“Veiligheid” . . .

Screenshot_144

Kennen jullie ze ook, deze rechtse No-Go-Areas. Complete stadswijken in handen van rechtse familieclans. Of de kerstmarkten, die met zogenaamde nazipaaltjes beveiligd moeten worden. Veilige zones voor Oud & Nieuw, die de burgers tegen nazi´s beschermen. Al die rechtse messentrekkers, die losgaan op beschermingzoekers. Groepen rechtse mannen, die kinderen lastig vallen en buitenlandse vrouwen verkrachten. En afgelopen zomer maakten de nazi´s ook nog onze open lucht zwembaden onveilig. Je merkt duidelijk hoe het rechts-populisme de veiligheid in het land enorm bedreigt. 

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Veiligheid” . . .

 1. Republikein zegt:

  Complete stadswijken enz. niet waar.
  Voor het overige, waar!
  Het leven is heerlijk.

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  Op dit moment worden er pogingen ondernomen om de AfD de morele schuld te geven van de terroristische aanslag in Halle. Deelstaatsverkiezingen in Thüringen op 27 oktober. De AfD had tot nu toe goede cijfers. We begrijpen elkaar, niet?

  Geliked door 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Mooi stukje om in het achterhoofd op te slaan voor het geval dat je eens in gesprek komt met een Linksgekkie.
  Niet dat zoiets voor de hand liggend is maar je weet maar nooit.

  Like

 4. henk verhoef zegt:

  Nu snap ik pas waarom de pvv zo weinig stemmen krijgt
  Nu blijkt dat meeste stemmers op d33 en Gl nog te dom zijn om zonder pilletje/lijntje te poepen
  De cda/cu en zo zijn …nog ach die kiezen voor wat maagden in de hemel
  en rutte krijgt de gelovers in meer koopkracht afchter zich
  en loetje asbak de betere onderwijzers die op hem gaan stemen

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Ondanks! Der Kampf gegen Rechts geht weiter.

  Geliked door 3 people

 6. henk verhoef zegt:

  las ook weer zo,n BLIJ “bericht over hoe goed het gaat in nederland
  De winkels en zo hadden 3 pct meer omzet in GELD kopte het
  Ergens ver weg gestopt– volume verkoop met 2 pct gedaald
  Betekend dus gewoon u betaalt meer voor minder
  die rot boeren toch he — of gew23oon de btw verhoging
  Nog zo.n mooie– de banken moeten extra geld wegzetten voor de hypotheken want de hypotheken zijn veel te hoog voor kippen hokljes en zijn veel harder gestegen dan de lonen
  ergo veel mee4r rosico bij de nu reeds gaande recessie
  Men heeft niet meegenomen dat er iedere dag een 800 rechthebbende ongevraahd binnenkomen op een huis dus vraag vele malen groter dan aanbod== ergo de huurtje voor die nieuwkomers gaan omhoog en dat mag u betalenm

  dus goed stemmen he nu het nog kan want als de sharia inngevoerd is…

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ja de huizenprijzen zijn harder gestegen dan de lonen, nou is dat ook niet écht heel moeilijk want de lonen zijn netto nauwelijks hoger geworden.
   In de Elsevier werd al voorgerekend dat iemand met een gemiddeld inkomen er bij een verhoging van 5% slechts enkele euro’s netto aan overhield, de rest vloeide in de Staatskas, dan begrijpt u ook gelijk waarom Rutte er bij de industrie op hamerde dat ze de lonen moesten verhogen, dat zou zijn belastinginkomsten weer een boost geven !

   Like

 7. Henk zegt:

  En de EU net als Lul Rutte staan er bij en kijken er naar. Een EU zonder ruggegraat, zien niet eens kans hun eigen grenzen te bewaken, alles en werkelijk iedereen moordenaar , terrorist , IS strijder, met of zonder paspoort loopt hier gewoon naar binnen om vervolgens met voorrang een huis te krijgen en gratis geld. Ben je uitgeprocedeerd en moet je de EU verlaten kan je gewoon blijven !!!

  Geliked door 2 people

 8. Jack Terrible zegt:

  Ja zeker, het is net de omgekeerde wereld!!!

  Like

  • Das ook een goeie.
   Quote: Hans Lammerant van vzw Vredesactie wijst in Knack op de verantwoordelijkheid van de Belgische douane: “Door de goederen te laten passeren, schendt België zijn verplichtingen rond het VN-Wapenhandelverdrag, dat sinds 2014 van kracht is. Saudi-Arabië is immers betrokken bij de oorlog in Jemen en de VN-Mensenrechtenraad wijst op zware schendingen van het internationaal humanitair recht.

   Dan vraag Ik me af of ook FN Herstal en CMI Defence eens onderzocht worden want als er een embargo is mogen die ook niet exporteren. maar het is natuurlijk makkelijk om een paar ambtenaartjes te bekritiseren en de jongens van de grote poen op die manier af te dekken.
   Ik vraag me af of we hier nog ooit iets over horen.

   Like

 9. Zijlstra zegt:

  In Duitsland gaat men zelfs zover dat de politieagenten die lid zijn van de AFD uit de dienst moeten vertrekken. En AKK beweert dat de AFD de politieke arm van extreemrechts is.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Ondertussen in Zweden, 20% niet Zweeds

  https://www.breitbart.com/europe/2019/10/16/around-two-million-swedish-residents-are-now-foreign-born/

  Around Two Million Swedish Residents Are Now Foreign-Born

  Ongeveer twee miljoen Zweedse inwoners zijn nu in het buitenland geboren

  According to newly released statistics, nearly 20 per cent of the Swedish population, or one in five people, were born outside of the country as of 2019, a new record.
  A total of 1,960,000 foreign-born people now reside in Sweden according to Statistics Sweden who notes that the number of foreign-born residents has nearly doubled between 2000 and 2019, Swedish broadcaster SVT reports.

  The most common country of origin for migrants from 2000 until 2015 was neighbouring Finland but since the height of the migrant crisis, Syrians have surpassed Finnish immigrants and remain the number one origin country for foreign-born residents.

  Volgens nieuw vrijgegeven statistieken is bijna 20 procent van de Zweedse bevolking, of een op de vijf mensen, vanaf 2019 buiten het land geboren, een nieuw record.
  In totaal wonen nu 1.960.000 in het buitenland geboren mensen volgens Statistieken Zweden, die opmerkt dat het aantal in het buitenland geboren inwoners tussen 2000 en 2019 bijna is verdubbeld, meldt de Zweedse omroep SVT.

  Het meest voorkomende land van herkomst voor migranten van 2000 tot 2015 was buurland Finland, maar sinds het hoogtepunt van de migrantencrisis hebben Syriërs Finse immigranten overtroffen en blijven het nummer één land van herkomst voor in het buitenland geboren inwoners

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s