Defensie sluit woensdag wegen Den Haag af om boerenprotest

Screenshot_149

DEN HAAG – De diensten zijn morgen goed voorbereid op een nieuw boerenprotest in Den Haag. Dat zegt minister Grapperhaus (Justitie en Veiligheid). Defensie gaat de gemeente Den Haag woensdag helpen met het afzetten van wegen, als een van de maatregelen voor het boerenprotest.

De gemeente laat dinsdag weten dat tractoren niet het (winkel-)gebied rond het Binnenhof in mogen en wil daarom straten afzetten. „De politie beschikt zelf niet over dit zware materieel en daarom is contact gezocht met Defensie. Die beschikt namelijk over de zware verplaatsbare vrachtwagens die nodig zijn als flexibele robuuste wegafzetting”, aldus een verklaring van de gemeente.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, democratie, Den Haag, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Overheid, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Defensie sluit woensdag wegen Den Haag af om boerenprotest

 1. Nederland krijgt een steeds enger smoelwerk van bestuurders.

  Geliked door 1 persoon

 2. Diana Steijn zegt:

  wat een ongelooflijk zielige vertoning wordt dit |Doen ze ” de dictators”het nu in hun broek Ja niet gewend he dat we massaal in opstand komen Kan je nagaan hoe hoog het nu allemaal zit bij de mensen. We zij n het meer dan zat

  Geliked door 2 people

 3. Tistochwat zegt:

  Het leger keert zich tegen de eigen bevolking; je kon erop wachten.

  Actiegroep Farmers Defence Force (FDF) was woensdag graag met tractoren naar het Binnenhof gereden, maar legt zich erbij neer dat dit in verband met de veiligheid geen optie is. Daniëlle Hekman benadrukt namens de organisatie dat met de politie is afgesproken om de betoging op de Koekamp te houden, het veld naast het Centraal Station.

  ‘legt zich erbij neer’

  Zou ook het ‘boerenprotest’ als een nachtkaars uitgaan?
  Wat heeft het nu voor zin om bij elkaar te gaan staan op de Koekamp?
  Ik ben benieuwd hoelang de boeren zich nog blijven verzetten.

  Like

  • Oeps zegt:

   @ Tistochwat (15 oktober 2019 om 18:42
   Als er heel veel tractoren naar Den Haag komen en er heel veel mensen op de been zijn kun je met militaire voertuigen niet uit de voeten.

   En hoe meer ouderen op de been, hoe beter. Agenten of militairen, die opa`s en oma`s in elkaar slaan, is het einde van de carrière van een politieke heerser !!!

   Versla het leger met de eigen wapenen. Kom met groot vlagvertoon. Breng de vlag mee !!! Elke soldaat zal respect betonen voor het Rood-Wit-Blauw !!! Welke soldaat zal het aandurven de vlag te vertrappen ???

   Het leger inzetten tegen de eigen bevolking is wel het domste, dat een regering kan doen !!! Dat is erkenning van het eigen onvermogen !!! Door de aankondigingen defensie in te zetten, is de demonstratie reeds opgewaardeerd tot een machtsstrijd. Zodra het leger in actie komt tegen de demonstratie, wordt het een revolutie. En de stap naar burgeroorlog is dan maar klein.

   Den Haag staat morgen in de kijker. De hele wereld kijkt toe. Eén verkeerde beweging van Rutte en hij wordt door de publieke opinie wereldwijd afgemaakt !!!

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Oeps 15 oktober 2019 om 20:12

    Eén verkeerde beweging van Rutte en hij wordt door de publieke opinie wereldwijd afgemaakt !!!

    Nee hoor, het linkse tuig blijft hem trouw.
    Iemand die zó mooi kan liegen, móét wel deugen.
    Ja toch?

    Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Tistochwat, ik hoop het mee te maken

    Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   Dit gebeurde ooit ook toen de vrachtwagen de grenzen sloten

   Like

 4. Dr. Heinz zegt:

  Die volksverlakkers zijn bang, héél bang!!

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Dr. Heinz 15 oktober 2019 om 18:45

   Die volksverlakkers zijn bang, héél bang!!

   Welnee!
   Ze hebben de macht over politie en leger, dus wie doet ze wat?
   Desnoods laten ze ons neerknallen.
   Kunnen ze nóg meer mohammedaanse negers binnenhalen.

   O ja: de ‘oranjes’ zitten nog steeds lekker te genieten in India, hoor ik hier zeggen.
   Hoort ‘roodbaard’ niet hier te zijn om voor ‘zijn volk’ te zorgen?

