Bericht dat werd rondgestuurd op het Franse eiland Corsica

Screenshot_20

(Door: Dominique Bianchi – Vertaling: “delamontagne”)

Bent U moslim? Wel, lees dit dan maar eens goed. Op Corsica moeten immigranten integreren, zich aanpassen. Neem jullie voorouders als voorbeeld, die in hun tijd opgingen in de Franse gemeenschap zonder toch hun eigen identiteit te verliezen. Maar zij hadden wel respect voor hun nieuwe land dat hen onderdak verschafte. Het is onvergeeflijk dat kinderen en kleinkinderen van de immigranten van eertijds zich niet willen aanpassen, ze worden beïnvloed door de islamitische manier van leven die van elders komt en willen ons de islamitische wetten opdringen, eindigend in de Sharia. WIJ ACCEPTEREN DIT HIER OP CORSICA NIET!

Wij laten dit niet gebeuren, zoals dat al het geval is in de banlieues en de No-Go-zones. De inwoners van ons eiland zijn bijzonder alert op al die vormen van “afwijkend” gedrag waaraan velen in de Franse samenleving zich ergeren. Als U moslim bent, vergeet dan vooral niet dat U zich op Frans grondgebied bevindt om te profiteren van het economisch en sociaal voordeel, hetgeen niet in Uw landen van herkomst bestaat. Dus geef dit door aan Uw nakomelingen, die zich gedragen als heersers en de islam op Corsica willen vestigen. DIT IS EEN PROVOCATIE. We accepteren niet langer dat er steeds meer “jongeren” zijn te zien, jonge meisjes en vrouwen, die provoceren door de wijze waarop zij gekleed zijn.

We hebben beslist wel door dat de “gewone” sluier de eerste stap is op weg naar de volledige bedekking. Langzaamaan verandert dit van een islamitisch symbool naar een destabiliserend middel om de Franse samenleving te ontregelen en dit vooral op de scholen te laten gebeuren.

JULLIE WILLEN ONS IN DE ISLAM-MASSA LATEN ONDERGAAN. We raden U aan om onmiddellijk onze regels op te volgen. Dit is ons land, ons grondgebied, onze levensstijl, waarvan U ondertussen de vruchten plukt, maar zonder ons te respecteren. Wij zullen niet aan Uw eisen voldoen, of anders gezegd: ”Diegenen die zich niet aan onze regels houden, zullen gedwongen worden naar hun land, of dat van hun [voor]ouders, terug te keren”.

We vragen U om dit bericht overal te verspreiden en Uw ouders en verwanten ervan in kennis te stellen en hen ervan te verzekeren dat wij, CORSICANEN, steeds vastberadener aan het worden zijn.

Dominique Bianchi

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Moslims, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Bericht dat werd rondgestuurd op het Franse eiland Corsica

 1. koosv8 zegt:

  Dat is TAAL!!!! EN …..heeft NIETS met RASCISME te maken. Je huis niet laten overnemen door de gasten.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Zo !!!!! Die gebruiken tenminste hun hersens, daar kunnen die linkse, christelijke en liberale randdebielen hier in Nederland nog wat van leren !!!

  Geliked door 2 people

 3. P. Puk zegt:

  Allemaal leuk hoor, maar hoe krijg je ze weg, als ze eenmaal ergens zitten?

  Like

  • koosv8 zegt:

   Zoals men dat in de landen van hun voorouders doet . Belasting heffen om hier te mogen zijn, niet de handjes ophouden voor geld, woning, of zorg. Plus belasting op elk kind dat men verwekt…….mocht het u niet bevallen op deze manier. A; u komt niet naar dit land, B; terug gaan is ook goed, C; uw veiligheid kan niet gewaarborgd worden.

   Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Kijk zo kan het ook,niks mis mee,duidelijke regels,en voor degene die dit niet aanstaat ophoepelen .

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Nu Nederland nog!!

