5G is gevaarlijk en moet niet uitgerold worden!

Screenshot_151

(Door: “Elise Nijmegen”)

5G, het zogenaamde giga snelle netwerk, is levensgevaarlijk voor mens, flora en fauna door de mega hoge straling en in veel landen gaan mensen de straat op om de uitrol van het door de VN geïntroduceerde 5G te stoppen. Hieronder een interessant stuk van Pieter Stuurman over waarom de overheid 5G wil. En dat is om de totale controle over de bevolking te krijgen, iets waarvoor 5G zich uitstekend leent. Met 5G kan iedere burger worden gecontroleerd en indien nodig (gedwongen) worden bijgestuurd als zijn of haar gedrag niet is zoals het van de overheid moet. En uw privacy is ook tegelijkertijd verdwenen!

“Onze privacy laten beschermen door de overheid, is als je huis laten bewaken door het inbrekersgilde, of je kinderoppas rekruteren bij de pedo-vereniging. Mijns inziens moeten we massaal de straat op om 5G te stoppen”.
www.wanttoknow.nl

Hieronder een zeer bezorgde burger die, aangezien uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat kinderen meer last hebben van de straling, terecht zegt dat het gestopt moet worden voordat er nog meer kinderen doodgaan van de straling.
https://youtu.be

Het goede nieuws is dat er 4 provincies nu geluisterd hebben naar de boeren en dat is mooi! Het begin is er en de rest van de provincies hebben geen keus aangezien de regels die de boeren opgelegd krijgen door “het rijk” hun bestaansrecht bedreigen. De regels zijn dusdanig dat je je afvraagt of “het rijk” de boeren kapot wil maken. Dat zou dan overeenkomen met Agenda 21 van de VN.
https://ejbron.wordpress.com

Het Wilders-proces heeft vele kanten, zelfs politieke inmenging, er zijn politici die ergere dingen hebben gezegd dan minder, minder, minder, maar die niet vervolgd worden. Duidelijk meten met twee maten!

Onderstaand artikel laat de islamitische invloed op dit proces en op ons land zien en hoe de Organisatie voor Islamitische Samenwerking onze rechtsstaat chanteert en bedreigt met steun van extreemlinkse groeperingen. Mijns inziens zou de islam niet langer als geloof gezien moeten worden in Nederland, maar als een ideologische veroveringsideologie. Alles waar de islam voor staat, staat in de koran en sharia-waanzin is het laatste wat we willen in Nederland! Vrijheid is niet iets waarover onderhandeld kan worden.
https://indignatie.nl

In Parijs zijn vijf mensen gearresteerd, waaronder een imam, die verbonden zijn aan een messentrekker die eerder deze maand vier collega’s op het politiebureau van Parijs heeft vermoord. De imam staat op de “Fiche S“ – lijst van potentiële veiligheidsrisico’s.
www.bbc.com

Aangezien de EU net zo werkt als de Nederlandse regering, of andersom, blijft het bij praten, overleggen, vergaderen en komen er geen noodzakelijke acties. President Trump daarentegen is wel een man die de daad bij het woord voegt en heeft sancties aangekondigd tegen Turkije na de Turkse invasie in Syrië. Trump zei in een verklaring dat de tarieven op staalimporten uit Turkije opnieuw worden verhoogd met 50% vanwege “destabiliserende acties van Turkije in Syrië”.
www.ad.nl

Deze globalisering, dit plan van een wereld zonder grenzen, zonder unieke landen, zonder vrijheid en die geregeerd moet worden door een Nieuwe Wereldorde is lang geleden bedacht. En nu we het weten, moeten we ervoor zorgen dat de globalistische onderdrukkende totalitaire plannen van de VN geen doorgang vinden.

Laten we ervoor zorgen dat in ons Nederland de boeren kunnen blijven boeren, de vrijheid blijft bestaan en dat onze (klein)kinderen ook kunnen genieten van onze mooie Nederlandse tradities zoals Sinterklaas en Zwarte Piet (velen te zien bij de optocht in Apeldoorn dit jaar) en Kerstmis.

Laten we aan de regering duidelijk maken woensdag dat zij in dienst is van het volk en niet andersom, steun de boeren in hun protest woensdag!!!

Iedereen die lijdt onder het politieke wanbeleid zou er moeten staan, samen met de boeren!!

Of u nu gepensioneerd bent, in de zorg werkt, leraar bent, een onterecht behandelde Blokkeer Fries bent, een ondernemer, een loonwerker, een bouwbedrijf heeft, een student in schulden, iemand die uit de EU-dictatuur wil, een Groninger, iemand die door alle hoge lasten in financiële problemen is gekomen, een gediscrimineerde motorrijder, iemand die tegen 5G is, of iemand die onze tradities, cultuur en identiteit wil behouden:

Samen kunnen we Nederland behoeden voor het krankzinnige globalistische gedachtegoed!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op 5G is gevaarlijk en moet niet uitgerold worden!

 1. Monalisa zegt:

  Was de gewone straling van de mobile telefoon ook niet schadelijk.