   Ik heb diep respect voor de boeren, maar ze gaan het niet redden.
   De linkse overmacht is te groot.

   Like

 5. Peter zegt:

  Men zou beter het leger inzetten tegen al dat tuig wat loopt te stelen,de drugsmarkt beheerst en pinautomaten overal uit de muren blaast ,en niet tegen mensen die keihard voor hun brood moeten werken ,en opkomen voor hun rechten ,dat wordt verkwanseld door een stelletje blaaskaken .

  Geliked door 4 people

  • Orelius zegt:

   Helemaal met je eens Peter. En wat een gezeik om een deur van het gemeente huis. Als die linkse een hele binnenstad slopen hoor je er niemand over . Maar als een boer door alle frustratie een deur een duwtje geeft schreeuwen ze moord en brand. We worden geregeerd door tuig.

   Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Dat is vast en zeker de volgende fase ………
   Hoewel ………..
   Waarom doen ze dat al niet , dan ?

   Geliked door 2 people

 6. Freda110 zegt:

  Trekkers hebben hele grote voorladers en daar kun je hele leuke dingen mee doen.
  Dit is olie op het vuur gooien, de boeren zijn al boos en dit soort maatregelen maakt het er niet beter op.

  Geliked door 3 people

 7. henk verhoef zegt:

  leger in zetten en piefpafpoef roepen !!!
  Helft materieel werkt niet door gebrek aan onderdelen en onderhoud en de laatste man /vrouw lbhtgvder die het kon besturen zit net met burnout thuis en de generaal is met de laatste marva nest in gedoken en de minister voelt zich niet lekker want overgang
  Wat verwacht u nu van dat zooitje doorsnee nedelrand

  De boeren veroorzaken files heet het dn ook nog== dacht ik toch echt dat er iedere dag file is in hufter land
  militairen inzetten tegen eigen boeren en iedere dag 800 ongewenste bezetters die zo de grens overlopen

  Geliked door 2 people

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ooo, ooo, ooo, wat zijn ze in Den Haag bang. Bij de politiek correcte heersers loopt het bruine schrik al dun door de broek. Door het demonstratierecht van de boeren aan banden te leggen en het leger in te zetten, gooien ze ruttige olie op het vuur. De wijze, waarop de Grappenmaker zwetst, getuigt van zijn gebrek aan takt en psychologisch inzicht. Hij duikt weg in ambtelijke kokervisie. Hoe dom, hoe dom, hoe dom !!! De uitwerking zal averechts zijn.

  Boeren, laat je niet wegpesten !!! Kom met groot vlagvertoon “en masse“ met de tractoren naar Den Haag !!! Zet de grijparmen erop en hang de (volle) gierkar er achter. De dreiging, die daarvan uitgaat is voldoende, om het pleit te winnen. Weet, dat geen enkel politiek systeem op kan tegen een mobilisatie van de massa !!! Het heeft al menig maal zelfs de grootste machthebbers ten val gebracht !!!

  Door de stomme maatregelen, die zijn getroffen, is de demonstratie van morgen verheven tot een ordinaire machtsstrijd. Maak gebruik van de brede steun en sympathie uit het hele land. Weet dat de hele wereld toekijkt. Ga niet terug naar huis, voordat je eisen zijn ingewiligd en/of Rutte-3 is gevallen.

  Geliked door 2 people

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk eens aan zeg. Ik kan me niet herinneren dat de overheid het leger inzette tegen de eigen bevolking. Nu is het dan zover. Daar waar de overheid inclusief de politie faalt gaat men het leger inzetten tegen hardwerkende onschuldige burgers die voor ons dagelijks brood zorgen.
  Indien het leger werd ingezet tegen al dat buitenlandse crapule die onze sociale en economische voorzieningen al decennia lang ontwrichten zou ik dat alleen maar toejuichen.

  Geliked door 3 people

 10. Monalisa zegt:

  Tja in den Haag gaat hun poepertje open dicht. Rutte zit morgen ergens anders??

  Geliked door 1 persoon

 11. Elisabeth zegt:

  Op 1 oktober was het leger er ook als reserve en het binnenhof hermetisch afgesloten. Daar kwam nog geen muis door. Het mooiste vond ik nog dat er kamerleden al de benen hadden genomen. Tja, dat zegt genoeg. Het leger had ook opdracht om tractoren tegen te houden, wat dus niet gelukt is. Het leger heeft nu heel veel traangas bij zich en ander materiaal.

