ZE BLIJVEN GEWOON KOMEN!: Asielcentrum Ter Apel weer vol

Screenshot_166

(Door: Marcel Looden)

De instroom van asielzoekers in Nederland is zodanig hoog dat het asielcentrum in Ter Apel (foto) weer vrijwel geheel is gevuld. Er verblijven 1900 vluchtelingen.

Officieel kan de opvanglocatie, de grootste van het land, 2000 mensen herbergen. ,,In de praktijk hebben we dat aantal nooit, we zitten dus zo goed als vol’’, zegt woordvoerster Jacqueline Engbers van het COA.

Lees verder>>>
(h/t “rottenpikwick”)
Dagblad van het Noorden

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, Groningen, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op ZE BLIJVEN GEWOON KOMEN!: Asielcentrum Ter Apel weer vol

 1. Tistochwat zegt:

  ruim 5500 statushouders. Mannen en vrouwen die een verblijfstatus hebben maar nog geen woning. In afwachting daarvan zitten ze nog in een azc.

  Nou ja, dan wachten de echte Nederlanders toch gewoon nog tien jaar langer op een huis?

  Waarom neemt die genotzuchtige multimiljardair die ‘statushouders’ en de rest van de mohammedaanse meuk niet allemaal op in zijn vele ‘koninklijke’ lustoorden?

  Geliked door 3 people

  • kampersrene zegt:

   De correcte politek is de grootste schudige …. shuif naar riching die DENK en D66 naar richting exit en Nederland kan terug Nederland worden…..vergeet Rutte niet en de Europse Unie….en stem op Wilders…..dat is de enige oplossing !

   Like

 2. andre zegt:

  En waarom ze maar blijven komen? Kunnen jullie dit ook lezen? Ik lees hier dus uit dat een stelletje linkse hufters vanuit de VN regelgeving voor een jaartje verlengen zodat reddingsschepen ongestoord losers kunnen oppikken en als een ferry de EU in kunnen varen? Ik kan het fout lezen maar zoals ik het lees moet Rutte eventjes verantwoording gaan afleggen en Bruxxel ook.

  https://www.libyaobserver.ly/news/un-security-council-extends-operation-sophia-another-year

  kijk hier eens naar en zie ik het fout of goed?

  Geliked door 3 people

 3. Peter zegt:

  Nederland is druk met Klimaat,allemaal afleiding van het werkelijke probleem ,slaap lekker door allemaal .

  Geliked door 5 people

  • Peter Hier slapen ze al jaren niet meer.
   Ze weten hier maar al te goed wat er werkelijk speelt, hier zij de mensen goed genoeg geinformeerd en proberen de boodschap nar buiten te brengen.
   Maak je maar niet druk om hetgeen hier gebeurd.

   Like

  • fleckie zegt:

   Ja, ‘ koningin UTOPIA’, ( FEMKE Halsema)groen links, heeft toen al . verteld wat de bedoeling was, … van de Motie Halsema, door. later de onteigeningen van de boeren,om op onteigend land. gebouwen, …voornamelijk. voor bewoning. te plaatsen.
   ……<~<~<~<~<~<~<

   Like

 4. Rensk. zegt:

  Is er al Welkom in ons land gezongen en de wereld is van iedereen!. Dus alles in de supermarkten en andere winkels is ook van en voor iedereen dus gratis pakken. Ik zie het verschil niet en deze asieleisers kennelijk ook niet.

  Like

  • fleckie zegt:

   Ja, men ziet o.a. REGELMATIG. opengebroken, van direct uit eetbare of drinkbare. pakken, in de supermarkten, WAT. VOORHEEN. NIET. voorkwam, d.w.z. ‘Gekleurden nog niet AANWEZIG waren. In den LANDE. …….Volgens DE. KORAN, mogen / moeten ze stelen van anderen,/ ‘NIET. In allah- gelovigen, ( hun levenswijze is er immers op. gebaseerd, maar……ze letten wel goed op, dat er bij. hun, de allah- aanbidders NIETS. ‘ontvreemd’ wordt!!…….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 5. Trucker zegt:

  Eerste gedachte die bij mij opkomt als ik dit fotootje WAAR IS DE PRIKKELDRAAD, dit is een faciliteit die zo een afgesloten perimeter kan zijn dus geen islamieten buiten dat pand.

