Werkstraf en 20 dagen cel voor Khalid F. die vrouw in lijnbus Zwolle verkrachtte

Screenshot_148

20-jarige vervolgd onder jeugdstrafrecht, want ‘geestelijk nog niet volwassen’

Wat een gaaf land.

In een lijnbus van Zwolle naar Dedemsvaart heeft een 20-jarige man een vrouw verkracht. De rechtbank in Zwolle heeft hem dinsdag veroordeeld tot 180 dagen jeugddetentie waarvan 160 dagen voorwaardelijk.

Post online

De man ontkende de vrouw te hebben gedwongen. Haar verklaring en beelden van een bewakingscamera in de bus bewijzen echter het tegendeel, vindt de rechtbank. De vrouw, die toen 18 jaar was, stapte ‘s avonds op 3 april 2018 in Zwolle op de bus. Een kennis van school, Khalid F., ging achterin naast haar zitten en trok zijn broek naar beneden. Daarna dwong hij haar tot seksuele handelingen.

De vrouw bevroor, stelde ze in haar verklaring, en kon niet om hulp schreeuwen bij de andere passagiers. De beelden bevestigen haar relaas, vinden de rechters. Hoewel F. meerderjarig was tijdens het plegen van het feit, is hij geestelijk nog niet volwassen. Vandaar dat het jeugdstrafrecht werd toegepast. Naast de jeugddetentie is hem een werkstraf van 60 uur opgelegd. Tegen de man was 9 maanden jeugddetentie waarvan 4 maanden voorwaardelijk geëist.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Lucky”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Werkstraf en 20 dagen cel voor Khalid F. die vrouw in lijnbus Zwolle verkrachtte

 1. ruud beijer zegt:

  Jammer dat wij hem niet mogen stenigen. Dat is het enige mooie van die sharia want daar mag het wel.

  Geliked door 3 people

  • koosv8 zegt:

   Houd er wel rekening mee dat zij dan gestenigd zou zijn. Hij niet, dan had het haar schuld geweest. En dat is ECHT krom, maar de ,,rechtspraak,, kan er hier ook wat van. Dat is ook heel triest tegenwoordig.

   Geliked door 2 people

   • Thomasson zegt:

    @Ruud Beijer. Geef niet te snel een credo voor de sharia. De sharia stenigt heel snel vrouwen die wat amical zijn tegenover mannen. Verkrachters zijn voor de sharia HELDEN. Het enige wat van hen wordt verwacht is te trouwen met de vrouw die ze hadden verkracht .. als zij dat willen! Kan wel, hoeft niet.

    Like

  • delamontagne zegt:

   In die onbeschaafde landen was [ is ? ] het gebruikelijk
   dat de slachtoffers of aanverwanten, nabestaanden van hen zelf mogen bepalen hoe of wat voor straf er wordt uitgedeeld.
   Dikwijls bij moord wordt de dader de keel doorgesneden en het mes kan niet bot genoeg zijn.
   ( uiteraard in ’t openbaar, ter afschrikking… )
   Maar in NL/ EU ! gaan we er brave NL/EU-burgers van maken.

   Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Ruud Beijer. Geef niet te snel een credo voor de sharia. De sharia stenigt heel snel vrouwen die wat amical zijn tegenover mannen. Verkrachters zijn voor de sharia HELDEN. Het enige wat van hen wordt verwacht is te trouwen met de vrouw die ze hadden verkracht .. als zij dat willen! Kan wel, hoeft niet.

   Like

  • Lucky zegt:

   https://www.geenstijl.nl/5150068/busverkrachter-zwolle-is-vrolijke-youtube-vlogger/

   Busverkrachter Zwolle is vrolijke Youtube-vlogger

   Willen jullie allemaal niet meer zo boos zijn op de celstraf van 20 dagen (die hij al in voorarrest had gezeten) voor verkrachter Khalid. Een straf is namelijk helemaal niet goed voor verkrachter Khalid, die volgens de rechter nou juist “positieve ontwikkelingen” heeft doorgemaakt. Zo heeft verkrachter Khalid inmiddels al meer dan 1000 abonnees op zijn YouTube-kanaal, waar hij meisjes op straat vraagt wie ze van hem en zijn vrienden zouden willen vermoorden, neuken, of huwen

   Like

 2. Slachtoffer wordt met een lollie naar huis gestuurd, de dader mag feesten, wat een rechtstaat, wat een blamage.

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Klopt helemaal en de lolly is ook helemaal biologisch dynamisch geproduceerd.

