Brief aan de Nationale Ombudsman

Screenshot_164

Reinier van Zutphen, de Nationale Ombudsman.

(Door: “Baile76”)

Zeer geachte Ombudsman,

Ik stuur u deze klacht, omdat wij Nederlanders elke dag steeds weer beledigd en steeds weer vals beschuldigd worden door de publieke omroep. Voor ik deze klacht bij u inlever, wil ik u eerst vertellen dat er achter deze klacht geen politieke en/of idealistische  achtergronden en of kenmerken schuilgaan en dat hij integer is geschreven.

Geachte heer, de media, zoals nieuwsbladen, radio of televisie zijn ons stelselmatig aan het beledigen. Ik zal u uitleggen hoe en wanneer. Telkens wanneer er een terroristische aanslag wordt gepleegd, vertelt het nieuws ons dat deze door een Nederlander is gepleegd. Een “Nederlander” die in Nederland een vijandige aanslag pleegt op de eigen bevolking? Denk daar eens aan, een Nederlander? Natuurlijk was het geen Nederlander.  Het was een Nederlander afkomstig uit ….? Hoe beledigend kan men het krijgen dat men als Nederlander beschuldigd gaat worden van zo´n verschrikkelijke aanslag op het eigen volk. En de NPO, vooral Radio1,  blijft maar doorgaan met het indoctrineren dat het Nederlandse volk het zelf heeft gedaan. In hoeverre kan dit soort verachtelijke beschuldigingen van terreur aan ons worden toegeschreven? En hoe kan het gebeuren dat de media dit zomaar kunnen doen en dat niemand, ook u als Ombudsman niet, dit soort verschrikkelijke beschuldigingen opmerkt? De gewone burger merkt het wel op en zijn telkens weer boos dat zij zo valselijk worden beschuldigd van aanslagen op hun  eigen volk. Het zijn geen Nederlanders die dit doen. De daders zijn van een ander komaf met een Nederlands paspoort die ons door hun overtuiging, die niet Nederlands is, en door hun voor ons vreemde religie mogen doden. En de media roepen dan het door een Nederlander is gedaan. Walgelijk.

Het gaat nog verder. Dezelfde omroepen, NPO, Radio1, Radio2 en Radio3, gaan ons Nederlanders er ook nog van beschuldigen dat wij strijden voor vreemde en vijandige  mogendheden. Luister maar naar het nieuws. Daar vertelt men ons dat daar Nederlandse ISIS-strijders zijn! Nogmaals: Nederlanders die voor een vreemde religie mensen afmaken over de wereld? Het zijn geen Nederlanders, het zijn mensen die wel een Nederlands paspoort krijgen, maar van een andere afkomst zijn. En vervolgens gaan moorden. En de radio- en tv-omroepen en nieuwsbladen gaan lopen verkondigen dat wij, de Nederlanders, dat doen.

U ziet dat wij Nederlanders constant door de media valselijk worden beledigd voor moord, terroristische daden en strijden voor een vijandig mogendheid. Ik vraag u om dit soort walgelijke indoctrinerende beschuldigingen bij de media te stoppen.

Post Scriptum:  Radio1 en de NPO hebben hier eveneens een bericht van gehad, maar reageren natuurlijk niet.

Door:
“Baile76”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, NPO, Overheid, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Brief aan de Nationale Ombudsman

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Volgens mevrouw sorregetta , thans koningin van nederland, bestaat de nederlander niet. Dus op grond van die uitspraak kan je ook die import Nederlanders in de openbaarheid noemen als bijvoorbeeld “Man uit Somalië” of iets dergelijks. En een voormalig pvda politicus , commissaris van de koningin, zei eens “Nederland niet van de Nederlanders, nederland is van iedereen

  Geliked door 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   Sterker nog: ze heeft gelijk. Het koninkrijk Nederland bestaat ook niet meer sedert mei 1940. Toen heeft Wilhelmina de troon ONgrondwettelijk verplastst naar Engeland nadat ze asiel had aangevraagd eind 1939. Dus zit W.A. en zij zelf op een niet-bestaande troon en is zij dus ook geen koningin. Nederigland is formeel nog steeds niet bevrijd, er is slechts een wapenstilstand en er is ook geen vredesverdrag met Duitsland. Hitler heeft zijn opvolger Döner de macht gegeven over Europa als zijn plastsvervanger na de aanslag. Hoewel hij voor die aanslag al was vertrokken naar…………Argentinië alwaar de regering Peron hem toestemmi g heeft gegeven en met de nodige égards heeft behandeld tot zijn dood…tot volgens velen 1962 toe hij is overleden. Anderen beweren dat hij langer heeft geleefd.

