Politievakbond eist gesprek met Brussels stadsbestuur: “Linkse betogers mogen altijd meer dan rechtse. Dit kan niet meer”

Screenshot_131

BRUSSEL – “Als morgen een rechtse organisatie aankondigt dat ze in Brussel gaan betogen, dan wordt de toegang tot de hoofdstad al afgesloten vanaf de ring. En nu werd er toelating gegeven aan een groepering die op voorhand aankondigde ongehoorzaam te zullen zijn.” Dat verklaarde Patrick Roijens van politievakbond VSOA maandag in ‘De ochtend’ op Radio 1. “Rechtse betogingen worden altijd strenger bekeken dan linkse. Dit kan niet meer.”

Zaterdagnamiddag vond in Brussel een betoging plaats van ‘Extinction rebellion’, de harde kern van de klimaatbeweging. Op voorhand werd aangekondigd dat de betogers zich “ongehoorzaam” zouden gedragen, dat ze de tuinen van het koninklijk paleis zouden bezetten. Dat lukte niet, maar in de plaats werd het naburige Koningsplein wel een tijdlang ingenomen en probeerden de betogers zich ook een toegang te verschaffen tot het koninklijk domein van het aangrenzende Paleizenplein.

Lees verder>>>
(h/t “Marc”)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Brussel, democratie, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Politievakbond eist gesprek met Brussels stadsbestuur: “Linkse betogers mogen altijd meer dan rechtse. Dit kan niet meer”

 1. Harry Willemse zegt:

  Gelukkig gebeurd dit niet in Nederland.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   In nederland is de politie de loopjongen van linkse politiek. Hoe komt dat? Omdat op de achtergrond ene Wijnand van Duyvendak, linkse terrorist van het eerste uur, nog steeds aan de touwtjes trekt. Aldus staat geschreven in het boek “de vierde wereldoorlog”.

   Like

 2. Jean zegt:

  Alles komende van linkse ratten is schadelijk en zeker als die linkse klimaatmaffia meespeelt, bet is dus prachtig om te zien als die zwijnentroep wordt opgeruimd maar……. wordt ook zo gereageerd als die van Laken in die tuin rondlopen? Die tuin is van ons want alle kosten komen ook bij ons terecht, dus maak die tuin een publieke tuin waar iedereen kan in wandelen en zet die van Laken op droog zaad want het circus is degoutant en zeer kostelijk en dat geld kan beter besteed worden aan sukkelaars die geen eten hebben.

  Like

 3. henk verhoef zegt:

  kan men dat zomaar zeggen!!!!– iets wat iedereen al heel lang weet
  Moet niet gekker worden dat de overheden en de politiek toe gaan staan dat mensen die altijd de shit mogen opknappen voor een hongerloontje- de waarjheid gaan verkondigen

  NOU JA HET VOLK HEEFT WEL VOOR DIE POLITIEK GESTEMD
  alhoewel – die BELGen wel meer anti links gestemd heeft

  valt mij altijd weer op dat de politie er wel altijd is– vooral als die leugen politici bewaakt moet tegen links geweld-
  man meldt je toch gewoon ziek

  Like

 4. Republikein zegt:

  Ondanks de celstraf die de man boven het hoofd hangt, lachte hij in de rechtbank zijn tanden bloot en leek hij de ernst van de situatie allesbehalve in te zien. Rechter Hans De Waele kon er allerminst om lachen. “Ik zie dat u hier nog staat te lachen, meneer. Alleen dat vind ik al problematisch. U moet begrijpen dat de samenleving dit beu is. Besef je wel wat dit allemaal kost?”
  https://sceptr.net/2019/10/irakese-asielzoeker-probeert-vriendin-in-brand-te-steken-in-gent/

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Tuig van de richel.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s