   Like

  • fleckie zegt:

   Als men deze vuilak eventueel kent, kan men hem TOCH. OOK. van zijn ‘voortdurende
   NOOD!! ‘afhelpen’ , op een zekere ‘donkere avond’, …opdat. DAT. soort volk weet, dat men. ‘niet’. helemaal. met. zich ‘laat. sollen’!!!!…….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 3. Rensk. zegt:

  Ik kan het niet meer bevatten. Geestelijk onvolwassen. Alsof kinderen dat soort handelingen verrichten. Na 20 dagen weer buiten. Op naar het volgende slachtoffer. Het intelligentieniveau ligt gewoon veel lager bij moslims. Maar dat mag je niet zeggen. Heel veel moslims zijn geestelijk onvolwassen. Vandaar ook dat veel moslima zich in moeten pakken, om de moslims te¨beschermen¨ Maar juist omdat het niveau vele malen lager ligt is de EU zo waus van het binnen halen ervan. Deze rechters zijn geschift. Ik vermoed te veel snuiven of te veel borrelsr Gaan ze heel raar van denken.

  Geliked door 2 people

  • Ach wen er maar vast aan @ Rensk.
   Dat word de nieuwe setting voor al deze misdaad door de Jihadisten gepleegd.
   Kijk het verhaal verwarde man is doorgeprikt en op het moment dat er verwarde man staat hoeft de Nederlander niet meer verteld te worden uit welke hoek de wind waait.
   Dus komen ze met iets nieuws : Geestelijk onvolwassen.
   Kunnen ze er weer een of twee jaartjes tegenaan en tegen die tijd zullen ze wel weer iets nieuws uitgedokterd hebben.

   Like

  • Lucky zegt:

   Het schofterige is óók nog dat het meisje van 18 dat verkracht is wél een geestelijke beperking had, waardoor ze zich niet goed kon weren tegen dat seksmonster.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Was het er helemaal mee eens Rensk. totdat ik die laatste regel las. Teveel borrels ?
   Gaan je dat nou ook nog van me afpakken ?

   Like

 4. Rensk. zegt:

  In de Sharia worden alleen vrouwen gestenigd. Geen mannen. Die worden of onthoofd of in stukken gesneden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Kuu zegt:

  Bij goed gedrag is er misschien wat strafvermindering mogelijk?

  Like

 6. ScheitLeister zegt:

  Man wat een uberkneuter land is dit toch. Niemand van de familie of vrienden die op het idee komt onze culturele aanwinst 7 dagen per week, driemaal daags tegen een boom te laten lopen, of in een grachtje te leren zwemmen?

  Bang voor “de wet” zeker?

  Kom op zeg, als multiculturele advocaatjes omgelegd kunnen worden kan toch ook de familie van zo’ n D66 rechter eens goed uitgewoond worden. Krijgen ze uit eerste hand verslag wat het met je doet…

  Als het volk zichzelf weigert te vededigen… zal niemand anders het doen.Als niemand dat gene zal durven dat nodzakelijk is, verdient het volk wat het krijgt.

  ScheitLeister

  Geliked door 4 people

  • ruud beijer zegt:

   Beste reageerder in dit land betekent iemand in nood helpen het einde van je baan. Je krijgt ontslag en of gevangenisstraf.
   Iemand in nood helpen mag niet.
   De PVV vindt dat als je iemand in nood helpt je een lintje verdient. Helaas zit de PVV niet in de regering. Dus dan maar niet helpen!

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Ga jij dan de familie uitwonen?