  Geliked door 2 people

 6. Gerrit zegt:

  Later zal men zeggen, met 20 miljoen inwoners, “Hoe was het mogelijk dat we dat allemaal hebben laten gebeuren.?? Ik weet nog hoe vredig en rustig het land was met 10 miljoen.

  Geliked door 3 people

 7. Thomasson zegt:

  Dat ze blijven komen en Ter Apel is weer vol, moet alle alarmklokken slaan. Dat betekent meer Jihadisten, verkrachters, pedofielen, criminelen en kannibalen. Maar net als bij “Tommy Teleshopping” er is nog meer: hun komst is ook een zorg voor alle milieufreaks. Des te meer mensen op een oppervlakte, des te meer CO2 en stikstof wordt geproduceerd. De nieuwe aanwinst uit Islamitisch landen en Afrika poepen en plassen net zo veel als een kudde stamboek vee en vervuilen de omgeving met CO2 en stikstof. Het verschil tussen de twee is: de koeien en schapen zorgen voor eten op onze tafel. Asielzoekers zorgen voor vervuiling, criminaliteit en vooral terrorisme.

  Geliked door 3 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Al die asielzoekers. Dat moet niet goed zijn voor de CO2 uitstoot de stikstof uitstoot en het milieu in algemeen. Maar dat is niet wat ze willen agenderen. Wat ze wel willen is minder boeren en meer asielzoekers. Nederland gaat goed voorruit.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Nou proberen ze zelfs in Amsterdam, net zoals eerder in Leipzig en Dresden, de burgers daar te bewegen om bij hun thuis asielzoekers op te gaan nemen! Gewoon allemaal afwijzen daarginder!

   Geliked door 2 people

 9. Klaas zegt:

  Like

 10. bobzelf zegt:

  kijk de grieken waren het al effe zat, met overvolle eilanden dus de hl eilanden groep aan de turkse kant !!!! Greece , geen geld, geen werk en geen huizen , dus ? geven ze een 1 jarig visum af aan al die malloten die uw centen op komen maken, daarmee, kan je dus heel europa door, erin en eruit, wat je maar wil , , dus als je ze niet stopt in de middelandse zee danwel terug stuurt, komen ze met bus / trein / vliegtuig ladingen binnen, de immigratie dienst in Piraeus staatdagelijks boordevol, rijen dik , veel plezier nog in west europa huggie

  bobzelf

  Geliked door 1 persoon

 11. Dr. Heinz zegt:

  Uit dat EU, de grenzen dicht met controle door het leger.
  Stoppen met die vluchtelingen opvang, die volgens deskundigen geen vluchtelingen zijn maar economische profiteurs!!
  Alles wat hier niet thuishoort retour eigen land!
  Stoppen met geldpompen in dat COA en andere vluchtelingen clubjes.
  Doe ook nog maar die milieu clubjes er bij, die verzieken de maatschappij met hun geklier en gekloot en dat moet ook stoppen.
  Stoppen met dat ontwikkelingshulp, dit heeft totaal geen zin.
  En dan de macht ontnemen van die EU proleten, en de groene Khmer.
  De tijd is daar!!

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   MET. Datzelfde geld wordt wel meer dan gedeeltelijk OOK door DE BOEREN door hun MILJARDENOPBRENGSTEN! ! betaald.( maar. betr. de bewuste. RIJKDOM::. MILJARDENOPBRENGSTEN is wel NOOIT. ‘bekend ‘ gemaakt. ( Achteraf beseft men waardoor men ‘goedgeefs/ gul, kon zijn , o.a. Via madam KAAG, D’66! ( miljoenen, o.a.naar PALESTIJNEN, ): en ANDERE. MUZELMANNEN!!!…….<~<~<~<~<~<~<~

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   controle door het leger van de grenzen? Dat gaat niet door, dat leger hebben ze nodig om de boeren en straks de burgers erbij in toom te houden,

   Like

 12. Daan Kranenburg zegt:

  Hoop dat er de komende paar jaar nog een miljoen asielzoekers binnen wandelen, dus de grenzen svp open houden meneer Rutte. We hebben ruimte zat en zijn een rijk land toch!

  Like

 13. ronjaspers zegt:

  Het zijn geen asielzoekers,vluchtelingen of migranten,het zijn soldaten van allah.Ze worden binnengehaald om de oorspronkelijke europeanen te terroriseren en af te slachten.

