VIDEO: Linkse indoctrinatie in het onderwijs – schoolboekenrapport van “Cultuur onder Vuur”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, Geschiedvervalsing, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Linkse indoctrinatie in het onderwijs – schoolboekenrapport van “Cultuur onder Vuur”

 1. Rensk. zegt:

  Links onderwijs en daarnaast veel drank en stuff. Er komt me een generatie van jongeren aan die totaal geschift zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  Mijn vraag, zijn deze ook in de omgeving van Friesland Tistochwat??

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Monalisa 14 oktober 2019 om 19:41

   Linkse schoolboeken?
   Dat zal wel.
   Ik heb nog nooit op een Friese school gewerkt.
   Maar dat het hele onderwijs al vanaf de crèche zo links is als de pest, is een ding dat zeker is.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Tistochwat om privacy reden wou ik dit niet vragen aan de moderator, helaas velen in Friesland stemmen erg rood, rood is ook links. Nog een mooie dag verder.

    Geliked door 1 persoon

 3. Willem zegt:

  Ik denk dat rechts eens hard moet gaan optreden
  Met al die linkse zooi gaat het hele land naar de kloten dat zeg ik al jaren
  Maar als er iets raars gebeurt is dat weer de schuld van extreem rechts
  Maar over extreem links hoor je nooit wat
  En dat speeld alle dagen

  Geliked door 2 people

 4. henk verhoef zegt:

  25 pct van de ouderen geven hun kinderen bijlessen in voornamelijk rekenen en taal
  Links gilt “TWEEDELING’ want kunnen en betalen en niet kunnen betalen
  MAAR links vergeet dan “willen”betalen want drugs/drank en vakantie is veeel belangrijker dan onderwijs kids
  Velen hebben al niet in de gaten dat onderwijs kloten is want ja- geen echte interessen en WAAROM zou je werken als de oetkering ook groot genoeg is== voor het niets doen he
  Vele roepen nog steeds– nedelrand GAAT naar de donder– stemmen dan op partijtje die dat nog eens versnelt
  — maar de realiteit– nederland is naar de donder-

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Net weer op de buis over het lerarentekort. En dat denken ze met geld op te lossen. Nou ik dacht het niet. Het grootste tekort zit mede in de grote steden. Het heeft ook te maken met veel autochtonen daar, die nauwelijks opgroeien met goed Nederlands. Plus de ¨opvoeding¨ maakt dat leraren helemaal geen zin hebben in dat soort klassen. Je blijft bezig met een bodemloze put.En aangezien het beleid is nog veel meer uit die landen naar hier te laten komen word het probleem alleen maar groter en groter.Precies de bedoeling van de EU. Hoe meer dom volk hoe beter.En wat er nog les krijgt is van voornamelijk linkse leraren met kromme ideeen. En Rutte zal het een biet zijn. Het interesseert m geen klap. Hij voert de agenda van de EU uit en dat gaat precies volgens de agenda.

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  Willem.Extreem rechts bestaat niet,er zijn geen bewijzen of voorbeelden van.Het extreem linkse nageboorte draait altijd alles om,waar extreem links zich schuldig aan maakt geven ze rechts de schuld van om rechts monddood te maken.Extreem links gebruikt een tactiek van 1 van hun grote nazi (socialisten) helden joseph goebels nazi minister van propaganda:Als je een leugen lang genoeg blijft herhalen gaan mensen er vanzelf in geloven.

  Geliked door 3 people

 7. ruud beijer zegt:

  Ach de juffies en meesters stemmen op d666. Dat zegt genoeg over dat linkse soort.
  Geen medelijden!!

  Like

 8. het is een gedegen onderzoek ; en dus zal de publieke omroep dit negeren

  Like

 9. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/champagne-mag-alvast-koud-terroristenschooltje-cornelius-haga-verliest-vandaag-vermoedelijk-hun-overheidspoen/

  Champagne mag alvast koud! Terroristenschooltje Cornelius Haga verliest vandaag vermoedelijk hun overheidspoen