   Like

  • Even wachten ScheitLeister.
   Welke multiculturele Advokaat.
   De man heette Derk Wiersum.
   Niet bepaald een multiculturele naam lijkt me en hij was ook niet bezig met specifiek het multiculturele gedoe.
   Je zou eens moeten zoeken op het net wie de man werkelijk was, en het kan best zijn dat hij ooit eens iemand verdedigd heeft met buitenlandse afkomst maar dat maakt hem nou niet bepaald een multiculturele Advokaat.

   Like

 7. Cleo zegt:

  Dit heeft niks meer met rechtvaardigheid te maken. Laat de rechter zelf ondervinden wat het slachtoffer in deze casus heeft ondervonden. Pas dàn kan deze rechter een rechtvaardig vonnis vellen.
  Dit vonnis is waardeloos en een diepe belediging voor het slachtoffer!

  Like

 8. Republikein zegt:

  Onaangenaam en vernederend

  In de nacht van 3 op 4 april 2018 zat de man naast de vrouw achterin de lijnbus tussen Zwolle en Dedemsvaart. Daar dwong hij haar om seksuele handelingen bij hem te verrichten. Voor de jonge vrouw was dit een zeer onaangename en vernederende ervaring, vooral omdat dit gebeurde in het bijzijn van de chauffeur en andere nietsvermoedende passagiers. De rechtbank rekent het de man aan dat hij zich niet bekommerde om het slachtoffer, maar zich enkel liet leiden door zijn eigen verlangens en daarbij grenzen overschreed.
  Ernstig feit door kwetsbare jonge man

  Aan de ene kant zou de man hier een forse celstraf voor moeten krijgen. Het was een ernstig zedenfeit met een grote impact op het slachtoffer. Aan de andere kant is de man jong en nog niet uitgerijpt. Hij is kwetsbaar door zijn lage IQ van 65, is licht verstandelijk beperkt en functioneert op het niveau van een minderjarige.

  Hij is dus geen gemiddelde jonge volwassene. Daarom past de rechtbank het jeugdstrafrecht toe, en was de inhoudelijke behandeling van de strafzaak achter gesloten deuren. Bij het jeugdstrafrecht zijn de straffen en strafdoelen anders dan in het volwassenenstrafrecht. De nadruk ligt hier op de ontwikkeling van de jongere zodat hij niet meer in de fout gaat.
  Straf, ontwikkeling en behandeling

  De ontwikkeling en behandeling van de jonge man zijn belangrijk. Daarom oordeelt de rechtbank dat hij nu niet terug hoeft naar de jeugdinstelling. Dat zou de positieve ontwikkelingen verstoren, met het risico dat hij weer in de fout kan gaan.

  De rechtbank oordeelt dat de man een jeugddetentie krijgt van 180 dagen, waarvan 160 dagen voorwaardelijk met een proeftijd van 2 jaar. De man zat al 20 dagen in voorarrest. Eén van de bijzondere voorwaarden is dat hij zijn behandeling afmaakt. Daarnaast krijgt hij een taakstraf opgelegd van 60 uur. Aan het slachtoffer moet hij een schadevergoeding betalen van 750 euro.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   “Eén van de bijzondere voorwaarden is dat hij zijn behandeling afmaakt.”
   Daar ging het dus fout in de uitspraak, er had moeten staan; Eén van de bijzondere voorwaarden is dat hij niet gek moet opkijken als iemand hem afmaakt.
   En een persoonlijke toevoeging; liever vandaag dan morgen !

   Like

 9. Lot zegt:

  Kan iemand mij ooit eens uitleggen, waarom Duitse steden zijn gebombardeerd tijdens WOII? De reden dat zij in Nederland zaten was vooral ter kust verdediging, idem dito Noorwegen en Frankrijk ea. Waarom hebben ze de Barbarijse kusten niet gebombardeerd, waren we in een keer van deze mensen af. 20 miljoen barbaren ipv 20 miljoen Duitsers? De Duitsers zijn aan ons verwant een Germaans volk, daar kun je veilig tussen lopen, val je ook niet op, en goede cultuur, hoewel een beetje Slavisch, die OostEuropese Communisten. Wat is het antwoord? Waarom moeten wij steeds kapot gemaakt worden, vele oorlogen, guillotine, verbrandingen?
  De bisschop zoals de vader van Alpaida, was altijd afgebeeld als zwartharig, niet te vertrouwen. Dat volk wil altijd ons overheersen, zit in hun slaven/meester bloed (afkomstig van de Chinezen, lees het oera linda boek wat ze zeggen over aziaten en magyaren/meester priesterklasse.