  Geliked door 3 people

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat je je natuurlijk wel moet realiseren is, dat als die zielige vluchtelingen niet meer komen, de medewerkers van die AZC’s zonder werk zitten. Die willen dan allemaal een WW-uitkering. Wat denk je dat dat gaat kosten? Nee, dan kunnen we beter die mosliminvasie gewoon door laten gaan. Toch…?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 15. Tijl Uylenspiegel zegt:

  En voor het geval dat u denkt dat ze in armoedige optrekjes zitten, vergroot de foto even, het is gewoon een nieuwbouwwijk.
  Daarbij vraag aan een Amerikaan of hij zo vriendelijk wil zijn Nederland aan te wijzen op een wereldkaart, 99% kans dat hij/zij dat niet kan. Misschien moet de ANWB toch eens stoppen met het plaatsen van richtingaanwijzers, heel Arabierië weet ons inmiddels te vinden.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Moet je voorstellen; Ter Apel telt 8875 inwoners, met 1900 erbij is dat een groei van meer dan 20%

  Like

 17. Hovawart zegt:

  Het stijgende percentage aan gelukzoekers vertoont een wel heel toevallige overeenkomst met de stijging van 7% van het aantal geweldsincidenten (messteekincidentjes)…..toeval?

  Geliked door 2 people

 18. koddebeier zegt:

  Aan de grens wordt dan ook het bord Nederland vervangen door Welkom in Den Soeten Inval,
  gratis: huis, uitkering,scholing en medische zorg.

  Geliked door 1 persoon

 19. Lucky zegt:

  Iets anders, afrikaanse wanorde
  https://www.breitbart.com/national-security/2019/10/17/u-n-study-african-governments-fail-to-document-half-of-continents-births/

  U.N. Study: African Governments Fail to Document Half of Continent’s Births
  U.N. Studie: Afrikaanse regeringen kunnen de helft van de geboorten van Continent niet documenteren

  Around 50 percent of African children are not registered at birth and effectively stateless, often meaning they cannot access essential social services such as healthcare and education, a United Nations study revealed Tuesday.
  Speaking at a five-day conference in Lusaka attended by African ministers responsible for civil registration, the head of the U.N. in Zambia, Coumbia Mar Gadio, said failing to register children as citizens makes it harder for them to force their way out of poverty.

  “Many African countries still lack adequate viable complete and digital registration systems. Unfortunately, more than half of the children in Africa are not registered at birth, a foundation for any citizen registration system,” Mar Gadio said

  Ongeveer 50 procent van de Afrikaanse kinderen is niet geregistreerd bij de geboorte en effectief staatloos, wat vaak betekent dat ze geen toegang hebben tot essentiële sociale voorzieningen zoals gezondheidszorg en onderwijs, zo bleek uit een onderzoek van de Verenigde Naties dinsdag.
  Het hoofd van de U.N. in Zambia, Coumbia Mar Gadio, zei tijdens een vijfdaagse conferentie in Lusaka, bijgewoond door Afrikaanse ministers die verantwoordelijk zijn voor de burgerregistratie, dat het nalaten om kinderen te registreren omdat burgers het voor hen moeilijker maken om zich uit de armoede te dwingen.

  “Veel Afrikaanse landen hebben nog steeds onvoldoende bruikbare complete en digitale registratiesystemen. Helaas is meer dan de helft van de kinderen in Afrika niet geregistreerd bij de geboorte, een basis voor elk burgerregistratiesysteem, “zei Mar Gadio

  Like

 20. Frans de Jong zegt:

  En het politiebureau heeft niet eens de capaciteit om 2 mensen te kunnen arresteren, dan hebben ze Stadskanaal nodig. Het blijkt wel weer, alles voor de nepvluchtelingen, wat een poppenkast, wat een regelrecht zootje!!!

  Deze week heb ik ook werkelijk gedacht dat ik in een winkelcentrum in Timboektoe liep te winkelen!

  LATEN WE OPSTAAN, DIT MOETEN WIJ NIET MEER WILLEN!!!

  LATEN WE ALS TERAPELRS ÉÉN BLOK VORMEN EN DE STRAAT OP GAAN!

  WAT BOEREN KUNNEN, KUNNEN WIJ OOK MENSEN!!!

  WEG MET HET AZC, ZODAT TER APEL WEER EEN MOOI EN RUSTIG DORP WORDT!!!

  Frans de Jong
  Ter Apel

  Like

 21. ruud beijer zegt:

  Dat coa moet worden veroordeeld wegens landverraad

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s