Like

 10. TL zegt:

  Westerse aannemers die deze projecten bouwen zijn ook landverraders…

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s