   Geliked door 1 persoon

 2. rs zegt:

  Ik denk dat U kunt wachten…………tot St.Juttemis………eer U antwoord krijgt op deze brief.Wel mooi geschreven, de waarheid, daar kan de Ombudsman ook niet tegen.

  Geliked door 2 people

 3. henk verhoef zegt:

  kunt u geen copietje sturen naar de ombudswijf voor de IS kindertjes

  Geliked door 4 people

 4. django zegt:

  dat wordt niets bij de ombudsman.
  nederland gaat kapot door de machtshebbers
  je moet inloggen met E erkenning en het antwoord is: NO-REPLAY

  Like

 5. Richar zegt:

  Uit ervaring weet ik dat deze man zelf zo corrupt is als de neten.
  Je hebt een volstrekt terechte klacht over de politie met bewijs.
  Wat doet deze idioot? Gooit het op een akkoordje met de politie achter je rug om en als je ze daarbij betrapt omdat de politie je een brief stuurt dat de ombudsman het helemaal met hen eens is terwijl je officieel jouw standpunt met argumentatie nog voor moet leggen aan de ombudsman ter beoordeling, dus betrapt bij een ambtsmisdrijf dan willen ze de klacht niet meer in behandeling nemen.

  Echt, deze man is een marionet van de regering.

  Geliked door 1 persoon

 6. de overheid houd niet van feiten; slechts van domme meningen en wereldvreemde idealen

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Niet alleen terroristische daden worden Nederlanders in de schoenen geschoven, maar ook aanrandingen, plof kraken, inbraken, vechtpartijen, mes aanvallen enz, enz.
  Veruit de meeste van die daden worden gepleegd door buitenlanders die een Nederlands paspoort hebben. Wat je schijnbaar cadeau krijgt bij tien pakjes Roomboter .
  Echter een Nederlands paspoort maakt je nog geen Nederlander, dus is een zeer grove belediging om al dat importtuig Nederlander te noemen.
  Genoeg is Genoeg !!!!!!

  Geliked door 2 people

 8. ruud beijer zegt:

  Opheffen die NSB omroep.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ik weet niet of een klacht naar de ombudsman zo effectief is. De ombudsman is een loopjongen van de staat met als opdracht de klagers het idee te geven dat er naar hen wordt geluisterd. Dat zal best wel lukken met deze aimabele man. Hij oogt vertrouwenwekkend echter hij doet niet wat de klagers van hem vragen want ook hij slaat politiek gezien nog geen deuk in een pakje boter. Toch probeer ik iets van hem gedaan te krijgen, komt ie. Beste ombudsman, voor het eerst, 2 weken geleden, zag ik een omroepster bij NPO.1 die een alles bedekkende hoofddoek droeg. Alleen haar dikke gezicht kwam eruit gestoken en ze maakte geluid. Waar het over ging weet ik niket meer. Ik was echt boos, verdorie een moslima op het publieke tv.netwerk. Of misschien had ze wel schurft of hoofdluis waarom ze die doek droeg maar ik dacht dat het een moslima was. Ik ben van mening dat een omroepster op tv niet iets godsdienstig uit mag stralen, zelfs niet bij de EO, hoewel die wel allemaal een hemelse blik hebben en praten alsof ze de heer net hebben gesproken. Maar o.k. daar is verder niets aan te doen. Ik ben direct in mijn email geklommen en heb een klacht gestuurd naar de directie van de NPO met het verzoek dit soort islamitische rotstreken achterwege te laten, dus scheiding van kerk en staat. (NPO.ers zijn ambtenaren dus dan is het helemaal erg). Als lid van de kerk van het vliegende spaghettimonster eis ik van de NPO dat vanwege de diversiteit er ook een omroeper(ster) komt met een vergiet op de kop. Dat alleen natuurlijk als ze het verdommen om die moslima eruit te schoppen. Helaas heb ik geen antwoord gekregen van de NPO. Misschien willen het ook eens proberen. Ik kan ook Geert Wilders vragen om daar eens Kamervragen over te stellen.

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    1 na laatste zin moet zijn “misschien willen jullie het ook eens proberen”. (Dit soort fouten maak ik alleen maar als gloeiend de pest in heb.)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s