CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op CARTOON

 1. Republikein zegt:

  She describes democracy as a “way of life” and expands on the idea that democracy goes beyond voting to include free speech, universal suffrage, an honest press, and an accountable government.

  “The ultimate goal of human beings in life is to be happy—to find peace and contentment. Only the democratic order facilitates this to the highest degree possible,” writes Waters in her Book Idea description.

  Ze beschrijft democratie als een “manier van leven” en gaat uit van het idee dat democratie verder gaat dan stemmen en omvat vrije meningsuiting, algemeen kiesrecht, een eerlijke pers en een verantwoordelijke regering.

  “Het uiteindelijke doel van mensen in het leven is om gelukkig te zijn om vrede en tevredenheid te vinden. Alleen de democratische orde vergemakkelijkt dit in de hoogst mogelijke mate”, schrijft Waters in haar beschrijving van haar boekideeën.

  https://some.campaign-view.com/ua/viewinbrowser?od=2d5a885a69b60a9724bf53c5cd096a3a61185630859ca1fd0&rd=144c9fa3bea34cfc&sd=144c9fa3bea33c13&n=11699e4c2808a34&mrd=144c9fa3bea33c05&m=1

  Like

 2. henk verhoef zegt:

  3was dat voor of na het stemmen

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  De regeringsvormen die de EU-fanaten voor ogen hebben, beginnen steeds meer op een dictatuur te gelijken, de politiek gaat bepalen wat het volk wel of niet mag, en inspraak word niet getolereerd.
  Het begint binnen de EU steeds meer een Communistische Staat te gaan worden, waar de dictatuur bepaalt, en de maatschappij er slechts mag zijn om de heilstaat te onderhouden…….
  De Socialistische Dictatuur die ons door de communistische partij in Brussel word verplicht zal Europa in een turbulente periode doen belanden……hopelijk word het vroeg Lente in Europa, en gaat het Brusselse Politburo snel in vlammen op, voordat het tij niet meer te keren valt.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Dit is werkelijkheid in u land, de dader word slachtoffer en word door slachtofferhulp aan alle kanten geholpen, en het slachtoffer word dader.daar doen ze niks voor.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Nederlandse politici ?

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Befehl ist Befehl! Waar heb ik dat meer gehoord

  Like

  • fleckie zegt:

   “Befehl ist Befehl, und. Befehl. soll Mann gehorchen’, ( en soldaten mochten zich niet ‘overgeven’ maar vechten blijven tot het uiterste, tegen de RUSSEN, …terwijl hun zog. ‘OBERSTEN’ al zich zo. langzamerhand voor begonnen te bereiden, ,naar ANDERE. oorden,te vertrekken! ( met hun geconfiskeerd, ( eventueel op Zwitserse banken, in bewaring) gestort geld,,……. ,: , waar onder OOK. ARABISCHE, !landen, …SYRIE, etc,,…….<~<~<~<~<~~<

   Like

 7. Aegolius cs zegt:

  In een notendop kan dit het resultaat zijn (…) na vrije verkiezingen in een democratische monarchie. Na wat onderhandelen der partijen,wordt men het eens en door de koning beëdigd en uiteindelijk “verheven” tot bestuursambtenaar in dienst van….. het koninkrijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s