Amsterdam trekt één miljoen euro per jaar uit om drugscriminaliteit te bestrijden

Screenshot_153

‘Preventief beleid’ dus een voorlichtingscampagne die de Mocromaffia ongetwijfeld zal doen beven

Amsterdam treft maatregelen om een einde te maken aan de ‘ontwrichtende gevolgen’ van drugshandel in de stad. Zo moet worden voorkomen dat jongeren in de drugscriminaliteit belanden en gaat de gemeente recreatieve gebruikers confronteren met de schaduwzijden hiervan. Het stadsbestuur wil de komende vier jaar 4 miljoen euro uittrekken voor de aanpak van drugshandel en preventief beleid.

“Nu de drugshandel verhardt, de bedragen groter worden en drugscriminelen minder scrupules hebben om tegenstanders te liquideren en zelfs de rechtsstaat te ontwrichten, mag dit leiden tot nieuw bewustzijn onder gebruikers”, staat in het bijbehorende programma Weerbare mensen, weerbare wijken. Burgemeester Femke Halsema noemt in een begeleidende brief aan de gemeenteraad als voorbeelden het afgehakte hoofd voor een waterpijp-café, aanslagen op redacties, bedreigingen van journalisten, de moord op de broer van een kroongetuige, “vergis-moorden” en het meest recent de moord op advocaat Derk Wiersum.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maffia, Marokkanen, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Amsterdam trekt één miljoen euro per jaar uit om drugscriminaliteit te bestrijden

 1. Hovawart zegt:

  Verplichte stickers en afbeeldingen van ernstige aandoeningen op de zakjes en wikkeltjes van de verboden middelen………je kunt het verwachten van onze bestuurders, in hogere sferen dan de drugsgebruikers, helemaal van het padje af………nog een overeenkomst is dat ze altijd chronisch geld tekort hebben om hun hobby te kunnen bekostigen.

  Like

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Tjonge jonge, wat een mooie plannen van gender Femmeke Halsema, de burgemeester van Amsterdam, die mooie lieve stad met al die inclusiviteit. Femmeke Halsema. U weet wel, die ziellugge niet oplettende moeder van haar lieve minderjarige zoon Bruno Oey, die gearresteerd was, nadat hij met een echt nepwapen, een onklaar gemaakte echte gasdruk revolver, die je niet zomaar mag hebben, samen met zijn vrienden uit de inclusiviteit op een woonboot, waar ze niets te zoeken hadden, aan het zwaaien waren geweest.

  Tja, die plannen voor preventief beleid maken indruk. Het gaat heel veel geld kosten. Vooral de voorlichting zal veel resultaat afwerpen. Dat is zo’n post waar je alle kanten mee uit kunt. Ik ken mensen, die heel veel ervaring hebben met geld uitgeven voor voorlichting. Dat is niet te controleren. Eer je het beseft, is het al over de balk gevlogen. Je wilt gewoon niet geloven met wat voor vage smoesjes het geld wegvliegt. Maar ja, het is maar geld van de hardwerkende burgers, Een kniesoor, die daarover valt.

  Even googelen en je komt er zo achter, wie er belang heeft bij de florerende drugshandel in die mooie lieve stad met al die inclusiviteit. Er kunnen zo maar namen op duiken van lieden, waarvan je het niet zou verwachten.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14485:boeren-bewust-in-kwaad-daglicht-gesteld-in-groningen&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Like

 3. henk verhoef zegt:

  wat zou het omleggen van die advocaat gekost hebben

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Telkens als je denkt dat het niet gekker kan dan komt Halsema City weer met de volgende idioterie.
  Vergeet niet dat Amsterdam al sinds de Tweede Wereldoorlog Linkse burgemeesters heeft gehad.
  Allemaal van de PvdA en tussendoor enkele ad interim burgemeesters van andere partijen, maar ja, die waren er te kort om iets te kunnen herstellen.
  En Eberhard van der Laan is door Links nog net niet heilig verklaard.
  (En voor het geval dat u het vergeten was, diezelfde Eberhard gaf Pegida toestemming te demonstreren maar tegelijkertijd gaf hij Antifa een uur eerder en honderd meter verderop toestemming voor een “tegendemonstratie”, hij stond verdomme nog net niet als een Führer voor zijn troepen !) (de smeerlap).

  Like

 5. Dolphin zegt:

  ach gossie , loopt het uit de hand ? eerst gedogen en er zelfs over nadenken om die drugstroep en alles wat het mee brengt te legaliseren , en nu staat men weer eens te janken dat het (voorspelbaar) uit de hand loopt ? , en dan tellen we nog niet eens de slachtoffers van het gebruik van die rotzooi , zo te zien in diverse demonstraties tast het behoorlijk de realiteitszin aan, of ligt dat nou aan het te weinig eten van gezond vlees misschien ?

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Beste reageerder ,Legaliseren is toch echt de oplossing hoor!En als je dat doet met bijvoorbeeld XTC dan wordt het weer gemaakt bij de farmaceutische industrie. Dan vallen er geen doden meer.Dan haal je het uit de criminele sfeer. Maar dan moet je jongeren wel voorlichten. Dus Legaliseren en voorlichten!
   En even voor de goede orde het volgende .
   Verleden jaar 10 doden door gebruik van XTC.
   Weet je hoeveel mensen doodgaan aan roken?
   Gemiddeld 23000 per jaar.
   Kunnen we dat nou niet beter verbieden?

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Het is toch al te laat !!

  Like

 7. bobzelf zegt:

  ik zou zweren dat in 1966 ik al een joint doorgegeven kreeg op het stadhuisplein in Rotterdam, dus BEETJE LAAT MISSCHIEN ???
  DUS ALLEMAAL EEN NIEUWE LEUS BEDENKEN NET ALS VROEGUHHH !!
  WHAHAHA
  VAN RUKKEN WORDT JE BLIND
  MAARR IK GA DOOR TOTDAT IK EEN BRIL MOET DRAGEN
  WHAHAHA
  dus dik 50 jaar met je pik spelen , je mag het wel roken maar er niet
  in handelen ???
  dat begreep ik ook al niet
  HOE IS HET MOGELIJK DAT HET EENS MOOISTE LANDJE TER WERELD VOLLEDIG NAAR GOD IS GEHOLPEN !!
  OMDAT ALLE LINKSE MONGOLEN VAN HUIS UIT EEN HERSENBESCHADIGIG HEBBEN ?

  KAN IK DOOR VOOR DE KOELKAST ?? VERTEL VERTEL

  BOBZELF

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Eén miljoen, om je rot te lachen. Dat is voor de drugscriminelen wat voor ons 5 euro is.

  Daar zal Femke ongetwijfeld veel resultaat mee bereiken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s