VIDEO: Geert Wilders spreekt de boeren toe op het Malieveld (16-10-2019)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Den Haag, Geert Wilders, gezond realisme, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Geert Wilders spreekt de boeren toe op het Malieveld (16-10-2019)

 1. Edwin Lauxen zegt:

  Als je goed kijkt naar de rug van Geert Wilders, zie je dat hij een kogelwerend vest draagt en toch hij staat daar voor ons en neemt risico !

  Vreselijk dat dit nodig is in Nederland, maar goed.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Edwin Lauxen. “Vreselijk dat dit nodig is in Nederland, maar goed.”. Daarvoor hebben onze politieke leiders gezorgd en zij doen dat al 50 jaar lang…. Dat deden ze in opdracht van BILDERBERG/NWO De vazalen van Bilderberg en NWO. De EU is een soort Hauptkomandatur waar de verordeningen en bevelen woden verspreid.

   Geliked door 1 persoon

 2. Bezorgde burger zegt:

  Wat kon de NOS het gejuich van de boeren toch goed onderdrukken in dit filmpje.
  Knap stukje onpartijdige en enorm betrouwbare journalistiek!

  Geliked door 1 persoon

 3. Thomasson zegt:

  Vandaag stonden, langs de weg, in Friesland tractoren met “Armoedevlaggen” en protestborden. Hun protest is het protest van de hele bevolking. “Zonder de boeren heeft Nederland niets te vreten” en dat is een waarheid als een koe. De mensen in de noordelijke provincies hebben schoon genoeg van de zak leugens afkomstig uit Den Haag. Voordat men aan komt zetten met CO2 en stikstof geouwehoer, moet het kabinet eerst de Groningers helpen die door de gaswinning in halfverwoeste huizen moeten wonen. Als men het stikstofverhaal goed analyseert, drijft de leugen vanzelf naar boven. Wat helpt dat als de Nederlandse bevolking zou leven net als in de Hongerwinter van 1944 – 1945? Met paar uur per dag elektriciteit en idem dito gas? Als men
  ‘s avonds gezamenlijk op de fiets zou zitten voor een beetje licht van de dynamo, zal er minder stikstof worden geproduceerd? Vergeet het maar. De stikstof zal vanuit de VK hierheen waaien. Nederland zit pal achter de kont van de VK: een hoog geïndustrialiseerd en enorm groot land. De kolencentrales werken in de VK nog op volle toeren. Dan hebben wij IJsland met zo’n 140 vulkanen, waarvan er nog ca. 30 actief zijn. Hieronder ziet u een lijst van dat IJslandse ongein:
  https://www.ijsland-enzo.nl/ijsland/vul_namen.asp Wat daar uit de diepte van de aarde komt, is niet voor de poes. CO2 en stikstof horen ook bij het assortiment. Wat kunnen de helden van de EU, zoals Timmerfrans, tegen IJsland doen? Vragen maatregelen te nemen? De helft van de vulkanen dichtgooien? Niet te vergeten dat de meteorologische lage- en hoge drukgebieden draaien ook vanuit Oost Europa hierheen. Ze hebben daar allemaal nog kolencentrales. Polen gaat zelfs meer bouwen en wij mogen de tyfus krijgen.
  CO2 en stikstofproblemen zijn op globaal niveau, en Nederland is zelfs nog geen schijt in de wind waard.

  Geliked door 1 persoon

 4. Monalisa zegt:

  Geweldig 👍👍👍👍👍👍

  Like

 5. fleckie zegt:

  Hoeveel. /WAT. is er uit het. BOTLEK- GEBIED. afkomstig?!!!

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Wilders was tot nu toe niet erg populair bij de boerenbevolking. In elk geval niet in het noorden. Hier heeft vooral CDA voor het zeggen. Ik hoop dat na zijn verschijning op het Malieveld, zouden ze hem meer gaan waarderen. Een man die durft met een kogelvrije vest voor zijn publiek te spreken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s