  Geliked door 1 persoon

 12. Monalisa zegt:

  Ze hadden het ook anders kunnen doen, het is maar een tip voor de boeren we hebben een bluszak die kan je vullen met gier en met een helikopter lozen boven het binnenhof, denk er om van een mooie hoogte spat het wat beter. 😂😂😂😂

  Geliked door 1 persoon

 13. ScheitLeister zegt:

  Als “Defensie” dat doet mag het volk defensief optreden. Iemand salpeterzuur?

  Geliked door 2 people

 14. Hovawart zegt:

  Dan hebben de Boeren op voorhand bereikt wat hun opzet is, namelijk het afsluiten van de Haagse Binnenstad en het Binnenhof…..alvast door defensie zelf geregeld,….maar het laat zien dat de politiek zich aan de uiterste randen van het mandaat begeeft, de consensus niet meer toereikend is, en de EU-politici van de Pays-Bah niet zomaar een dictatuur kunnen maken, ook al roept het nu al het leger op om te handhaven………pure machteloosheid en angst! als de politiek geen dialoog meer wenst maar slechts de bevelen opvolgt van Brussel.
  Hoewel ik wel verwacht dat er de nodige ‘maatregelen’ zullen komen om dat stijfkoppige volkje in een bananenrepubliek te frommelen.(goedschiks of kwaadschiks).

  Geliked door 3 people

 15. django zegt:

  ik dacht dat het leger al failliet was.
  Ik zou zeggen landbouwers draai de giertanks open .

  Geliked door 3 people

 16. Richard zegt:

  Het leger tegen eigen volk inzetten is een oorlogsverklaring.

  Geliked door 3 people

 17. Lucky zegt:

  Ondertussen in Amsterdam,
  https://tpook.nl/2019/10/15/amsterdam-gaat-drugsmisdaad-kei-en-keihard-aanpakken-meer-persoonlijke-begeleiding-meer-bewustwording-discussie-aansnijden/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Amsterdam gaat drugsmisdaad kei- en keihard aanpakken: meer persoonlijke begeleiding, meer bewustwording, discussie aansnijden.

  Dat wil de burgemeester bereiken door onder meer jongeren in de drugscriminaliteit een ‘eervolle uitweg’ te bieden. Die jongeren komen volgens haar te makkelijk in de verleiding om de drugshandel in te stappen. ‘In de fantasiewereld van opgroeiende jongeren zijn geld, merkkleding, wapens en mooie vrouwen synoniem aan geluk en status. Ze lijken geen oog te hebben voor de risico’s. In werkelijkheid zijn de risico’s om opgepakt of vermoord te worden aanzienlijk.’

  Like

  • Richard zegt:

   “In werkelijkheid zijn de risico’s om opgepakt of vermoord te worden aanzienlijk.”
   De pakkans is heel klein en de verdiensten zijn het risico waard. Betaald beter dan een k*t baantje bij de Mac.
   Leef snel, sterf jong. Dan ben je een mooi lijk.

   Like

 18. Kuu zegt:

  Mag dat zomaar, het leger inzetten? Er moet m.i. een zeer gegronde aanleiding zijn.

  Geliked door 1 persoon

 19. Edwin Lauxen zegt:

  het leger inzetten? Dit is het begin van het einde voor dit kabinet !

  Like

 20. boorzalf zegt:

  Defensie sluit de wegen, vraag me af wat ze nog hebben. Maar goed, tractoren worden geweigerd op het binnenhof maar over een kudde koeien (liefst stieren) hebben ze het niet gehad. Ik graffenhuis en klaver al rennen.🤣🤣

  Like

 21. In de NRC, stof tot nadenken!
  Dankzij de Tea Party-achtige propaganda applaudisseerde Nederland dinsdag voor rijke landbouwuitkeringstrekkers die de helft van de Nederlandse bodem bezet houden, Nederland vergiftigen door tweederde van de binnenlandse stikstof uit te stoten, slechts voor 1,7 procent bijdragen aan het bbp en die nauwelijks van belang zijn voor onze voedselvoorziening.
  Zihni Özdil, historicus

  Like

  • fleckie zegt:

   HOEVEEL MUZELMANNEN, geregistreerd of NIET. geregistreerd,… wonen EIGENLIJK. ……HIER…….in O N S. eigen. Land? En hoeveel stikstof ‘wasemt ‘ dit muzelmannen- volk uit., …BOVENDIEN. bestonden boerengemeenschappen. AL. HEEL. LANG!, voordat dat JULLIE, ( MOSLIMS). BESEFTEN. dat er een land met een boeren- landbouw- stand…BESTOND!…….waarvan jullie.. SOORT, …NU …..ten volste profiteert!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s