Demonstratie Turken en Koerden in Rotterdam loopt uit de hand

Screenshot_170

ROTTERDAM – Update 20.31 uur – Bij de demonstratie van Turken en Koerden op het Kruisplein in Rotterdam is de vlam in de pan geslagen. De ME is ingezet en er zijn meerdere aanhoudingen verricht. Ook na de demonstratie zijn er nog vechtpartijen.

De Telegraaf

Dat laat de politie weten op Twitter. De Koerden demonstreerden tegen de Turkse inval in Syrië. Er was een tegendemonstratie aangekondigd. Daarvoor waren aparte vakken. Er zouden zo’n 150 Koerdische demonstranten aanwezig zijn geweest, tegenover 100 Turken.

De demonstraties mochten officieel tot 20.00 uur duren. Een half uur later laat de politie echter weten dat er ’nog steeds veel ME en politie aanwezig is’ in het centrum van Rotterdam.

De ordetroepen zijn er niet voor de keizers baard. „Op meerdere locaties ontstaan vechtpartijen waar agenten meteen tegen optreden”, aldus de politie rond 20.30 uur.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Islam, Islamitisch fundamentalisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Koerden, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, nieuw fascisme, Rotterdam, Rotzakken, Turken, verloedering. Bookmark de permalink .

31 reacties op Demonstratie Turken en Koerden in Rotterdam loopt uit de hand

 1. HenK zegt:

  kunnen die koerden niet naar syrie gaan om daar tegen de turken te knokken ?

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Er zullen ongetwijfeld in alle kranten protesten komen vanwege dit geweld en kamer vragen bij de vleet, plus een verhit debat.

  Of dit keer toch maar niet?

  Geliked door 2 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Wat zijn dat toch echter Nederlanders, die turken. Mijn advies aan zowel turken als koerden, ga lekker terug naar je eigen land en neem deel aan de gewapende strijd. Dan ben meer effectief voor je natie dan in het veilige nederland de boel te verzieken.

  Geliked door 4 people

 4. Ton Ruygrok zegt:

  Ja ik las het bij..de nos… ze werden als Koerden en Turken aangeduid… , ook raar waarom niet als nederlanders.., zoals gebruikelijk.., dit is aanzetten tot etnische spanningen .., en daar werkt.. de nos aan mee ..,Top…!!..,
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 3 people

  • boorzalf zegt:

   Na etnische spanningen komen etnische zuiveringen, op geruimd staat netjes.

   Like

  • A. de Koning zegt:

   Nee, natuurlijk niet als Nederlanders, ze willen toch niets van ons weten al wonen ze hier ze voelen zich nog steeds Turk of Koerd en mogen we dan misschien weten dat het om Turken en Koerden gaat hoewel mijn sympathie dan naar Koerden gaat. De Marokkaanse en Turkse trouwstoeten bezorgen al genoeg overlast en dat gebeurt echt niet bij Nederlanders.

   Like

 5. Daan Kranenburg zegt:

  Ton 21.41h. Nederlanders bestaan niet, dat weet je toch, vraag maar aan Maxima.

  Geliked door 1 persoon

 6. vangie1206j zegt:

  Het hele zooitje oppakken en het land uitzetten.
  Echt weer Nederland waar dit gelazer begint.
  En waarom mogen demonstreren die gemeente hufters moeten nu toch weten dat dit knokken wordt met die korte lontjes.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Op zich heeft het nog lang geduurd, alle zandnikkers in Arabierië vechten elkaar al jaren de tent uit, het was alleen maar wachten tot het moment dat ze de gevechten gingen exporteren.
  Dit keer in Rotterdam nog zonder AK 47’s maar dat kan nooit lang duren.
  Nog even en ze scheuren hier ook rond met Toyota Hilux pick-ups met erop een gemonteerde mitrailleur.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Let wel, haring met ui is niet origineel, de uien zijn er later bijgekomen om bederf tegen te gaan.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Waar is de tijd met z’n allen een twee drie……daarbij die molen ….die mooie molen ….enz…enz toen was Nederland nog Nederland….nu krioelt het van Turken Islamieten en dergelijk ” ongedierte”

  Geliked door 2 people

 10. Sabeltant zegt:

  Toonbeeld van een totaal mislukte integratie.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ik had ze binnen 2 tellen uit elkaar, die vechtende turken en koerden. Een salvo in de lucht met een machinegeweer. Vervolgens via de megafoon “Gaat heen of geweld zal worden gebruikt binnen2 minuten vanaf dan wordt met scherp geschoten”. Daarna 2 minuten aftellen via de megafoon en de volgende salvo’s zijn gericht en raak, op de betogers uiteraard.

   Like

 11. fleckie zegt:

  WAT. een. VERSCHIL. met de demonstratie van de gedisciplineerdheid van de boeren, terwijl boeren voor hun eigendom opkomen in EIGEN. LAND, ………..en VOORAL TURKEN.! en KOERDEN . in . NIET. HUN. EIGEN. LAND, knokken dus in ANDERMANS LAND, waar ze zich vooral. TURKEN. brutaalweg gedragen.!…….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 2 people

 12. Ton Ruygrok zegt:

  Rutte vindt het onacceptabel en .. onbeschaafd… hoe deze Koerden en Turken met elkaar omgaan.., wat een Ongelofelijke Nul is die man … de doos van Pandora naar binnen halen en menen dat dit geen gevolgen heeft…, enz.enz. …,
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 1 persoon

 13. henk verhoef zegt:

  je kan die lieverds toch niet terug sturen naar dat onaardige regine waar veel kaaskoppen zograag op vakantie gaan
  Als die turkse en koerdische nedelrandeers in ankara zouden flikken wat ze in rotterstan flikken( ook met wel een moslim burgemeester) dan gingen ze een paar jaartje een echte gevangenis in een dan ook geen oetkering van de zeer hoge ambtenaren van het UWV
  Dus u kunt het niet maklen deze lieden trerug te sturen, zelfs niet als ze een agent van achteren( de gietenneukrs doen altijd alles van achteren) in elkaar slaan–
  ze lachen zich een ongeluk om de nederlanders helemaal als ze de strafhoren die een nedelrandster rechterin ze oplegt
  misschien we;l een 8 uur werlken
  oh de beschermer van der rechtstaat staat de dader dan nog wel bij op uw klosten uiteraatrd

  Geliked door 2 people

 14. bozeoudeman zegt:

  Ter herinnering ‘wie de schuld aan alles hebben’ zie de idioot Tofik Dibi.