  Vraag Aan Henk den Niederlander: Een deel van de moriscen (arabieren) in Spanje werden gedwongen katholiek. Deze kwamen naar ons en verbranden heksen en inquisitie. Is het qua tijd mogelijk dat het deze Moriscen waren die dat deden, wat ik denk?
  Die lijken mij namelijk nogal van martelen te houden, slaven en lelijke dingen doen. Deze moriscen gingen niet alleen terug naar Noord Afrika, maar ook naar Zuid Frankrijk!zolang ze het land Spanje maar uitwaren, er waren er teveel. Daarom heeft Zuid Frankrijk ook van die donkere mensen, met een zwartegrijzigebruinige huid. Onze huid is koperbruin. En in Frankrijk begonnen de verbrandingen en vervolgingen. Spanje daarvoor ook, blijkt uit jouw verhaal, maar is minder bekend. Wie kent Jeanne niet. Wat een ellende hebben we van die Turken/Arabieren/Noordafrikanen/Moriscen. Allemaal bloeddorstig volk. En het erge is, mensen zitten te zeuren over God enzo, maar wie beerft de wereld? Dat zijn biologisch/lichamelijk degene die weten te overleven. En wij staan niet erg goede kans! Zachtaardigheid zal ons niet doen overleven. Verder voeren deze illuminatie die ook in Griekenland zit, een strijd tegen ons, in het geniep. Willen wij vechten, dan moeten wij naar mijn mening ook in het geniep hen doden.
  Als ik intens kijk naar dat donkerharige volk wat hier al 500 jaar ofzo is, dan worden ze altijd agressief, want ze hebben nog steeds in zich, dat ik hun moet accepteren hier. Het is bekend dat ervaringen van ouders, genetisch doorgegeven worden. Maar ik ben hun hoer/prostituee niet om aan hun services te verlenen. Dat ik hen op hun gemak moet laten voelen hier. En wat krijg ik in return voor deze services? Niets, de kudos gaan naar hun, en daarmee zijn zij hoerenloper en pimp van mij beiden ineen. Ik laat mij toch zeker niet hoereren om hun aanwezigheid te faciliteren, goed te vinden, en hun op hun gemak hier te laten voelen. Ik ben geen gezelschapsdame/prostituee!

  Like

  • Ik moet eerlijk toegeven Lot dat Ik tot op dit moment nog nooit van de Moriscen gehoord heb.
   Maar kun je me een linkje geven zodat Ik een en ander op kan zoeken.
   Ik heb net een snelle zoektocht over het internet gedaan maar kon zo snel niks vinden.
   Geef me wat links en Ik ga zoeken.

   Like

  • henk verhoef zegt:

   helaas hebben de amerikanen geen kernbommen op duitsland gegooid in 45
   vind dat nog steeds een gemis
   want de moffen hebben meer anderen vermoord dan dat er moffen slachtroffers waren

   Like

  • Lot zegt:

   Henk den Niederlander; Het zijn de moriscos ofwel de moren, en zijn denk ik arabieren.
   Ik had het van een zeer lange website, maar het is te lang om te vinden. Het spreekt over moriscen en maranen in google. https://ilibrariana.wordpress.com/2018/12/27/boekverbrabdingen-in-de-loop-van-de-eeuwen/#comments

   Like

  • Lot zegt:

