Gerechtshof legt ‘minder Marokkanen’-proces rond Wilders stil

Screenshot_162

Geert Wilders en zijn advocaat Geert-Jan Knoops.

(Door: Tobias den Hartog)

Het gerechtshof heeft het ‘minder Marokkanen’-proces rond PVV-leider Geert Wilders vanmiddag stilgelegd. Het hof geeft daarmee deels gehoor aan de oproep van Wilders, die de zaak wil aanhouden in afwachting van een extra zoektocht die minister Grapperhaus heeft bevolen naar relevante documenten binnen het OM die zouden kunnen wijzen op politieke bemoeienis met de strafzaak.

Het hof wil eerst wachten op een zoektocht die het Openbaar Ministerie  gaat doen. Die moet, op last van minister Grapperhaus zoeken of er nog documenten te vinden zijn op haar burelen waaruit zou kunnen worden afgeleid dat er politieke bemoeienis is geweest met de strafzaak. Wilders heeft in eerdere e-mails bewijs gezien dat toenmalig minister Ivo Opstelten zich met de procedure bemoeide. Het OM spreekt dat steevast tegen, maar minister Ferd Grapperhaus zegde deze week toe dat de papieren allemaal nog eens tegen het licht zouden moeten worden gehouden. Het hof wil wachten op de resultaten hiervan.

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, Marokkanen, Overheid, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

7 reacties op Gerechtshof legt ‘minder Marokkanen’-proces rond Wilders stil

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Dit lijkt mij een nuttige slag voor Wilders. Van uitstel komt hopelijk afstel van deze belachelijke gang van zaken. Inmiddels vind 83% van de Nederlanders deze procedure belachelijk, dus verspilling van enorm veel gemeenschapsgeld.

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Wat een farce,ze weten gewoon niet meer hoe ze uit deze komedie die ze hebben aangespannen uit moeten komen ,dit is een show zonder einde ,waarmee het kabinet zich heeft neergezet als een stelletje vervelende kleine kleuters .

  Like

 3. henk verhoef zegt:

  zie dat helemaal zitten
  die rechterinnen willen natuurlijk niet helemaal voor lul staan als quota overgang excuus truus
  Is toch wel een vreemd ministerie van veil,iheid met onbekwame ambtenaren– eestrt bonnetje van teeuw/opstelten zoek en toen weergevonden
  en nu moet er uit/in iedere prullebak en screder van de jongste bediende en portier ook nog gezocht worden
  De klokkenluiders zijn recent nog even gewaarschuwd pas op we luisteren god en alle mensen af he( klokkenluider wetenschappelijk afdeling!!) met den matennaiers organisatie – de rijks recherche
  Ben wel benieuwd wie er weer allemaal verbijsterd zullen zijn
  Maar grappenmaker heeft als goed cda politicus en advocaat wel zijn positie veilig gesteld door zo goed zijn best te doen om die onderste steen te vinden
  Aal in emmer snot pak je eerder– vriendeje van snoaal trutje

  Like

 4. Misschien kan het OM ook kijken of het strafbaar is om de fascistoïde islam Erdogan Turken nog langer te faciliteren ,voordat het te laat is !! Eventueel moeten we de islamitische Nederlandse Erdogan Turken preventief het land uitzetten ,voordat het te laat is , te beginnen bij de zogenaamd politiek correcte tweede kamerleden van de Turkse partij “Denk”!!Deze Turken mogen van Erdogan toch niet integreren !!Ook de Nederlandse NSB is politiek correct begonnen ,ook toen hield de laffe achterbakse overheid zich afzijdig ,waar Hitler handig gebruik van heeft gemaakt!

  Geliked door 1 persoon

 5. HenK zegt:

  Een grote schijnvertoning die rechtszaak over minder marokkanen…….

  Like

 6. Eric zegt:

  Ze zouden beter op zoek gaan naar een manier om de woorden van Wilders m.b.t. Marokkanen in beleid om te zetten. Het is hoogdringend !

  Like

 7. Oei….na een officieel bevel moet er gezocht worden. Er wordt vergeten dat er in die achterliggende maanden een grondige schoonmaak heeft plaatsgevonden. Oud papier inzamelen was ineens HOT.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s