  Like

 15. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/turkse-jeugdspelers-in-europese-amateur-voetbalteams-salueren-voor-erdogan/

  Turkse jeugdspelers in Europese amateur voetbalteams salueren voor Erdogan

  Toestaan dubbele paspoorten begint zich te wreken – Vlaamse minister van sport vindt het ‘ongehoord dat kinderen voor politieke en militaire propaganda worden misbruikt’

  De UEFA onderzoekt momenteel of het Turkse nationale voetbalelftal gestraft moet worden wegens het salueren van de spelers bij de recente EK-kwalificatieduels met Albanië en Frankrijk. Het is namelijk verboden om politieke uitingen te doen tijdens een wedstrijd. Het saluut aan dictator Erdogan is gezien diens onderdrukking van critici in eigen land, de invasie van Syrië en de oorlog tegen de Koerdische bevolking te vergelijken met het brengen van de Hitlergroet. Nu blijken ook Turkse spelers van jeugdige amateurteams in Europa de militaire Erdogan-saluut te brengen. Wat gaat de KNVB doen als dit ook in Nederland gebeurt? Wij vermoeden dat het op de door steeds meer mensen verafschuwde politiek-correcte wijze zoveel mogelijk stil zal worden gehouden, mits het alsnog in de media komt.

  Like

 16. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/10/17/video-vvd-en-christenunie-ruzien-over-turkije-motie/

  Video – VVD en ChristenUnie ruziën over Turkije-motie
  Alleen de VVD en DENK stemden tegen

  Like

 17. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/genieten-kees-van-der-staaij-rekent-keihard-af-met-denk-schreeuwlelijk-selcuk-ozturk-irritante-schildknaap/

  Genieten! Kees van der Staaij rekent KEIHARD af met DENK-schreeuwlelijk Selçuk Öztürk: ‘Irritante schildknaap!’

  DENK-onderdeurtje Selçuk Öztürk kreeg gisteren eens goed met de deksel op de neus van SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij. Terwijl de Kamer debatteerde over de oorlog in Syrië, stond de Limburgse malloot als een scheldtokkie door de plenaire zaal te schreeuwen. Van der Staaij maakte hem daarop met de grond gelijk.

  Like

 18. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/middle-east/2019/10/17/baghdad-bishop-iraqi-christians-fear-new-rise-of-islamic-state/

  Baghdad Bishop: Iraqi Christians Fear ‘New Rise’ of Islamic State

  Bagdad Bisschop: Iraakse christenen vrezen ‘New Rise’ van de islamitische staat

  An Iraqi bishop says there is a “strong fear” among the people the Islamic State may return, thanks to the Turkish offensive against the Kurds in the north of Syria.
  Bishop Basil Yaldo, auxiliary bishop of Baghdad and the closest collaborator of the patriarch Louis Raphael Sako, told AsiaNews an intervention by the international community is “fundamental” to apply the necessary “pressure on Turkey” to curb the offensive.

  Bishop Yaldo said that Turkey’s military operation launched by Ankara in northern Syria has ignited fears of a “new rise” of the Islamic State. “We have already experienced this and there is a strong fear that it may return,” he said.

  Een Iraakse bisschop zegt dat er een “sterke angst” is onder de mensen dat de Islamitische Staat mogelijk terugkeert, dankzij het Turkse offensief tegen de Koerden in het noorden van Syrië.
  Bisschop Basil Yaldo, hulpbisschop van Bagdad en de nauwste medewerker van de patriarch Louis Raphael Sako, vertelde AsiaNews dat een interventie van de internationale gemeenschap ‘fundamenteel’ is om de nodige ‘druk op Turkije’ uit te oefenen om het offensief te beteugelen.

  Bisschop Yaldo zei dat de militaire operatie van Turkije gelanceerd door Ankara in het noorden van Syrië de angst voor een “nieuwe opkomst” van de Islamitische Staat heeft aangewakkerd. “We hebben dit al meegemaakt en er is een sterke angst dat het terugkomt,” zei hij.

  Like

 19. Wachteres zegt:

  Dit komt door jullie naïef idealisme! Thierry vs de Kamer over Syrië

  Like

 20. Joran zegt:

  Goh… de Ottomanen zijn weer eens aan het rellen…. Snel heeft Thierry nog iets intellectuals wat we niet begrijpen maar vast als racistisch opgevat kan worden…Nee,!!!! Wilders ook niet?
  Trump heeft vast iets gedaan of gezegd over het klimaat…. Nee, oh … Gelukkig er rijd net een Blanke boer met een grafkist op zijn auto en er staat jesse op.

  Zomaar een dag in het leven van een Volkskrant eindreactor.

  Like

 21. Eppo zegt:

  Wat een zooitje heeft die PvdA en nog wat van die Haagse Hippies Clubs er van dit Land gemaakt .
  Een goor Murkenmeuk Ghetto .
  En nog maar binnen blijven halen hier .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s