   Henk der Niederlander; moriscos zijn moslims, en maranen joden die gedwongen werden bekeerd.
   Henk Verhoef; Er zijn bijna 20 miljoen Duitsers omgebracht door bombardementen en verhongeringen burger en leger, en leger slecht gekleed in oktober de koude winter in te sturen naar Rusland. Paar miljoen Duitsers in concentratiekamp verhongerd na de oorlog. Dat hield nog 5 jaar aan. 20 jaar lang heb ik documentaires gevolgd op de Duitse t.v.
   Wat zou jij doen als jij als volk werd aangevallen? De Fransen hebben na WO I, de fabrieken leeggeroofd en toen hadden ze geen productie meer en moesten ze in de rij staan voor de gaarkeukens en betalingen doen aan Frankrijk, totdat ze daar mee stopten en Duitsland weer gingen opbouwen. Fransen en Duitsers werden tegen elkaar opgezet zodat ze oorlog gingen voeren en er depopulatie zou komen. Het Duitse volk en ook Nederland heeft nooit veroveringsoorlogen gevoerd, dat kun je niet van de Fransen en Engelsen zeggen, die zijn agressief. Het is een constante aanval om ons volk hier te doden, het is tegen lichtharigen en ogigen gericht van de zuidelijken. Zij willen het hier in nemen en ons van de aarde weghebben en als minderheid willen zij altijd in de hoge posities zitten en een rijk leven hebben en dat wij hen bedienden en betaalden. Wat is nieuw sinds de huidige tijd dat wat wij nog steeds doen? Een aanval van zeker 1500 jaar dat zij hier oorlogen voeren en land innemen.
   en 3000 jaar geleden begonnen met het binnenkomen van Europa.
   Al die doden zijn gedaan door Amerika via de lucht via concentratiekampen. Mijn vader vertelde dat zij werden gewaarschuwd na de oorlog Duitsland niet in te gaan, dat er daar werd huisgehouden onder de bevolking door Amerikanen, en ze niet zouden weten wie wie is. Afschuwelijk niet? Een aanval ook op mij.
   En ik wil nog op aandringen, dat ik hier vandaag bijna niet was geweest, omdat de Amerikanen de stad van mijn moeder wilde bombarderen, Helmond. Vanuit de lucht is ommerkeer gemaakt en is voor Eindhoven gekozen, omdat Helmond wat klein was, maar was wel het oorspronkelijke doel. Meerdere Nederlandse steden zijn gebombardeerd.
   En op het pluche de zwartharigen die blijven zitten, zoals Sharon Dijksma, geen Fries hoor.
   Die gaan niet dood, die geven opdracht om ons te doden in de geschiedenis.
   Een ding geeft mij nog genoegen, als wij er niet meer zijn, dan blijven alleen hun over, en dan kan die vreselijke Slavische bevolking het met elkaar doen, het is wie zij zijn, uit henzelf komt het Slavisme van de Magyar en daaruit komt weer het communisme.

   Ik begrijp best dat Duitsers iets wat anders zijn dan wij. Duitsers lijken op de Zweden, is volgens mij hetzelfde volk met asblond haar. En zie hoe ze beiden doen en met de buitenlanders omgaan, is hetzelfde. Wij behoren tot het Atlantische ras, met honingblond of auburn haren, een warmere haarkleur, ook bruin. Als Zweden donkerdere haren krijgen dan wordt het dirty blond een antraciet kleur. (Ja in zuid Zweden heb je ook wat wonen zoals wij, ik bedoel meer de Zweedse Finnen) Wij zijn niet helemaal hetzelfde ras. En allemaal wat mix erbij vanuit het oosten. In Duitsland kan ik vrij tussen de mannen/mensen lopen en mij daarin laven en leven. Dat kan niet gezegd worden van de rest van de wereld. Wij behoren tot de Europeanen en de cultuur.
   Hitler is geen Duitser.
   En hoe wilde jij afkomen van de buitenlanders die hier maar blijven binnen komen? Het ze lief vragen? Uitkeringen stoppen zal helpen, maar niet voldoende. De Duitsers hebben mensen gedood die zij het land uit wilden hebben. Wat is overigens nieuw. De Sudeten Duitsers en anderen werden overreden en gedood. Kennelijk is agressiviteit van andere volkeren niet zichtbaar voor jou, HENK VERHOEF, naar ons toe. De joden zijn niet alleen naar NEderland gekomen ook naar DUitsland 400 jaar geleden uit SPanje als vluchtelingen, ik denk dat zij vonden dat zij maar weer terug moesten gaan. Asiel voor een Vluchteling is tijdelijk zolang het nodig is en over onze hoofden beslist. Naar mijn mening zijn wij de oceanen en wereld opgestuurd, sinds zij hier kwamen, om over onze hoofden geld te verdienen. Spanje had ons al leeggeroofd in de 80 jaar daarvoor. 66% van de Nederlanders overleefden de tochten naar Azie niet, er werd gelogen dat het er maar 15% waren, zodat mensen bleven meewerken aan het verdienmodel. En dat er lichtharigen doodgingen was mooi meegenomen. De Duitsers zijn begonnen met hun dood te schieten en velen zijn ook het land uitgegaan, omdat ze er vanaf wilden. Een multicultureel land is denk ik wat voor deze mensen, die je ergens op de wereld kunt creeren bijv Amerika. Je kunt mensen niet door elkaar husselen, tenzij je voor multiculturaliteit bent. En je kunt mensen ook niet dwingen om van al die vreemden en buren te houden en liefde af te dwingen, alsof je wel van elkaar houdt.