  Geliked door 1 persoon

  • henk verhoef zegt:

   of de hoogspanningskabels maar wel echootje van feutus in buik
   Eerlijk gezegd 99,5 pct vaqn de europese bevolking heeft G4 niet nodig/gebruikt het niet echt
   dus wat moet je met G5
   gewoon een mobieltje om te bellen en grenseloos te ouwehoeren is genoeg

   Geliked door 1 persoon

 2. django zegt:

  na 5G komt 6G – de machthebbers zullen niet stoppen.
  De mens ,natuur & klimaat wordt steeds verder aangetast door de hoge stralingen.
  Ik zou zeggen landbouwers – ga naar Google in Eemshaven
  en stort daar de giertanks leeg.

  Like

 3. Daan Kranenburg zegt:

  Elise Nijmegen u doet alleen maar aan paginavulling met constateringen die reageerders hier ook wel kennen. U doet het nog onzorgvuldig ook. Krijgt u per woord of per zin betaald van iemand wie? Citeer u: Het Wilders-proces heeft vele kanten, zelfs politieke inmenging, er zijn politici die ergere dingen hebben gezegd dan minder, minder, minder, maar die niet vervolgd worden. Duidelijk meten met twee maten!. Mw. Nijmegen Wilders heeft geen minder, minder, minder gezegd. Wilders heeft in een zaaltje aan het publiek daar 3 vragen voorgelegd: Wilt u meer of minder EU, wilt u meer of minder P.v.d.A., wilt u meer of minder Marokkanen. Publiek antwoordde daarop met het uitroepen van, minder,minder, minder! Wij hebben een gezegde van vragen staat vrij, toch. Ga daar is op in. Citeer u: Samen kunnen we Nederland behoeden voor het krankzinnige globalistische gedachtegoed!!! Willen we toch ook en is een constatering die we kennen, maar vertel eens hoe!

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Hi hi, helemaal met u eens en wat het 5G onderwerp aangaat, mevrouw Nijmegen wil ons stiekem warm maken om lid te worden van de “Kerk van het Vliegende Spaghettimonster”.
   “En dat is om de totale controle over de bevolking te krijgen, iets waarvoor 5G zich uitstekend leent. Met 5G kan iedere burger worden gecontroleerd en indien nodig (gedwongen) worden bijgestuurd als zijn of haar gedrag niet is zoals het van de overheid moet.”
   Wie die totale controle moet krijgen ?
   De elite natuurlijk.
   Zei iemand daar dat het een variant is op “De protocollen van de wijzen van Zion”.
   Ah dat mag je niet zeggen !
   Recent was er hier al een reageerder die uitleg gaf aan wat hij verstond onder Khazarische Joden dus dat belooft nog wat.

   Like

 4. Wim zegt:

  “Mega hoge straling” is volkomen flauwekul, net zoals de kreet dat het straling met een gevaarlijke “hoge frequentie” zou zijn. Wat er ook gedaan wordt met het G5 netwerk, fysieke gevaren zijn er niet. Dit overspannen gedoe is net zo’n hysterie als de klimaathysterie, en in dit geval is er niet eens een wetenschappelijke basis waar je je op zou kunnen baseren.

  Like

 5. Woodensledge zegt:

  Nogmaals…..
  …een aantal jaren geleden was het de “neutronenbom” -(bedoeld om zonder schade hele leger-eenheden en bevokinggroepen niet alleen uit te schakelen, maar ook compleet te vernietigen vermoorden) , zónder de normaliter onvermijdelijke collateral damage. Dit laatste zou de “oorlogsbuit” enkel maar waardeloos maken; de hele infrastruktuur zou compleet weer moeten worden opgebouwd.
  De neutronenbom lag op de tekentafels van de westerse mogendheden (Navo en USA) en deze waren daarmee in het voordeel t.o.v. het Warschaupact
  De “neutronenbom” stuitte op veel verzet bij de toenmalige z.g. vredesbewegingen(Voorlopers van de huidige klimaatrebellen, dus). Het was op het hoogtepunt van de “Koude Oorlog”, die overigens veel “heter” en brisanter was, dan men ons deed geloven.
  Het woordje “bom” deed veel mensen huiveren en hoewel en -hierover kan men denken wat men wil- had het vooral op het Oostblok een afschrikkende werking. De “Vredesbewegingen” reageerden furieus en vooral langharige, cannabis rokende en zichtbaar ondervoede paupers waren op de been tijdens talloze protestmarsen en onvoorstelbaar naïve manifestaties.

  Nu noemt men diezelfde -toenmalige- neutronenbom dan simpelweg “5G netwerk”.
  Met dezelfde, zo niet nóg rampzaliger, gevolgen voor alles wat leeft en beweegt.
  Het heet nu “Internet”: een onschuldig ogende vlag die een onvoorstelbaar vernietigende bedekt.

  Tja…,naïve en onwrikbaar in de natuurlijke goedheid van lieveheersbeestjes gelovende losers, weigeren de wolf, die in alle geniep hun schaapskudde besluipt, te zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s