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Kijk dat is nu precies wat ik verlang van onze regering. Dat wat er gisteren in Rotterdam gebeurde en waarbij politie allerlei wapens in de zakken van de zogenaamde demonstranten vond is een teken dat ze al van zins waren het gevecht aan te gaan. Wel ik zeg twee paspoorten bij zo een? Wegwezen en ophoepelen naar Turkije. Ik zou daar keihard in staan. Doen ze hier niet. Rutte is met woorden een zogenaamde kerel, maar in daden is het een grote nul. Nu willen ze daar de symptomen van dat deel van de Turken dat het Turkse nationalisme aanhangt bestrijden door ze op een andere plek te laten demonstreren. En dus op die manier het probleem verplaatsen naar een andere plek. Oké laat ze elkaar daar afmaken en dan? Dan komen de familieleden om de hoek kijken en gaan de regering weer beschuldigen, omdat zij ze daar maar hun gang lieten gaan met als gevolg nog meer ellende. Ik denk dat politici geen tien stappen vooruit denken maar 10 stappen achteruit met hun idiote stomme ideeen, Bij dit soort volk is maar 1 oplossing en dat is keihard aanpakken

  Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Hoorde een mooi verhaal van een Italiaanse kennis , met een huis op Sardinië , dat een asielzoeker daar een grote stacaravan wilde huren .
  Hij moest een forse borgsom betalen en een half jaar de huur vooruit !
  Binnen twee weken brandde het ding totaal uit !
  Daar hadden enkele buurtbewoners wel de hand in . Maar niemand weet welke .
  Maar het resultaat was prima , een lelijk object afgefikt , een geitenneuker met zijn familie dakloos en zijn geld kwijt .

  Zielig hè ?

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Grandioos!!

  Kunnen we dit bericht ook in ons land verspreiden, met enkele aanpassingen uiteraard?
  Nee, natuurlijk niet, want dan beledigen we moslims en roepen we een enorme chaos over onszelf af, veroorzaakt door ongemanierde islam-aanhangers, die zich hier niet de les laten lezen, en er zelfs niet voor terug deinzen om een politieman tegen de vlakte te slaan.

  Respect voor de Corsicanen! Dit is opkomen voor je (ei)land, voor de mensen die daar leven en willen genieten van hun leven, zonder onder de voet gelopen te worden door gespuis wat daar oorspronkelijk niet thuis hoort, maar wel steeds duidelijker laat zien waar ze op uit zijn.

  Geliked door 1 persoon

 9. hannah zegt:

  Met de Corsicanen ga je niet spotten … met name de plattelands Corsicanen zijn halve Italianen en die slaan geregeld een stelletje muzelmannen in elkaar … hier in Nederland hoor je maar weinig hierover maar zij rekenen zelf wel even af …

  Geliked door 1 persoon

 10. Cleo zegt:

  Dit getuigt van gezond verstand! Dit goede voorbeeld verdient navolging in Nederland!

  Geliked door 1 persoon

 11. guusvelraeds zegt:

  Wat ik al jaren zeg. Zonder geweld gaat het nooit lukken. Deze brief best aardig maar een klap op hun muilen is vele malen beter. Het zal ervan komen.

  Geliked door 2 people

 12. henk verhoef zegt:

  corsica– daar kwam de grootste FRANSMAN ooit vandaan- u kent hem wel–

  half europa was tegen hem, vooral de duitse republieken EN de oosterijkers en niet te vergeten– nedeRland deed ook mee met piefpafpoef roepers) ja toen ook al)

  Like

  • fleckie zegt:

   Die GROTE FRANSMAN. bleef. WEL. in LEVEN! maar offerde wel. DUIZENDEN
   . ‘SANS. CULOTYES’. op in. RUSLAND, en maakte dat hij ZELF. wegkwam , na de verloren strijd. en de ‘afslachting ‘gezien , in feite door hem veroorzaakt, ( de FRANSEN. hebben. juist DAT. feit vergeten?!)……~<~<~<~<~<

   Like

   • fleckie zegt:

    Het woord CULOTYRS Is op een of andere manier zonder mijn toedoen veranderd, ( ik heb GEREGELD. LAST. van. VERBASTERINGEN. , zoals het woord. CULOTTES

    Like

 13. Chris Dirick zegt:

  De Corsicanen zijn duidelijk de moslim raids nog niet vergeten. Die rooftochten van moslims in het noorden van de Middellandse Zee, moord en doodslag, verkrachtingen, verwoestingen te vuur en te zwaard, het afvoeren van mensen in slavernij. De Ware Islam dus, de religie van de Wrede. Dit zijn gebeurtenissen die in het collectieve geheugen blijven nazinderen. Iets wat je weet kan je nooit meer ont-weten.

  Like

 14. Stef zegt:

  Waarom kan dat hier niet ? Wel zeggen dat deze actie goed is en zelf niet doen.
  Dat is pas lafheid.
  Iedereen drukt 10 formulieren af en prikt ze in elke supermarkt. Eens zien of de nederlanders het begrijpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s