   Like

 10. Freda110 zegt:

  Hoewel F. meerderjarig was tijdens het plegen van het feit, is hij geestelijk nog niet volwassen.
  Dat geloof ik graag, als je het gedrag van die bananenbuigers in het algemeen bekijkt is er geen een geestelijk volwassen.

  Like

 11. Jade zegt:

  Dit dankzij de beschermde status via de eu-resolutie 1743-9
  Het is verdomme godgeklaagd…

  Like

 12. Freda110 zegt:

  Iets te snel gedrukt, ik heb wel vreselijk medelijden met dat meisje want die weet als geen ander waar dit soort toe in staat is en het is dan ook niet verwonderlijk dat ze bevroor.
  Ik wens haar het allerbeste toe en hoop dat F vandaag of morgen per ongeluk tegen een enorme honkbalknuppel aanloopt zodat zijn neus achterstevoren komt te staan.

  Like

 13. henk verhoef zegt:

  rechtspraak door deskundige en onafhankelijke rechter en daders bijgestaan door de beschermers van de rechtstaat

  wat wilt u nu feitelijk nog meer

  dan had men dat in het stemhokje kenbaar MOETEN maken

  Like

 14. django zegt:

  Hoe hoog zou de straf zijn als hij een van de dochters van Willem Alexander Von Amsberg had verkracht ?

  Like

 15. Orelius zegt:

  Een volk die zijn vrouwen laat verkrachten is niets waard. Onze wetgeving is zo zwak . Wat gebeurd er in de natuur als iets zwak is. Dan zal het verdwijnen . Vul zelf de rest maar in.

  Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Hoezo 20 dagen!?

  Was een goed gesprek niet voldoende geweest?

  Like

 17. roheline1 zegt:

  kha minus lid= kha. Castreren die gek!

  Like

 18. bozeoudeman zegt:

  Onthoudt de namen van deze ‘rechters’. Zij moeten ter verantwoording worden geroepen als de bevrijding van Nederland van de ‘linkse ‘terreur een feit is.

  Like

 19. Jan j zegt:

  Iedereen die een misdaad pleegd, welke dan ook is geestelijk onrijp.
  Mijn vrouw beweerd wel eens dat ik geestelijk onrijp ben.
  Met dit “alibi” kan ik vrij verkrachten , moorden,…..
  Het is niet te geloven dat een rechter deze uitspraak doet.
  Je zou gaan geloven dat wij in een bananenrepubliek wonen

  Like

 20. Rick Timmer zegt:

  Inmiddels staan zijn onsmakelijke filmpjes weer online. Maar verwijderd hij alle reacties en blokt iedereen de moeder. Blijf hem lastig vallen!! https://www.youtube.com/watch?v=eJ5gvjjik94&t=3s

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s