  Naar alle waarschijnlijkheid gaat de geldpot voor het Cornelius Haga Lyceum vandaag op slot, zo bericht Het Parool. Minister Slob eiste een nieuwe bestuurder. Die is er nu, maar die is nog niet begonnen aan zijn werk. Hij is door dom toedoen van de islamitische onderwijsinstelling nog niet geïnstalleerd, omdat hij geen moslim is en dat niet mag van de eigen regels. Slob vindt het wel welletjes met de tijd die het al gekost heeft, en draait vermoedelijk vandaag de geldkraan dicht.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  En natuurlijk geeft links hun plannen niet op om Zwarte Piet om zeep te helpen terwijl ze dat helemaal niet eens lijken te doen om racisme te bestrijden maar een compleet kinderfeest om zeep te helpen! Lees hier maar eens wat voor een linkse kleuterachtige zak tabak daarover schrijft:

  Arjen Lubach gaat vol Kick Out Zwarte Piet: ‘Intocht Sinterklaas is een racistisch kinderfeestje!’

  In zijn veelbekeken tv-show Zondag met Lubach heeft presentator Arjen Lubach tussen neus en lippen nog even uitgehaald naar de jaarlijkse intocht van Sinterklaas. Een “racistisch kinderfeestje,” (vinden kinderen Sinterklaas en Zwarte Piet soms racistisch? Aan hen is hun mening totaal niet gevraagd!) zo noemde hij de veelbesproken aankomst van de goedheiligman in Dokkum in 2017, toen de ‘Blokkeerfriezen’ de A7 afsloten om Amsterdamse SJW-relschoppers niet bij de intocht te laten arriveren.

  Het moet gezegd worden: ondanks alles is Arjen Lubach wel consequent. Hij heeft geen goed woord over voor alle blokkeeracties van demonstrerende groepen (daar heeft het linkse bestuur in Nederland het anders zelf naar gemaakt door dit hele land te verzieken met hun regelzucht, uitbuiterijen, demoniseringen, de criminaliteit te soft aanpakken, en voortrekken van de verkeerde mensen) de afgelopen tijd.
  Hij noemt daarbij zowel de boerenopstanden als Extinction Rebellion (overigens wel terecht want demonstranten die zich laten betalen om herrie te schoppen zin gewoon egoïstische huichelaars!) , maar maakt meteen ook de vergelijking met de wijze waarop de Blokkeerfriezen onder leiding van Jenny Douwes (dat is gewon volkomen terecht omdat je kinderen hun plezier niet moet afpakken) in november 2017 een bus vol Jerry Afriyie-achtigen hebben tegengehouden bij Joure, zodat ze de Sinterklaasintocht in Dokkum niet konden verzieken.

  ..Lubach was natuurlijk geen fan van die actie, en heeft dat ook nooit onder stoelen of banken geschoven. In niet altijd accurate rants in z’n show Zondag met Lubach heeft hij meermaals gefulmineerd tegen Zwarte Piet en het ‘racisme’ (denkt hij anders dat racisme hier verdwijnt als je Zwarte Piet afschaft? Mooi niet dus!) rondom deze traditionele kindervriend.
  Het passeerde gisteravond in het debuut van het nieuwe seizoen weer heel even de revue. De intocht van Sint Nicolaas in Dokkum in 2017? Een “racistisch kinderfeestje”, zo oordeelt Lubach en zijn blanke die zichzelf bruin en zwart stinken soms racistisch?

  Tja, mensen. Het blijft de VPRO hè? Hoeveel satirische liedjes Arjen Lubach ook componeert over de nepwereld van het woke zijn, uiteindelijk is het in essentie een omroep van, voor en dóór doorgewinterde D66’ers.
  De VPRO doet gewoon alles om zich, net als links en de islam, volkomen ongeloofwaardig en gehaat te maken bij iedereen en als ze daar ooit de ellende van oogsten hoef je GEEN medelijden met ze te hebben!

  Like

 11. Jan zegt:

  Socialisten in Amerika: Rudolf het rendier moet kapot

  Just like last year, liberal snowflakes are once again screeching that they are offended by a classic Christmas animation that Americans have watched for decades – Rudolph the Red-Nosed Reindeer.

  Liberals are calling for Rudolph the Red-Nosed Reindeer to be taken off the air because of the bullying scenes
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/12/liberals-ruin-everything-rudolph-the-red-nosed-reindeer-classic-blasted-by-lefty-snowflakes-for-bullying-scenes/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s