Britse politie gaat Extinction Rebellion harder aanpakken

Screenshot_147

Een Extinction Rebellion klimaatfascist wordt van Trafalgar Square in Londen afgevoerd.

LONDEN – De Britse politie gaat harder optreden tegen klimaatactivisten van de actiegroep Extinction Rebellion (ER) in Londen na een week van confrontaties tussen betogers en de politieagenten, meldden verschillende media. Activisten die de straat op gaan kunnen worden opgepakt. „Elke bijeenkomst die in verband staat met de opstand van Extinction Rebellion in Londen moet worden gestaakt”, luidt de verklaring van de politie.

De Telegraaf

De klimaatactivisten van Extinction Rebellion gaan in heel de wereld de straat op voor een beter klimaatbeleid. Ze eisen dat regeringen meer doen aan klimaatproblemen. Maandagavond kwamen demonstranten in Londen nog bij elkaar op Trafalgar Square. De politie meldt dat inmiddels meer dan 1400 mensen in Londen zijn opgepakt sinds het begin van de protesten vorige week.

De actiegroep zelf noemt het besluit van de politie een schande. „De klimaatproblemen en de ecologische noodsituatie gaan niet weg. Wij blijven resoluut in het onder ogen zien van deze problemen en dringen er bij de regering op aan dat ook te doen.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in anarchisme, gezond realisme, Groot-Brittannië, Links fascisme, politie. Bookmark de permalink .

8 reacties op Britse politie gaat Extinction Rebellion harder aanpakken

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Nou idd dat veroordelen laten we aan de politici en de media over. Zakkenwassers van de bovenste plank. Steeds de regels veranderen voelt ook zeker aan als burger pesten. Maar daar zijn ze in Den Haag te achterlijk voor om zich in te kunnen leven. Ga er maar vanuit dat ook de politie/rechters verzachtende omstandigheden niet zullen aanhalen. Die verzachtende omstandigheden zijn alleen gereserveerd voor mensen met een arabische naam.

  Geliked door 2 people

  • heksenhiel zegt:

   Yes Rensk en Nooit niet anders, Zij zijn vrijgesteld in alles wat ze doen en ook fraude, of ze krijgen een straf die echt verschrikkelijk belabbert is, Steel je 2 milj. krijgen ze een taakstraaf die ze nooit uitvoeren en daar bovenop moeten ze Euro 20.00,00 terug betalen en mogen dus dus 1.780.000,00 behuden waar over waar nier meer gepraat wordt en ze dus geld toe krijgen deze witte borden criminelen, terwijl juist op jezelf verrijken hoge straffen staan, uiteraard bij de gewone burger. Groeten.

   Like

 3. Harry Willemse zegt:

  Wij hier in Nederland gaan hen ook harder aanpakken. In plaats van een keer foei zeggen wij : foei,foei.

  Geliked door 1 persoon

 4. Richard zegt:

  Doodknuffelen misschien?

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  Ziek volk het gaat ze niet om het klimaat alleen om te rellen en hun zin door drijven.
  Smerige drammers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s